Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Pirates of the Caribbean 6 is set to be a reboot

GRTV News - Pirates of the Caribbean 6 is set to be a reboot

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään aion olla yhdestä kaikkien aikojen suosikkielokuvasarjastani, ja se on...
on Pirates of the Caribbean. Olen ollut sarjan suuri fani jo pitkään ja se on - tavallaan sai minut surulliseksi, kun näin sen katoamisen ja sen tavan, jolla se on tavallaan hajonnut vuosien varrella. Mutta tiedämme, että Disney ei voi antaa näin suuren rahanlähteen - kuin Pirates of the Caribbean vain kuolla ja nukahtaa, joten aina on olemassa - työtä ja vaivaa, jotta sarja jatkuisi jollakin tavalla ja muodossa. Nyt tämä Tämä on jotain, jonka olemme tienneet olleen käynnissä jo vuosia, mutta tuntui, ettemme ole oikeastaan olleet mitään merkittävää puhuttavaa tai huhuja, jotka ovat tulleet julki siitä."

"tuntuneet joko vääriltä tai ne on pian todistettu vääriksi samalla tavalla. Mutta tämä tieto tulee Jerry Bruckheimerilta, joka jos tuntee Pirates of the Caribbean -elokuvan, tietää...
että Jerry Bruckheimer on periaatteessa ollut yksi johtavista tuottajista - sen perustamisesta lähtien, ja hän on antanut meille näkemystä mitä Pirates of the Caribbean -elokuvan tulevaisuudessa tapahtuu, joten sukelletaanpa mukaan."

"Eli kyllä, Margot Robbien Pirates of the Caribbean -elokuva ei ole kuollut ja Pirates 6 tulee virallisesti on reboot, mutta tuottaja Jerry Bruckheimer haluaa Johnny Deppin silti mukaan. Joten Sumu hälvenee tasaisesti Disneyn Karibianmeren ympärillä, kun saamme yhä enemmän ja enemmän enemmän virallista tietoa siitä, mitä Pirates of the Caribbean -sarjan tulevaisuus tuo tullessaan."

"Viimeisin tietopaketti on peräisin tuottaja Jerry Bruckheimerin poikkeukselliselta tuottajalta joka Entertainment Weeklyn haastattelussa paljasti, että osa aiemmin huhutuista projekteja on yhä elossa ja että tuleva pääosa tulee olemaan reboot.
Bruckheimer toteaa, että kyseessä on kaksi eri elokuvaa, toivomme saavamme molemmat tehtyä ja uskon, että Disney on samaa mieltä siitä, että he todella haluavat tehdä myös Margotin. Tämä on siis viittaus sekä Pirates of the Caribbean 6:een, joka on sarjan täysi reboot ja myös ylimääräinen Margot Robbien tähdittämä elokuva, joka viime vuosina näytti kuolleen veteen. Puhutaan Rebootista Bruckheimer lisää, että uskon, että hän on saanut sarjan käsikirjoittaja Jeff Nathansonilta selville Meillä on uskomaton kolmas näytös, me vain siivoamme ensimmäisen ja toisen näytöksen ja sen jälkeen Pääsemme perille. Mutta hän kirjoitti upean upean kolmannen näytöksen. Tuottaja puhui myös Johnny Deppistä ja siitä, onko näyttelijä mukana näyttelemässä kapteeni Jack Sparrow'ta jälleen..."

"se on reboot, mutta jos se olisi minusta kiinni, hän olisi mukana. Rakastan häntä. Hän on hyvä ystävä.
Hän on uskomaton taiteilija ja hänellä on ainutlaatuinen ilme. Hän loi kapteeni Jackin, joka ei ollut sivulla, jossa hän teki hieman Pepe Le Pew'ta ja Keith Richardsia. Se oli hänen tulkintansa Jack Sparrow'sta. Oletko innoissasi kuullessasi, että Bruckheimer ei ole luopunut uusista Piratesista?
of the Caribbeanista vielä. Joten kyllä, uskon, että Disney voi tehdä tämän monella tavalla."

"Mitä tahansa he tekevätkin Margot-elokuvalle, sen on oltava oma elokuvansa...
asia. Minusta heidän on päästävä pois siitä ajatuksesta, että he työntävät jatkuvasti - että Pirates of the Caribbean -elokuvan tarina on niin kuin se olisi - ei ole mitään syytä miksei Margot Robbien elokuva voisi olla oma juttunsa. Mitä tulee Pirates 6:een, jos haluat tehdä täyden rebootin. Olen kuule kuullut erilaisia ideoita siitä lähtien kun tämä raportti alkoi kiertää, mikä se voisi olla. Jotkut kysyvät, miksei näemme, miten Willin ja Elizabethin tulevaisuuden käy. Tiedättehän, että mahdollisesti jotain sillä linjalla. Elizabeth on teknisesti edelleen merirosvokuningas tai kuningatar, mitä ikinä haluatkin, - miten sitä nykyään virallisesti kutsutaankaan. Ja Will on yhä kapteeni Lentävä hollantilainen. Viime elokuvan lopussa oli eräänlainen teaser, että Davy Jones voisi myös palata. Joten mahdollisesti näemme jotain siellä. Rakastan Johnny Deppiä kapteeni Jack Sparrow'na, mutta minusta hänen ei tarvitse olla pääosassa."

"Franchising-sarjan keskipisteenä jatkossa. Minusta on olemassa tapoja, joilla voit sisällyttää Johnny Deppin Jack Sparrow'ksi ilman, että hänestä tehdään jonkinlainen päähenkilö. Ei ole mitään syytä miksi et voisi ilmestyä elokuvan toisessa näytöksessä ja tehdä Jack Sparrow -juttuja ja sitten - kadota taas. Ei ole mitään syytä, miksi et voi tehdä sitä ilman, että se on niin kuin tämä."

"on seuraava luku Jack Sparrow'n tarinassa. Joten olisin kiinnostunut näkemään miten he tekevät sen.
Minä joka tapauksessa toivon että he tekevät lisää merirosvoja koska se on se on hieno franchising. Se on läpikotaisin viihdyttävä elokuvasarja. Joten kyllä, olen innoissani siitä, että sitä tulee lisää. Mutta jälleen kerran kun tiedämme enemmän pidämme teidät varmasti ajan tasalla. Toivottavasti tämä Jerryn päivitys Brookhaver periaatteessa vahvistaa sen, että saamme lisää virallista tietoa yhä useammin tässä vaiheessa. Ja toivottavasti pian alamme oikeasti tietää, ovatko nämä..."

"elokuvat ovat saaneet vihreää valoa ja toteutuvat ja...
kehitetään täysimittaisiksi elokuviksi. Mutta jälleen kerran, kun tiedämme lisää, pidämme varmasti yllä ja muuten palaan huomenna seuraavaan tai seuraaviin GRTV-uutisiini.
joten pysykää kuulolla. Ja muuten kyllä toivon, että nautitte lopusta keskiviikostanne! ja nähdään seuraavassa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää