Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

We've taken a look at some of Kingston's new FURY products (Sponsored)

A lightning-fast SSD and super-powerful RAM make for a one-two combo that's sure to take your PC to the next level.

Audio transcriptions

"Kingston Technologylla on 35 vuoden kokemus muisti- ja tallennustuotteiden kehittämisestä, ja sillä on omistanut 22 vuotta näistä vuosista pelaajille ja sisällöntuottajille suunniteltujen tuotteiden luomiseen. Koska 2021 lähtien tuotesarja on tunnettu nimellä Kingston Fury, ja tänään tarkastelemme sen etuja."

"järjestelmän päivittämisestä uuden SSD-levyn ja DDR5-muistimoduulin avulla. Erityisesti tarkastelemme Kingston Fury Renegade SSD-asemaa ja äskettäin lanseerattua 6800 MTS DDR5-muistimoduulia.
Kingston Fury Beastline. On tunnettu tosiasia, että sekä SSD-levy että muistimoduulit ovat elintärkeitä osa tietokonetta. SSD-levyä pidetään tietokoneen pitkäaikaismuistina, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron."

"ja suorituskyvyn parantamisen, muistimoduulit toimivat tietokoneen lyhytaikaismuistina ja ovat voit tallentaa enemmän tietoa, jota on käytettävä usein. Mitä tulee kiinteän tilan asemiin NVMe PCIe Gen 4 on nykyinen standardi, ja siksi haluaisimme tarkastella seuraavia asioita millaisen päivityksen järjestelmäsi voisi saada Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD:llä."

"Asemaa pidetään tällä hetkellä yhtenä markkinoiden nopeimmista tuotteista, ja sen vuoksi tarjoaa juuri sen vauhdin, jonka toivot nykyaikaiselta nopealta SSD-asemalta. Kingston Fury Renegade SSD -levy käyttää kolminkertaista NAND-flash-muistia jopa 4 Tt:n kokoisissa kokoonpanoissa, jotka tarjoavat 7 300 Mt/s lukunopeuden ja lähes saman kirjoitusnopeuden, mikä tarjoaa suuren suorituskyvyn lisäyksen..."

"mihin tahansa peli-, suoratoisto- tai muokkausjärjestelmään. SSD-levyä ei kuitenkaan ole suunniteltu vain PC:lle.
päivityksiin. Jos olet PS5-käyttäjä, Kingston on myös tukenut selustasi, sillä Kingston Fury Renegade SSD:n on saatavana kahtena eri versiona. Täysikokoinen kiinteän metallin jäähdytyssiilin versio, joka sopii täydellisesti PS5-käyttäjille, ja matalaprofiilinen, grafeenista ja alumiinista valmistettu lämmönlevittäjä PC-käyttäjille. Jotta siirtyminen vanhoilta kiintolevyiltä entistä helpommaksi, asemaan sisältyy myös kloonausohjelmisto."

"Mitä tulee päivityksiin muistimoduuleilla on tärkeää korostaa, että monet omistavat edelleen ja käyttävät DDR4-pohjaista järjestelmää ja että on edelleen arvokkaita päivitysvaihtoehtoja, joilla voidaan nopeuttaa koko järjestelmääsi vaihtamatta sitä. Jos kuitenkin haluat todella ottaa RAM-muistipelissäsi tai jos haluat hyödyntää 4K-näytön kauneuden mahdollisimman hyvin suosittelemme päivittämään järjestelmääsi DDR5-muistiin esimerkiksi Kingston Fury Beast DDR5:llä."

"muisti. Kingston Fury Beast DDR5 -muisti on, ei yllätys, DDR5-muistimoduuli ja niille, jotka jotka haluavat lisää tyylipisteitä, on saatavilla myös RGB-versio. Muistimoduuleja on saatavana useita lajikkeita, joista jotkut tukevat AMD Expo:ta, mutta kaikki tukevat täysin XMP 3.0:aa ja mikä tärkeintä, nopeuksia jopa 6800MTS, mikä on välttämätöntä AMD-pohjaisissa järjestelmissä. DDR5-muistien hinnat alkavat verrattavissa DDR4-muisteihin, ja koska yhä useammat järjestelmät tukevat DDR5-muisteja, se on looginen askel..."

"siirtyä huomattavasti parempaan järjestelmään, jossa on piirin sisäinen virheenkorjaus, kaksi 32-bittistä alikanavaa ja tiedonsiirtoa ja huomattavasti parannettuja virranhallintapiirejä. Kingstonin lämpösuunnittelu on matalaprofiilinen lämmönlevittäjä mustana tai valkoisena, mikä tekee siitä myös yhteensopivan useamman ilmanvaihdon kanssa jäähdyttimien kanssa kuin niiden muistimoduulien kanssa, joissa on räikeämpi lämmönlevittimen estetiikka."

"Kingston neuvoo useimpia PC-käyttäjiä tavoittelemaan 32 gigatavun pakettia, mutta jos haluat todella kasvattaa RAM-muistipeliäsi tai kuten aiemmin mainittiin, jos haluat työskennellä huippuluokan 4K-näytön kanssa, suosittelemme 48:aa gigatavun tai 64 gigatavun Kingston Fury Beast DDR5 -pakettia, mutta on tärkeää muistaa, että isommat ei ole aina parempi, ja haluat varmistaa, että nopeus ja kapasiteetti kasvavat."

"jotta saat kaiken irti uudesta RAM-muistista. Nykypäivän pelaamisessa muistilla ja tallennustilalla on tärkeä rooli, kun taas voit rokata hirviömäistä prosessoria ja näytönohjainta, jos sinulla ei ole riittävää SSD-levyä ja RAM-muistia niiden tukena.
et saa haluamaasi suorituskykyä. Kun nopeus ja kapasiteetti Kingston Fury Renegade yhdistettynä nopeaan DRAM-moduuliin, kuten Kingston Fury Beastiin."

"nautit nopeista latausajoista, eikä sinun tarvitse huolehtia aina, kun suosikkipelisi saa massiivisen päivityksen."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää