Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

We learn all about the JBL Live 3 TWS earbuds with Mikael Herje

We learn all about the JBL Live 3 TWS earbuds with Mikael Herje

Audio transcriptions

"Hei Gamereactor ystävät, olemme Madridissa tässä fantastisessa ympäristössä, meillä on järvi taustalla ja olemme täällä Mikaelin kanssa jälleen kerran oppiaksemme kaiken...
uusista JBL-tuotteista, erityisesti kuulokkeista. Tämä on live-mallisto, uusi, pian julkaistava, koko hyvin täpötäysi TWS-korvakuulokemallisto. Joten mitä voit kertoa meille siitä? Tämä on live true wireless ja se on kolmas..."

"sukupolvi liveä, ja olemme todella tehostaneet ponnisteluja tämän osalta tuodaksemme markkinoille todella merkityksellisen ehdotuksen markkinoille. Live 3 koostuu uskomattomista aidosta mukautuvasta melunvaimennuksesta, saat hi-res-äänen langattomasti, - on kolme erilaista käyttömallia, joten se todella vastaa tarpeeseen - kuluttajien markkinoilla, että todellista langatonta voi olla vaikea sovittaa, ja me tuotamme niitä kolmessa eri mallissa: Buds, Beam ja Flex. Lisäksi tuomme myös älykkään latauskotelon, jonka lanseerasimme viime vuonna."

"hallita kaikkia ominaisuuksiasi ja toimintojasi riippumatta siitä, millä laitteella olet...
johon olet yhteydessä. Joten siitä, mitä juuri mainitsit, vain jotta saisin sen oikein, koska minä...
oli joitakin, joillekin katsojille, jotka eivät ehkä tiedä tai eivät ehkä ole niin paljon teidän tuotevalikoima, teillä on siis Tune, Live ja Tour, olenko oikeassa?
Joo, meillä on myös entry space, nimeltään Wave, Tune, Live ja - sitten on Tour, joka on korkean suorituskyvyn alue, siinä on rajoitettu malli markkinoilla yhdellä pukeutumistyylillä, mutta on meidän innovaatioputki, jossa näet viimeisimmät ja hienoimmat tuotteet. Nämä ovat siis huippuluokan ja sitten on joitakin eksklusiivisia tuotteita Tour Pro -ohjelmassa."

"linja. Okei, meillä on kosketusnäyttö kotelossa, voitko näyttää meille?
Ja sitten kolme erilaista pukeutumistyyliä kuten mainitsit, mitä voit kertoa meille, onko se täsmälleen sama näyttö, jonka saimme viime vuonna tai edellisvuonna vai minkälaista millainen? Se on samantyyppinen navigointinäyttö, olemme parantaneet käyttöliittymää UI UX, joten se on nopeampi, sulavampi, helpompi navigoida, eri kuvakkeet tekivät sen kanssa kielituki, joten teillä on myös paikallinen kielituki ja se on todella - voit käyttää ominaisuuksia ja toimintoja, kun olet puhelun aikana tai kun olet yhteydessä muuhun laitteeseen kuin puhelimeen. Ja sitten noin äänestä, mitä voit kertoa meille? Sanoit, että on kolme käyttötapaa, jotka vaikuttaa myös ääneen ja tekniikkaan, jota teidän on käytettävä..."

"korvakuulokkeiden sisällä, jotta ne kuulostaisivat hyvältä, olenko oikeassa? Aivan, mutta me kaikki viritämme - True Wireless -kuulokkeet samaan algoritmiin, ja se on JBL:n käyrä, joten ääni - kokemus on sama eri pukeutumistyyleillä, joten emme tee eroa.
sen perusteella, ei, ei, ei, mutta kokemus on erilainen, koska kaksi niistä on..."

"korvissa ja se on suljettu akustinen periaate, silloin menetät tavallaan tunteen, että ympäristöstäsi hieman, mutta Flexissä, joka on puoliavoin, - tavallaan enemmän ympäristön hallintaa, voit kuulla asioita ympärilläsi.
enemmän. Ja sitten äänestä nimenomaan, mikit, joita teillä on..."

"joita käytätte melunvaimennukseen, itse äänen laatuun, mitä voimme löytää...
joka eroaa edellisistä vuosista ja aiemmista malleista? Joten puhelu laatu on tärkeä tekijä, ja olemme lisänneet algoritmeja, joten...
on uusia algoritmeja kohinan vaimentamiseen, kun puhutaan ja - keskustelua käydessä, on lisämikrofoneja, parannettu mikrofoneja, jotka myös luovat paremman vastaanottokyvyn, meillä on myös uusi toiminto jota kutsumme yksityispuheluksi, ja se on periaatteessa silloin, kun olet todella meluisassa paikassa."

"ympäristössä, kuten tässä, sinulla voi olla kaksi korvalappua korvassasi.
ja säteenmuodostusmikrofonit ottavat äänesi vastaan, mutta jos tarvitset...
enemmän äänen selkeyttä, voit ottaa yhden kuulokkeen pois ja käyttää sitä mikrofonina, kun jatkat matkaa.
Ja se on yksinoikeus uuteen malliin? Ainoastaan premium-malleissa, kyllä."

"Entä itse äänestä ja tehosta tai laadusta, jota me saamme kuunnellessamme musiikkia, ei mitään puheluista vaan itse äänenlaadusta, onko jotain mitä olet muuttanut?
Ehdottomasti, on uusia ajureita, parannettuja ajurielementtejä, ajurikäämejä, siirretty käämit, kaikki on muuttunut, joten se on valtava parannus edelliseen versioon verrattuna."

"Näissä on myös korkearesoluutioinen ääni, ne on myös sertifioitu - korkeampaan resoluutioon, joten jos sinulla on sisältöä, joka on saatavilla korkearesoluutioisena, voit myös - saat tuon kokemuksen. Yksi asia, jota rakastan ja josta olemme puhuneet ennenkin, on se.
Quantum TBS:n dongle, ettekö ole ottaneet niitä vielä käyttöön täällä?
Ei tässä, onko odotettavissa jotain pelaamisen ylittävää?
Luulen, että näemme pelaamisen osalta, luulen, että näemme elämäntyylin ja pelaamisen sulautumisen..."

"monissa tiloissa. Näissä meillä ei ole tuota dongle-ominaisuutta, mutta meillä on...
monipisteitä, voit muodostaa yhteyden Bluetoothin kautta, se on Bluetooth 5.3 ja LE:n kanssa.
jota varten nämä ovat valmiita, se lanseerataan myöhemmin.
viive Bluetoothissa, joten uskon sen toimivan hyvin. Näen värit tässä, mitä ovat värit, julkaisutiedot, luulen että se julkaistaan parin vuoden kuluttua viikkoa, ja näiden hintaluokka. Näiden hintaluokka on 200 euroa, niitä tulee saataville neljässä värissä, on musta, teal, violetti ja..."

"hopea, ja kolmessa pukeutumistyylissä. Se tulee ulos kesäkuun alussa.
Kiitos paljon ajastasi, Mikael."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää