Suomi
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Black Ops 6
HQ

GRTV News - Call of Duty: Black Ops 6 confirmed as a day one Game Pass launch

GRTV News - Call of Duty: Black Ops 6 confirmed as a day one Game Pass launch

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään meillä on todella iso juttu, koska olemme spekuloineet siitä jo pitkään...
on, no, vahvistettu monin tavoin. Pohjimmiltaan puhumme Call of Dutysta. Nyt tämä on peli, joka on tulossa, Call of Duty Black Ops 6 ja siinä on paljon kysymysmerkkejä..."

"tästä pelistä ja siitä, miten sitä tullaan käsittelemään, koska se on ensimmäinen Call of Duty, joka ilmestyy, kun Microsoft ja Xbox omistavat Activision Blizzardin. Joten kaikki nämä kysymykset liittyvät siihen, miten peli julkaistaan? Tuleeko se olemaan Xbox-konsolin yksinoikeus? Julkaistaanko se Game Passissa ensimmäisenä päivänä? Kaikki nämä eri asioita siitä, miten he aikovat tehdä asioita, ja vaikka meillä pitäisi olla että siitä ei tulisi Xbox-konsolin yksinoikeus, ainakaan toistaiseksi."

"muutamaan vuoteen, sanoisimmeko, ei reiluun vuosikymmeneen, ennen kuin se sopimus kaikkien kauppiaiden kanssa elinten ympäri maailmaa päätyy lopputulokseen. Mutta se, mihin meillä on vastaus, on Game Pass -juttu. Miten Call of Duty Black Ops 6 julkaistaan? Onko se osa Game Pass vai ei kuulu siihen? Siitä aiomme puhua tänään. Joten kyllä, Call of Duty Black Ops 6:n vahvistettiin ilmestyvän Game Passilla. Microsoft on tehnyt päätöksensä, joten nyt meidän täytyy vain odottaa, että palvelu tulee kalliimmaksi. Siitä on siis jo vuosia, kun Microsoft alkoi julkaista Xbox Game Studiosin pelejä suoraan Game Passiin. Niin monet uskovat että tämä sisältäisi myös Activision Blizzard Kingin pelit, kun massiivinen sopimus hyväksyttiin viime vuonna. Sitten alkoivat huhut siitä, että Call of Duty Black Ops 6:n kohdalla näin ei olisi käynytkään leipomassa kierroksia jonkin aikaa ennen kuin toiset väittivät niin olevan. Nyt tiedämme sen olevan totta. Microsoft vahvistaa, että Call of Duty Black Ops 6 tosiaan julkaistaan suoraan Game Passiin klo vielä tarkemmin määrittelemättömänä ajankohtana tänä syksynä. Olemme myös saaneet live-action-trailerin juhlistamaan asiaa."

"juhlan kunniaksi. Ne teistä, jotka haluavat nähdä paljon pelattavaa, voivat odottaa innolla, että 9. kesäkuuta. Ja se, mistä Eric tuossa puhuu, on tietenkin eräänlainen suora...
joka seuraa Xbox Game Showcasea LA:ssa muutaman kuukauden tai viikon päästä...
katso. Joten kyllä, aika iso juttu. Black Ops 6 julkaistaan Game Passissa."

"Nyt se ei ole vain yksi Game Pass -tasoista. En sano, että se on Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass, PC Game Pass, Game Pass Core, eli kaikki Game Pass -jutut.
Joten jos sinulla on Game Pass -tilaus riippumatta siitä, mikä taso, saat periaatteessa pystyt pelaamaan Black Ops 6:sta, kun se ilmestyy, eikä meillä ole vielä tarkkaa päivämäärää."

"Myönnettäköön, että se on Call of Duty -peli. Joten se tulee luultavasti olemaan joko lokakuussa tai marraskuussa.
koska niillä on aina tapana julkaista noina kahtena kuukautena. Mutta kyllä, se on tulossa. Kuten Eric viittasi tuossa, tulemme luultavasti näkemään joitakin muutoksia Game Passiin tämän takia.
Sillä vaikka olemme nähneet isojen pelien lanseeraavan Game Passin aiemmin, kuten Starfieldin viimeksi Syyskuussa tämä on valtava Bethesdan peli, joka debytoi Game Passissa. Call of Duty on erilainen peto täysin. Call of Duty on yksi kaikkien aikojen suurimmista pelisarjoista, ja joka vuosi se on yksi tärkeimmistä..."

"myydyimpiä pelejä kaikkialla maailmassa. Joten se, että tämä ei tule olemaan, se, että se, että että tämä julkaistaan Game Passissa, hinta luultavasti nousee.
jossain vaiheessa, jotta Microsoft luultavasti menettää paljon rahaa.
rahaa, tai ei välttämättä menetä paljon rahaa, mutta ehkä heidän täytyy saada niin paljon, X-määrä uusia tilauksia, jotta he saisivat vastapainoksi rahaa, jonka he muuten saisivat..."

"pelkästään uuden Call of Duty -nimikkeen myynnistä. Joten jälleen kerran, meidän on nähtävä, miten tämä kaikki on...
hoidetaan. Tulevina viikkoina saadaan vastauksia moniin kysymysmerkkeihin, erityisesti pelattavuuden ja muun sellaisen suhteen. Näyttää siltä, että tästä tulee aika iso Call of Duty...
nimike, toisin kuin viime vuoden Modern Warfare 3, joka jos mikä tuntui enemmänkin jonkinlaiselta kuin Modern Warfare 2:n glorifioiduksi laajennukseksi. Mutta kyllä, monet asiat, monet kysymykset tulevat olemaan vastauksia tulevina viikkoina, ja toivottavasti saamme myös tietää enemmän siitä, miten Game Pass tulee hoitaa tämän debyytin julkaisua edeltävässä vaiheessa. Mutta pysykää kuulolla kaiken tämän osalta ja..."

"Muuten minulla ei ole muuta aikaa tämän päivän GeoTV News -jaksossa, joten nähdään huomenna.
Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää