Suomi
Gamereactor
Videos
Capes
HQ

Capes Interview - Spitfire Interactive explains what it takes to build an original superhero world

Capes Interview - Spitfire Interactive explains what it takes to build an original superhero world

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin Gamereactoriin. Tänään meillä on todella jännittävä haastattelu koska olen täällä kahden Spitfire Interactiven jäsenen kanssa puhumassa siitä.
Capesista. Capes on eräänlainen supersankaristrategiapeli, joka on, kun näet tämän haastattelun, saattaa olla jo täällä, mikä tekee siitä jännittävämmän."

"koska voimme puhua pelistä periaatteessa millä tahansa rajoituksella. Joten se on todella, aina jännittävää asia minulle haastattelijana. Joka tapauksessa, olen täällä luovan johtajan Caden ja johtavan Morganin kanssa. Ennen kuin jatkan, teillä on myöhä, joten miten teidän päivänne on sujunut? Minä olen...
oletan, että se on ollut pitkä, jos istutte täällä kanssani illalla Australiassa."

"Joo, tämä on ollut hyvä päivä. Ei kovin paha. Kello on vasta kymmenen illalla, joten ei kovin paha.
No, en sitten pidä teitä liian kauan, koska tiedän, että tämä on teille myöhäinen. Mutta katsotaanpa...
sukelletaan muutamaan kysymykseen. Puhutaan ensin Capesista kokonaisuudessaan. On paljon supersankariprojekteja on nykyään paljon, ja koko ajatus supersankareista on sellainen."

"väsymys, joka vaikuttaa Marveliin ja DC:hen ja kaikkiin näihin eri asioihin. Miten te teitte Capes alunperin ja sanoitte, että teemme tämän, se on täysin omaperäistä, se erottuu edukseen muusta, näin me teemme asiat? Miten saitte Capesin erottumaan muista ja olemaan omaperäinen.
tuote omana itsenään? Tarkoitan, että kun aloitimme, supersankariväsymys ei istunut..."

"samassa määrin kuin nyt. Monet ihmiset kysyivät meiltä jo varhain, miksi emme voisi tehdä vain - Marvelin lisenssi, DC:n lisenssi, sarjakuvan lisenssi.
omaisuutta ja edetä sen kanssa. Ja meidän mielestämme oli, että rakentamalla oman juttumme tyhjästä - meillä oli mahdollisuus välttää Marvelin ja DC:n väsymys. Emme kerro tarinaa joka iskee samoihin tahtiin kuin iso Hollywoodin blockbuster. Se on hyvin paljon, se on synkempi tarina ja se on erilainen. Ja puhtaasti itsekkäistä motiiveista, Meillä on tiiminä pitkä historia todella mielenkiintoisten luovien projektien tekemisessä..."

"monenlaisia asioita. Ja olimme paljon onnellisempia leikkimään omilla leikkikentillämme.
Joo, ehdottomasti. Ja kun puhutaan siitä, että Capes on itsenäinen juttu, se ei ole osa näitä vakiintuneita supersankariuniversumeja, jotka olemme tunteneet. Olitko sinä...
Katsoitko jotain erityistä inspiraatiota Capesin inspiraatioksi? En tarkoita erityisesti Marvelia tai DC:tä, Siellä on paljon erilaisia supersankarijuttuja. Joten oliko jotain erityistä, joka jota katsoit inspiraationa, ehkä jotain tiettyä sarjakuvasarjaa, josta ajattelit, Pidän tavasta, jolla he tekivät asioita? Kyllä, ehdottomasti. Ja tarkoitan, että suuri osa siitä pohjautuu - James Scott, joka oli projektin tekninen johtaja, ja minä. Se pohjautuu moniin sarjakuviin, joita me joihin suhtauduimme intohimoisesti 80-luvulta 90-luvulle, James 90-luvulta 90-luvun alkupuolelle..."

"2000s. Tiedäthän, suuria tarinoita Marvelilta ja DC:ltä varmasti. Otin paljon, luulen, että siellä on paljon osa perimästäni on sidoksissa Chris Clemiin X-Menissä. Iso saippuaooppera, tiimipohjainen, Tiedäthän, draama supersankareiden ympärillä on jotain mitä todella rakastan. Mutta sitäkin on paljon, kuten synkempää DC:tä, supersankarien dekonstruktiota, Watchmenia, Dark Knightia, kaikkia niitä Vertigo teki kaikkea 90-luvulla. Kaikki se on potissa. Ja minä ajattelen, Jos voisin kiteyttää tunnelman, niin se oli se, kun ne kirjailijat, jotka tulivat - ja kirjoittivat mielenkiintoisia juttuja marginaalipuolella, sitten vetäytyivät takaisin kirjoittamaan supersankareita. Joten kun Warren Ellis palasi Authorityyn ja Planetaryyn.., kun Gran Morrison palasi Justice Leagueen ja X-Meniin, se oli se tunnelma."

"tarinankerronta, jota haluaisin uskoa meidän tuottavan. Ja kun puhutaan pelistä kokonaisuutena niin yksi asia, jonka olemme nähneet viime aikoina, on se, että, jälleen kerran, tuon jatkuvasti esiin näitä enemmänkin vakiintuneita asioita, koska ne ovat nykyään hyvin suosittuja. Ja siksi me puhumme siitä. Mutta, Yksi Marvelin viimeaikaisista piirteistä on se, että se on tavallaan.., siitä on tullut hieman ennalta-arvattavaa muutaman viime elokuvan jälkeen. Ja ihmiset ovat tavallaan menettää kiinnostuksensa sitä kohtaan. Onko jotain, mitä olet nähnyt supersankarialalla..."

"ylipäätään? Jotain trooppeja tai sudenkuoppia, joita halusit välttää ja varmistaa, että Capes.., välttäisi ne asiat täysin ja kulkisi omaa tietään?
Ja kun puhumme Capen inspiraatiosta, on niin paljon...
sarjakuvia, ei sarjakuvaelokuvia. Joten on vain, on näitä rajoitteita, kun sinä..."

"kun on tekemässä tavallista, 200 miljoonan dollarin toimintaelokuvaa, mikä johtaa siihen, että monet näistä tuotteista tuntuvat mielestäni vähän samalta. On olemassa todellinen prosessi jossa he iskivät salamaniskuun, kun he alkoivat tehdä tarinankerrontaa - rakentamalla Kostajia, rakentamalla suuria asioita. Se on vanhan koulukunnan sarjakuvaa."

"tarinankerrontaa, mutta siinä mittakaavassa kuin he tekivät sen, se oli uutta ja tuoretta. Mutta sitten kun alat ja yrittää saada salama pullossa takaisin, se alkaa tuntua vähän...
tunkkaiselta. Meille oli siis tärkeää palata takaisin lähdemateriaaliin, eikö niin? Kuten paluu sarjakuviin. Ja sarjakuvat ovat paljon sotkuisempia ja karumpia kuin mitä näemme elokuvissa. Voi vain..."

"Katsokaa vaikka Hämähäkkimiehen kloonisaagaa, jossa on eri kirjailijoita, eri sarjakuvia.
eri otoksia, eri asioita päällekkäin. Ja kyllä, toivottavasti siellä on vähän sitä jämäkkyyttä ja sotkua siinä mitä me teemme. Luulen, että toinenkin asia on se, että se on omaperäistä, se antaa ihmisille mahdollisuuden tutkia jotakin uutta ja tuoretta."

"itselleen. Tiedättekö, minusta tuntuu, että on jotakin, mistä nautin paljon.
Marvelin jutuista, mutta on tiettyjä asioita, joita on tottunut odottamaan ja tiedäthän?
oi, olen nähnyt tämän tarinan jollain tasolla tai tiedätkö mitä tarkoitan? Joten meille se oli tavallaan...
jännittävää tutkia uusia asioita ja miettiä, että jos meillä olisi sarjakuvamaailma, kuten.., tiedäthän, supersankarimaailma, millainen se olisi? Ja pitää hauskaa sen kanssa, luulisin. Ja nähdä, millaisia tarinoita voisimme tutkia siinä tilassa."

"Ja puhutaanpa sitten hetki sankareista, koska loitte nämä näyttelijät.
omaperäisiä hahmoja, jotka ovat kaikki hyvin ainutlaatuisia. He eivät ole ainutlaatuisia vain muotoilultaan, vaan myös tavassa, jolla he tuovat pelattavuuttaan ja muuta sellaista. Joten mikä oli prosessi kun luot näitä sankareita? Miten sait heidät tuntumaan..."

"ainutlaatuisiksi ja tuoreiksi verrattuna muihin, joita olemme nähneet muualla?
Tarkoitan, että se on todella mielenkiintoinen asia, eikö? Koska on olemassa tämä väite että supersankarit ovat syvästi arkkityyppisiä. Ja sen seurauksena, tiedätkö, samalla tavalla kuin - että eri jumalapantheoneissa on samankaltaisuutta kautta historian, valonjumala, auringonjumala, merenjumala, tiedäthän, niillä kaikilla on samanlaisia ominaisuuksia. Supersankarit ovat todella arkkityyppisiä, Kun he ovat hyviä, he ammentavat jostain todella syvältä. Ja sen takia, tiedäthän, hyvin tehdyt supersankarit vetoavat näihin ominaisuuksiin ja ne resonoivat, mutta ne tuovat myös jotain uutta ja raikasta. Meille lähtökohtana on oli tarina, jonka halusimme kertoa, ja peli, jonka halusimme tehdä. Ja se on tarina, koska se on maailma, jossa supersankarit ovat voittaneet, se on tarina, jossa on kyse vallasta..."

"ja siitä, mitä teet, kun joudut maailmaan, jossa valtarakenteet toimivat sinua vastaan.
Joten kun me, kun tiedämme, että se on tarina, ja sitten kun otetaan huomioon se hämmästyttävä työ, jonka Jamesin kaltaiset ja Cade ovat tehneet mekaniikan parissa, meillä oli tämä, kun katsoimme hahmoja, Etsimme hahmoja, jotka, tiedättehän, haluatte aina hahmon, jota työnnetään..."

"tarina työntää häntä takaisin tarinaa vastaan, niin että hänen luonteensa antaa hänelle jotain, mitä hän voi tehdä.
suhtautua. Etsimme siis voimia, jotka olivat järkeviä, jotka vastustavat näitä voimia...
olemassa olevia rakenteita vastaan. Ja yhtä lailla etsimme valtuuksia, jotka olivat todella mekaanisesti mielenkiintoisia. Ja meillä oli tavallaan laaja lista, jota aloimme karsia. Ja sitten aletaan saamaan mukaan joitakin ydintiimin jäseniä ja ajattelit, että he tarvitsevat jonkinlaisen folion."

"vastapainoksi. Joten se on todella hauska prosessi. Ja puhutaan hieman taistelusta siellä myös. Yksi tärkeimmistä asioista Capesissa pelinä on se, että se ei noudata.., Aion sanoa sudenkuoppia tässä, mutta se on enemmänkin suunnitteluvirhe tai suunnitteluelementti tietyissä...
tapoja, joilla strategiapelit toimivat. Mutta siinä ei ole sellaista satunnaista prosenttiosuuteen perustuvaa numerointia..."

"kuten XCOM:ssa, joka voi olla uskomattoman turhauttavaa satunnaisille strategiapelaajille. Joten miksi päätit siirtyä pois siitä ja mennä enemmän tähän, En halua sanoa, counter satunnainen tavallaan strategia miten taistelu toimii?
Joo, aivan varmasti. Luulen, että Capes ottaa monella tapaa paljon vaikutteita - XCOM. Luulen, että ihmiset tekevät tiettyjä vertailuja, kun he katsovat peliämme..."

"ja he ajattelevat, että se on XCOM supersankareilla. Ja mielestäni se on reilua, mutta mielestäni...
kuten huomautit, meillä ei ole käytännössä mitään RNG:tä pelissä. Olemme hyvin yksiselitteisiä siitä, että mekaniikasta ja tuloksista, joita pelaajan pitäisi odottaa. Meillä ei ole suojaa. Ja painopiste on todella lähitaisteluun, tiimityöskentelyyn ja älykkääseen sijoittumiseen. Se on joiltain osin kuin me..."

"ottaneet vaikutteita Into the Breachista, kuten kuinka tarkasti taistelut toimivat siellä. Ja joskus se voi tuntua melkein arvoitukselliselta, niin kuin, että olen tässä, olen tilanteessa, joka näyttää olevan mahdottomalta, ja voit, tietoa on olemassa, jotta voit tavallaan työskennellä tien ulos siitä. Ja minä ajattelen, tiimielementti on myös todella suuri osa sitä. Puhuimme siitä, että hahmoista hetki sitten, mutta jokaisella hahmolla on oma arkkityyppinsä temaattisesti, mutta myös mekaanisesti. Joten kun te, erilaisia yhdistelmiä joukkueet, joita voitte olla todella vaikuttavat siihen. Mutta kun on kyse RNG:stä, se oli asia, joka oli jotain, joka ajattelimme, että olisi outoa, jos supersankari juoksisi taistelukentän poikki, tehdä ison huitaisun, ja sitten vain täysin epäonnistua lyönnissä. Se tuntuu niin antisankarilliselta."

"Se oli jotain, josta jo hyvin varhaisessa vaiheessa ajattelimme, että olemme melko varmoja, että olemme...
että yritämme tehdä tämän pelin ilman mitään sellaista. Ja sanoisitko, että jonkinlaisen helppokäyttöinen strategiapeli, kun sanon helppokäyttöinen, tarkoitan sellaista, josta on helppo valita...
ja nauttia, että tuollaiset strategiapelit. Oliko se jotakin, jonka asetit etusijalle alkuvaiheessa? Koska kyse ei ole vain siitä, miten taistelu on, tiedäthän, ei käytä sellaisia satunnaisia elementtejä, vaan se on myös siinä, miten, tiedäthän, räätälöinti, tiimikyky, mekaniikka, eteneminen, se kaikki tuntuu todella intuitiiviselta niin kuin se on suunniteltu. Joten oliko se jotakin, jonka asetit etusijalle jo varhaisessa vaiheessa? Se on hassua, koska se on, luulen, että strategian kanssa - peleistä voi tulla luonnostaan hyvin monimutkaisia. Ja luulen, että se on jotain, joka jää pois..."

"luoduista mekaniikoista. Ja luulen, että me, me teimme sen, että me tavallaan, luulisin, kuten joku muu joka on hyvin lähellä sitä, kun pelaamme pelin puolivälissä tai loppupuolella, se muuttuu hyvin monimutkaiseksi.
Joten olimme hyvin tietoisia siitä, miten esittelemme tämän pelin tavalla, joka on ensinnäkin...
mukaansatempaava ja hauska pelata, mutta myös niin, että voimme tavallaan esitellä ja tiputella näitä mekaniikkoja."

"Ensimmäisen näytöksen aikana oppii vielä paljon uutta.
pelimekaniikoista, jotka ovat vasta tulossa käyttöön. Ja saat yhä enemmän ja enemmän sankareita sitä mukaa kun etenet. Joten se, se on peli, joka varmasti syvenee taistelun kanssa, mutta kyllä, otamme aikaa, jotta ihmiset pääsevät helpommin mukaan. Mielestäni se oli todella tärkeää."

"Ja yksi asia, jota olen aina todella arvostanut Capesissa, oli, erilainen taidetyyli. Varsinaisessa taistelussa on siis 3D-elementtejä, mutta sitten käytit hyvin sarjakuvakeskeistä, kyllä, tavallaan piirrettyä tapaa välittää tarinaa...
tavallaan, en halua sanoa elokuvallisella, mutta, tiedäthän, tavallaan, kerronnalliset elementit jälkeenpäin. Oliko se aina jotain mitä halusit tehdä? Vai Harkitsitko mahdollisesti edes pelin tekemistä täysin käsin piirretyllä tyylillä?
Oliko se jotain, mitä halusit mahdollisesti tutkia?
Se oli, se oli itse asiassa hauskaa. Luulen, että kun aloitimme sen, se oli itse asiassa tarkoitus."

"Mutta kun katsoimme tarinaa, jota kerroimme, mietimme, miten saamme nämä ihmiset...
tunteita tai, tiedäthän, siellä on melkein kuin, ei lavasteita, mutta siellä on näitä isoja hetkiä, jotka tapahtuvat tarinassa. Se ei välittynyt oikealla tavalla - 2D-taiteen kautta. Joten päätimme pitää sen vain pohjana. Joten kun olet takaisin tukikohdassa tehtävien välissä ja hahmot kommunikoivat, siellä tarina kerrotaan, että - tavalla. Mutta tietysti, kuten tiedätte, säilytimme puhekuplat ja muut asiat ja otimme ne mukaan."

"takaisin 3D-elementteihin, 3D-kohtauksiin, yrittäen yhdistää nämä kaksi maailmaa toisiinsa.
Ja kun puhutaan kerronnasta kokonaisuutena, suurin osa Capesista sijoittuu kaupunkiin, superkonnat ovat voittaneet ja se perustuu kaupunkiin, mutta maailma on laajempi.
ja siellä on satunnaisia elementtejä, joissa pääsee kokemaan ja näkemään..."

"tuohon maailmaan. Oletteko mahdollisesti ajatelleet tapoja tutkia erilaisia...
Capes-universumin osia ja jatkaa tarinaa muualla?
Joo, tarkoitan, että olemme miettineet paljon Capesin ympärille rakennettavaa maailmaa, ja luulen, että maailman rakentaminen on olemassa kahdesta syystä. Yksi on se, että ajattelimme sen olevan todella tärkeää, että maailma tuntuisi eletyksi ja että ympärillä olisi tunne suuremmista asioista, mutta se on myös maailma, joka on suuren tapahtuman jälkeen, siellä on ollut välienselvittely, roistot ovat voittaneet, he ovat ottaneet vallan, aika on kulunut, mutta se on totta tässä kaupungissa, mutta ei kaikkialla maailmassa. Joten iskemällä nämä voimat toisiaan vastaan, saamme hyvän..."

"Kerronnan moottori, joka pyörii, mutta epäilemättä haluaisimme kertoa tarinoita...
jotka tapahtuvat ennen kuin roistot voittivat, jotka tapahtuvat muualla maailmassa, jotka tapahtuvat - tapahtuvat Capesin tapahtumien jälkeen. Se on osa sitä iloa, jota hiekkalaatikon perustaminen tuottaa, Eikö niin? Ja tämä on vain yksi tarina tuossa maailmassa."

"Ja oletko miettinyt miten kerrot tuon tarinan? Haluaisitko jatkaa Capesin maailmaa interaktiivisessa muodossa? Olisiko se, en tarkoita elokuvia, sarjakuvia, erilaisia sellaisia, erilaisia tapoja kertoa multimediatarina?
Joo, haluaisimme tehdä paljonkin sen kanssa. Minulla on paljon lisää asioita, jotka mielestäni..."

"lisänaruja, joista voimme vetää, joista tulee kokonaisia lukuja. Ja tiedäthän, se on yksi niistä asioista, joissa on hauskaa kuvitella maailma, jossa supervoimat ovat, en halua...
sanoisin yleinen, mutta ei epätavallinen. Tiedämme, että on paljon muitakin supersankareita. Tiedämme, että on muitakin että he tekevät tavallaan omia juttujaan. Ja se on taas sellainen asia, joka tekee.., esimerkiksi Astro Cityn Kurt Busiekin loistavaksi lukemiseksi. Se on tapa katsoa maailmaa - supersankareiden linssin kautta. Ja sitä Capes on. Capes on tapa katsoa maailmaa - supersankareiden linssin kautta ja tapa tutkia tätä pelitilaa."

"Ja sitten viimeisenä kysymyksenä, joten Capes, kun ihmiset näkevät tämän haastattelun, Capes on joko täällä tai hyvin lähellä sitä. Joten mitä sinä haluaisit, tai mitä mielestäsi ihmisten pitäisi pitää silmällä Capesissa? Tiedäthän, Jotain sellaista, jonka olet todella innoissasi, että ihmiset kokevat sen itse."

"Luulen, tarkoitan, minulle, Morgan, olen varma, että sinullakin on varmaan oma. Mutta minulle, pelisuunnittelu on tietysti minun alaani, ja se on se osa, josta olen innoissani. Joten luulen, että asia, josta olen todella ylpeä ja josta pääsimme tänne, oli tiimityöskentelyjärjestelmämme.
Se on siis jokaisen sankarin kyky yhdistää taitojaan toisiinsa..."

"luodakseen uusia kykyjä ja vahvistuksia. Ja niinpä niitä tutkitaan, kun he tavallaan.., kun avaat lisää sankareita, erilaiset yhdistelmät, joita saat, ovat todella hienoja.
Kun aloitimme tämän, mietimme, että voimmeko tehdä yhdistelmän jokaiseen...
sankari? Tiedäthän, että määrä kasvaa aika nopeasti, kun ajatellaan työmäärää, joka oli mutta kuten kävi ilmi, ja se osoittautui keskeiseksi ominaisuudeksi tavassa, jolla asiat ovat pelata. Joten olen todella innoissani nähdessäni pelaajien käyttävän ja löytävän sen."

"Tuo on hyvin samanlaista kuin se, mistä olen innoissani. Työn määrä ja harkittavuus ja - huomio, joka on käytetty pelimekaniikkaan ja tapaan, jolla sitä pelataan, tiedätkö, ihmisillä on pelanneet demoa, ihmiset ovat nähneet, mitä olemme tehneet, mutta mielestäni se todella tekee kehittyy monien tuntien aikana. Ja kuten Kate viittasi aiemmin, 1. näytös.., Ensimmäinen näytös on täynnä hienoja juttuja, mutta kun pääset ensimmäisestä näytöksestä, pääset oikeaan avautumiseen."

"pelijärjestelmät ja kiinnostus niitä kohtaan. Kombinatoriikka on todella mielenkiintoista ja hauskaa.
No ehdottomasti. Ja Capes tulee olemaan, no, se on joko täällä juuri nyt, kun voitte pelata kun näet tämän haastattelun, tai se ilmestyy 29. toukokuuta PC:lle ja konsoleille. Joten olkaa Muista käydä katsomassa se. Cade, Morgan, kiitos kun tulitte mukaani. Jätän teidät siihen. Voitte..."

"Menkää nukkumaan ja nauttikaa loppuyöstä. Tämä on ollut pelihaastattelu. Katsotaan teidät kaikki seuraavassa haastattelussa. Kiitos teille."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää