Suomi
Gamereactor
Videos
Deadlock
HQ

GRTV News - Report: Valve is working on a 6v6 shooter called Deadlock

GRTV News - Report: Valve is working on a 6v6 shooter called Deadlock

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa takaisin GRTV-uutisiin, olen Alex, kuten tavallista, ja raportoin iltapäivän viimeisimmistä ja tärkeimmistä uutisista.
pelien, laitteiden, teknologian, viihteen, mitä tahansa haluatte, mitä tahansa.
rakastat, meillä on aina jotain sinulle GRTV Newsissa ja laajemmassa Gamereactorissa."

"koko verkostossa. Jos siis pidät peliarvosteluista, elokuva-arvosteluista, pelien ennakko-odotuksista, eksklusiivisista sisällöstä ja paljon muusta, muista tarkistaa Gamereactor, mistä tahansa sen saatkin.
Pidemmittä puheitta, tänään meillä on hieman, luulen että viime viikolla lopetimme raporttiin, huhuun, tänään palaamme taas raportteihin ja huhuihin, sillä näyttää siltä, että Valve saattaa - on ehkä astumassa 6v6-räiskintäpelien genreen Deadlock-nimisellä pelillä."

"jonka nimi oli aikoinaan Citadel. Ilmeisesti tunnetun vuotajan mukaan, Tyler McVicar, saatamme saada käsityksen siitä, mitä Valve työstää seuraavaksi. Ilmeisesti peli, kuten sanoin, on nimeltään Deadlock, se tulee olemaan 6v6, samanlainen tyyli kuin kuten Overwatch tai Marvel Rivals, muistaakseni sen nimi, uusi Marvel-peli..."

"joka on tulossa ulos. Ja pohjimmiltaan tiedämme vielä hyvin vähän tästä pelistä, lukuunottamatta sen, että se on ollut kehitteillä ilmeisesti jo vuodesta vuoden 2018 tienoilla, joten jos tämä on laillista, odotamme luultavasti jotain melko pian - voisit kuvitella virallisen ilmoituksen ehkä. Se näyttää sekoittavan sen fantasian, maailmaan sekoitetaan fantasia- ja steampunk-elementtejä, siinä on sankareita, suunnittelussa on joka on saanut vaikutteita esimerkiksi Dota 2:sta, mikä on järkevää, koska se on Valve, ja siinä on Siihen tulee myös tornipuolustus- ja strategiamekaniikkaa. Viimeinen merkittävä uusi IP, jonka muistan Valven osalta, on Evolve, ja Evolve oli jotain, jolla oli loistava idea paperilla tällaisesta asynkronisesta moninpelistä, jonka näemme todella onnistuneena..."

"nykyään, mutta se ei koskaan oikeastaan pysynyt, Evolve, koska luulen, että se oli yksi niistä, jossa kun olet pelannut noin kolme tai neljä ottelua, sinulla on ollut hauskinta, mitä voit saada...
sen kanssa. Jos siis tarkastelemme jotain Deadlockin kaltaista, toivomme, että Valve on todella parantanut moninpeliään. Tietenkin tiedämme, että Counter-Striken ja Dotan kaltaiset pelit ovat edelleen..."

"pärjäävät hyvin, hyvin hyvin Valven moninpelissä, joten se on vähän kärjistys.
mutta Valven tekemät uudet jutut ovat olleet hieman osuvia tai huti, voisi sanoa.
erityisesti uusien IP:iden ja uuden moninpelin osalta. Deadlock tulee astumaan joihinkin vesiin, jotka ovat saaneet paljon suitsutusta. Tarkoitan, Overwatch pelaajat tavallaan... Kun Overwatch 2 julkaistiin, se sai paljon huomiota, ja silti se on edelleen yksi huonoimmin, ellei jopa huonoimmin arvioitu peli Steamissa tällä hetkellä, joten ihmiset eivät ole oikeastaan kovin suuria Overwatchin faneja. Joten, jos Deadlock voi tulla ja tarjota 6v6-hyvyyttä pelissä jotain sellaista, mitä Overwatch tarjosi jo silloin, kun se julkaistiin vuonna 2015, uskon, että on tilaa markkinoilla. Marvel Rivals on tulossa, mutta monet ihmiset ovat jo nyt vihainen Marvel Rivalsille sen takia, että esikatseluoppaassa oli paljon..."

"sisällöntuottajat sanoivat, että he eivät saa sanoa negatiivisia asioita, edes satiirisia vitsejä.
Joten joo, kertokaa mitä mieltä olette Deadlockista. Suhtautukaa tähän tietysti varauksella...
koska sitä ei ole vielä virallisesti vahvistettu, mutta onko se mielestäsi jännittävä? Olisiko haluaisitko pelata sitä? Kerro kaikki tämä ja paljon muuta, niin nähdään huomenna GRTV:ssä."

"Uutisvideo. Hei hei!"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää