Suomi
Gamereactor
Videos
Hades II
HQ

GRTV News - Supergiant shows off a load of Hades II gameplay

GRTV News - Supergiant shows off a load of Hades II gameplay

Audio transcriptions

"Hei hei, tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen, olen Alex, kuten aina, joka vie teidät läpi iltapäivän viimeisimmät ja parhaat pelit, laitteet, tekniikka, viihde, mitä ikinä haluatte, Mitä ikinä rakastatkin, olemme aina täällä sinua varten GRTV Newsissa ja laajemmassa Gamereactorissa - joten jos pidät peliarvosteluista, elokuva-arvosteluista, pelien esikatselusta, eksklusiivisista sisällöstä ja paljon muusta, muista tarkistaa Gamereactor, mistä tahansa sen saatkin, mutta..."

"pitemmittä puheitta, tänään puhumme yhdestä 2024:n suurimmista julkaisuista, yhdestä vuoden 2024 suurimmista julkaisuista, Supergiantin Hades 2:sta. Supergiant on esitellyt paljon pelattavaa kolmen tunnin mittaisessa striimissä ja se antoi meille suuren katsauksen peliin. Minä menen ja annan tämän pyöriä taustalla, kun katsomme..."

"artikkelin läpi. Periaatteessa saimme katsauksen aseisiin, saimme katsauksen Melaneleen, - uusi päähenkilö, saimme kuulla tarinasta, saimme nähdä uusia jumalia, voimme tutustua näemme Apollon siellä, saamme paljon tavaraa tässä paljastuksessa ja se ilmestyy ennen kuin teknisen testin, joka on tulossa pian, kun katsomme kohti Hades 2:n varhaista julkaisua..."

"käynnistää. En ole henkilökohtaisesti varma, tulemmeko näkemään samanlaista sisällön määrää kuin mitä Hades 2:ssa on.
näimme Hades 1:n varhaisen julkaisun aikana, koska Hades 1:n varhaisen julkaisun aikana vain päästiin Tartaruksen läpi muistaakseni, ja sitten muut suuret tasot lisättiin vasta vuosien varrella. Ottaen huomioon, että on kulunut 4 vuotta siitä, kun näimme Hades 1:n ja että tämä on suora jatko-osa, toivottavasti näemme tässä uudelleen käytettyjä resursseja, jotta kehitystyö olisi prosessia hieman helpommaksi kuin täysin uutta karttaa, jollaista emme ole koskaan ennen nähneet."

"Se on suora jatko-osa, se on eri juttu. Zagreus ei ole juuri nyt nähtävissä. Minulla on tunne, että hän tulee esiin jossain muodossa. Mutta joo, Melanoen kanssa hän aikoo suunnata alaspäin. Hän on myös Hadesin tytär muistaakseni. En ole vielä nähnyt koko 3 tunnin streamia, Olen käynyt sen läpi tätä uutista varten. Eli periaatteessa saamme eri..."

"tarina, jossa Melanoe menee alamaailmaan pelastamaan itse Haadeksen Kronokselta - joka tulee olemaan pelin pääpahis, todennäköisesti myös loppupomo. Me olemme emme ole varmoja, kuinka paljon vaikeampi Kronos on, mutta näyttää siltä, että meillä on jonkin verran eroja erityisesti pelattavuudessamme. Voimme nähdä puomit vasemmalla, kun näemme katsomme pelattavuutta yleensä. Näyttää siltä, että siellä on paljon tiukempi versio UI:sta tämä tällä kertaa, ja yleisesti ottaen on vain paljon odotettavaa. Jos et ole nähnyt streamia vielä, suosittelen lämpimästi menemään katsomaan sen, varsinkin jos olet fani..."

"Hadesista yleensä. Se sai minut keskinkertaisesta hype-tasosta Hades 2:n suhteen luultavasti joka on loppuvuoden odotetuin pelini, jos olen rehellinen. Olen suuri fani Hades 1 ja minun on nyt pakko päästä epilogiin asti, koska olen nähnyt tämän ja toivottavasti, joo, ei kestä kauaa ennen kuin saamme teknisen testin ja sitten sen jälkeen varhaisen käyttöoikeuden julkaisu sen jälkeen ja sitten toivottavasti ei kestä enää kauan, ennen kuin saamme täydellisen julkaisuun. Mutta joo, kertokaa minulle, jos olette innostuneita Hades 2:sta. Jos olet yhtä innostunut kuin minä, niin ole hyvä."

"muista kertoa minulle, niin nähdään huomenna GRTV:n uutisvideossa. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää