Suomi
Gamereactor
Videos
Little Big Planet 3
HQ

GRTV News - Little Big Planet 3's online servers have been shut down permanently

GRTV News - Little Big Planet 3's online servers have been shut down permanently

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Nyt on uusi viikko ja Aloitamme puhumalla jostain, joka toteutui kohti - viime viikon lopulla viikonloppuna. LittleBigPlanet 3:n palvelimet ovat nyt olleet suljettu. Tämä on varsin mielenkiintoinen tilanne, koska LittleBigPlanet 3 on käyttäjien luoma peli."

"sisältöpeli suurimmaksi osaksi. Kyllä, siinä on tarinatila ja kyllä, siinä on eräänlaisia paikallisia elementtejä, joita voi pelata ja muuta sellaista, mutta kuten moni muukin Media Moleculen peli.
on tehnyt vuosien varrella, kuten Dreams, se erottuu edukseen käyttäjien luoman sisällön ansiosta. Ja nyt koska palvelimet on suljettu, et pääse enää käsiksi suurimpaan osaan tästä käyttäjien tuottamasta sisältöön. Joten kun tämä on tilanne, sukelletaan sisään, katsotaan, miksi näin on käynyt, ja jatketaan siitä eteenpäin."

"LittleBigPlanet 3:n palvelimet ovat nyt sammuneet. Miljoonat käyttäjien luomat tasot eivät ole enää saatavilla. LittleBigPlanet 3:n palvelimet on nyt suljettu toistaiseksi, koska tilapäisen sulkemisen jälkeen tammikuussa. Sony vahvisti virallisella PlayStation-sivustolla julkaistussa viestissä että kaikki palvelut, mukaan lukien pääsy muiden pelaajien luomuksiin, ovat poistuneet käytöstä. Tämä valitettavasti tarkoittaa, että miljoonat käyttäjien luomat tasot ovat nyt saavuttamattomissa, mutta kaikki paikallisesti tallennettu sisältö PS4:llä voi edelleen pelata. Käyttäjät voivat edelleen pelata kampanjaa ja luoda omaa sisältöä ilman, että sitä voi jakaa verkossa. Oletko surullinen kuullessasi, että LittleBigPlanet 3 on menettänyt verkkoyhteyden? Niin joo, tämä kaikki tulee alkuvuodesta, kun oli väliaikainen joka johtui teknisistä ongelmista, uskokaa tai älkää, ja se tarkoitti sitä, että palvelimet PlayStation 4 -versio pelistä poistettiin käytöstä. Ja sen jälkeen ne eivät ole oikeastaan menneet..."

"takaisin, ja Media Molecule on nyt antanut lausunnon, no ei Media Molecule itse asiassa, Se on PlayStationin oma lausunto, mutta he ovat sanoneet, että palvelimet... No, päätös...
että palvelimia ei palauteta verkkoon. Tammikuun sulkemisen jälkeen he ovat siis - ne ovat olleet pois päältä, eivätkä ne ole palanneet verkkoon, eivätkä ne tule palaamaan verkkoon. Joten kyllä, tämä tarkoittaa, että kaikki käyttäjien tuottama sisältö, joka oli saatavilla verkossa, ei ole enää saatavilla."

"Jos olet tallentanut sen paikallisesti, voit edelleen käyttää sitä ja käyttää sitä näin, mutta jos sinulla on et ole jakanut sitä tai jos et ole ladannut sitä, et voi käyttää sitä sisältöä jatkossa.
eteenpäin. Mutta kyllä, tämä on melko, se on hieman pettymys, koska, tiedättehän, nämä käyttäjä- sisällön, käyttäjän tuottaman sisällön pelit, ne loistavat sillä, että niissä on massiivisia yhteisöjä, jotka - rakentavat tavaraa, mutta samaan aikaan LittleBigPlanet 3 on aika vanha peli tässä vaiheessa."

"Ja sitä ei voida tukea loputtomiin ja näemme, että, no seuraava iso juttu on sitten Dreams, koska lopulta Media Molecule siirtyy eteenpäin tuosta pelistä ja tulee aika, jolloin - jolloin myös Dreamsin nettipalvelimet suljetaan ja puhumme jostain muusta.
samanlaisesta kuin tämä. Siihen saattaa olla viisi, kuusi, seitsemän, kahdeksan vuotta aikaa, mutta..."

"se on tulossa. Joten jos pelaat Dreamsia, varmista, että alat varastoida sisältöä, säilytä sitä paikallisesti, koska tulee aika, jolloin luultavasti, kuten LittleBigPlanet 3, et pääse pelin online-osioon, eli et pääse käsiksi moneen peliin.
sisällöstä. Mutta kyllä, siinä kaikki aika, joka meillä on tämänpäiväisessä GRTV News -jaksossa, mutta me tulemme olemaan takaisin huomenna seuraavaan jaksoon, joten pysykää kuulolla. Nähdään seuraavassa jaksossa."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää