Suomi
Gamereactor
Videos
Starfield
HQ

GRTV News - Starfield is getting its biggest update yet this May

GRTV News - Starfield is getting its biggest update yet this May

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme käsittelemme asiaa, josta olemme puhuneet melko monta kertaa viime aikoina.
Keskustelun aiheena on jälleen kerran Bethesda. Olemme puhuneet Bethesdasta paljon viime aikoina."

"mutta puhumme siitä nyt siksi, että olemme vihdoin saaneet kunnon vahvistuksen siitä, mitä Starfieldin kanssa tulee tapahtumaan, ja tämä päivitys, jonka Todd Howard on antanut on kiusoitellut jo jonkin aikaa. Nyt se on iso päivitys sekä mittakaavaltaan että sen tuomien asioiden suhteen...
Sukelletaanpa suoraan sisään ja katsotaan, mitä tämä lisää, koska tässä on paljon mehukkaita juttuja."

"Starfield siis lisää karttoja, 60 fps Xbox Series X:llä, vaikeusvaihtoehtoja ja muuta tähän mennessä suurimmassa päivityksessä.
Kokeile betaa Steamissa nyt ennen kuin se julkaistaan virallisesti kahden viikon päästä. Bethesda Game Studios on viettänyt Starfieldin julkaisun jälkeiset kuukaudet kuunnellen palautettamme ja luvaten että monet toiveistamme toteutuvat tulevissa päivityksissä. Olemme nähneet joitakin pieniä esimerkkejä mutta suurin ja tärkein on aivan nurkan takana. Todd Howard ja ryhmä paljasti, että Starfield saa toistaiseksi suurimman päivityksensä 15. toukokuuta, mutta PC-pelaajat voivat testata jo nyt sitä jo nyt Steam Betan ansiosta. Lyön vetoa, että monet teistä käyttävät tätä mahdollisuutta hyväkseen, sillä tämä päivitys sisältää paljon toivottuja asioita, kuten yksityiskohtaisia kaupunkikarttoja, vaikeusvaihtoehtoja ja aluksen sisätilojen sisustustila aluksille. Xbox Series X:n omistajille tämä ei ole saatavana osoitteessa Series S. Voit myös odottaa näyttöasetuksia, joiden avulla voit valita 30 ja 60 fps ja 40, jos käytössäsi on VRR-näyttö. Kuulostaa siltä, että meidän ei pitäisi odottaa, että se toimii virheettömällä 60 kuvaa sekunnissa, mutta kuten kehittäjät totesivat, ruudun repeilyä voi esiintyä, kun pelataan suurimmalla ruudunpäivitysnopeudella. Nämä ovat vain joitakin kohokohtia päivityksen mukana tulee myös koko galaksin verran bugikorjauksia, jotka löydät yllä olevasta linkistä. Voit nähdä, miten uudet kartat ja muut näyttävät alla olevasta videosta. Joten jos haluat tutustua toukokuun päivitysvideoon voit."

"Otan nopeasti esille tämän uh, jos Bethesda antaa minun avata sen. Teknisiä ongelmia...
ehkä ehkä en aio tuoda sitä esiin ehkä en ole siellä mennään oikealle niin kyllä tämä on korjaus En aio lukea sitä kokonaan läpi, koska siinä on paljon... mutta joo...
asiat todella uh parantaa pintakarttoja niin kyllä et eksy niin paljon mikä on hyvä asia uh uusia pelivaihtoehtoja kovempi peli periaatteessa niille ihmisille jotka etsivät enemmän pelattavaa haastetta uh aluksen koristelu jotta voit muokata aluksesi uh jonkinlainen parempi käyttöliittymä ja dialogi asetuksia ja ominaisuuksia ja muuta sellaista, joten se on kaikki mitä tiedätte tehdä kokemuksesta hieman..."

"paremmaksi, ja sitten on tämä iso juttu tässä, joka on se, joka on konsoli...
pelaajat ovat pyytäneet enemmän kuin mitään muuta, vain mahdollisuutta pelata sitä jotain, joka on hieman parempi kuin 30 fps, joten meillä on, jos käytät näyttöä, joka on toimii 120 hertsin taajuudella ja siinä on vaihteleva virkistystaajuus, mikä on monissa nykyaikaisissa ja laadukkaissa televisioissa on nykyään um se nyt peli tähtää nyt oletusarvoiseen 40 fps:n kuvanopeus pitää visuaalisuuden... pitää prioriteettina täyden visuaalisuuden, mutta jos sinä sen sijaan valita etusijalle vaikkapa suorituskyky visuaalisuuden sijaan um voit saada yhtä paljon jopa 30 tai 40 tai 60 tai rajoittamaton kuvataajuus, joten teknisesti se voi mennä yli 60 fps:n jos käytät vr-näyttöä um he eivät ole sanoneet selvästi mihin se menee mutta arvaukseni on että jos he eivät tarjoa 120 fps näyttövaihtoehtoa, se johtuu luultavasti siitä, että peli on..."

"on vaikea päästä 120 fps:ään, vaikka se joskus menee yli 60:n, kun katsoo mitä he sanovat tässä, koska taas fps ja hertsi uh in yeah tämä on hertsin kaltainen juttu, että ne periaatteessa kulkevat käsi kädessä joten 60 fps 60 hertz 120 fps 120 hertz siihen liittyy joitain muita asioita mutta ne ovat hyvin samankaltaisia keskenään, joten kyllä se näyttää viittaavan siihen, että..."

"peli voi teknisesti toimia yli 60 fps mutta no taas se tulee olemaan mielenkiintoista...
kun tämä päivitys tulee ulos ja ihmiset alkavat tehdä testejä sillä ja nähdä miten starfield koska siitä tulee iso päivitys ja se näyttää...
mitä series x konsoli voi tehdä starfieldin kaltaisella pelillä mittasuhteiltaan ei välttämättä tavallaan monimutkaisuutta vaan pelkkää mittakaavaa mutta kyllä ei uh starfieldistä tulee näin iso tavallaan päivitys vihdoin ja viimein uh se ei vain lisää kaikkia näitä visuaalisia tiloja joita ihmiset ovat pyytäneet jo jonkin aikaa, vaan siinä on koko joukko erilaisia asioita, mikä tarkoittaa, että se ei ole sovellettavissa vain konsoleille..."

"pelaajia, tässä on paljon jännittäviä asioita, joten tämä on todella jännittävää minulle, koska En todellakaan nauti enää pelien pelaamisesta alhaisella fps:llä, se on todella...
haastavaa pelata peliä 30 fps:ssä koska se tuntuu todella hitaalta ja verkkaiselta joten se on...
ehdottomasti tulee olemaan syy mulle tsekata starfield uudestaan uh ehkä oikeasti antaa sille mahdollisuus pelata sitä ehkä näillä kaikilla systeemeillä myös peli tuntuu vähemmän tasaiselta itsellä kuin tiedäthän ei olekaan visuaalisesti ja suorituskyvyltään, vaan varsinaisesti pelattavuudeltaan, koska se on yksi asia, kun starfield oli minusta vähän liian hidas ja liian karu."

"joten ehkä tällaiset muutokset mielessä tämä antaa minulle syyn sukeltaa kunnolla.
Starfieldiin, mutta pysykää kuulolla, pysykää kuulolla, ehdottomasti, mutta kyllä, tämä on kaikki aika, jonka olemme on tämänpäiväinen jakso GRTV uutiset palaan huomenna seuraavaan minun viikon joten pysykää siellä! ja muuten toivon että nautitte torstaista ja nähdään seuraavassa jaksossa! Pitäkää huolta toisistanne"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää