Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Ninja Theory reported to be given the greenlight to pursue another project

GRTV News - Ninja Theory reported to be given the greenlight to pursue another project

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News. Tänään käsittelemme puhumme toukokuun 21. päivän suurimmasta ja kuumimmasta kehittäjästä, - 2025 ja se on Ninja Theory. Sanomme näin, koska tänään on virallinen julkaisupäivä..."

"Senua's Saga Hellblade 2:n päivä, joka on todella jännittävä jatko-osa Hellblade Senua's Senua's Sacrifice-peli. Sitä Ninja Theory on työstänyt jo vuosia. Se näyttää olevan hyvin hyvin korkea tuotanto, en halua sanoa budjetti, mutta tuotantoarvot kyllä. Se näyttää hyvin Se näyttää erittäin korkealuokkaiselta, kun sitä katsoo, ja silti se on monella tapaa tupla-a-peli, ja se on..."

"miksi Ninja Theoryn tulevaisuudesta on keskusteltu paljon. Onko tämä peli tulee myymään Xboxin suljettujen studioiden kanssa? Onko Ninja Theory kypsä sulkemiseen? Tällaisia asioita tuollaisia. Mutta näyttää siltä, että Ninja Theory on olemassa vielä jonkin aikaa, onneksi, koska me...
tarvitsemme Ninja Theoryn kaltaisia luovia kehittäjiä varmistamaan, että videopelivälineissä on edelleen tilaa tavallaan viihdyttävä ja luovasti mukaansatempaava. Ja sanomme näin, koska hiljattain lausunto on mennyt niin, että eräältä Ninja Theoryn johtajalta, joka puhui Senua's Saga Hellblade 2:n julkaisusta..."

"ja no sanamuoto sai monet ihmiset olemaan hieman huolissaan pelin tulevaisuudesta.
mutta olemme kuulleet äskettäin eräästä muusta lähteestä, että näin ei pitäisi olla. Että se on itse asiassa positiivinen tapa, jolla sanoja on käytetty tässä lausunnossa. Joten annetaan sukelletaan sisään ja katsotaan tätä raporttia. Ninja Theory on saanut uuden projektin vihreää valoa. Se tulee luultavasti olemaan useita vuosia ennen kuin näemme siitä jotain. Maanantai-iltana Ninja Theory studio johtaja Dom Matthews julkaisi Instagramissa avoimen kirjeen, jossa hän kiitti fanejaan, jotka hänen mukaansa ovat olleet olleet hyvin kannustavia ja antaneet loistavaa palautetta Senua's Saga Hellblade 2:n kehityksen aikana."

"Jotkut kuitenkin tulkitsivat kirjeen eräänlaisiksi jäähyväisiksi peläten, että heistä voisi tulla seuraava studio joka suljetaan, kun Microsoft irtisanoo väkeä. Mutta Windows Centralin toimittajan Jezin mukaan Cordenin mukaan ei ole mitään syytä huoleen. Itse asiassa päinvastoin. Windows Centralin kautta hän selittää että itse asiassa Ninja Theory on juuri saanut vihreää valoa uudelle projektille, joka ei ole mikään aiemmin ilmoitettu kauhupeliprojekti Mara. Senua's Saga Hellblade 2 julkaistaan muuten tänään meillä on arvostelu tulossa. Avoimessa kirjeessä Matthew kirjoittaa, että studio uskoo, että se on kehittänyt keksinnön, joka vie sinut matkalle, joka ei jätä sinua mihinkään ja jättää sinut - ajattelemaan ja tuntemaan. Kerromme muutaman tunnin kuluttua, onnistuivatko he. Ja tämä on lausunto Dom Matthewsilta, Ninja Theoryn studiopäälliköltä. Hän sanoo hei kaikille. Kun olemme asettuneet aattona Senua's Saga Hellblade 2:n julkaisun kynnyksellä halusin kiittää teitä faneja kaikkien puolesta."

"Ninja Theory. Näemme ja kuulemme teidät, kun annatte meille niin paljon rakkautta ja tukea. Kun kerrotte meille kuinka paljon Senua merkitsee sinulle. Kun kerrotte meille, kuinka paljon odotitte peliä ja kuinka kuinka paljon luotat siihen, että jatkamme Senuan tarinaa tavalla, joka tekee oikeutta yhteydelle joka niin monilla teistä on ollut häneen ja Hellbladeen. Senua's Saga Hellblade -saagan alusta lähtien..."

"2 olemme ajatelleet teitä, ja toivon todella, että kun pelaatte Senuan tarinan toista lukua, - löydät jälleen kerran tuon tutun yhteyden ja että myös monet muut ihmiset löytävät oman tiensä Senualle ja hänen maailmaansa. Nyt ennen kuin jatkan miten he mainitsivat luvun 2.
saa minut tavallaan vihjaamaan monella tapaa, että on tulossa kolmas luku ja toivon, että se on se tapauksessa toivon, että heille annetaan mahdollisuus tavallaan jatkaa tarinaa ja ehkä päättää se niin kuin trilogiaksi tai jotain, en ole varma, mutta kyllä se on sellainen tapa, jolla se tulee esille."

"minusta hieman. Joka tapauksessa videopelien tekeminen on vaikeaa paljon vähemmän paljon Senua me tiiminä olemme olleet vakaumuksen ohjaamia, jotta saisimme tehtyä pelin, joka upottaa sinut syvälle - Senuan maailmaan ja viedä sinut matkalle, joka jättää sinut ajattelemaan ja tuntemaan. Uskon, että olemme saavuttaneet tavoitteemme, ja toivon, että olette samaa mieltä siitä, että olen hyvin ylpeä pelistä, hyvin ylpeä tiimistämme ja erittäin ylpeä teistä faneistamme, jotka olette tukeneet meitä tällä maagisella matkalla, kiitos."

"Jotkut ovat ymmärtäneet sen väärin tai ottaneet sen ikään kuin...
loppukirjain monin tavoin oikein syntynyt teoriaan, jonka voi ymmärtää, miksi siellä on olemassa paljon outoja tilanteita, jotka ovat, jotka tapahtuvat Xbox-pelistudioiden perheessä...
juuri nyt, ja sitten saat tällaisen kirjeen, jolla on hyvät tarkoitusperät, mutta tavallaan kun alkaa lukea rivien välistä, alkaa miettiä, onko siinä jotain taka-ajatuksia."

"mutta kyllä päätellen Jez Corden, joka vietiin Windows Centraliin paljastamaan, että Ninja Theory on saanut uuden projektin vihreää valoa, joten emme tiedä mikä se on emme tiedä...
milloin se ilmestyy tai milloin se julkistetaan tai onko se koskaan, jos se on menossa Tuleeko se lähiaikoina, mutta kun ottaa huomioon että Senua's Saga Hellblade 2 julkaistaan vasta tänään..."

"ottaen huomioon, että he ovat työskennelleet Project Maran parissa jo jonkin aikaa, ehkä tämä on jotain, mitä meidän pitäisi tehdä odottaa näkevämme mitään merkittävää muutaman vuoden ajan, mutta kyllä sitä mukaa kun tiedämme enemmän...
toivottavasti toivottavasti kun tiedämme enemmän pidämme teidät ajan tasalla ja kerromme teille heti kun tietoa julkistetaan, mutta muuten kyllä, tämä on kaikki aika, joka minulla on tämän päivän jaksossa on GRTV Uutiset palaan kuitenkin huomenna joten pysykää kuulolla jotain muuta sitten muuten toivottavasti nauttikaa tiistaista ja kyllä nähdään seuraavassa, pitäkää huolta toisistanne kaikki"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää