Suomi
Gamereactor
Videos
Rebel Moon - Part Two: The Scargiver
HQ

Film Frenzy: Episode 11 - Where does Zack Snyder go following the debut of Rebel Moon 2?

Film Frenzy: Episode 11 - Where does Zack Snyder go following the debut of Rebel Moon 2?

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin tähän, joka on mielestäni itse asiassa kahdestoista jaksomme, ei...
yhdestoista jakso, ehkä kahdestoista, en ole varma, uusi jakso Film Frenzy, se olen vain minä...
ja Alex tänään, Mag ei ole täällä tänään, mutta tiedättehän, - Joo, toinen syntymäpäivä, se on kuin kuningattarella, hän saa, tai kuninkaalla, saako kuningas..."

"saa nyt kaksi syntymäpäivää? Testaat tietämystäni kuninkaallisista.
Tiedän, että olet suuri fani. Olen suuri kuninkaallinen, kyllä. Minulla on kuningatar Elisabet tatuoituna selkääni, en näytä sitä tässä, mutta se on siellä. Mutta ei, se ei ole puhumme tänään, emme ole täällä puhumassa kuninkaallisista, ellei niitä lasketa häntä elokuvataiteen kuninkaalliseksi, kuten jotkut teistä saattavat tehdä hänen elokuvistaan saamiensa reaktioiden perusteella."

"Tänään pysymme ajankohtaisina, puhumme tänään Zack Snyderista, kun tätä nauhoitetaan...
Rebel Moonin toinen osa, The Scargiver, on ollut ulkona noin, en tiedä, viisi päivää, kuusi...
Netflixissä, joten ihmisillä on ollut tilaisuus katsoa se.
kriitikkoarvostelut, jotka ovat yleensä ankarampia kuin yleisöarvostelut, - yleisöllä on ollut tilaisuus katsoa elokuva ja kertoa mielipiteensä."

"ja kyllä, se herättää kysymyksiä siitä, mitä Zackille seuraavaksi tapahtuu, En tiedä, sinä, olemme puhuneet Rebel Moonista ennenkin, luulen että olemme molemmat tavallaan...
että se ei ole mikään katastrofi elokuvasarjasta, mutta se ei ole myöskään hänen...
paras työ."

"Ei.
Joten, kyllä, jatka Alex.
Puhuimme siitä vähän podissa, koska olin nähnyt sen, mutta se ei ollut...
vielä ulkona, oletko nähnyt sen?
Katsoin sen viikonloppuna, kyllä, se oli... öö..."

"Mitä mieltä sinä olit?
Minulla oli vaikeuksia päästä läpi, ensimmäisellä kerralla taisin päästä noin...
tunnin läpi ja ajattelin, että tiedättekö mitä, jatkan tätä huomenna, olen tyytyväinen...
pitää taukoa, mikä ei yleensä ole merkki hyvästä elokuvasta."

"Minusta se on, se on hyvin ajankohtainen tilanne, koska on joitakin elokuvia jotka ovat todella raskaita, kuten katsoin hiljattain Hölmön anatomian, enkä tehnyt sitä vuonna yhdellä istumalla, ei siksi, että se olisi huono elokuva, vaan koska se on elokuva...
joka on pitkälti ranskankielinen, ja se on aika raskas elokuva, paljon tarinaa..."

"ja murhia ja muuta sellaista, eikä se ole ihan kuin Rebel Moon, jossa istutaan alas, joo, Messin koiran kanssa, mutta Rebel Moon on, se on suunnilleen yhtä tyhmää toimintaa kuin sinä voi saada, ja sinun pitäisi pystyä istumaan sen läpi yhdellä istumalla, mutta minä en pystynyt...
En pystynyt siihen, en saanut itseäni sen läpi, joten en tiedä, en ole koskaan ollut Snyderin kaltainen päähän, joten en ole niinkään taipuvainen päästämään häntä pälkähästä joidenkin hänen huonojen elokuviensa takia, pitäisikö sanoa?
Onko reilua sanoa, että jotkut ihmiset ovat hieman lempeämpiä Zack Snyderia kohtaan..."

"kuin heidän pitäisi olla?
Joo, mikä on outoa, koska en usko, että hän on ikinä, on outoa, että hän pitää.., Jos tämä oli, hänellä täytyy olla jotain likaa jostain Hollywoodissa, luulen, koska...
Jos se oli joku muu, kuten M. Night Shyamalan teki After Earth, ja hänellä on ollut hyviä elokuvia..."

"sen jälkeen, mutta hänellä ei ole samanlaista kulttimaineita kuin hänellä oli.
Avatar, ja sitten hän teki After Earth, ja sitten kaikki olivat kuin, hän on pesty, hän on ehdottomasti - Hän on pesty, hän on kokenut, hän on, ei ole mitään, ei ole mitään, mitä hän voi tehdä, joka todella vetää puoleensa ja sitten hän teki kappaleen Old, the piece that makes you old, ja sen, jossa oli - David Teaster, jossa ne on niinku, mökki sisään, joo."

"Sen nimi on Cabin in the Woods, jota kaikki luulevat sen olevan nimeltään.
Cabin in the Woods, koska nykyään on liikaa mökkielokuvia.
Se ei ole mökki metsässä, tai miksi sitä haluaa kutsua, mutta...
En näe samanlaista seuraajakuntaa, Snyderin ympärillä on ihmisiä, jotka - jotka oikeasti tekevät hyviä elokuvia, kuten monet ihmiset, jotka rakastavat Scorsesea..."

"tai Tarantinoa, tai jotain sellaista, ja he puolustavat niitä ihmisiä täysillä, koska - he tekevät laajalti pidettyjä hyviä elokuvia, kun taas on paljon ihmisiä, jotka ovat kuin, ei, Snyder on nero, ja olet hölmö jos et näe sitä.
Minusta hänen pitäisi olla niinku Michael Bay-ified, niinku, joo, hän tekee tyhmiä juttuja, mutta se voi olla olla nautittavaa, osa ei ole, mutta se voi olla."

"Minusta Zack Snyder on outo, koska hän on kuten monet muutkin.
Hän on lupaava tietyissä asioissa, kuten esimerkiksi...
hänen tapansa järjestää toimintakohtauksia ja hänen kuvauksensa, ja lavastus, se on todella hyvää, eikä kukaan voi moittia sitä, mutta siellä on niin paljon monia muita ohjaajia, jotka ovat myös erittäin hyviä siinä, joten hän ei erotu muista."

"että.
Se mikä Zack Snyderista tekee Zack Snyderin, Zack Snyderin, on hidastettu liike, ja, Hän sanoo aina, että olemme nähneet hidastetun liikkeen, - että hän käyttää sitä paljon - koska se on mahtava, mikä minusta on, niinku, joo, mikä minusta on, niinku, vastaa kuin 40-vuotias mies, jolla on Lamborghini Countachin juliste seinällään, ja sanoo, että kyllä ne ovat - niin kova jätkä, että se on kuin, no, ehkä, mutta, tiedäthän, olet nyt aikuinen, niinku, aikuistua, niinku, se on siistiä joskus, mutta, niinku, katsot Rowania, osa kaksi, ja hänellä on, kun he keräävät viljaa, ja hän liikuttaa sitä hitaasti, se on ihan mahtavaa, se on elokuvan tylsin kohta, ja yrität saada sen näyttämään eeppiseltä, niinku, Mitä me teemme?
Siinä on jotain, joka ei vain ole linjassa minun mielestäni, en tiedä, ehkä olen ollut hieman ankara Zachille, mutta olen kyllästynyt hidastuksiin."

"Minusta hän on ihan herttainen, ihan herttainen, koska hänellä on aidosti.., rakkaus elokuviin ja elokuviin, ja rakkaus näihin hahmoihin, ja hän rakastaa maailmaa - jonka hän on rakentanut Rebel Moonia varten, mutta mielestäni se on kuin D&D-kampanja, - tai jotain sellaista, ja sen tekijä on käyttänyt vuosia tämän maailman rakentamiseen, ja sitten hän näyttää sitä pelaajille, tai jotain, ja he eivät välitä paskaakaan, koska he eivät ole olleet mukana tekemässä maailmaa, kuten Snyder esittelee..."

"esimerkiksi Belisariuksen kaltaisia ihmisiä, en pidä häntä lainkaan pelottavana, hän on kaveri, joka näyttää selvästi kaverilta, joka on näytelmässä, tekoparran kanssa, ja hiukset, ja se, että hän on nuorempi kuin Sophia Boutella, vaikka hän näyttelee...
hänen isäänsä, nämä ovat päätöksiä, joita miettii heti alussa, mutta mielestäni hän on mennyt sen pisteen ohi niin pitkälle, että kun olemme alussa, Zack Snyder - on elokuvassa kahdeksan päässään, ja hän sanoo: "Odottakaa, kaverit, tämä on viljajuttu."

"se ei tarkoita mitään, se on vain askel seuraavaan kohtaan, ja se on...
kuten, okei, Zack, mutta sinun täytyy muistaa, että emme tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu, Tämä ei ole kuin jo valmis kirjasarja, josta voimme mennä, tiedäthän, tämä ei ole kuin Dune, jossa jos olet niinku, että Dyyni osa yksi ja kaksi ei ollut minun makuuni, haluan, mutta haluan nähdä..."

"mitä seuraavaksi, voit mennä lukemaan sen. Älkää, älkää, älkää menkö lukemaan Dyyniä, katsokaa elokuvat, no, Tarkoitan, jos aiot lukea Dyynen, lue ensimmäinen ja sitten ehkä jätä se, mutta se on yksittäinen asia. Lukekaa Messias, Messias on, Messias on sekaisin, rakastan Messiasta, rakastan niitä! koska ne ovat niin outoja, mutta ei, oikeastaan, oikeastaan, halusin vain sanoa, sinä, mainitsit että Zackilla on vaihe, jossa hän selvästi ajattelee liikaa..."

"pitkälle eteenpäin, eikä sitä voi visualisoida, kyllä, ei voi visualisoida sitä katsojana, hän on, hän on meidän yläpuolellamme, Siitä on hyvä esimerkki Rebel Moonissa, jossa ensimmäisessä elokuvassa tapaa tuon hahmon, ja hän treenaa griffiä, ja mietit, että mitä vittua, tämä on scifi-elokuva, missä se griffi on...?
Mistä se griffi tulee? Ja olet, että tässä ei ole mitään järkeä, ja sitten pääset toiseen elokuvaan, ja siinä sanotaan, että ei, hän eli maailmassa, jossa aarnikotkia oli olemassa, ja ne olivat siellä, ja - taistelevat. Viktoriaaninen maailma, jossa käytettiin aarnikotkia kumpareina. Se on mahtavaa, se on mahtavaa, mutta sinä..."

"En tiennyt sitä, joten se tuntui oudolta ensimmäisessä elokuvassa, ja nyt tuskin näytetään tämä maailma, mutta se on hajonnut palasiksi, en pääse mihinkään hahmonkehitykseen, ja Rebel Moonin ongelma ei ole maailma, vaan se ei ole maailma...
Rakennus, jonka hän on tehnyt, ei ole idea, jonka hän on keksinyt, vaan se, miten hän rakentaa sen kaiken, ja se on vain, niin kuin, älä, niin kuin, Minulla on ongelmia hidastetun liikkeen kanssa, ja luulen, että hän käyttää sitä - aivan liikaa, enkä usko, että hänkään käyttää sitä oikein, kuten Michael Bay, mielestäni, tekee hidastusta todella hyvin. Sano mitä haluat Michael Baysta, mutta minusta se on..."

"hän käyttää hidastusta elokuvissaan aika hyvin, mutta Snyderin hidastuksen käyttö on kuin mutta itse asiassa hän teki ennen paljon musiikkivideoita, eikö niin? Hän Zack Snyder ohjasi aiemmin paljon musiikkivideoita, ja luulen, että siinä näemme...
paljon hidasteita, koska hidasteita musiikkivideoissa on paljon."

"tavallaan toimii, koska se on kolme ja puoli minuuttia pitkä, mutta elokuvassa kun on.., jos vaikka koko Rebel Moonin laittaa täysillä, se on varmaan tunnin ja 20 minuuttia pitkä, mutta, kyllä, sen olisi pitänyt olla todella, kyllä, luultavasti, luultavasti olla tiukka elokuva, kyllä, mutta, Mutta ei, kyllä, luulen, että hän vain, se on, se on, se on, se on, hän tarvitsee jonkun hänen kanssaan, joka..."

"hillitsemään häntä vähän, koska en usko, että hänellä on sitä, en tiedä, miten hän voi...
miten hän tekee elokuvia tehdessään, ja mitä prosesseja hän käy läpi, mutta tuntuu siltä.
kaikki luottaa häneen paljon, niinku, puhuu niinku, tai näkee haastatteluja niinku, Ed Screen, joka näyttelee amiraali Noblea, joka on mielestäni ehkä paras hahmo koko sarjassa."

"tähän mennessä, koska vaikka hänellä on se typerä Peaky Blindersin hiustyyli, - hän vaikuttaa todella hyvin joltain, joka on todella hölmö, mutta uskoo siihen, että hän ottaa - itsensä vakavasti tavalla, joka ylittää hahmonsa niin, että ajattelee, että okei, Ymmärrän, että tämä esitys on itse asiassa aika, tiedättehän, se on aika vahva, vaikka se ei olekaan on kerroksia tai mitään sellaista, mutta se on hyvin vahva siinä mielessä, että se saa sinut uskomaan, ketä tämä hahmo on ja haluaa nähdä hänen kaatuvan lopussa roistoon, mutta hän puhuu siitä."

"kuinka paljon hän luottaa Snyderin prosessiin, Snyderin menetelmään. Se on vähän kuin, oletko koskaan nähnyt...
Aina Sunny, kuten Dennisin systeemin kanssa? Minusta tuntuu, että Snyderillä on oma Snyder-systeeminsä, mutta se vain luo jatkuvasti pommeja, mutta toisaalta niin moni näki sen, mikä se olikaan.., 90 miljoonaa, hän väittää, näki Rebel Moonin ensimmäisen osan. Tiedättekö mitä, minä sanon sen, aivan, Vaikka Rebel Moon -elokuvat eivät mielestäni olekaan olleet kovin hyviä tähän mennessä, haluan nähdä hänen lopettaa Rebel Moonin, vaikka se vaatisi vielä kuusi elokuvaa, haluan nähdä hänen tekevän sen, ja haluan nähdä..."

"Rotten Tomatoesin pistemäärä vain huononee joka kerta, haluan vain nähdä sen kaatuvan. En halua...
nähdä tämän sarjan päättyvän vielä, en todellakaan halua, se on ainoa asia, tämä hullu, Tämä täydellinen hullu, on jotenkin saanut minut valmiiksi toiseen, ja tiedän, että ne ovat huonoja, ja...
ne eivät ole edes, niinku, naurettavan huonoja samalla tavalla kuin, niinku, joo, antakaa mulle lisää, antakaa mulle lisää, Minä haluan sitä. Se on niinku, että en oikeesti halua sitä, mutta en myöskään halua, että lopetat, koska siellä on Jotain siinä on, se on pahinta, kun näkee leikkauksia, niin kuin, niin kuin, tähän todella siistiä viktoriaanisen ajan sci-fi-planeettaa, jossa on griffinejä osana armeijaa."

"ja heidän, kuten, kuljetus tai mitä tahansa, olet kuin, siistiä, lisää sitä, Zach, ja hän sanoo, että ei, en halua, ja sitten sinä sanot, että miksi, palataanpa siihen kohtaan, jossa he käyttävät viljaa resurssina suojellakseen sitä. Ketä kiinnostaa? Kuka aidosti on niinku, Tarvitsen viljaani, hemmo, tarvitsen viljaa täällä, koska asia on niin.., sitä ei ole edes selitetty niin hyvin, kuten Duunissa, se joka hallitsee mausteita hallitsee kaikkea."

"galaksia, koska mauste on heti kerrottu sinulle on tärkein asia, koska se tekee ihmiset elävät pidempään, ja se antaa heille mahdollisuuden avaruusmatkailuun todella helposti. Viljaa ei ole koskaan, tavallaan, pidetään tärkeänä, koska sitä ei voi saada mistään muualta. Jos olisi, jos he sanoisivat, että Veldt on erityinen, koska se on yksi harvoista jäljellä olevista planeetoista - galaksissa, jota ei ole asutettu kuoliaaksi emomaailman toimesta, ja se voi itse asiassa - tuottaa meille viljaa, ja meillä on salaa valtava ruokapula, se on todella mielenkiintoista, koska se aiheuttaa paljon poliittista vastareaktiota ruoan suhteen, jota te vain luulette meidän olevan - Se olisi todella mielenkiintoista, mutta sen sijaan he ovat kuten, ei, me tarvitsemme viljaa, emme aio kertoa teille, miksi tarvitsemme viljaa, on pitkä matka takaisin, emme tarvitse sitä, jos vain päätämme lähteä nyt, mutta saatamme tarvita sitä. Se on kuin, no, mitä Mistä helvetistä me oikein puhumme? Miksi et voi vain poistaa heidän - tykkejä tai jotain, jotta he eivät voisi pommittaa kylää? Miksi sillä on väliä, että vilja on varastoitu? Rakastan myös sitä, miten maatila, joka on suurin osa elokuvasta, osallistuu..."

"Se on kuin amish-yhteisö, kuin avaruusjuttu, heillä on aluksia...
kaikkialla, ja kaikkia näitä erilaisia asioita, ja heillä on, niinku, joo, he niinku taistelevat, niinku, niinku scifi-räiskintäpyssyjä ja muuta, mutta silti he korjaavat viljaa viikatteella, ei, ei edes, heillä ei ole edes hevosta, jolla vetää jotain, heillä ei ole edes vanhanaikaista - mekaanista, ei, niillä on niitä, niillä on niitä outoja hevosia, joo, mutta ne ei käytä niitä..."

"kun he korjaavat viljaa, vai mitä? He käyttävät vain viikatetta, ja sitten he käyttävät pientä, pikku juttuja, öö, pieniä seuloja ajattelemaan, se on kuin, se on hämmentävää, että se on, se on pieniä yksityiskohtia, joista huomaa, että miksi, miksi tämä on sellainen asia? Miksi hän valitsi tämän suunnan toisen sijasta? Mutta joka tapauksessa, en tiedä, haluaisin nähdä, Odotan innolla lisää Rebel Moodia, en tiedä missä muodossa se tulee olemaan, jos sitä koskaan tehdään, kuten, oletan, jotkut yksityiskohdat ovat kuitenkin todella hyviä, kuten, että, että, että, että valomiekkaa ei voi pitää tavallisella kädellä, koska se polttaa, oli todella mielenkiintoista, ja se, tämä, äitimaailman poliittinen puoli, jossa se on kuin Rooman senaatin kaltainen, tiedäthän, on todella mielenkiintoista, ja olisin halunnut nähdä sitä enemmän, ja on vain asioita, joissa olen, että anna meille lisää tuota, Zach, ja hän sanoo, ei, tässä on lisää viljaa, enkä halua enempää viljaa, En tiedä, mitä hän tekee tästä eteenpäin, koska se on se juttu..."

"Netflixissä on se, että he eivät oikeastaan välitä, he eivät välitä pätkääkään.
onko se hyvä vai huono elokuva, kunhan se vetää katsojia, he ovat tyytyväisiä, Rebel Mood, voisimme, taas, kaikki tuovat esiin Rotten Tomatoesin pisteytyksen 15 % kriitikoilta, joka, taas, se on tavallaan, se on otettava tai jätettävä, koska Rotten Tomatoes on outo, Se ei tarkoita, että kaikki sanovat, että se saa keskimäärin 1,5 pistettä 10:stä - tähteä tai jotain sellaista, he tarkoittavat, että 15 prosenttia arvosteluista on luonnostaan - hyviä arvosteluja, jotka ovat kuusi kymmenestä tai enemmän, joten elokuvasta voisi sanoa."

"sanoa, että se saa keskimäärin neljä pistettä, mikä ei ole hyvä arvosana, mutta kaksi tähteä paskalle toimintaelokuvalle...
on silti aika keskiverto, kun katsoo elokuvan ja elokuvateatterin tilaa, - toisen osan yleisöarvosana on 52%, joka on huomattavasti korkeampi kuin kriitikoiden arvosana, jopa jos se on hieman alempi kuin ensimmäisessä osassa, jota kutsutaan... Outoa, että ihmiset pitävät ykkösosasta enemmän kuin kakkososasta."

"Joo joo, ykkösosa oli mun mielestä paljon paljon huonompi. Minusta taas molemmat olivat aika tylsiä...
katsoa, mutta ensimmäinen osa oli huomattavasti vaikeampi. Ykkösosa on sietämätön. Mutta ei, taas niinku, selviää todennäköisesti parin seuraavan viikon aikana, oikeastaan, onko se tehnyt tarpeeksi Netflixille.
ja antaa vihreää valoa kolmannelle jaksolle. En usko... Nämä kaksi elokuvaa, mitä olen sanomassa, tehtiin tavallaan takaisin joten en usko, että he ovat vielä aloittaneet kolmannen elokuvan työstämistä, joten jos he tekevät kolmannen, se tulee - kestää vielä jonkin aikaa. Mutta minä... He julkaisivat ne oudosti. On outoa ajatella, että sinun lisäksi..."

"tulevat elokuvat Horizon ja American Targa... Molemmat teatterielokuvat myös. En ole koskaan nähnyt... Älkää unohtako sitä.
Joo, molemmat elokuvateattereissa. En ole koskaan nähnyt elokuvia, jotka ovat ilmestyneet muutaman kuukauden sisällä toisistaan.
Se on todella outoa. Se on todella hämmentävää. Ja joo, en tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi. Jos se menee hyvin tarpeeksi hyvin, tulee todennäköisesti kolmas osa Netflixiin. Mutta taas kaikki riippuu katsojista."

"Olkoon se tarpeeksi hyvin. Minä vain... Haluan vain tietää mitä tapahtuu seuraavaksi. Kuten, voiko hän pelastaa sen? Onko hänellä ohjaajana ja luojana pelastaakseen tämän sarjan? Vai tuleeko seuraava elokuva olemaan vielä huonompi? Kuunteleeko hän mitään, mitä ihmiset ovat sanoneet? Vai tekeekö hän sen sijaan sen.
30 % hidastettuna? Menemmekö 60%:iin? Kuten, mitä tapahtuu tämän kolmannen kanssa? Mitä suuntaan hän menee? En tiedä. Mutta asia on niin, että on olemassa potentiaalia - siellä. Siellä on paljon potentiaalia. Sitä voisi todella, todella purkaa. Ja, kuten, Jos hahmon repisi kappaleiksi... Kuten päähenkilö, esimerkiksi Cora, on todella mielenkiintoinen lähtökohta. Ja siinä on kohta, jossa juuri ennen lopputaistelua - hän leikkaa hiuksensa taas sotilasleikkaukseen. Ja mietit, että palaako hän.., hänen, tiedäthän, kovanaamaiseen tapaansa? Ei, hän yrittää heti saada itsensä - tappaa itsensä uhraamalla itsensä taas. Ja hän on liian... Hahmot ovat liian yksiulotteisia, Luulen, koska se ei pyydä sinua miettimään oikeasti paljoa Rebel Moonin kanssa. Se on hyvin.., tavallaan, voit aivot pois heti kun teet sen. Kun taas jos katsoo jotain sellaista..."

"Kuten jos mennään aivan toiseen ääripäähän, katsotaan Shogunia. Olen katsonut Shogun. Olen katsonut Shogunia viime aikoina. Todella, todella ilmiömäinen sarja. Olet aina miettii, mikä on jonkun motiivi. Aina miettii minne he menevät. Olet aina miettii, keitä he olivat, keitä he ovat nyt ja mitä he haluavat olla sarjan päätyttyä, Eikö niin? Ja se todella kuljettaa sinut jonnekin muualle. Kun taas esimerkiksi Rebel Moon, sinulla ei ole mitään aavistuksia siitä, mitä joku salaa tai ei salaa."

"Ensimmäisessä elokuvassa on se Charlie Hunnamin petos, ja hän vain kuolee, niinku heti. Mutta hän ei edes... Se on eräänlainen petos, jota en edes nähnyt tulevan, koska en välittänyt.
Mä en ikinä ollut niinku, että en tiedä ketä tämä kaveri pettää tai jotain. En nähnyt sitä.
tulossa. Ajattelin, että hänestä tulee varmaan vain joukkueen Han Solo, eikö niin? Hän Ei ole. Hän pettää kaikki. Mutta hän ei tapa ketään tai mitään. Hän vain lukitsee jonkun ja melkein tapattaa hänet, kuolee, ja se siitä. Ei ole mitään palkintoa. Ei mitään korkoa."

"Ei ole mitään juonittelua siitä, kuka hän oli, kuka hän on, miksi hänen pitäisi olla täällä. Siinä kaikki. Tarkoitan, luultavasti reilu peli hänelle, koska hän sai palkkansa ja pääsi pois.
Joo, ei sitä voi moittia.
Mutta, Mike, se on vain se juttu, että jos olisit panostanut enemmän hahmoihin..."

"kuin maailmoihin, joita emme näe, niin laajempi yleisö olisi paljon kiinnostuneempi...
nähdä, minne he menevät seuraavaksi. Koska se on sama asia kuin Harry Potterissa tai Star Wars tai muut sarjat, jotka ovat todella vakiinnuttaneet asemansa. Ne ovat suuria, koska niiden ytimessä on mielenkiintoisia ihmisiä enemmän kuin tylsiä hahmoja, tai ainakin, niinku itsekkäitä. Joten jokainen voi nähdä itsensä Tylypahkassa, sanoisin, tiedäthän? Jokainen voi nähdä itsensä tekemässä sitä Tylypahkassa lapsena, kun lukee sitä. En halua nähdä itseäni vyöllä. Se kuulostaa kamalalta paikalta, vaikka se on, niinku, kiva pieni, niinku, maalaiskylä. Miksi haluaisin nähdä itseni siellä? Miksi haluaisin mennä sinne?
Mutta kyllä, olen samaa mieltä."

"Juuri niin. Anna meille lisää.
Zack Snyderin kohdalla on kuitenkin myös se, että Rebel Moon on vain osa sitä, mitä hän on tehnyt.
Eikö niin? Katson vain hänen IMDB-profiiliaan, josta tiedämme.., Siinä on vain ne asiat, joiden parissa hän työskentelee tällä hetkellä. Hänellä on siis Army of the Dead Las Vegas -televisiosarjaa, joka on todennäköisesti tulossa Netflixiin, kun ottaa huomioon, että Army of the Dead on Netflixin elokuva. Se on siis jälkituotannossa, joten sen pitäisi tulla..."

"tänä vuonna. Okei. Pidin Army of the Deadista. Tyhmää hauskaa toimintaa. Yksi hänen paremmista elokuvistaan, luultavasti koskaan, oikeastaan. Joten...
Se on todella surullista. Todella surullista. Ajattelin, että Army of Ten, kyllä, aika puolivälissä elokuvaa, mutta ei se mitään. Zombie Tiger on siisti."

"Joo, tiedän, että kuulostaa kovalta sanoa, että luultavasti yksi hänen paremmista elokuvistaan ikinä, mutta en, kuten, 300 ja Watchmen, se, en muista sen nimeä, ensimmäinen zombielokuva jonka hän teki.
Se ei ole Elävien kuolleiden yö. Dawn of the Dead.
Joo, ne on hyviä elokuvia, mutta on niin paljon muuta roskaa, mitä hän tuottaa."

"että en voi laittaa sitä tuohon joukkoon. Mutta hän vaikuttaa mukavalta kaverilta, minkä takia se on perseestä. Hän vaikuttaa todella kunnolliselta pojalta. Ja nyt aion sanoa tämän, ja sitten huomenna tai...
ensi viikolla, se tulee olemaan, että Zack Snyder koskettaa avustajaa sopimattomasti, ja, tiedäthän, - Astun taas hänen luokseen. Mutta kyllä, hänellä on myös toinen..."

"zombi juttu työn alla myös Planet of the Deadin kanssa, todennäköisesti. Joten se on oletettavasti kehitystä. Toinen hakemisto vasemmalle häneltä. Hän taitaa olla samantyyppiseen maailmaan sijoittunut, kuin Kuolleiden armeija ja kaikkea sellaista, joten... Ja sitten on elokuva nimeltä The Fountainhead, josta minulla ei ole aavistustakaan, mikä se on. Joten... luulen, että se tulee olemaan todella vaikea juttu."

"Rebel Moon osa 3, The Fountainhead.
Rebel Moon osa 3, Lähteenpää.
Tuo on niin typerä otsikko, mutta luultavasti se olisi sekin.
Joten täytyy pysyä kärryillä. Mä en tiedä. Mutta luulen, että me kaikki olemme tavallaan..."

"Luulen, että olemme samaa mieltä siitä, että niin huono kuin Rebel Moon onkin...
Kuule, se sopii Netflixiin, eikö? Koska Netflix tuottaa niin paljon roskaa...
että se vain tuntee olonsa kotoisaksi alustalla. Jos tämä menisi elokuvateattereihin, se olisi - luultavasti 80 miljoonaa puntaa, ja se olisi pommi, emmekä näkisi enää koskaan toista elokuvaa."

"Mutta Netflixissä se tuntuu jotenkin sopivalta. En aio mennä kertomaan, että se on hyvä elokuva.
elokuva. Joo. Mutta jos etsit jotain katsottavaa viikonloppuna, - niin Rebel Moon ei ole... Se ei todellakaan ole parempi kuin monet muut Netflixin roskat.
Joten katsokaa se. Katsokaa mitä mieltä olette siitä. Rebel Moon -juomapeli."

"Voitko... Ehkä. Joka kerta kun hidastin ottaa laukauksen, kuolet.
Sinun on juotava aina, kun hidastettu liike on aktiivinen. Joten siellä on noin 40 minuuttia juomista. Aina kun on dialogia, joka selittää jotain itsestäänselvää, että jos juo, kuolee."

"Mutta kyllä, tämä on... Joo, en tiedä. Jäämme seuraamaan. Puhumme Zack Snyderin kanssa uudestaan - tulevaisuudessa, todennäköisesti. Todennäköisesti TV-sarjajutun aikoihin.
Snyder Frenzy. Snyderny Frenny.
Mutta muuten ei, tämä on ollut episodi, luulen..."

"11. Muistaakseni 11. jakso Film Frenzy. Palaamme siis ensi viikolla seuraavaan jaksoon.
Magnus tulee mukaan, joten pysykää kuulolla.
Onko kohtalopäivään vielä kolme vai kaksi viikkoa? Luvattuun päivään?
Simiksen kauden kolmanteen osaan? Joo, meillä taitaa olla 9. toukokuuta."

"Mä oon varmaan tehnyt tuon liian leveäksi tälle päivälle, joten...
9. toukokuuta, isäni syntymäpäivä. Huuto, Kev.
Elokuva tulee tosin vasta pyhäpäivää seuraavalla viikolla. Joten se on viikolla juhlapyhäviikon jälkeisellä viikolla teemme Simian-kauden elokuvahumun."

"Johtopäätös. Pysykää siis kuulolla sitä varten.
Minä menen yrittämään jäädä. Niin minäkin, olen siellä avajaisiltana.
Mutta joo, tämä on ollut Filmihulluuden 11. jakso. Alex, aina ilo tavata.
Telttailemme ulkona."

"Jatketaan tätä ensi viikolla jollakin. En tiedä mitä, mutta jotain muuta.
Pysykää siis kuulolla sitä varten. Pitäkää huolta toisistanne.
Hei hei."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää