Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Jez Corden: "100% Steam is on the next Xbox"

GRTV News - Jez Corden: "100% Steam is on the next Xbox"

Audio transcriptions

"Hei te ihanat ihmiset, tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex, kuten aina kattaa iltapäivisin uusimmat ja parhaat pelien, teknologian, varusteiden ja viihteen saralla, Mitä ikinä haluatte, mitä ikinä rakastatte, meillä on sitä aina täällä GRTV:n uutisissa ja..."

"laajemmassa Gamereactor-verkostossa kokonaisuudessaan, joten jos pidät peliarvosteluista, pelien esikatseluista.., elokuva-arvosteluja ja paljon muuta, muista käydä katsomassa Gamereactoria, missä ikinä se onkaan...
meiltä, meillä on aina joukko kieliä, olemme katettu joukko alueita, joten meillä on tukenasi, missä ikinä oletkin, mitä ikinä teetkin. Pidemmittä puheitta, tänään olemme kuitenkin käsittelemme melko mielenkiintoisia spekulaatioita seuraavasta Xboxista. Näimme hiljattain, en tiedä usko, että siitä kerrottiin GRTV:n uutisissa, mutta olemme nähneet hiljattain, että Xbox voisi julkaista jonkinlaisen uuden pääkonsolilaitteiston vuoden 2026 loppuun mennessä, se on vain spekulaatiota..."

"joten älkää vielä hermostuko siitä, mutta on myös spekulaatioita siitä.
seuraavasta Xboxista, ja se on Windows Centralin toimittajan Jez Cordenin, joka on tunnetusti on melko hyviä kontakteja Microsoftin puolelle ja se on, että Steam tulee itse asiassa olemaan Cordenin mukaan 100% seuraavassa Xboxissa, mikä on hyvin, hyvin iso siirto, koska se on lähinnä Xbox astuu syrjään antaakseen pääsyn toiselle digitaaliselle pelialustalle. Ottaa Steam Xboxilla tarkoittaisi sitä, että voisit pelata myös monia PlayStation-pelejä kuten Jonas kirjoittaa tässä näkemässämme artikkelissa. Kyseessä on vain huhu, vain toistamiseen, tästä ei ole mitään 100% vahvistettua, vaikka Corden sanoisi 100%, että se tulee olemaan seuraavalla Xboxilla, se ei tee siitä faktaa, se ei tee siitä todellista ja siellä olisi tiettyjä asioita, kuten olemme sanoneet täällä, The Last of Us Part 1, Horizon Forbidden, Horizon Forbidden West ja Helldivers 2 ovat kaikki Steamissa, herättää yhtäkkiä kysymyksen että no, miten Sony pitää siitä, jos Xbox-pelaajat voivat yhtäkkiä käyttää heidän pelejä PC:n kautta? Joten se olisi hyvin, hyvin suuri asia, jos tämä tapahtuisi, se olisi..."

"aivan massiivinen ja se vaatisi myös paljon suostumusta Steamin puolelta myös koska on luultavasti paljon ohjelmistoja, jotka on otettava käyttöön, jotta tämä saadaan todella toimimaan, tulee olemaan paljon kysymyksiä siitä, voiko Xbox pyörittää kaikkea Steamissa, mitä tapahtuu, jos Steam-peli on liian... Tiedäthän, koska jotkut näistä peleistä, joita näkee Steamissa vaativat erittäin järeitä tietokoneita toimiakseen, ei kaikki, mutta joskus, tiedäthän, vaativat..."

"se pyörii PC-laitteistolla, tehdäänkö peli Xboxia ajatellen, onko se tavallaan...
mitätöi ajatuksen pelipc:stä? Koska monesti monet argumentit, jotka puhuvat...
peli-PC:t pyörivät Steamin ympärillä ja sen tosiasian ympärillä, että Steam on erittäin käyttäjäystävällinen mitä tulee antaa ihmisille paljon pääsyä myyntiin, antaa ihmisille paljon pääsyä peleihin, jotka ovat joita heillä ei välttämättä ole, sekin on toinen asia, sinulla voi olla melkein mitä tahansa Steamissä voi pelata mitä haluaa, siellä on outoja juttuja, joten jos Xbox aikoo tehdä sitten antaa sinulle Steam-sovelluksen ja sanotaan, että vanhempi ostaa lapselleen Xboxin ja yhtäkkiä hän yhtäkkiä saavat pääsyn Steamiin, se saattaa aiheuttaa joitakin komplikaatioita. En tiedä, se on todella.., todella mielenkiintoista spekuloida, jos näin tapahtuisi, se on tavallaan todellisuutta, jonka haluan..."

"tapahtua, koska minusta tuntuu, että se vain räjäyttäisi kaiken pois, mutta kertokaa minulle, Onko se mielestäsi hyvä ajatus? Uskotko, että se toteutuu? Nähdään huomenna...
toisen GRTV-uutisvideon takia, hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää