Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - PlayStation to host a State of Play this evening

GRTV News - PlayStation to host a State of Play this evening

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme puhumme jostain, joka tapahtuu tänään. Se vahvistettiin eilen illalla tai eilen myöhään iltapäivällä, joten puhumme siitä tänä aamuna."

"vain valmistellaksemme teitä siihen, mitä on tulossa tänä iltapäivänä tai hyvin myöhään tänä iltana mutta teknisesti kai jopa huomisaamuna moniin Euroopan maihin, joten sukelletaanpa ja katsomaan, mitä on tulossa. PlayStation State of Play on siis vahvistettu hyvin se on nyt tänään, joten se on vahvistettu tänään. Odotettavissa on Silent Hill 2:n uusintaversio ja uusi Astro-peli."

"Bot ja muuta. Huhumylly on toiminut täydellä höyryllä viime viikkoina koskien että Sony järjestäisi jonkinlaisen digitaalisen PlayStation-tapahtuman tällä viikolla. Tämä huhu on vihdoin saatu loppumaan, sillä State of Play -tapahtuma on vahvistettu pidettäväksi jo huomisessa illalla taas tänään. Se on oikein klo 2300 BST 30. toukokuuta 0000 CEST 31. toukokuuta voimme odotamme State of Play -lähetystä, joka antaa meille katsauksen tuleviin PlayStationin hankkeet. On sanottava, että kyseessä ei ole varsinainen PlayStation-esittely, mutta odotamme, että nähdä tietoa 14 PS5- ja PSVR2-nimikkeestä sekä PlayStation Studiosin projekteista."

"jotka on suunniteltu loppuvuodelle kuitenkin. Joten ehkä voimme mahdollisesti nähdä jatko-osan Astro's Playroomille, Lego Horizon Adventuresille, Concordille ja muille. Joten mitä toivot nähdä tulevassa State of Playssa? Nyt on myös sanottava, että tämä ei oikeastaan ole se virallinen ainoa esitys, jota meidän on odotettava myöhemmin tänään, koska jostain syystä kaksi esittelyä on suunniteltu samaan aikaan. Tämä on tietenkin paljon pienempi esittely mutta sitä kannattaa silti pitää silmällä. Se on Marvelous Game -esittelytilaisuus vuoden 2024 painos. Se on taas tänään eikä huomenna. He ovat epäonnekkaita, koska se on samassa osoitteessa."

"samaan aikaan kuin State of Play. Joten kyllä Marvelous Games palaa kesän tapahtumakauteen esittelemään Marvelous Games -esittelytilaisuuden toisen painoksen, joka järjestetään 30. toukokuuta. Se on jälleen samaan aikaan klo 23.00 BST keskiyöllä CEST Marvelous Encoresin pääkonttorista osoitteessa Tokio. Presidentti Suminobu Sato ja tärkeimmät kehittäjät kertovat päivityksiä projekteista ja aktiivisista kuten Rune Factory -franchisingin kehityksestä, mukaan lukien uuden kehityksen edistyminen..."

"ja uusia projekteja. Kuten olette varmasti huomanneet, samaan aikaan meillä on myös päivämäärä, jolloin Sonyn kanssa toukokuun State of Play -tapahtumaa varten. Joten teidän on luultavasti valittava, mikä tapahtuman katsot livenä ja minkä säästät myöhemmäksi. Voit seurata striimiä Marvelousin virallisilla YouTube-kanavilla ja virallisella verkkosivustolla, ja koko tapahtuma tulee olemaan on täysin tekstitetty englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja espanjaksi. Joten kyllä, paljon odotettavaa ...odotamme. Paljon tapahtuu tänä iltana. Ilmeisesti aiomme kattaa PlayStationin esittelystä, mutta myös Marvelousin esittelystä kerrotaan palasia."

"myös. Mutta PlayStation on luultavasti se, jota kaikki odottavat innolla.
yleisesti ottaen. Joten meillä on kaikki tiedot, trailerit, paljastukset, uutiset, uutisiskut ja kaikkea sellaista. Pysykää siis kuulolla paikallisella Game Rector -alueellanne...
saadaksesi lisää tietoa siitä, mitä Sony on suunnitellut tämäniltaiseen tapahtumaan. Mutta jälleen kerran olen takaisin huomenna todennäköisesti puhumaan tästä PlayStation-esittelystä, koska toivottavasti siellä on on jotain puhumisen arvoista. Joten kyllä, varmista, että liityt minuun huomenna GRTV:n aamun uutisiin saadaksemme lisää tietoa siitä, ja muuten toivottavasti nautitte torstaista."

"ja nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää