Suomi
Gamereactor
Videos
The Witcher
HQ

GRTV News - Here's the first look at Liam Hemsworth's Geralt of Rivia

GRTV News - Here's the first look at Liam Hemsworth's Geralt of Rivia

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhumme pienestä tiedosta, joka levisi tavallaan viime yönä. Jotain, mitä olemme olemme odottaneet näkevämme sen virallisesti jo jonkin aikaa, ja se liittyy lähinnä Netflixin The Witcher -sarjaan. Tiedämme, että Henry Cavill on jättänyt sarjan, siitä on kerrottu laajalti, - jo pitkään. Se, mitä ei ole laajasti kerrottu, on tarkat syyt sen takana, On erilaisia spekulaatioita, jotka liittyvät luoviin eroihin siinä, miten lähdemateriaalit..."

"mutta sitä ei ole koskaan välttämättä ilmaistu kunnolla ja avoimesti. Mutta Tiedämme myös, että Liam Hemsworth on valittu Henry Cavillin korvaajaksi esittämään - Geralt of Rivia sarjan kahdelle viimeiselle kaudelle, neljännelle ja viidennelle kaudelle. Ja hyvin on ollut muutama vuoto etukäteen, joissa on näytetty muutama välähdys Liamista Geraltina, mutta ei mitään virallista ennen kuin nyt. Siitä siis puhumme tänään. Netflix esittelee ensimmäisen virallisen kuvan Liam Hemsworthin esittämästä Geralt of Riviasta. Klippi esittelee ikonisen hirviön tappajaa nyt, kun Henry Cavill on siirtynyt roolista. Olemme siis nähneet muutamia välähdyksiä Liamista."

"Hemsworthin versiosta Geralt of Rivian roolista Netflixin tulevilla viimeisillä kausilla, sen sovituksesta rakastettuihin fantasiaromaaneihin The Witcher, mutta ne olivat vuotoja kuvauspaikalta ja heille ei koskaan esitetty kovinkaan suurta näkymää uudelleenvalintahahmosta. Nyt olemme saaneet varsinainen virallinen ilme. Uusi ja melko lyhyt klippi esittelee Hemsworthin Geraltia tarkemmin. Se on käytännössä hyvin samanlainen versio kuin mihin olemme tottuneet Henry Cavillin esittämässä kuuluisassa hirviöntappaja. Seuraava suuri kysymys on, miten Hemsworth lähestyy Geraltin äänenkäyttöä kuin White Wolfin graavinen ääni ei ole aivan sellainen, joka monilla ihmisillä on luonnostaan. Katso alla olevasta klipistä ja odota epäilemättä lisää teasereita ja välähdyksiä tulevasta neljännestä kaudesta The Witcherin tulevina viikkoina ja kuukausina, sillä parhaillaan on käynnissä kuvaukset. Nyt en Minulla on vain se soi taustalla tämä pikku pätkä ilman ääntä, joten jos haluatte kuunnelkaa sitä, siinä ei ole oikeastaan lainkaan ääntä, mutta se on periaatteessa se, mitä odotamme ja mitä olemme odottaneet The Witcheriltä jo jonkin aikaa ja Netflix ei ole näyttänyt oikeastaan mitään merkitystä tässä rehellisesti sanottuna se ei oikein erotu mistään erilaisesta toistaiseksi, mikä on luultavasti mitä haluatte oikeastaan se on vain uudelleen se ei ole kuin uusi versio Geraltista se on kuin..."

"Tiedätkö miten Doctor Who:ssa tehdään asioita esimerkiksi kun heillä on vain uusi versio hahmosta aina silloin tällöin, kuten tämä on vain Liam Hemsworth hahmona - Henry Cavill on näytellyt jo muutaman vuoden ajan oikeasti mutta muuten emme tiedä milloin The Witcherin neljäs kausi saapuu se on tällä hetkellä tuotannossa nyt tämä on aika iso sarja iso tuotantobudjetti pitkät jaksot aika monta jaksoa sisään kauden aikana ja siinä on paljon erikoistehosteita joita pitää tehdä ja työstää joten minä olisin sanoisin, että The Witcherin neljäs kausi tulee luultavasti vasta joskus vuonna 2025..."

"En olisi yllättynyt jos se on vuoden 2025 jälkipuoliskolla mutta toivottavasti koska tiedämme että kausi viides kausi on myös saanut vihreää valoa, toivottavasti he saavat ne yritetään saada molemmat valmiiksi...
suhteellisen pian toistensa välissä, jotta meidän ei tarvitse - odottaa vuosia neljännen kauden ja viidennen kauden finaalin välillä, mutta jälleen kerran Netflix paljastaa lisää tietoa siitä, milloin nämä kaudet tulevat ja mitä kaikkea, me tulemme olemaan varmoja."

"Pidämme teidät ajan tasalla, mutta muuten kyllä pysykää kuulolla, tulee varmaan lisää trailereita ja ulkonäköä ja muuta tietoa, nyt kun tuotanto on täydessä vauhdissa, mutta tämä ei ole muuta aikaa GLTV Newsin tämänpäiväisessä jaksossa tai minun jaksossani GLTV Newsissa, joten pysykää kuulolla! huomenna on viikon viimeinen jakso ja muuten toivottavasti piditte siitä."

"loppu torstai ja nähdään seuraavalla kerralla. Pidetään huolta kaikista."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää