Suomi
Gamereactor
Videos
Life by You
HQ

GRTV News - Life by You delayed indefinitely

GRTV News - Life by You delayed indefinitely

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista kattaa iltapäivisin, uusimmat ja parhaista ja parhaimmista pelien, teknologian, laitteiden, viihteen, mitä ikinä haluatte, - mitä rakastat, meillä on sitä aina täällä GRTV Newsissa ja laajemmassa Gamereactorissa..."

"Verkostot.
Jos pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, pelien esikatselusta, yksinoikeussisällöstä ja niin edelleen...
paljon muuta, muista tarkistaa Gamereactor, mistä tahansa sen saatkin, mutta ilman muuta ado, tänään meillä on vähän ikäviä uutisia, tänään on ollut melko suuri uutispäivä, Kingdom Hearts on vihdoin tulossa Steamiin, olemme nähneet isoja päivityksiä joihinkin kuten Cassette Piece saa moninpelin, olemme nähneet hyviä elokuvauutisia..."

"Margot Robbie on mukana uudessa Pirates of the Caribbean -elokuvassa, mutta kiistatta - yksi, kai olen valinnut surullisimman tarinan, koska kaikki nuo kuulostavat...
varsin myönteisiltä, mutta sen sijaan Life by You on viivästynyt loputtomiin.
Life by You, jos ette tiedä, on Paradoxin eräänlainen sim-vaihtoehto, koska se on yksi niistä peleistä, jossa sinä hallitset kaikkea elämääsi, se on live sim jossa teet uraa, hankit aviomiehen, hankit vaimon, hankit mitä ikinä haluat, hankit lapsia, elät..."

"elämäsi tässä suurkaupungissa, hyvin Sims-henkinen, kuten sanoin, ja sen oli tarkoitus käynnistyä Early 4. kesäkuuta, eli kaksi viikkoa tänään nauhoituksen aikaan, ja se on ollut jo nyt sen jälkeen lykätty määräämättömäksi ajaksi. Paradoxin toinen varatoimitusjohtaja, Matias Lilja.
näin se lausutaan, kirjoitti postauksessa seuraavaa, Pitkän harkinnan jälkeen joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että olemme päättäneet perua Life by You:n Early Access -julkaisupäivän, joka oli aiemmin asetettu kesäkuun 4. päiväksi. Tämä ei ollut helppo päätös, varsinkin kun ymmärrämme, kuinka innokkaasti ja innostuneesti monet pelaajat odottavat peliä."

"uskomme kuitenkin, että kehitysaikaa tarvitaan lisää. Vaikka haluaisimmekin olisimme mieluummin sitoutuneet uuteen julkaisuikkunaan, mutta uskomme, että on järkevämpää odottaa, kunnes kuin sitoutua uuteen päivämäärään, jonka noudattamisesta ei ole varmuutta.
Tuo ei ole hyvä merkki Life by You:lle, sillä se tarkoittaa, että se on ollut, kuten sanoin, lykätty määräämättömäksi ajaksi, koska ilman uutta julkaisupäivämäärää, toivoisit, jos jotain oli suunniteltu Early Access -julkaisuksi, että julkaisupäivää voitaisiin sitten siirtää eteenpäin."

"viikoilla, ellei jopa kuukausilla, mutta tilanteen mukaan, kuten te yllä olevasta trailerista näkee, tämä laite oli tarkoitus käynnistää syyskuussa 2023, joten kehitys ei näemmä vain mene hyvin, on vaikea olla tekemättä tuota Johtopäätös, ja kyllä, meidän on nähtävä, miten Life by You pärjää. Monet ihmiset pitävät toivoa tälle pelille, joka on kuin The Sims, Simsillä on monopoliasema."

"The Simsin kaltaisissa, luulisin, joten ihmiset varmaan haluaisivat jotain hyvin...
samanlaista, kuten elävää simulaattoria, mutta näyttää siltä, että Life by You ei vain pääse käsiksi - mitä se haluaa olla. Voisi toivoa, että Early Access -julkaisu olisi vielä sisällä näköpiirissä tänä vuonna, mutta se, että ei ole ollut minkäänlaista uutta julkaisuikkunaa, ja se, että Paradox ei ole halukas sitoutumaan sellaiseen, ei ole kovin hyvä merkki siitä, että kaikki. Se on todella valitettavaa, koska kuten sanoin, monet ihmiset odottavat innolla, että tätä, mutta kertokaa minulle, mitä mieltä olette Life by You:sta, kertokaa minulle, jos haluatte - odotatko sitä innolla, ärsyyntyisitkö tästä uutisesta, aiotko vielä sinnitellä - toivoa tai mitä tahansa, ja nähdään huomenna GRTV:n uutisvideossa."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää