Suomi
Gamereactor
Videos
Hades II
HQ

Hades II - Video Preview

Hades II - Video Preview

Audio transcriptions

"Hades, Supergiant Gamesin magnum opus on roguelike-fanien niin rakastama peli, että monille se on synonyymi genrelle ja sen saavutettaville korkeuksille. Vaatimukset DLC:lle tai jatko-osalle kasaantuivat monille heti lopputekstien pyörähdettyä. Ainoa kysymys Supergiantille näin loistavan pelin jälkeen oli, miten tästä eteenpäin? Kävi ilmi, että vastaus on alaspäin. Tauko, odota, tarkoitan sitä kirjaimellisimmassa merkityksessä, sillä sen sijaan, että kiipeäisi - vaan taistelemme Erebusin unohdetuilta kentiltä..."

"aina alas ja takaisin alamaailman syvyyksiin ajan titaanin perässä - Kronos ottaa haltuunsa Haadeksen valtakunnan ja käy jälleen sotaa Olympoksella. Poissa on verinen, mahtipontinen ja oudon viihtyisä Hadeksen talo ja useimmat hahmot, joita pidimme...
rakkaat ensimmäisestä pelistä. Cheeky chappy Zagreus on tällä hetkellä MIA, joten se kuuluu hänen siskonsa, pimeyden prinsessa Melanoe kaataa titaanin. Sen sijaan, että toimisi kuin kapinallinen nuorukainen, joka olemme ensimmäisessä Hadeksessa, joka ei tottele mutta ei koskaan petä..."

"isäämme etsiessämme äitiämme, olemme Hades II:ssa rintamalinjoille sysättyjä.
sodassa, joka uhkaa itse taivaita. Se on massiivinen muutos sen suhteen, mitä on - ja vähemmän taitavissa käsissä se olisi voinut tuntua uskomattoman järkyttävältä. Kytkentä on katkennut.
Hadesin ja sen jatko-osan välillä, mutta se tuntuu koko ajan tarkoitukselliselta."

"risteyksessä sijaitsevan leirisi tunnelmasta aina jumalten ja jumalattarien uusiin kuvauksiin asti.
kun he valmistautuvat sotaan. Ensimmäisen pelin pitkäaikaisena fanina en voinut olla tuntematta, että hieman lannistuneena ja kaipasin ensimmäisen pelin rauhallista, riemukasta tunnelmaa.
Supergiant on tehnyt hienoa työtä tässä, kun se on saanut uuden ympäristön tuntumaan erilaiselta ilman, että se näyttää ulkomaalainen. Kuten edeltäjänsä, Hades II siirtää sinut välittömästi ja upottaa sinut outoon, vaaralliseen paikkaan, joka on silti niin kaunis ja täynnä syvällisiä, mielenkiintoisia hahmoja, että et voi olla viettämättä aikaa siellä. Suokaa anteeksi, että höpötän tarinankerronnasta."

"ja tapahtumapaikasta niin paljon, mutta tässä ovat Hades II:n merkittävimmät muutokset. Pelattavuus viisas Supergiantin vankka kultakaava loistaa jälleen kerran. Nopeatempoinen taistelu pyörii hakkerointia, viiltelyä ja ryntäilyä on yhtä sujuvaa ja hauskaa pelattavaa kuin alkuperäisessä Hadesissa.
Tavallisia hyökkäyksiäsi, erikoishyökkäyksiäsi ja heittojasi voi vahvistaa erilaisilla päivityksillä."

"joista suurin osa tulee Olympos-vuoren jumalilta. Hestia, Selene ja Apollo ovat vain muutama uusista kasvoista, jotka tekevät läsnäolonsa tunnetuksi tällä kertaa.
uusilla ja ihanilla käsin piirretyillä kuvioilla. Nämä uudet boonit ja uudet aseet, joita voit käyttää ravistelevat Melanoen taistelua verrattuna Zagreuksen taistelutapoihin, mutta suurin muutos, jonka tulet huomaamaan taistelussa, on se, että toissijainen resurssi, jota käytät vahvempiin, erikois- ja tavallisiin hyökkäyksiin. Sekä noitana että jumalattarena Melanoella on monia temppuja hihassaan, ja siksi hänen vaihtoehtonsa ovat hieman monipuolisemmat. Sen sijaan, että hän heittäisi on vain projektiili, joka pistää vihollisen sisään ja ponnahtaa ulos, Melanoe voi vangita vihollisia."

"laajalle vaikutusalueelle ennen kuin räjäyttää ne ja aiheuttaa suurta vahinkoa, jos pidät painiketta alhaalla.
Mukana on myös muita pieniä hienosäätöjä, kuten silkkipanssarin lisääminen, jonka voi poimia mukaansa, joka antaa tarvittaessa lisäpotkua terveyteesi sekä ylimääräisen efektin, joka kestää yhtä kauan kuin se, kun se on käytössäsi."

"kuin ylimääräinen terveytesi kestää. Taistelun ulkopuolella Hades 2 on tehostanut peliään, kun on kyse resurssien keräämiseen. Sen sijaan, että vain lähtisit onkivavan kanssa syvyyksiin.
helvettiin joka kierroksella, Melanoe voi varustautua poimurilla, jolla voi louhia hopeaa, tabletilla, joka jolla voi tuoda harhailevia sävyjä takaisin leiriin, lapion, jolla voi kaivaa kukkia, ja tietysti luotettavan onkivapa myös. Suuren noidan kattilan luona Hecaten edessä risteyksessä..."

"voit päivittää leiriäsi, lisätä lisäresursseja tehtäväsi varrelle ja edistää tarinaa käyttämällä apuna resursseja, joita saat jokaisesta varustamastasi esineestä. Ainoa ongelma on se, että saat vain ottaa mukaan yhden esineen jokaisella matkalla, joten jos löydät hopeaa ja sinulla on vain yksi esine.
on vain luotettava lapiosi, et ole onnekas."

"Toistaiseksi minun on vaikea sanoa, tarjoaako Hades 2 enemmän vai vähemmän haastetta...
kuin ensimmäinen peli. Jossain mielessä se on vaikeampi. Saat vain yhden kuoleman uhman tai esimerkiksi kaksi, jos varustautuu tietyllä muistoesineellä. Terveytesi alkaa paljon alhaisemmalla tasolla.
ja tapoja palauttaa sitä on näköjään suurelta osin heikennetty. Toisaalta toisaalta Melanoe itse tuntuu olevan Zagreusta hieman vahvempi siinä, mitä hän saa peruskäytössään pakki. Kyky vangita vihollisia on erittäin vahva ja voi saada sinut ulos ahtaista paikoista."

"melko helposti. Tuntuu myös siltä, että se vie enemmän aikaa täyttää kunnolla sinun päivityshaarojen täyttäminen, sillä toisin kuin ensimmäisen pelin Mirror of Lossissa et voi aina suunnata haluamallesi taidolle. Jotkut ovat piilossa, kunnes päivität niiden viereisen kortteja, ja huomaat nopeasti, että sinun täytyy säästää tuhkaa useista ajoista."

"vain yhtä päivitystä varten.
Ääni- ja visuaalisen kokemuksen osalta Hades 2 on uskomaton juhla silmille ja korvat. Kakkosalueella on kappale, joka siirtyy nopeasti vakiokappaleisiini...
kuuntelulistalle, kun se tulee saataville, ja muuten yleinen musiikki, jota kuulet, kun olet murskaat tiesi läpi vihollisten on suurelta osin hienoa myös. Hahmot ja niiden muotoilu kerran ovat täynnä persoonallisuutta. Jotkut ovat juuri sellaisia kuin kuvittelen heidän kreikkalaisen myytin vastineensa olevan."

"kun taas toiset ovat menneet eri suuntaan, mutta silti visuaalisesti miellyttävään suuntaan. Ja tietysti nuo hahmot olisivat vähän ilman Supergiantin loistavaa ääninäyttelyä.
tunnettu tässä vaiheessa.
Hades 2:lla, toisin kuin edeltäjällään, on uskomattoman paljon paineita sen julkaisun suhteen, jopa varhaisessa vaiheessa. Neljä vuotta ensimmäisen pelin julkaisun jälkeen useimmat toivovat melkoisen täydellistä kokemusta heti alusta alkaen. Ja täytyy sanoa, että Supergiant on tehnyt vaikuttavan suorituksen."

"työn tehdessään pelin, jossa on vielä tekemistä, mutta joka ei tunnu missään nimessä karhunpalvelukselta...
alkuperäiselle. On tiettyjä asioita, jotka huomaat puuttuvan. Hahmojen muotokuvat eivät esimerkiksi ole kaikki siellä, mutta toisaalta paljon työtä on tehty.
tehty, jotta saataisiin aikaan kokemus, joka silti huokuu erinomaisuutta."

"Kuten Melanoe on Zagreukselle, Hades 2 on toistaiseksi arvokas seuraaja alkuperäiselle pelille. The juoni on ottanut suuria harppauksia eteenpäin, ja vaikka jotkut saattavat kritisoida pelikaavan että se on pitkälti samanlainen kuin aiemmat, mutta kun olet voittajalla, se voi olla vain on parasta olla poikkeamatta siitä, vaikka se ei olisi vielä valmis. Hades 2 on edelleen erinomainen tapa tappaa aikaa."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää