Suomi
Gamereactor
Videos
The Fate of Baldr
HQ

Five Reasons You Should Check out The Fate of Baldr (Sponsored)

Ananki Game Studio has debuted its Norse mythos-inspired tower defence adventure game and with it now available on PC, we've picked out a few reasons why you should give it a go.

Audio transcriptions

"Olemme nähneet Norse Mythos edustettuna videopeleissä melko usein viime aikoina, mutta Ananki Game Studio haluaa viedä meidät huurteiseen pohjoiseen viikinkimatkalle, jollaista ei ole ennen nähty.
Tästä hetkestä lähtien voit hypätä Axe at the Ready -tornipuolustusseikkailuun The Fate of Boulderiin."

"peliin, jossa pelaajat suojelevat viikinkien pituista avaruusalusta myyttisiltä uhilta ja pomoilta.
Nyt kun peli on saatavilla, tässä 5 syytä, miksi sinun kannattaa tutustua The Fate of Boulderiin.
The Fate of Boulder on peli, joka pyytää pelaajia nousemaan kuolevaisten tapojen yläpuolelle ja estämään kaikkien asioiden loppua."

"Kuten Norse Mythosissa kerrotaan, tässä tarinassa pelaajat matkustavat ympäri valtakuntaa...
yrittäen pelastaa kerran vastustamattomaksi luullun Boulderin sielun, jotta maailmanloppu voitaisiin estää...
ja estää Ragnarokin toteutuminen.
On sanomattakin selvää, että onnistumisesi riippuu paljon, joten älä epäonnistu."

"Norjalaisen mytologian maailma on uskomattoman monipuolinen ja epätavallinen paikka, ja The Fate -elokuvassa of Boulderissa pääset tutustumaan sen moniin eri maailmoihin.
Matkustat Muspelheimin karuihin ja tulisiin maisemiin, rikkaisiin ja vehreisiin metsiin - Asgårdin, sumuiseen ja huurteiseen Niflheimiin ja myös muihin kuuteen valtakuntaan, kaikki osana sinun matkallasi estääksesi suuren tuhon, Ragnarökin."

"Maailman pelastaminen ei ole helppo tehtävä, mutta Ananki Game Studio antaa sinulle runsaasti työkaluja työn tekemiseen.
The Fate of Boulder tarjoaa pelaajille neljä luokkaa viikinkisotureita valittavaksi.
joista jokaisella on omat vahvuutensa, heikkoutensa, salaiset kykynsä, luokkatoteeminsä ja aseita, jotka tuovat oman lisänsä taisteluun."

"Berserkkerit ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat päästä lähelle ja henkilökohtaisesti, kun taas smeedlerit ovat sopivampia pidättäytymään ja laukaisemaan räjähdysherkkiä ammuksia kaikkia uhkia vastaan, jotka murtautuvat sisään.
puolustuslinjojenne läpi.
Miten tahansa haluat pelata, The Fate of Boulder tarjoaa jotain sinulle."

"The Fate of Boulderissa on kuitenkin kyse muustakin kuin hirviöiden ja olentojen räjäyttämisestä pois Norse-myytistä palasiksi omilla aseillasi.
Pelattavuudessa on tornipuolustuselementti, jonka avulla voit rakentaa päivitettäviä rakennelmia...
ja puolustuslaitteita, jotka auttavat suojaamaan ja pureskelemaan uhkia, jotka yrittävät hyökätä."

"tuhota viikinkien pituisen avaruusaluksesi ja eliminoida sinut samalla.
Tornien rakentaminen ja niiden parantaminen vaatii kuitenkin hieman vaivannäköä, sillä sinun on sinun täytyy etsiä ja louhia resursseja, jotta voit ostaa parannuksia ja torneja.
Jos siis epäilit, ettei sinulla ole tarpeeksi tekemistä tehtävän aikana, älä pelkää, on olemassa paljon tekemistä The Fate of Boulderissa."

"Jos olet edes hieman huolissasi siitä, että joudut yksin kohtaamaan valtavat vastoinkäymiset The Fate of Boulderissa, Anamki Game Studiolla on jo ratkaisu valmiina.
Peli on pohjimmiltaan suunniteltu tukemaan yhteispeliä, jolloin voitte pelata lyöttäytyä yhteen muutaman ystävän kanssa voittaaksesi käsillä olevan haasteen."

"Myös yksinpeliä on korostettu, ja jos haluat mieluummin todistaa taitosi yksin, The Fate of Boulder tukee ja rohkaisee myös tähän.
Joten mitä sinä odotat?
The Fate of Boulder on nyt saatavilla PC:llä, joten hyppää peliin ja aloita matkasi Ragnarökin estämiseksi ja yhdeksän valtakunnan pelastamiseksi tuholtaan."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää