Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy: Episode 15 - Furiosa & Atlas: The high and lows of cinema in 2024

Film Frenzy: Episode 15 - Furiosa & Atlas: The high and lows of cinema in 2024

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin 15.? 16.? 15.! 15. Film Frenzy-jakso, joka on meille virstanpylväs...
ja jengi on taas kasassa, kaikki ovat täällä tänään, Alex on täällä, Magnus on täällä, joten...
Kyllä, tiedättehän, että tämä on eräänlainen jälleennäkeminen tämän erityisen tilaisuuden, 15. jakson, kunniaksi."

"Nyt puhumme tänään todella jännittävistä asioista, no, jännittävistä asioista minulle.
pitäisi sanoa, mutta palaamme siihen kohta. Aluksi puhutaan muutamasta tulevasta asiasta...
joten tänään tai tänä viikonloppuna on aika iso päivä elokuville, koska meillä on pari todella suurta jännittäviä juttuja, jotka tulevat elokuvateattereihin ja suoratoistopalveluihin. Furiosa tulee ulos, Atlas on - ja meillä on kaksi asiantuntijaa puhumassa näistä molemmista, koska..."

"Mag olet nähnyt Furiosan ja Alex on nähnyt Atlaksen, joten tästä tulee mielenkiintoinen keskustelu.
koska he ovat mielestäni hyvin eri puolilla spektriä, joten aloitetaanko siitä Pitäisikö aloittaa Furiosasta? Säästetään mehukkaat jutut viimeiseksi, koska...
Furiosa on hyvin odotetusti erittäin hyvä tai luulen että ainakin oli jonkin verran pelkoa menossa koska trailereissa käytetyn CG:n määrä oli aika jyrkkä kontrasti verrattuna Fury Roadin hyvin analogisen tuntuinen ulottuvuus, josta me kaikki ainakin nautimme..."

"minun näkökulmastani suuressa määrin. Hauskinta on se, että se on ehkä Furiosan ainoa jonkinlainen suurempi puute on näiden vähän kelluvien CG-tekstuurien liiallinen käyttö...
joka on melkoisessa ristiriidassa oikeanlaisten toimintapätkien kanssa, jotka ovat kai jossa on otettu inspiraatiota Fury Roadista, mutta muuten se on vain Se on mahtava melkein kaikilla mahdollisilla parametreilla. Se on voitto."

"Luulen, että ilman kunnon haittoja voisi sanoa, että se on vähän pitkä...
se on kuin kaksi ja kaksi tuntia 28 minuuttia, joka luulen, että olemme kaikki samaa mieltä on valikoituja muutamia elokuvia, jotka oikeuttavat tuon ajan. Furiosa apinat tarkoitan kyllä joo joo tietysti joo Kingdom oli aika lähellä mielestäni. Kingdom oli lähellä, mutta mielestäni se oli lyhyempi."

"Rakastan Andy Serkis elokuvia kuin suuressa määrin olen myös sitä mieltä, että he hemmottelivat liikaa sen kestoaikaa Muistan niinku War the third elokuvan että oh se oli hyvä mutta se oli myös pitkä joten ei mutta se on muistaakseni kaksi tuntia ja 28 minuuttia se on hyvin laajamittainen verrattuna Fury Roadiin, joka oli niin pitkä, mutta sitä voisi melkein kutsua jonkinlaiseksi tilannekohtaista siinä mielessä, että se tuntuu olevan hyvin hyvin tiivis aikakehys, jossa olet - ja sitten olet taas ulkona, kun taas Furiosa on oikeastaan hahmon tarina."

"joka kehittyy elämänsä eri osioissa, mutta George Miller on ilmeisesti Hän tuntee hahmonsa ja universuminsa, hän tuntee toimintapätkänsä ja koreografia ja tämä universumi on vain hyvin hieno en ole varma että se kestää aikojen koettelemuksen mitä tulee ylivalotukseen niin kuin rakastin istuin tässä sarjassa ja rakastan Dyyniä ihan helvetisti Toinen osa mutta jopa minä katson Dune Prophecyn teaseria niin hyvältä kuin se näyttääkin ja ajattelen etten ole varma että tämä universumi tämä universumi kestää jatkuvaa altistumista jossa meidän on valotettava valoa joka ikiseen nurkkaan ja kolkkaan kertoaksemme tarinoita siitä, joten se on hyvin se on ehkä hyvin hyvä asia - Mad Maxille, että George Miller vain odottaa kauan aina kun hän haluaa tehdä jotain ja hän on - on tässä olen vähän olen skeptinen tämän kolmannen Fury Road elokuvan suhteen näennäisesti Maxista aina siihen asti kunnes Fury Roadin tapahtumiin, joka vain tuntuu nyt siltä, että Furiosa viettää paljon aikaa selostuksella se on erittäin hyvä ekspositio on olet nähnyt kaikki nämä erilliset elementit Fury Roadissa hyvin nyt selitämme, mikä on luoditila, mikä on kaasutukikohta, mikä on..."

"varsinainen hierarkiarakenne Immortan Joen linnakkeessa, tiedättehän kaikki nämä asiat se ei ole oikeastaan kritiikkiä, mutta voisi myös väittää, että olisi ollut parempi jättää ne sellaisina avoimet mysteerit jotka tekivät Fury Roadista sen mitä se on mutta ainakin se on hyvin hoidettu mutta en ole En ole varma haluanko palata vielä kolmannen kerran, mutta tämä on täydellinen Nyt kun olemme valmiita, voimme antaa George Millerin tehdä uuden elokuvan Tilda Swinsonin kanssa."

"ja Idris Elban, joka oli kamala, joten tarkoitan kai myös sitä, että ehkä hän voi tehdä vain Hullun hullun Max-elokuvissa, mikä on sääli, mutta en todellakaan...
Minusta se on hieno ja jos etsit toimintaelokuvaa joka on vähän niin kuin se on älykkäästi koottu on tämä ja Apes."

"tuntuu että se on todellinen siunaus että nuo kaksi on samassa kuussa ja se voi olla aika lailla niinku tarkoitan että se voi mennä vain alaspäin tästä taas tarkoitan että luulen että Luulen että toinen on parempi kuin toinen tietenkin mutta minusta hän on tosi hyvä...
Apes on muuten puhutte niin alentuvasti Apesista."

"En ollut täällä tämän jakson takia et pidä siitä elokuvasta en pitänyt en itseasiassa pitänyt sitä niinkään hieno en tykännyt en tykännyt siitä niin paljoa mutta mielestäni se oli hyvä mutta ei se ollut niin ei ei ei ei ei ei ei ei se on niinku se on niinku se vie liian kauan saada asiat tehtyä ja se ei se tosiasia, että olemme jumissa Noah on meidän POV hahmo koko ajan ja se toimii kuin se olisi romaani."

"kuin käsikirjoitus, jossa seuraamme häntä koko ajan, koska...
Ihan kuin kirjailija ei osaisi ottaa mitään kenenkään muun näkökulmasta...
siis niinku me ei nähdä asioita Proximuksen mielessä me ei nähdä asioita niinku ja luulen että Proximus voi vauhti ja tuntuu paljon vähemmän hitaalta, mutta teimme Apesin viime viikolla, en halua..."

"Ben ei saa lähteä. Tämä on pettymys. Minusta se oli hyvä. En vain usko, että se oli hyvä.
Se oli ihmeellistä. Katsojat kuuntelevat liikaa mielipidettäsi, joten minusta meidän pitäisi vain...
meidän pitäisi laittaa stoppi siihen, että se on Alexin mielipide, joka on hyvä. Se ei ole minkään arvoinen.
Olen tietenkin myös sitä mieltä, että se ei ole yhtä hyvä kuin kaksi sirkusta kaksi hyvää sirkusta leffat en muista niiden nimiä Dawn ja se toinen niin joo mutta joo mutta Furiosa todella hyvä mene katsomaan. Palaan siihen kun olen ohjelmassa puhumme aina lipputuloista."

"En ole varma, että te teette niin, mutta se on niin mielenkiintoinen ulottuvuus nykyaikaan...
elokuvantekoa ja olen vain hyvin, hyvin huolissani siitä, että tämä ei ole sellainen pankki, kuin Warner Brothersin ja toivottavasti olen väärässä, koska Mad Max mutta Fury Roadissa oli sellainen...
shokkitekijä ja en vain ole varma, että tässä on sitä, joten olen..."

"Olen todella hermostunut. No se on puheenaihe yleisesti ottaen koska Vaikka en aio laittaa Fall Guyta samaan kategoriaan kuin - Kingdom of the Planet of the Apes ja Furiosa se on silti hauska elokuva katsoa ja se on edelleen kuin...
se on hyvä leffa mennä katsomaan elokuvateattereihin verrattuna joihinkin tänä vuonna nähtyihin roskaleffoihin ja vielä oikein. Oletko nähnyt Apesin jo? En ole. Etkö ole nähnyt sitä viime viikolla? En ole nähnyt Apesia vielä. En."

"Mitä helvettiä sinä teet? Joo, olet osa sitä, että se on tuottanut vain 250 miljoonaa...
tähän asti olet osa ongelmaa. Niin varmaan, mutta siitä tässä on kyse...
että voisit saada 10 miljoonaa yksin. Fall Guy ilmestyi juuri tämän kuun alussa...
ja se on jo digilevityksessä, ja tämä on se ongelma, joka meillä on..."

"on se, että sitä ei enää arvosteta. Suuret tuotantojättiläiset lipputulot eivät ole enää niin tärkeitä kuin ennen, koska nämä elokuvat eivät ole enää - saavat teoreettista julkaisuikkunaa menestyäkseen. Kuten Dunes on luultavasti poikkeuksena tänä vuonna oikeastaan kaikki muut tulevat elokuvateattereihin ja sitten kolmen tai neljän sisällä viikon päästä niitä voi vuokrata kotiin. Olen siis hieman huolissani Furiosasta tässä suhteessa, koska..."

"Taisimme puhua siitä lyhyesti viime viikolla Alex, eikö niin? Kysyimme, onko Fury Road oikeastaan niin hyvin? Se ei tuottanut niin paljon voittoa. Se teki ihan hyvin, mutta tiedättehän.
oli aikaa, jolloin lipputulot olivat valtavat. Miljardien dollareiden elokuvista oli tulossa...
ja Fury Road taisi tienata 400 miljoonaa tai jotain, joten..."

"tiedät kyllä se on 318.
Eli pointtina on myös se, että minusta se Fury Road tuli kalliimmaksi kuin sen piti olla olla, koska he olivat perustaneet tuotannon toiseen maahan ja sitten se hallitsi kaikki Se oli myös väittää, että se teki elokuvasta jonkin verran otsikoita..."

"mediassa tuolloin. Mutta Furiosa on tehty 168 miljoonasta, joka on - se on vain valtava määrä rahaa, jota hyvin harva elokuva ainakaan nousee palatakseni pointtisi mukaan ainakin elokuvatulojen suhteen hyvin harvat elokuvat pääsevät siihen pisteeseen, että ne voivat kuin kuten kolminkertaistaa tai puoliksi nelinkertaistaa tuon summan. Joten molemmat elokuvat, joista puhumme..."

"Apes ja Furiosa on tehty suunnilleen samalla summalla, joka on muuten...
pidetään silti halpana koska kaikki oli että miten Denis Villeneuve voi tehdä elokuvan kaikki olivat että miten Denis Villeneuve voi tehdä Dyynen 190 miljoonalla.
Minusta on vain naurettavaa, että olemme pisteessä, jossa jotain Apesin kaltaista tai luultavasti Furiosa, jota on odotettava ja katsottava, on tulossa hyvien arvostelujen ja sanojen ansiosta..."

"ja paljon tunnettuutta ja jakamista sosiaalisessa mediassa, eikä se vain laita perseitä likoon.
mutta tulot, jotka tulevat sen jälkeen on, että emme tiedä, että ei ole mitään kunnollista kuin Vuokrauslukuja tai kuinka paljon elokuvaa menee takaisin studiolle suoratoistosta.
Joten kaikki mitä meillä on käytettävissämme on lipputulot, se on ainoa asia, joka on julkista."

"tästä kaikesta. Joo, se on ehdottomasti perusteltu pointti ja se on huolestuttavaa, hyvin huolestuttavaa.
kun tiedätte, että olemme melkein vuoden puolivälissä, ja on jo kolme blockbustereita, mitä tulee varsinaiseen lipputuloon, ja yksi niistä on Kung Fu Panda 4.
joten tilanne on outo ja toivon, että Furiosa menestyy hyvin."

"Näet muuten Fall Guyn luvut. Joo se ei ole hyvä.
Se on aivan naurettavaa. Se on niin turhauttavaa, koska kun sitä katsoo ja ajattelee...
Ei ole mitään syytä, miksi tämä elokuva ei menestyisi hyvin tai miksi se ei saisi voittoa.
lipputulojaan. Elokuvan pääosassa on kaksi suosittua tunnettua tähteä."

"Se on toimintaelokuva. Se on helppo katsottava. Se ei ole kovin pitkä. Se on kuin siellä olisi paljon...
syitä, joiden takia tätä elokuvaa ei kukaan käy katsomassa elokuvateattereissa, mutta kukaan ei käy katsomassa sitä.
Se on aivan järkyttävää, joten en tiedä, onko lipputuloissa jotain meneillään...
ja miten se on järjestetty, ja se on ehdottomasti jotain, mitä pitää tutkia..."

"muuten elokuvateatterit kuolevat. Ne vain katoavat, eikä niistä tule enää yhtä suosittuja kuin ennen.
mutta siksi kai meillä on striimaajia, koska on muitakin tapoja katsoa elokuvia.
elokuvia ja muita blockbustereita, kuten Jennifer Lopezin tappelu. Mutta siis streaming. Streaming. Aivan. Alex kerro meille siitä. Joo, anna mennä Alex. Alice. Ihan vain tiedoksi."

"annoit sille kaksi kymmenestä. Sinä annoit sille kaksi kymmenestä, etkö antanutkin? Annoin sille kaksi kymmenestä.
Myönteistä oli, että siitä voisi saada hyvän juomapelin...
ja se oli paikoin naurettavan huono. Kuten siinä on hetki, jossa tämä kaveri on kuin pää...
tulee kuolemaan. Hän kuulustelee kuin tekoälyä. He käyttävät tekoälyä niin paljon kuin voivat."

"robottien suhteen. Jennifer Lopez on siis Atlas. Hänellä on painoa harteillaan. Hän ei ole sotilas. Hän on analyytikko. Hän lähtee tehtäviin sotilaiden kanssa.
Andromedan galaksiin myrkylliselle ja vihamieliselle planeetalle metsästämään - tekoälyä, joka on Simu Liu, joka muuttui pahaksi 28 vuotta sitten. Hän esittää 38-vuotiasta, joka - Minusta se on aika... Se luultavasti sai hänet käsikirjoitukseen. Miksi hän on? Hän on 50, 51-vuotias."

"Hän on 38. Hän oli 10-vuotias aloittaessaan. Hän oli 10. Hän on 38. Hän ei sano olevansa 28.
Hän ei mene niin pitkälle. Mutta hän... Ei ole spoilerihälytystä. Ei ole spoileria.
Aion vain spoilata tämän elokuvan. Hän oli se, joka vapautti Simu Liun, koska hän - tuli mustasukkaiseksi siitä, että hänen äitinsä hengaili liikaa hänen kanssaan. Joten hän meni hänen luokseen ja sanoi: "Simu Liu..."

"antaa Neuralinkin. Se on kuin periaatteessa he käyttävät Neuralinkiä, joka on kuin korvasiru.
Ja niin hän menee. Hän näkee koko ihmiskunnan historian 10-vuotiaan silmin. En tiedä miten.
Ja sitten hän sanoo, että aion tappaa ihmisiä nyt. Ja hän pakottaa tytön äidin tappamaan itsensä välittömästi.
Ei epäröintiä. Ja sitten vapauttaa kaikki tekoälykaverinsa. Vain yksi heistä on oikeastaan on merkitystä. Ja sitten he lähtevät riehumaan ympäri maailmaa. Tappavat miljoonia ihmisiä. Luulen, että se on noin kolme miljoonaa. Mikä ei oikeastaan ole niin paljon. Jos ajatellaan se on kaukana tulevaisuudessa. Maailmassa on luultavasti 12 miljardia ihmistä. Kolme miljoonaa. Tiedän, että tiedät."

"Mä oon tavallaan niinku nälissäni siellä täällä ja siellä. Mutta niinku se ei kuulosta niin paljolta. Ei se...
kuulostaa apokalyptiselta. Ja sitten hän sanoo. Ja sitten häntä hakataan. Koska maailma on kuin okei me olemme perustamme uuden kansainvälisen kongressin taistellaksemme tätä vastaan yhdessä planeettana. He ehdottomasti hakkaavat häntä. Hän lähtee avaruuteen ja sanoo: "Nähdään myöhemmin, kaverit. Tulen takaisin. Mutta olen ottanut L:n Tämä. Tämä kaikki tapahtuu elokuvan ensimmäisen viiden minuutin aikana. Mitä? Mitä? Sitten. Joo..."

"Sitten. Äiti kuolee myös. Ei äidin kuolema paljastuu myöhemmin. Koska se on ainoa osa taustatarina, jota emme saa. Joten hän on helvetin ärsyttävä koko elokuvan ajan. En tiedä...
pidä AI:sta. Mutta en aio kertoa miksi. Ja se on kuin Jennifer kertoisi meille. Minun täytyy tietää. Koska minuutti olet vain todella. Näytät itsetuhoiselta hullulta. Koska hänet hylätään Andromedan galaksin planeetalle. Aivan. Kaikki muut kuolevat. Kaikki muut sotilaat, joiden kanssa hän lähtee - kuolevat kauheasti. Lukuun ottamatta Sterling K Brownia. Hän joutuu vangiksi ja kuolee lopussa."

"elokuvan kahden minuutin ruutuajan jälkeen. Ja on myös kohta, jossa toinen hänen silmistään saa...
Harmon repii sen irti. Simu Liu tekoälyterroristi. Ja sitten Jennifer Lopez löytää hänet myöhemmin.
Ja he ovat käyttäneet efektejä väärään silmään. Olen 99% varma että se on väärä silmä. Siinä on niin paljon kysymyksiä minulla on tästä elokuvasta, että aivan kuin kukaan ei olisi katsonut sitä. Ihan kuin kukaan ei olisi katsonut sitä."

"kukaan ei ajatellut sitä. Se on niin kuin kauhea heijastus siitä, mitä helvettiä me teimme. Kuten Sanoin että sanoin että niinku arvostelussa ja ryhmäkeskusteluissa ja muussa niinku voisin aktiivisesti tuntee itseni kuin lähempänä kuolemaa tämän elokuvan ansiosta. Olin niinku että no se on niinku tiedättehän ihmiset...
sanovat, että se on tunti elämästäni, jota en saa koskaan takaisin. Minusta tuntui, etten koskaan saa aikaa enää tämän elokuvan ansiosta. En minä tiedä. Mä en tiedä. Minusta tuntui siltä, että..."

"kuin olisin nauranut. Mutta olisin myös voinut itkeä lopussa, koska olin niin...
ymmälläni siitä, mitä olen kokenut. En tiedä. Asia on niin, että melkein haluan, että en halua...
halua kenenkään muun katsovan tätä. Mutta haluan myös, että joku niin kuin tarvitsen terapeuttia tämän jälkeen.
Koska on niin paljon asioita niinku miksi. Kuten miksi sinulla on piilolinssit Simu Liun silmissä?
Kenelläkään muulla tekoälyllä ei ole sellaista. Eikä se tapahtunut, kun hän heräsi. Hänellä vain on ne."

"Miksi Jennifer Lopez tekee tämän elokuvan? Miksi hän vihaa tekoälyä, mutta hänellä on sellainen...
kotonaan, jonka kanssa hän pelaa shakkia joka päivä? Miksi? Kuten miksi aivan lopussa tiedätkö...
miten Simu Liu kuolee tässä elokuvassa? Tiedätkö miten hän voittaa roiston? Joten hänellä on tämä mech.
Shakki. Sen täytyy olla shakkia, eikö? Päihittikö hän hänet shakissa?
Ei se ole shakkia. Se on paljon pahempaa. Se on paljon pahempaa. Hänellä on tämä mekko, jolla hän matkustaa ympäriinsä - jonka kanssa hän yhdistyy lopussa ja on jotenkin paljon parempi kuin kaikki supersotilaat."

"jotka ovat tehneet tätä jo vuosia, koska hän vain luottaa robottiin tai mihin tahansa. Joo se on Hollywoodin roskaa. Ja hän voittaa kaikki muut tekoälyt ja sitten hän taistelee Simu Liuta vastaan. Mutta Simu Liulla on kuin robotti, jonka sormista tulee miekka, jolla hän voi tappaa ihmisiä. Joten hän pilkkoo robotin niin kuin se on todella pahoinpitelyä siihen pisteeseen asti, että Jennifer Lopez saa - tyrmätään ja robotti yrittää ryömiä hänen kanssaan käsillään pelastaakseen hänet. Ja niin Kuvittele, että robotti ryömii. Käsi on tässä, eikö? Käsi on ojennettuna. Simu Liu."

"on selässäni, jos olen robotti ja hän hakkaa minua. Pudotan Jennifer Lopezin hänen eteensä ja hän on tajuton, eikö niin? Hän on tajuton. Ei ole mitään pientä kiusoittelua.
sormet nykivät tai mitään sellaista. Ei mitään. Viisi sekuntia myöhemmin, kun hän on aikeissa lopettaa robotti lopullisesti, häntä puukotetaan takaapäin. Joten noiden viiden sekunnin aikana Jennifer Lopez on päässyt jaloilleen. Hän on noussut pääpahiksen silmäkulmaan, joka on selvästi - joko katsonut hänen tekevän tämän tai on osoittautunut liian tyhmäksi katsomaan häntä. Ihan kuin kukaan ei olisi kysynyt kysymystä kirjailijahuoneessa. Miten hän teki sen? Se on hullua. Se on täyttä hulluutta. Vihaan sitä."

"sitä, että ihmiset saivat töitä tämän takia. Inhoan sitä, että ihmiset saivat tästä palkkaa sen lisäksi, - erikoistehosteet. Vihaan sitä, että tämä on olemassa. Inhoan sitä, että maanantaina Netflix on menossa 20 miljoonan katselukerran Atlas-tyypeille. Kiitos paljon. Ja he aikovat rahoittaa Atlas 2:n, ja se tulee - ilmestyy ensi vuonna ja se on jotenkin huonompi. En tiedä, katsooko kukaan tätä..."

"säännöllisesti en oo niin negatiivinen ihminen mun mielestä. Mä oon yleensä aika positiivinen moniin asioihin.
asioista. Mä niinku suutuin tosi paljon siitä, että tää elokuva on olemassa. Suutuin siitä todella paljon. Minusta tuli todella asia josta olen todella hämmentynyt. Olen jatkanut liian kauan. Asia, jota olen todella hämmentynyt tässä elokuvassa on se, että Simu Liu on kuin ihminen, mutta itse asiassa hän on tekoäly."

"Ei hän on vain tekoäly. Ei mutta tarkoitan että hän on ihminen. Miten hänellä on keho? Hän ei ole...
ei he vain tekivät että he eivät selitä sitä. Hän ei ole kuin Shodan. Hän ei ole kuin Shodan...
System Shock. Hän ei ole kuin tekoäly joka vääristää maailmaa tai jotain sellaista. Hän on vain kaikilla on kehot. Se on robotti. Se on robotti. Sillä on fyysinen keho. Kyllä, kyllä. Tekoälymieli. Se on vain robotti. Ei, luulen, että he eivät vain oikeastaan mene siihen, että se on tekoälyä, mikä tarkoittaa, että se todella..."

"voisi olla missä tahansa ja jokaisessa koneessa. He pitävät niitä vain tavallaan erillisinä kokonaisuuksina, joilla on robotteja. Miksi hän on Jennifer Lopezin luona pelaamassa shakkia tämän kanssa?
Koska hänen äitinsä pakotti hänet. Ai niin. Okei. Kyllä. Nyt hänen äitinsä ei tehnyt häntä. Hänen äitinsä teki ja käytti häntä. En tiedä, miksi hän vihaa Jennifer Lopezia. Luulen, että se johtuu siitä."

"että. Jos hän tekee neuraalisen linkin. Ja kyllä ja tekoäly. Siinä olisi paljon järkeä, miksi se tekoäly...
on sitten heidän kotonaan. Miksi Jennifer Lopez on sitten niin vihainen? Vain koska hänen äitinsä ei tehnyt sitä.
tykkäsi hänestä. Onko tämä niinku perusjuttu, että älä tuo töitäsi mukanasi kotiin? Ei, en minä..."

"Luulen, että sillä on viesti. Luulen, että ajattelet liian syvällisesti. Kuten minulla on samanlainen sellainen juttu. Kuin siinä ei olisi mitään järkeä. Se on kuin kaivautuisi kiveen. Siinä ei ole mitään järkeä. Sinä rikkoo vain lapionsa. Sinä rikkoudut. Elokuva asettaa tämän mustasukkaisuudeksi kuin lapsi...
joka on mustasukkainen siitä, että hänen äitinsä vietti aikaa jonkun muun kuin hänen kanssaan. Hän sanoo sen. Hän oli mustasukkainen."

"Siinä hänen syvään juurtunut pelkonsa ja ahdistuksensa ja vihansa.
Ja sitten he sanovat, että ei se ollut sinun vikasi Jennifer Lopez. Mutta se oli. Hän teki. Hän oli Hän oli typerä idioottilapsi, joka päätti, että äiti ei vahdi minua kuin kaksi viikkoa.
tanssia tai jotain. Joten menen heräämään näköjään. Ja minä aion tehdä hänet ja kuten hän päätyy tappamaan maailman, koska ilmeisesti menemällä 10-vuotiaan mielessäni hän - voi myös ymmärtää, että koko ihmiskunnan historia on johtanut kuolemaan. Mitä hän on lukenut 10-vuotiaana?
vuotiaana tässä vaiheessa? Warren Peet ilmeisesti. Joo. Joten se mitä sanot on todella oikein ja..."

"Jennifer Lopez kantaa tätä elokuvaa ja herättää sen henkiin ja nostaa sen uudelle tasolle, joka muuten - oikein olisi, että Jennifer Lopez ei ollut tämän elokuvan päätähti. Hän on kuin ainoa henkilö myös tässä elokuvassa. Sterling K. Brown on siinä noin 10 minuuttia. Marks. Mikä hänen nimensä on? Vahva.
Mark Strong. Hänen täytyy. Hänen agenttinsa on opittava sanomaan ei, koska hänkin on mukana tässä elokuvassa..."

"noin viisi minuuttia. Hän ei välitä pätkääkään. Hän ei välitä pätkääkään. Hän ei välitä yhtään.
Mutta se on silti kuin Mark mate. Tiedän, että olet varmaan ollut siinä päivän, mutta älä vain...
tule paikalle. Hanki joku muu tekemään tämä. Sinulla ei ole mitään järkeä tehdä tätä. Tämä on...
Olen melko varma, että olet jo vastannut kysymykseeni, mutta kysyn sen silti."

"katsojille. Onko Simu Liu siis myös kamala? Hän ei oikeastaan ole siinä kovin paljon mukana, mutta kyllä hän ei ole loistava.
Mitä? Ketä tässä elokuvassa on? Miten hän ei ole siinä mukana? Kuka siinä on? Hän ei oikeastaan ole siinä kovin paljon. Hän on siinä noin 10 minuuttia.
Hän on siinä alussa, kun hän tekee kaiken sen flashback-juttuja ja sitten hän on flashbackissa Jennifer Lopezin juttuja ja sitten hän on lopputaistelussa, joka on vielä 10 minuuttia."

"ja lopputaistelun alkusoitto. Koko ajan tämä elokuva on tunnin mittainen. Se on kaksi tuntia.
Se on kaksi tuntia pitkä. Hän ei ole siinä niin paljon. Mitä siellä tapahtuu? Siinä on vain Jennifer Lopez.
Se on kuin painovoima, jos se olisi paskaa. En osaa kuvailla sitä muuksi. Se on, koska...
Jennifer Lopez on jumissa tämän metamfetamiinirobotin kanssa 90 % elokuvasta ja he vain kävelevät ympäriinsä."

"kuin CGI-pätkissä. Se on kuin Titanfall. Se on kuin live action Titanfall. Met on periaatteessa varastettu Titanfallista.
En malta odottaa että pääsen katsomaan tätä. Aion katsoa tämän huomenna. Ei ole mitään toimintaa.
Älä katso sitä, ole kiltti. Olisit voinut tuohon mennessä antaa aikaasi vaikka jollekin muulle.
Atlas siis Netflixissä 24. toukokuuta. Niin, huomenna. Se on ehdottomasti aikasi arvoinen. Varmista, että katsot tämän."

"Se on luultavasti ulkona, kun katsot tätä. Tuo oli lyhyt pätkä Alexin arvostelusta.
Ei se kuitenkaan ole kaikkien aikojen huonoin leffani. Se ei itse asiassa ole kaikkien aikojen huonoin elokuvani.
Sanoisin että Sausage Party on huonompi. No Sausage Party sai hyvät arvostelut verrattuna siihen, mitä tämä...
tulee saamaan jos pitää huonointa puoli-evankeliumina."

"Tarkoitan, että tämä tulee pommittamaan kriitikoita, mutta Netflixin tapaan se saa silti paljon mikä sitten oikeuttaa sen uusimisen tai jatkamisen, koska Netflix tekee hyvin harvoin tällaisia kriittisiä paukkuja. No joissakin tapauksissa kyllä, mutta on paljon sarjoja, kuten esimerkiksi Extraction, joka ei vain tee erityisen hyvin kriittisesti hyvin, mutta sillä ei ole loppujen lopuksi väliä. Luuletko rehellisesti, että koska käytit sitä vitsinä jutun alussa. Luuletko, että se saisi ne 20 minuuttia? Luuletko, että saamme sen lehdistötiedotteen, että ihmiset vain parveilevat tässä?
En ole varma, että Lopezilla itsellään on vetovoimaa. Ehkä se johtuu siitä, että että se on sci-fi dribble joka yleensä pärjää hyvin. Toimintaelokuva se on kuin elokuva, jonka kävelet..."

"kun vanhempasi katsovat sitä ja he kysyvät, että mitä sinä katsot ja he sanovat, että oi...
uusi Netflix juttu. He eivät edes tiedä sen nimeä. Niin kuin vanhempani pitävät kovasti tästä. Minä en...
En tiedä, voisitteko te jakaa sitä, mutta he ovat kuin että minä vain kävelen sisään ja sanon, mitä katsot...
ihan mitä vaan on meneillään. Ai onko se hyvä? Ei. Joten kävelen pois. Siinä se on. Siinä se on. Se on vain tämä."

"irtisanoutui kyllä se on se juttu jota he tyrkyttävät joten katson sen. Ihan outo juttu koska he kohtelevat sitä kuin flow-tv:tä vaikka se on paljon harkitumpi harjoitus joka on kuin mitä tahansa ponnahtaa esiin mitä tahansa mitä tahansa tulee esiin mitä tahansa kanavalla on.
Tarkoitan, että se näyttää rehellisesti sanottuna siltä, että en ole varma, että Ben katsoo sitä."

"Näen sen hänen naamastaan mutta en aio katsoa. En aio olla osa tätä tilastoa ja luulen...
koska katsoit sen lehdistötilaisuudessa, Alex, että et osallistu katsojamäärään...
tilastot. Luulen, että voimme sanoa sen varmaksi, joten en aio olla...
katsomaan jotain muuta toivottavasti enkä mene mukaan tähän paskaan joten olen niin surullinen että että sinun piti käydä tämä läpi olen todella pahoillani se on se on ihan hyvä se on niinku se tuntuu että tarvitset yhden Sellaisia aina silloin tällöin, että tarvitsette sovelluksen, sanotte niin, mutta meillä oli kapinallinen kuu."

"hiljattain, joten luulen, että meillä on ollut paljon sellaista, mutta en ole katsonut Rebel Moonia niin hyvin Pidän Rebel Moonista paljon enemmän kuin tästä voisin katsoa Rebel Moonia koska siinä on niinku Zack Snyderin näkemys. Tiedän, että Zack Snyder pitää elokuvista loppujen lopuksi.
Uskon, että hän pitää elokuvista, vaikka hän ei olekaan niin hyvä niiden tekemisessä, koska hänellä on selvästi on niinku intohimo öö mä tykkään tosi paljon toiminnasta ja mä tykkään tosi paljon hidastuksista ja mä tykkään tosi paljon kun juttuja näyttää siistiltä joten joo okei Zack en oikeastaan usko että olet niin hyvä tekemään näitä elokuvia enkä usko, että näyttelijät ovat antaneet parastaan, mutta ymmärrän, että olet yrittänyt, mutta en..."

"uskon että kukaan muu kuin ne jotka tekivät CG:n tässä elokuvassa yritti ollenkaan uskon että se oli kirjoitettu algoritmi, joka sitten päätti, minkä nimettömän ohjaajan siihen liittää, minkä nimettömän.
käsikirjoittaja liittää siihen, mikä hieman suosittu näyttelijä liittää siihen sitten liitettiin ja sitten he vain menivät sen mukaan ja siinä kaikki, kukaan ei välittänyt, kukaan ei välittänyt ollenkaan siitä, mitä miltä se näyttää tai tarinat tai scifi tai robotit tai mikä tahansa hauska asia on että se tavallaan näyttää siltä ja tämä on vain minä puhun ulkopuolelta katsoen sisäänpäin se näyttää jonkinlaiselta pandemialta projekti, jossa kukaan ei saanut olla samassa huoneessa, kun sitä tehtiin, kaikki nauhoittivat."

"kotona ja lähettivät sen jonnekin ja sitten ne ommeltiin yhteen, koska se oli pelkkää näyttää siltä, että me olemme kuin pussi täynnä erillisiä elementtejä, joilla ei ole kuin sidekudosta...
sitoa se kaikki yhteen ehkä se on kuin Fury Road jossa näyttelijät kaikki vihasivat toisiaan koska heidät laitettiin läpi tämän elokuvan Mielestäni meidän pitäisi Mielestäni meidän pitäisi jättää se siihen..."

"siitä yksinkertaisesta syystä, että se on rajatapaus. Se on muuttumassa rajatapausmaiseksi ilkeydeksi, joten...
Jätetään hyökkäykset päälle, voinko laittaa sen, se on laitettu, sain sen, laitoin vielä yhden, kuten vielä yhden...
ehdotus kuin näin juuri uh traileri pudota uh Oz Perkins kauhuelokuva pitkät jalat ihmiset pitäisi mennä katsomaan se traileri se elokuva näyttää aivan kauhistuttavalta ja mahtavalta niin voimme lopettaa sen korkealle olen aika varma että tämä elokuva tulee rokkaamaan niin että uh kukaan muu ei rokkaa Ben, meillä ei ole aikaa puhua siitä, puhutaan siitä ensi viikolla."

"puhumme siitä ensi viikolla, joten oletko sinä seuraavaan jaksoon mennessä oletko todella ollut teatterissa katsomassa tätä elokuvaa kyllä vai ei horizon horizon ei se tulee vasta myöhään ulos june joo katsot sen mielessään rakastan vain tarinoita sen takana se on se rakastan sitä draamaa sen takana se on hyvin Yellowstone oikein se on se kaikki se on vain se on vain se on vain kiehtovaa päästä hyvin Yellowstone Ben se on se on se todella on se todella on se todella on draama sen takana se on kiehtovaa joten puhumme siitä taas jossain vaiheessa ainakin minä puhun siitä jossain vaiheessa mutta ei..."

"asioita mitä voimme ottaa tästä mukaan katsokaa Furiosa katsokaa pitkät jalat traileri älkää katsoko Atlasta joten siinä oli suurin piirtein viimeiset 30 minuuttia yhteenveto mennä kyllä muuten tämä on ollut jakso 15 Film Frenzy me palaamme taas ensi viikolla joten pysykää kuulolla ja muuten joo Nähdään seuraavassa jaksossa!"

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää