Suomi
Gamereactor
Videos
Sonic Frontiers
HQ

GRTV News - Sonic Frontiers 2 is rumoured to be in development

GRTV News - Sonic Frontiers 2 is rumoured to be in development

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin jälleen uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme puhumme hieman huhusta, mutta se on jännittävä, varsinkin jos pidät Segan kuuluisimmasta ja ikonisimmasta hahmosta Sonic the Hedgehogista, sillä huhu on parhaillaan liikkeellä."

"jonka mukaan Sonic Team on parhaillaan kehittämässä Sonic Frontiers 2:sta. Nyt emme tiedä, missä kehitysvaiheessa tämä on, joten voi olla, että he ovat jo olleet työskennelleet sen parissa jo jonkin aikaa, tai ehkä he ovat vasta aloittaneet sen työstämisen, kuka tietää, mutta pointti on se.
on se, että kahdelta todistetulta sisäpiiriläiseltä on saatu tietoa, että Sonic Frontiers 2 on työn alla."

"aktiivisessa kehityksessä, joten katsotaanpa tätä hieman tarkemmin.
Huhujen mukaan Sonic Team kehittää parhaillaan Sonic Frontiers 2:sta. Kaksi todistettua sisäpiiriläistä sanoo, että se on antamatta lisätietoja tästä projektista. Sonic-elokuvien menestyksen jälkeen näyttää siltä, että Sega ja Sonic Team ovat saaneet uutta itseluottamusta ja kahden vuosikymmenen hurjan epätasaisia Sonic-pelejä siilin viimeisimmät seikkailut ovat olleet sitäkin parempia ja ne ovat meillä ollut hienoja Sonic-pelejä viime aikoina kuten Sonic Mania ja viime vuoden Sonic Superstars mutta joka tapauksessa kyllä ehkä merkittävin näistä on 2022 Sonic Frontiers ja monet ovat toivoneet että jatko-osaa ja ehkä se on tulossa. Usein luotettu sisäpiiriläinen Daniel Rickman on paljastanut via Patreon-tilinsä tästä, että Sega työstää parhaillaan Sonic Frontiersia. Tämä siis ilmeisesti teki monia faneja iloisiksi, mutta kyseessä on edelleen vahvistamaton huhu, joka sai erään käyttäjän kysymään tunnetusti asiantuntevan Segan ja Atlusin sisäpiiriläisen, jos hän olisi kuullut asiasta mitään."

"joten varmasti tilin takana oleva henkilö vastasi että tämä on oikeaa tietoa ja sitten jatkuu otsikko on jatkoa Frontiersille pelattavuudeltaan mutta nimi saattaa muuttua Frontiers oli Rangers kunnes se julkistettiin vaikka se on vielä vain huhu nämä kaksi lähdettä ovat yleensä hyviä ja toivottavasti saamme palata Sonic Frontiersin maailmaan vuonna ei niin kaukaiseen tulevaisuuteen, joten kyllä aika jännittävää. Joten kyllä, Sonic Frontiers saa oletettavasti jatko-osan..."

"emme ole aivan varmoja milloin se on tulossa uh missä kehitysvaiheessa se on tuleeko se olemaan kutsutaanko sitä Sonic Frontiers 2:ksi, kutsutaanko sitä joksikin aivan muuksi.
mutta näyttää siltä, että nykyinen suuntaus Sonicin kaltaisten projektien suhteen, joita näemme...
ei lopu ihan lähiaikoina... Segalla on paljon muuta suunnitteilla siniselle siililleen..."

"sen siniselle blurille uh mukaan lukien jatkoa Sonic Frontiers 2:lle, jos nämä tiedot pitävät paikkansa.
uskotaan. Tämä ei tosin ole ainoa Sonic-juttu, jota voimme odottaa tänä vuonna.
on melkoinen vuosi Sonic-faneille, koska meillä on, jos saisin tämän nimen oikein selville Sonic Generations tai muistaakseni Sonic X Shadow Generations, joka on periaatteessa remasterointi."

"Sonic Generationsista, paitsi että siinä on myös Shadow-juttuja, ja se on tämä tulossa oletettavasti ennen Sonic the Hedgehog 3 elokuvaa joka tulee elokuvateattereihin loppuvuodesta Joulukuussa, joten paljon Sonic-juttuja, jos olet sen fani, sekä se, että myöhemmin tällä viikolla - Knuckles show ilmestyy Paramountilla plus jos haluat lukea ajatuksemme, jotka löydät osoitteesta arvostelumme Knuckles-sarjasta paikallisen Game Rectorin julkaisusta myös, mutta kyllä siinä kaikki aikaa meillä on tämän päivän jaksossa GRTV News kerro meille, mitä olet innostunut tai mitä sinun ajatuksiasi tästä asiasta odotatko innolla lisää Sonic-juttuja luuletko että Sega pitäisi siirtyä sinisen siilin tieltä eteenpäin kertokaa meille siitä alla olevissa kommenteissa mutta kyllä muuten kyllä Palaan huomenna seuraavaan GRTV:n viikon uutiseen joten pysykää kuulolla ja muuten toivottavasti nauttikaa loppuosa tiistaista ja nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää