Suomi
Gamereactor
Videos
Furiosa: A Mad Max Saga
HQ

GRTV News - Furiosa: A Mad Max Saga is floundering at the box office

GRTV News - Furiosa: A Mad Max Saga is floundering at the box office

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään olen aion puhua hieman jostain, josta mielestäni on jo aika - puhua, ja se on Furiosan lipputulot. Nyt on ollut paljon toiveita tämän elokuvan suhteen, että se menestyisi todella hyvin."

"Siinä on paljon, tiedäthän, massiivinen budjetti, suuret tähdet, tavallaan sitä suurta toimintaa...
blockbuster, se, minkä voisi odottaa lisäävän lippujen myyntiä...
ja saisi ihmiset palaamaan elokuvateattereihin. Ja oli toiveita, että se olisi menestyä melko hyvin. Tosin en usko, että kukaan odotti sen olevan niin kuin miljardien dollarien tienaaja tai mitään sellaista, koska ne ovat hyvin harvinaisia näinä aikoina."

"ja lisäksi Mad Max -sarja ei ole koskaan ollut massiivinen - ansaitsija. Mutta oli vielä toivoa, että tämä elokuva tekisi rahaa...
ja näyttää siltä, että se on todella, todella vaikeuksissa. Joten se on se, mitä me...
Furiosan ja Mad Max Sagan lipputulotilastoja."

"Eli kyllä, Furiosa on menettämässä vauhtia elokuvateattereissa ja menestyy huonommin kuin...
odotetusti. Leffa maksoi vielä kymmeniä miljoonia dollareita takaisin.
tuotantokustannukset. On myös sanottava, että syy, miksi halusin puhua tästä tänään, koska Furiosa on ollut elokuvateattereissa noin viikon, yli kymmenen, noin kymmenen päivää, jotain sinne päin. Emme siis odota, että tämä on - että se palaisi takaisin raiteilleen nyt. Furiosan suuret päivät laatikossa - ovat nyt takana. Joten emme luultavasti tule näkemään enää paljoa rahaa pyörivän..."

"tässä vaiheessa, mikä on järkyttävää. Mutta joka tapauksessa, George Millerin polttoainesäiliö - Mad Max -saagan uusin luku näyttää olevan lähes tyhjä. Lipputulot myynti on pettymys, ja kaiken kaikkiaan postapokalyptinen elokuva on saanut aikaan vain tienata sata neljäkymmentä miljoonaa dollaria lipputuloja. Kiitos Box Office Mojo. Jotain, joka paperilla kuulostaa aika hyvältä, mutta se on kaukana alle..."

"mitä siltä odotettiin. Kannattaa ottaa huomioon elokuvan huomattava 168 miljoonan dollarin budjetti, johon ei ole edes laskettu kustannuksia markkinointiin, ja se puolestaan maalaa melko synkän kuvan Furiosalle juuri nyt, sillä ei näytä siltä, että se saisi tuotantokustannuksiaan edes lähellekään takaisin."

"Oletko nähnyt Furiosan tai Mad Max saagan ja miksi luulet, että yleisö ei ole parveilevat katsomaan sitä? Nyt menen nopeasti Box Office Mojon sivuille.
Tässä on elokuvan bruttotulojen jakautuminen. Hieman vajaa 50 miljoonaa euroa kotimarkkinoille, eli periaatteessa Yhdysvaltoihin, ja sitten 65 miljoonaa euroa kotimaahan."

"miljoonaa euroa, mikä tarkoittaa sitä, että se on vähemmän kuin kuin 150 miljoonaa. Se ei ole jo nyt erityisen hienoa, mutta katsotaanpa vain nopeasti vuoden 2024 lipputulokalenteriin, jos löydän sen. Tämä on Tämä on aika huolestuttavaa, jos minulta kysytään, koska tässä on - vuoden suurimmat elokuvat. Missä Furiosa on? Juuri Aquamanin yläpuolella. Voi anteeksi."

"Se on kotimainen kalenteri. Halusin maailmanlaajuisen kalenterin. Se on edelleen Ei paljon parempi, koska Furiosa on 11. sijalla. 114 miljoonaa. Syy siihen, miksi minä...
että tämä on erityisen huolestuttavaa, koska Furiosa kamppailee - pysyäkseen mukana Ifissä, joka on elokuva, joka on ikään kuin puhallutettu tutkaan hieman. Se on vasta nyt voittanut Civil Warin, joka on A24:n paras elokuva."

"eräänlainen kalliimpi premium-elokuva, pitäisikö sanoa. Tämä on epätavallista.
A24:lle tuottaa Siviilisodan kaltaista elokuvaa ja Furiosa kamppailee vain - voittaa sen. Mutta se mikä minusta on todella järkyttävää on tämä tässä. Nyt olen En sano, että Garfield-elokuva on huono elokuva tai mitään sellaista, mutta..."

"Garfield-elokuva ja Furiosa ovat ensi-illassa samana päivänä ja Garfield-elokuvalla on...
tienannut 40 miljoonaa enemmän. Mielestäni se osoittaa elokuvakassojen tilanteen...
nykyään. Katselin Fall Guysin numeroita - ja ajattelin, että tämä ei ole hyvä elokuva. Fall Guys vaikuttaa siltä."

"kaikkea, mitä elokuvalta voi toivoa, ja se on tehnyt vain 157 elokuvaa.
ja sitten tulee Furiosa ja se kamppailee edes siitä. Joten se on hyvin huolestuttavaa, sanoisin, että lipputulot ovat nykyään huonot. Mutta kyllä minä en uskoisin, että tämä elokuva tienaa nyt paljon enemmän rahaa. Luulen, että tämä on..."

"Luulen, että Furiosan parhaat päivät lippuluukuilla ovat nyt takana, mikä minusta on...
todella huolestuttavaa, koska en usko, että se pääsee lähellekään - sen tuotantobudjetti, mikä tarkoittaa, että se ei pääse haistelemaan yleistä kun mukaan lasketaan markkinointi, mikä tarkoittaa, että emme luultavasti tule näkemään - toista Mad Max -elokuvaa pitkään aikaan, jos koskaan, koska Fury Road on niin hyvä kuin se on."

"oli Fury Road ilmestyi aikana jolloin miljardeja dollareita tienaavat elokuvat olivat lähes arkipäiväistä. Niitä tuli kahdeksan tai yhdeksän vuodessa, ja nyt yhtäkkiä ja sitten anteeksi Fury Road tulee ulos ja tienaa noin neljäsataa seitsemänkymmentä - miljoonaa tai jotain sellaista, mikä on paljon rahaa ja se on taloudellisesti..."

"elokuvan kannalta se menestyi hyvin, mutta pointtina on se, että Mad Max ei ole koskaan ollut mikään - rahasampo ja he laittoivat paljon munia Furiosan koriin ja se ei ole ollut erityisen hyvin taloudellisesti. Myönnettäköön, että emme tiedä, miten elokuva striimaajat ja tilauspalvelut nykyään ja miten elokuvayhtiöt arvioivat ne olisivat voineet sisällyttää yleiseen rahoitusmalliin, koska elokuvat - ovat elokuvateattereissa lyhyemmän aikaa kuin koskaan aikaisemmin, joten ehkäpä lipputuloista ollaan nykyään vähemmän huolissaan ja enemmänkin - siitä, mutta samalla en tiedä, mielestäni tilanne on huolestuttava."

"Furiosan kannalta, varsinkin kun otetaan huomioon kuinka paljon rahaa elokuvan tekeminen on maksanut. Mutta joo Kerro mitä mieltä olet siitä, oletko nähnyt Furiosan, mitä mieltä olet?
että se ansaitsisi parempaa menestystä. Onko se mielestäsi ansainnut sen...
hyvin kuin se ansaitsee tehdä kerro meille kaikki kommentit alla muuten Palaan huomenna 9x teidän viikon tv-uutisiin siihen asti kuitenkin toivottavasti toivottavasti nauttikaa maanantaista nähdään seuraavassa maanantaissa. Pärjäilkää kaikki"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää