Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy: Episode 12 - Is it time to push the panic button on the 2024 box office?

Film Frenzy: Episode 12 - Is it time to push the panic button on the 2024 box office?

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin luullakseni 12. jaksoon Film Frenzy? En ole liian En ole kovin varma. Sanotaanko näin, tänään puhumme taas lipputuloista, eikö niin? Se on...
Oikeastaan vain minä ja Alex olemme täällä taas tänään. Magnus ei ole kanssamme tällä hetkellä, joten se on vain..."

"Kolmas syntymäpäivä.
Kolmas syntymäpäivä.
Voisitko uskoa?
Uskomatonta. Jotkut ihmiset juhlivat syntymäpäiviä, jotkut juhlivat syntymäpäiväkuukausia ja Magnus selvästi tekee niin. Mutta ei, tänään..."

"Hän ei kutsu sitä toukokuuksi, hän kutsuu sitä vain Magiksi.
Mutta ei, tänään puhumme lipputuloista siitä yksinkertaisesta syystä, että olemme nyt - kolmasosa vuodesta. Nauhoitamme tämän videon 1. maaliskuuta.
Anteeksi, 1. toukokuuta."

"Mag 1., anteeksi. Joo, nauhoitamme tämän videon 1. toukokuuta. Olemme siis kolmanneksen matkasta - ja tähän mennessä lipputulot ovat olleet, paremman sanan puutteessa, aika surkeita.
Tänään on kyse siitä, onko aika painaa paniikkinappulaa...
toimistoon? Tarvitseeko 2024 jo nyt kipeästi parannuksia lipputuloihin vai onko se vain..."

"tavallaan, tiedäthän, onko se vain ottanut aikansa päästä vauhtiin? Mitä mieltä sinä olet, Alex?
Boy Kills World teki avauspäivänään noin 1,5 miljoonaa, mikä on todella huono tulos. Se on huono.
todella, kuin pommi, jollaista emme ole nähneet pitkään aikaan.
Luultavasti ei varmaan tule tienaamaan niin hyvin. Ja monet näistä elokuvista ovat vasta tulossa ulos, joista kukaan ei oikeastaan välitä. Kuten streamingin ongelma."

"on se, että se on saatava tuntumaan siltä, että elokuvissa käyminen on sen arvoinen kokemus, mikä koskee oikeastaan vain muutamia elokuvia. Koska monet elokuvat, kuten Anyone But You.., romanttinen komedia, joka menestyi todella hyvin. Mutta minusta sen voi katsoa kotona, ja se on kuin...
täsmälleen sama kokemus kuin teatterissa, kunhan ei vilkaise puhelintaan, joka on.., Tiedäthän, tiedäthän, mutta jotkut ihmiset katsovat puhelimensa teatterissa. Muistan katsoneeni Doom 2:sta ja juuri ennen kaksintaistelua lopussa hän otti puhelimensa esiin, Tarkistaa kellonajan, ei edes niin kuin, että minulla on tärkeä viesti. Hän vain tarkistaa kellonajan ja laittaa sen takaisin. Olin niinku, mitä? Näet tämän IMAXissa. Ja sinä mietit, että kuinka kauan se kestää?
jäljellä? Mitä helvettiä? Jotkut, kuten ihmiset, en halua heitä teattereihin. En usko, että se on aika painaa paniikkinappulaa, koska jos on vähemmän ihmisiä menossa, se tarkoittaa, että varmasti se on ihmisiä, jotka haluavat vain nähdä elokuvissa. Joten en halua niitä ihmisiä minun elokuvateatteriini."

"teattereihin. En halua heitä sinne. Jos tarkistat puhelinta, jos Black Panther on - Se on ainoa kerta, en tiedä, oletko koskaan tehnyt tätä, mutta ainoa kerta, kun olen ollut...
Pois puhelimesta on tyttö, joka istuu minua vastapäätä Black Pantherissa.
Hän oli koko ajan puhelimessa ja tekstaili. Ja minä mietin, että mitä helvettiä sinä..."

"tein? Olin niinku, pilasit kokemukseni. Ymmärrän, että olet niinku.., Tein tämän kuiskaamalla. En ollut kuin, mitä helvettiä? Olin kuin, etkö voi tehdä sitä? Koska Minä, jos sinä, miksi sinä olet täällä? Niin miksi sinä olet täällä? Jos haluat mennä puhelimeesi, voisitko tehdä sen paikassa, joka ei häiritse aktiivisesti muiden ihmisten tekemisiä? Ja hän laittoi puhelimensa pois loppuelokuvan ajaksi, mutta minä sanoin, että mitä helvettiä sinä teet? Minusta tuntuu..."

"kuin kuulostaisin Trumpin paasaukselta, kun hän on vain niinku, Obama purukumia pureskelee.
Joka tapauksessa tiedän mitä mieltä olet siitä. Luulen, että kaikki ovat kokeneet elokuvissa käymisen...
jossa on aina joku, joka on aina, on aina nuoria, jotka eivät ole aivan ymmärtävät, että on vähän niinku, tää on niinku pyhyys. Se on sekä nuoria että se on - niinku boomer-ikäiset nyt. Viisikymppiset ihmiset ovat niinku, joo, totta kai. En antanut, Tiedäthän, se on kuin, otan puhelimeni esiin ja ymmärrän, että puhelimesi on maailma, eikö? Se on..."

"Maailma on käden ulottuvilla. Se on houkuttelevaa. Se on kuin uutisia ja muuta. Kaikki asiat, joita haluatte, se on siellä pienellä ruudulla, jota rakastat, johon olet koukussa, jota et saa oikein eroon. Kaikki ovat riippuvaisia puhelimestaan, mutta älä viitsi, se kestää kaksi tuntia. Ei se ole, ei se ole, Se ei ole niin paljon. Ja te myös maksoitte siitä. Joo."

"Sinä maksat siitä, että olet täällä. Tiedäthän, säännöt, se on kuin menisi uima-altaaseen ja vain, kuin roiskisi kaikkia. Ymmärrättekö mitä tarkoitan?
Tiedätkö mitä sanon kuitenkin myös, eikö. Luulen, että meidän molempien kanssa, kun olemme molemmat - Brittiläiset, kokemuksemme elokuvista on paljon tukahdutetumpi kuin jotkut muut."

"paikoissa ympäri maailmaa. Niin kuin minä tiedän, joo. Tiedän kyllä. Esimerkiksi, kun menet katsomaan elokuvia Amerikassa, pienikin asia tapahtuu, he huutavat ja huutavat. Se on iso, jännittävä asia meille. Me menemme elokuviin. Kukaan ei sano sanaakaan ennen kuin lähdetään. Siinä se.
Ainoa kerta, kun olen kokenut amerikkalaisen elokuvakokemuksen, oli, kun katselin Avengersin loppupeliä, joka oli niinku viisi vuotta, viisi vuotta, pari päivää sitten silloin kun meikäläinen oli nauhoitimme tätä. Ja siellä oli kun spoilerivaroitus, Iron Man kuoli. Siellä oli nainen, En muista, kerroinko, että siellä oli nainen, joka nyyhkytti hillittömästi, aivan kuin.., kuten minä, no, toivottavasti se oli nainen. Um, uh, kun, kun, kun se, se, se korkkivasarajuttu, se oli toinen iso juttu. Se oli myös yksi iso juttu. Ihmiset olivat niinku, ja se iso, kun ne kaikki tulivat..."

"porttien läpi lopussa. Joo, se oli... se oli sellainen, jossa kaikki olivat.., mutta kuin kuultavat huohotukset. Mutta kyllä, Rautamiehen kuolema oli kuin nyyhkytystä, aivan lohduttomia.
Ihan kuin joku olisi juuri kävellyt ja ampunut vieressä istuvan poikaystävänsä.
Niinku aivan niinku, mutta silloin en ollut niinku vihainen siitä. Siellä oli joku, joka oli kuorsaamassa myöhäisillan näytöksessä Guardians 3:sta, josta minä tavallaan saan päivällä näytöksessä ja olisin antanut sen myös anteeksi, ollakseni reilu, mutta, öö, mutta ei, ei, se on, Olemme kaikki päteviä pointteja, mutta syy, miksi haluamme puhua tästä tänään, on oikea."

"Johtuuko se siitä, että hiljattain taisi olla sekä Kung Fu Panda nelonen että Godzilla X Kong, uusi valtakunta, molemmat ylittivät 500 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisessa lipputulotilastossa, eikö? Joo. Valtavia juttuja.
puolen miljardin dollarin ylitys on iso juttu, riippumatta siitä, miten...
missä lipputulot ovat, puolen miljardin dollarin elokuvan tekeminen on silti todella hyvä asia, varsinkin kun molemmissa noissa elokuvissa, jos olen oikeassa, sanotaan, että kummassakaan ei ollut kuin - valtavia budjetteja, kuten ehkä gladiaattoreilla, mutta ne taisivat olla noin 120 dollaria..."

"miljoonaa. En usko, että Godzilla oli niin paljon, koska täytyy muistaa...
Godzillan ja Kongin kanssa, eikö? Heillä ei ollut kirjaimellisesti yhtään suurta näyttelijää, kuten Dan Stevens on mies.
siinä elokuvassa ja ehkä Brian Tyree Henry tai hänen nimensä on, muistaakseni. Joten he luultavasti säästivät paljon rahaa valintoihin. Mutta pointtina on se, että molemmat elokuvat tekivät - todella hyvin. Ja kun ne ylittivät 500 miljoonan dollarin rajan, ajattelin, että teen sen - ja katson, miten lipputulot kehittyvät. Ja kävi ilmi, että se menestyy aivan kamalasti. Joten vuonna 2024, toistaiseksi, olemme kolmanneksen vuoden aikana. Siellä on ollut vain kahdeksan elokuvaa, jotka ovat ylittäneet 100 miljoonan dollarin lipputulot. Niistä Kolme niistä on ylittänyt 200 miljoonaa dollaria, ja ne ovat Kung Fu Panda, Godzilla ja sitten Dyyni osa kaksi on 700 miljoonaa. Se tarkoittaa siis, että viisi elokuvaa on sadan ja kahden miljoonan dollarin välissä."

"200 miljoonan rajaa, jotka ovat Ghostbusters, Frozen Empire, Bob Marley, One Love, The Beekeeper, Mean Girls ja sitten Madam Web, eikö? Se kertoo lipputulotilanteesta...
koska siellä on kolme tai neljä elokuvaa, joita luultavasti katsoo ja sanoo, Voi luoja, ne ovat vuoden suurimmat elokuvat. Kaikki muut eivät ole ylittäneet 100 dollaria."

"miljoonaa. Ei ehkä kuulosta suurelta asialta olla vasta kolmasosassa - vuoden aikana. Se on lipputulotilanne. Mutta vuonna 2023, joka oli toinen kuin objektiivisesti huono vuosi verrattuna siihen, missä lipputulot olivat ennen pandemiaa, yli 50 elokuvaa tuotti - yli 100 miljoonaa dollaria. Jos se otetaan vertailukohdaksi, se tarkoittaisi, että..."

"Noin 16-17 elokuvaa on saavuttanut 100 miljoonan dollarin rajan ensimmäisen kolmanneksen loppuun mennessä - vuoden aikana, joita tänä vuonna oli kahdeksan. Se on siis jo puolet vähemmän elokuvia. Nyt voisi ja sanoa, että kesä on aina kiireinen ja myöhemmin tänä vuonna - meillä tulee olemaan muutama bängeri. Niinku, se kompensoi sitä. En keksi yhtään Deadpoolin lisäksi..."

"ja Wolverine. Mitä meillä on? Tarkoitan, että odottaisi sellaisia elokuvia kuin Kingdom of the...
Apinoiden planeetta. Totta helvetissä. En voi uskoa, että unohdin sen. Joo, siellä tulee olemaan Furiosa.
Loppuvuodesta on tulossa paljon isoja, kuten Mufasa. Venom varmaan tekee, Jos Man on the Web tekee 100 miljoonaa dollaria, niin Venom tekee varmaan 3 biljoonaa."

"Mutta ei, on paljon isoja elokuvia tulossa. Mutta uskommeko todella, että kahdeksassa kuukaudessa tulee olemaan 4200 miljoonan dollarin tuotot, päätellen lipputulojen tilasta tällä hetkellä...
hetkellä? En näe sitä. En todellakaan näe sitä. Luulen, että tämä vuosi tulee olemaan yksi niistä.
huonoimpia lipputulovuosia vähään aikaan, mikä on järkyttävää, koska 2023 on objektiivisesti katsottuna - ei myöskään ollut hyvä vuosi. Ennen Pandemiaa puhutaan noin vuodesta 2019, oli yhdeksän miljardin dollarin elokuvaa. Niin. Miljardin dollarin elokuvia. Ilmeisesti pandemia vuonna 2021 - ja 2022 olivat hieman erilaisia, koska ne olivat vielä tulossa pandemian aikakaudesta."

"Mutta sitten 2023 meillä on kaksi miljardin dollarin ansaitsijaa. Tänä vuonna ei ole vielä ollut yhtään, mikä taas on vasta kolmasosa vuodesta. Kuinka monta saimme vuonna 2022?
Näin, että vuonna 2022 oli aika paljon, koska siellä oli Avatar, siellä oli Top Gun Maverick.
Joo. Tuntui kuin olisimme palanneet. Joo, siellä oli muutama hyvä, joo. Ja itse asiassa, tarkoitan, vuonna 2022 oli yhteensä 4,100 miljoonaa dollaria ansaitsevia, mikä, tiedättehän, taas kerran, me olemme edelleen kuin..."

"pandemian jäljiltä tässä vaiheessa. Kyse ei välttämättä ole siitä, että menisimme elokuvateattereihin ja - että ihmiset eivät halua mennä elokuviin vuonna 2022. Enemmänkin tuntui siltä, että ei ollut mitään.
paljon elokuvia, koska tuotanto oli ilmeisesti lopetettu ja heillä oli, tiedättehän, että se oli 2022:n ongelma oli enemmän kuin mikään muu. Mutta vuonna 2023 olimme taas tavallaan..."

"enemmänkin normaaliuteen. Emmekä välttämättä nähneet sen näkyvän lukumäärissä.
lipputulot verrattuna ennen sitä. Joten ajattelet itsellesi, että 2024, varmasti se tulee olemaan - seuraava askel eteenpäin. Ja toistaiseksi olemme niin kaukana tavoitteesta, että se saa sinut todella - huolissaan lipputulojen tulevaisuudesta. Joten en tiedä. Mitä mieltä sinä olet? Onko aika painaa paniikkinappulaa? Pitäisikö meidän alkaa soittaa varoituskelloja? Lipputulot ovat kuolleet."

"Kauan eläköön striimaajat. Ehkä, mutta ehkä meillä on vain pieni notkahdus huippujen välissä - koska Marvelin moottori on sammunut nyt. Deadpool ja Wolverine tekevät todennäköisesti mahdollisesti, luultavasti miljardi dollaria, koska ihmiset haluavat nähdä tuon elokuvan. He haluavat nähdä elokuvan.
nähdä Deadpoolin uudestaan. He haluavat nähdä Hugh Jackmanin Wolverinena. He eivät oikeastaan välitä juoni. Kukaan ei oikeastaan välitä laajemmasta yhteydestä MCU:n juoneen tällä hetkellä."

"koska sitä ei ole olemassa. Kaikki on pelkkää sekamelskaa. Ja ehkä he voivat tuoda sen takaisin tällä uudella Fantastic Four -aikakaudella tai mitä tahansa. En tiedä pystyvätkö he siihen. Luulen, että se on ohi. Luulen, että se on ohi.
sarjakuvaelokuva on sellainen, joka tulee aina ulos, tekee aina rahaa, tekee aina...
No, se aikakausi on nyt tavallaan ohi. Ja seuraava tilaisuus, jonka saatte, on James..."

"Gunnin DCU, koska ihmiset haluavat nähdä Teräsmiehen. Ja se on testi. Jos ihmiset eivät mene Teräsmies, se on ohi. Sarjakuvaelokuvat ovat ehdottomasti ohi. Ja puhuimme tästä aiemmin videopeliadaptaatioista, jotka ovat uusi juttu. Ja jos se on totta, tai se voi olla jotakin se voi olla jotain muuta, josta emme ole vielä edes varmoja, että se tulee olemaan johdonmukainen moneymaker. Meillä ei vain ole sitä tänä vuonna, luulen. Meillä ei ole mitään, mitä voisi tehdä, Vaikka kaikki nämä uudet ideat eivät toimisikaan, meillä on kone, joka - pumppaa elokuvia vuodesta toiseen, koska Marvelilla on vain yksi tänä vuonna, ja se on Deadpool. Eikä sitä oikeastaan edes pidetä MCU:n juttuna. Se on kuin Deadpool-elokuva."

"Ja niinpä, en tiedä. Luulen, että on aina mahdollisuus, että se tulee takaisin. Mutta taas kerran, Ongelmana on, ettei pidä katsoa ihmisiä vain siksi, että studiot julkaisevat - Dyyni 2 ilmestyi digitaalisena melko hiljattain, ja se on ollut elokuvateattereissa vasta maaliskuusta lähtien.
En tiedä teistä, mutta minä muistan käyneeni lapsena elokuvissa ja..."

"Sitä joutui odottamaan puoli vuotta. Niin, kuusi, seitsemän kuukautta.
Kuusi-kahdeksan kuukautta DVD-julkaisuun, ja silti näkisit Charlie ja suklaatehtaan...
Muistan nähneeni sen lapsena, koska olin niinku, olen nähnyt sen, äiti. Miksi helvetissä se on yhä elokuvateattereissa? Koska ilmeisesti lapsena ajattelee, että kun sen kerran on nähnyt, kaikki ovat nähneet sen, ja he voivat pyyhkiä sen pois taululta. Mutta neljä kuukautta sen jälkeen ja se olisi edelleen paljon esityksiä, ja tulot olisivat edelleen todella suuret..."

"koska vaikka se ei olisikaan IMAXissa, ihmiset haluaisivat luultavasti silti mennä katsomaan sen.
Dyyni 2:n uudestaan elokuvateattereissa, koska se tuntuu teatterikokemukselta enemmän kuin se tekee jotain jota katsomalla kotona saa tarpeeksi hyvän fiiliksen.
Ja siinä on mielestäni syyllinen se, että ihmiset ajattelevat, että okei, stream on uusi normi, tapetaan elokuvateatterit sen takia. Luulen, että se on yksi asia, jonka olemme nähneet, eikö niin? Että me että tuotantojättiläiset eivät ole välttämättä löytäneet tasapainoa teattereiden ja kotiteattereiden välillä - kokemuksia, koska uskon, että tämä tauko on tarpeen. Ymmärrän kyllä, että luultavasti tuo heille paljon rahaa, kuten Wonka oli iso juttu, eikö niin? Se tuli ilmestyi joulukuussa. Minusta se ei menestynyt elokuvateattereissa kovin hyvin. Se tuotti noin 600 miljoonaa dollaria, ja sitten se tuli, ja sitten se meni niinku, että sen saattoi katsoa kotona tammikuun lopulla. Olin niinku, No, se on niin välitön käänne, se on uskomatonta. Ymmärrän, että se tuottaa tuloja."

"mutta se ei välttämättä tuota lisää tuloja, koska silloin menetät rahaa.
kaikki teatterijutut. Tarkoitan, myönnettäköön, että silloin tavallaan niputetaan kaikki markkinointi...
yhteen, eikö? Koska markkinoit elokuvaa elokuvateattereille ja sitten melko suoraan - kotivideoiden tilaukseen ja muuta sellaista. Joten luulen, että se tavallaan.., tuo sen yhteen. Mutta näiden projektien elinikää lyhennetään rajusti, kun ennen oli niin, että tässä on traileri, elokuva ilmestyy kahdeksan kuukauden päästä, katsokaa..."

"elokuvan elokuvateattereissa, se on elokuvateattereissa kaksi ja puoli kuukautta, ja sitten sinun täytyy odottaa kahdeksan kuukautta, kunnes se on DVD:llä tai muussa vuokraamossa. Nyt se on niin, että tässä on traileri, elokuva tulee ulos vuonna...
viisi, kuusi kuukautta, se tulee kotivideolle parin kuukauden päästä, ja se on siinä.
Se on valmis. Joten, en tiedä, minusta heidän on ehdottomasti keksittävä keino tehdä se."

"Älkää käsittäkö minua väärin, tykkään siitä, että voin katsoa elokuvan, jota en ole nähnyt elokuvateatterissa kotona.
Joo, itse en ole koskaan ostanut sellaista täysihintaista. Tiedäthän, niinku kotivideoita ensi-iltajuttu, ja ne maksavat... Ostin vahingossa Pushin' Boots The Last Wishin. Olin jo nähnyt sen elokuvateattereissa. Rakastan sitä niin paljon. Halusin näyttää sen perheelleni, koska ajattelin, Oi, te tulette rakastamaan tätä. Ja klikkailin buy eikä rent. Ja niin käytin 17 puntaa."

"kolmen sijasta. Se oli siis päivä, jolloin liikenne kutsui. Mutta sitä lukuunottamatta, Joo, en ole itse koskaan tehnyt sitä. Odotan mieluummin, että ne ovat vuokrattavissa tai...
Streamereita pyöritetään siinä ajassa kuin ennen DVD:n julkaisu kesti. Joten jos maksat Disney Plus -tilausmaksua tai mitä tahansa, ja kuten Kingdom of the Planet of Apinoiden tarina, josta puhuimme aiemmin, se on kuusi kuukautta ennen kuin sen voi katsoa - Disney Plus. Joo. Ja Disney on yleensä myös yksi niistä, joilla kestää pisimpään tulla."

"Joo... Prime Video. Ne MGM:n elokuvat saa Primeen ikään kuin heti. He eivät odota, He ohittavat sydämenlyönnin. He eivät pelleile. He tarvitsevat sinua katsomaan Prime Videota, koska Muuten Prime Video on se juttu, että se on se, joka luultavasti - Useimmilla ihmisillä on Prime, koska se on helppo toimittaa ja niin edelleen."

"Prime-päivänä. Mutta se on asia, joka mielestäni haluaa sinun katsovan sitä eniten, koska...
se laittaa aina paljon rahaa esimerkiksi Falloutiin ja Rings of Poweriin ja kaikkiin näihin juttuihin. Ja Netflix laittaa niinku paljon rahaa myöskin juttuihinsa. Mutta koskaan ei tunnu siltä, että Netflix olisi niinku, katsokaa meidän juttujamme, olkaa kilttejä, olkaa kilttejä. Me tarvitsemme sinua. Kun taas Amazon on kuin, me tuomme ulos..."

"pojat, tuomme Invinciblea, Falloutia, Rings of Poweria, tuomme esiin Wheel of Timen. Kaikki niistä eivät ole bängereitä, mutta ne ovat valtavia sarjoja. Ne ovat massiivisia projekteja, ja ne tarvitsevat katsojia, koska muuten kaikki menee vessanpönttöön.
jostain syystä, vaikka se ei luultavasti menisikään. Joo. Ja se on toinen asia kuin Eikö olekin, että nykyään, ennen kuin pandemia puhkesi, oli hyvin selväpiirteinen teatterituotannon jättiläisten ja striimareiden välillä. Joo. Nyt tuotanto omistavat suuren osan striimaajista, tai he ovat kumppaneita. Ne ovat käsi kädessä. Niin, kuten Disney on 20th Century ja Disney Plus, eikö? Siinä kaikki. Ja heillä on Hulu ja kaikki muut myös mukana. Amazon ja MGM Studios liittyivät yhteen ja se on Prime Video. Paramount on Paramount Plus. Yritän miettiä toista tuotantojättiläistä. Lionsgatella on oma."

"Eikös heillä ole myös Lionsgate Plus? Heillä on kaikki nämä erilaiset, pienemmät palveluita, joista suurin osa meistä ei luultavasti maksa, ollaanpa rehellisiä. Niitä on liikaa. Luulen, että Britanniassa saa Lionsgate Plus -palvelun Prime Video -palvelun kanssa. Joo, luultavasti. He luultavasti niputtavat paljon yhdessä. Luulen, että teillä on. He niputtavat paljon niitä. Se on vähän kuin Game Passin mukana, kuten EA Play ja muuta sellaista. Kuka helvetti maksaa EA Playsta yksinään? Joo, se on hyvä kysymys. Tuo on taas yksi niistä ihmisistä, joiden kanssa olen puhunut. Mutta ei, luulen että se on se juttu."

"Koska ne kaikki on niputettu yhteen ja koska on niin paljon tiivistä, tavallaan yhteistyötä...
striimaajien ja teatterijulkaisujen välillä nykyään, se vie painoarvoa teatterijulkaisuilta...
niin paljon, että voi ymmärtää, miksi lipputulot kärsivät. Ja se on vaikeuksissa.
Se on epätoivoinen juuri nyt. Ja olen aina sanonut, että tänä vuonna on mielestäni luultavasti ehkä kaksi elokuvaa, jotka oikeasti kilpailevat ja voivat olla miljardeja dollareita."

"tienaajia. Ja olen varma, että se on joko Deadpool tai Mufasa Leijonakuningas, koska tiedän, että nuo elokuvat vetävät puoleensa yleisöä.
Se on kuin Pieni merenneito. No, Leijonakuningas itse teki miljardin, eikö niin? Joo, Se on kaikkien aikojen yhdeksänneksi eniten tuottanut elokuva. Se on valtava. Ja se on kuin, Olet nähnyt elokuvan ennenkin. Tämä on pahempi. Niin kuin, ehdottomasti huonompi. Ja koko.., live action, he kutsuvat sitä live action-remakeksi. Se on pelkkää CGI:tä. En tiedä, ymmärrän kyllä..."

"että niillä tehdään rahaa, mutta ne ovat sieluttomimpia, vailla luovuutta.
Ja se on niinku, että ai niin, nyt meillä on esiosa Mufasasta. Ei kiinnosta. Ja tiedän, että.., että sillä tienataan joka tapauksessa paljon rahaa, koska ihmiset eivät, varsinkaan elokuvissa, Minusta tuntuu, että pelaaminen, koska se on niin... peliin panostetaan niin paljon. Monet pelaajat ovat hyvin perehtyneitä koko alaan. Niin, niin. He lukevat Game Reactoria, he katsovat - GRTV-uutisia. He rakastavat sitä. Ja niin he tietävät joskus, hyvin harvoin, mutta joskus he tietävät voivat äänestää lompakollaan ja muuttaa asioita. Kun taas elokuvayleisö ei oikeastaan koskaan saa tietoa. He vain näkevät mitä elokuvateatterissa on ja sanovat, että okei, menemme sisään. Ja luulen, että elokuva yleisö on muuttumassa fiksummaksi, mutta kaikki eivät välttämättä ole fiksumpia. He ovat edelleen, keskiverto elokuvakävijä ei vieläkään välitä Dyyni 2:sta, mutta kuulee Leijonakuningas."

"Minä tiedän sen. Tiedän Disneyn. Muistan Disneyn. Se on kuin South Parkin eri jäsenet.
Muistatko sinä Disneyn? Minä muistan Disneyn. Muistan Leijonakuningas. Ja sitten he sanovat, okei, Minä muistan sen. Menen katsomaan sen. Ja kone jatkaa pyörimistä. Ehkä se on uusi juttu. Ehkä se on uusi MCU. Se on vain Disneyn remake-universumi. Meillä on Mufasa ja Mufasa."

"Pieni Merenneito, jotka lyöttäytyvät yhteen Disneyn Kostajissa. Joo. Tarkoitan, me sanomme universumi, koska on ollut - niin monta, etten tiedä, kuinka monta on jäljellä uusintaversioita varten. Muistakaa dark universe? Muistan kyllä pimeän maailmankaikkeuden. Me sanomme pimeä maailmankaikkeus. Se ei koskaan oikeastaan lähtenyt liikkeelle. Se oli vain muumio. Massiivinen maailmankaikkeus se. Mutta ei, se on ehdottomasti mielenkiintoinen seikka. Ja uskon, että on myös jotain sanottavaa siitä tavasta, jolla - elokuvia julkaistaan. Luulen, että olemme nähneet sen tänä vuonna niin, että luulen, että monet tavallaan indie-projektit, joita ihmiset eivät normaalisti katsoisi, eivät menesty elokuvateattereissa lainkaan. Ne, jotka jotka menestyvät hyvin, menestyvät yleensä vain Yhdysvalloissa, kotimarkkinoilla. On joitakin elokuvia."

"kuten esimerkiksi Guy Ritchien elokuva Ministry of Ungentlemanly Warfare. Joten minä...
olettanut, että sillä olisi ollut ainakin kunnon panostus Britanniassa. Joo. Ja se oli 97% sen tuotoista tuli kotimaan markkinoilta. Ja se tienasi 16 miljoonaa dollaria. Joten sinun täytyy ihmettelemään, mitä sille elokuvalle tapahtui, miksi sitä markkinoitiin niin. On muitakin pieniä kuten Lisa Frankenstein -elokuva, jonka kotimainen tuottoprosentti oli 99%. Joten on jotain elokuvateattereissa ja tavassa, jolla asiat on järjestetty tällä hetkellä ja tavassa, jolla - asioita hoidetaan, koska se ei ole kestävää. Ja luulen, että ehkä me otamme tämän..."

"parin kuukauden päästä puolivälissä. Ja ellei jotain merkittävää ole tapahtunut, kuten toukokuu on iso kuukausi elokuville. Joo, paljon isoja elokuvia. On yksi iso elokuva ja sitten...
muut kilpailevat toisesta sijasta. Joo. Viittaat Rise of the Planet of the Apes -elokuvaan - tai Apinoiden planeetan valtakuntaan. Mutta siellä on, tiedäthän, siellä on Furiosa, The Fall Guy, If, Ryan Reynoldsin ja Johns Krasinskin ohjaama juttu, Garfield-elokuva."

"Niinku on paljon niinku objektiivisesti katsottuna isoja elokuvia, eikö? Riippumatta siitä mitä elokuvia. Garfield tekee rahaa, luulisin. Luulen, että se tulee pommi. Niinkö? Sanoin, että se tekee rahaa ja sitten minä...
heti kyseenalaistin itseni, koska ajattelin, että lapset rakastavat Garfieldia. Ja minä sanoin, että ei, lapset rakastavat Garfieldia 1950-luvulla. Kuka rakastaa Garfieldia nyt? Se on hyvin perusteltu pointti. Joten minä..."

"En tiedä. Me jatkamme tästä. Miksi ei ole uusia lapsihahmoja? Tiedätkö mitä tarkoitan?
Kuten ei ole, kuten Paavo on 25 vuotta vanha. Etkö ole kuullut Jojo Siwasta? Anteeksi.
Tuolla on Bluey, Bluey, Bluey, Bluey, tuo kaveri, tuolla on Bluey. Milloin tulee Bluey-elokuva?
Koska se on lasten suosiossa, eikö? Bluey Skibney Toilet ja Cocomelon. Tarvitsemme elokuvasovituksia kaikista niistä. Sitten saamme lipputulot takaisin."

"Kuulitte sen täällä ensin. Alexin kaava lipputulojen pelastamiseksi. Mutta ei, kyllä, puhumme tästä lisää todennäköisesti tulevaisuudessa. Ehkä teemme sen puolivälissä.
teemme sen kahden kolmanneksen kohdalla elokuun lopussa. En tiedä. Puhutaan siitä koko ajan.
pian. Pysykää siis kuulolla, kun kuulette siitä lisää. Ja muuten, tämä on ollut jakso 12, Uskoakseni Film Frenzy. Nähdään seuraavassa jaksossa. Alex, oli ilo kuten aina."

"Vie meidät ulos. Hei sitten."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää