Suomi
Gamereactor
Videos
Fallout (Amazon)
HQ

Film Frenzy: Episode 10 - We discuss the fallout of Fallout

Film Frenzy: Episode 10 - We discuss the fallout of Fallout

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin, tämä taitaa olla kymmenes jaksomme, uskokaa tai älkää, Film Frenzy -sarjassa. Koko jengi on taas toiminnassa tänään, olemme kaikki täällä ja, noh, puhumme tämänhetkisestä suuresta puheenaiheesta."

"josta kaikki puhuvat juuri nyt, joka on...
Apinat.
Niin, apinoita. Ei, Prime Videon Fallout-sarja. Se on massiivinen, se tekee... Se ei ole vain sitä...
se menestyy hyvin, vaan se on todella, todella hyvä, ja se näyttää olevan..."

"josta fanien ja kriitikoiden lisäksi myös kriitikot ovat olleet yhtä mieltä.
usein videopelisovituksissa, mutta kaikki pitävät siitä. Se on melkein samanlainen kuin The Last of Usin kanssa, joten se on aika jännittävä lähtökohta.
sanoisin, että se on monella tapaa vaikuttavampi kuin The Last of Us, koska se on - se on uusi tuote, todella, se on... en muista kuka se oli, ehkä se oli Todd Howard tai joku muukin Bethesdan johtajat sanoivat, että se on kuin Fallout 5, mutta en tiedä. Olemmeko kaikki nähneet sen viikonloppuna? Sain sen valmiiksi eilen illalla."

"En ole vielä lukenut sitä kokonaan läpi, mutta halusin vain... Mag, miten syntymäpäiväsi meni?
Meillä oli ikävä sinua viime viikolla, oliko teillä hauskaa? Oletko toipunut?
Kyllä, kyllä, kiitos. Se oli taas yksi niistä päivistä, - jolloin lähdimme nukkumaan varttia vaille kymmeneltä, koska olimme niin poikki, - kun olimme olleet lasten kanssa tekemisissä koko päivän. Claralla oli myöhäinen kokous, joten minä olin se, joka poimi - Hän tuli kotiin noin viideltä, tilasimme sushia ja sitten - katsoimme luultavasti yhden huonoimmista elokuvista, joita olen ehkä koko elämäni aikana katsonut, joka oli Five Nights at Freddy's. Voi ei. Videopeliadaptaatioista puheen ollen, se oli juuri..."

"Se oli ehkä kaikkein kauhein asia, se oli inhimillinen katastrofi, - tasolla, jota olen nähnyt vain muutaman kerran lyhyen toimikauteni aikana - tällä maapallolla, joten siinä mielessä hieman pettymys, mutta ainakin pääsimme pisteeseen, jossa voimme - että pystyimme molemmat nauramaan sille niin kovasti, että siitä tuli siinä mielessä hyvin, öö, viihdyttävää. Joo."

"Um, mutta ruoka- ruoka oli hyvää, päivä oli hyvä, uh, ilo olla takaisin, ja olen iloinen, että olen jättänyt sen elokuvan taakseni.
joka on horjuttanut pahasti uskoani ihmiskunnan kykyyn selviytyä...
ja kukoistaa, joten oli hyvä katsoa Falloutia viikonloppuna, en ole katsonut sitäkään, joten...
spoileri, öh, spoileri, Ben, öh, jos on pakko, öh, minä katsoin, taisin, pääsimme läpi viisi jaksoa, mutta me Meidän piti ehtiä myös Shoguniin. On hyvin vaikeaa jongleerata noiden kahden kanssa samaan aikaan, koska molemmat ovat mielestäni erittäin hyviä eri tavoin, mutta kaksi erittäin..."

"hyviä sarjoja, joten... mutta meidän oli pakko ehtiä katsomaan viisi jaksoa Falloutia, ja me olemme hyvin, erittäin tyytyväisiä myös siihen, mikä on mukavaa. Katsoin uudestaan... koska se on samalta tyypiltä, Jonathan Nolan, katsoin hiljattain uudelleen Westworldin ensimmäisen kauden, joka oli... Siis.., Kakkos-, kolmos-, neloskausi, kauhea, ykköskausi, yksi parhaista näkemästäni televisiosta, pysyn siinä."

"Minusta ykköskausi on ihan... se on ihan vitun fantastista televisiota kauttaaltaan, enkä usko, että se putoaa aivan jyrkänteeltä toisella kaudella, koska suurin osa siitä... suurin osa siitä...
on puistossa, ja tutkii samoja teemoja, samantyyppisiä asioita.
keskeisiä hahmoja, mutta vaikka mielestäni Tessa Thompsonin hahmo on... on hyvin huono, hyvin..."

"huonosti suunniteltu kaikin tavoin, ja mitä enemmän ruutuaikaa hän saa, sitä huonommaksi se menee, mutta kyllä, Jonathan Nolan, Lisa Joy, ilmeisesti erittäin hyviä siinä mitä tekevät, jotenkin, öh, kaksi hyvin erilaista asiaa, Heillä on ilmeisesti jotain, mikä on... mikä on...
on hienoa, joten. Olemmeko muuten kaikki samaa mieltä siitä, että Fallout on hieno, vai onko... ei, mielestäni..."

"Haluatteko minun olevan kuin herännyt roskakaveri, istua tässä ja sanoa, että en voi uskoa... joo, joo, okei, että siinä on nainen, joten en oikein tykännyt siitä, myös, että erirotuisia ihmisiä, ei oikein mitä...
Falloutista on kyse, kaverit, älkää viitsikö. Joo, joo, ja se, että Maximus on musta...
henkilö on selvästi osa woke-agendaa, mikä on... mikä oli vain surullista nähdä monille meistä, kyllä, Joo, se on kuin Hollywood vihaa miesnäyttelijöitä nyt, mikä on jotain, mitä olen tuntenut hyvin vahvasti."

"jo muutaman vuoden ajan, mutta en saa edes... en saa edes itseäni sen läpi, ihmiset kuten 180, näit, niinku, kaikki ihmiset jotka olivat, niinku, sen jälkeen kun traileri tuli ulos, he sanoivat, että se on herättävää roskaa, kaverit, ja kun he katsoivat sen, he sanoivat, että oh, se on oikeastaan aika hyvä, Joo, öö, mutta he eivät voi sanoa olevansa väärässä, koska niin ei koskaan tapahdu, wokeista huolimatta, wokeista huolimatta, se on kiva, mielestäni, Alex oli hyvä, wokeista huolimatta, wokeista huolimatta, se on kuitenkin kiva nähdä, että Walton Goggins saa paljon huomiota siitä mitä hän tekee, koska hän on... hän on, Hän on ollut yksi niistä näyttelijöistä, jotka ovat vuosien varrella tehneet outoja juttuja.., Hän on tehnyt koko uransa ajan outoja sivurooleja, ja yhtäkkiä.., Hän näyttelee ghoulia, jolla on oikea nimi, mutta me kutsumme sitä - Herra Ghoul, kyllä, herra Ghoul, itse asiassa se on hänen koko nimensä, kyllä, Sir Ghoul, ei, ei, ei, ei, ei, Hän on erinomainen, hän näyttelee roolinsa fantastisesti, ja hän ei vain näyttele..."

"ghoulia, no, hän näyttelee, niinku, oikeaa ihmisversiota, jos ymmärrätte mitä tarkoitan, joo, joo, joo, cowboy sarjan avausjaksosta, joka on tavallaan solmio...
juuri ennen pommien iskemistä, joten hän on hyvin tärkeä hahmo monille eri syistä, mutta hän on ollut hyvä niin kauan, että tämä on lähinnä vain 2.0-versio."

"versio hahmosta, jota hän näytteli Justifiedissa, puhutaan sarjasta, joka tavallaan putoaa - alas jyrkänteeltä, mutta sillä on pari todella vahvaa kautta, jolloin lähtökohta on edelleen Tuore, hän on erittäin hyvä, hän on yksi sarjan kantavista elementeistä, ja se on samaa eräänlainen, öh, öh, raaka, paatunut, eräänlainen lännenhahmo eri olosuhteissa, hyvin, hyvin, hyvin hieno siellä, öö, mutta hän on hyvin- olen samaa mieltä, hän on- hän on- hän on hyvä melkein kaikessa, yksi hieno juttu myöskin että vaikka Tomb Raiderin reboot ei ollut kovin hyvä, hän on erittäin hyvä siinä, joten hän myös..."

"loistaa olosuhteistaan huolimatta, wokeista huolimatta, hän on silti hyvä, joo, joo, joo, Lara Croft on nainen nyt, pidin siitä, pidin siitä kun- kun Lara Croftia esitti mieshahmo, se on hänen Perinteitä, joten kyllä, joten kyllä, ja on kiva nähdä hänet näin etualalla, koska...
Onko se Aaron Moten, joka on hänen ensimmäinen roolinsa? Koska en ole nähnyt häntä missään muussa."

"Ei, en osaisi sanoa mitään missä hän on ollut aiemmin, enkä myöskään. Ei, ei, ei, ei... No, kyllä, Alex...
Minusta hän oli hyvin vahva, varsinkin ensimmäisellä kierroksella...
Jaksossa, se on kuin... kuin suuri valikoima, hänellä on suuri läsnäolo ruudussa, jopa... ja minä vain... hän... hän oli...
täysin uusi minulle, tarkoitan, että se ei ole tilanne Ella Purnellin tai Walton Gogginsin kanssa, joten..."

"Joo, oli kiva nähdä, että noista kolmesta keskeisestä pilarista, se on vain todella... öö...
todella korkea katto noilla kolmella hahmolla, se on- se on hyvä alku.
Joo, ja... ja mielestäni todella mielenkiintoista sarjassa on myös se, että se ei...
vain tehdä oikeutta Falloutille, vaan he ovat itse asiassa luoneet todella mielenkiintoisen ja johdonmukaisen juonen joka seuraa tarinaa. Aivan. Ja tiedän, ettet ole vielä lukenut sitä loppuun, joten en aio puhua siitä."

"spoilerialueelle, mutta sanon, että loppu on todella, todella hyvä. He ovat tehneet todella hienon lopun.
Hyvää työtä, jotta kaikki saatiin kasaan. Ymmärrän kyllä, miksi jotkut eivät ole ihan heränneet...
kulttuuria, mutta miksi jotkut Fallout-nörtit ovat tulleet esiin ja sanoneet, että se rikkoo kaanonia.
Tarkoitan anti-wokkeja, koska sinun on ymmärrettävä, Ben, että woke on paha ja anti-woke on hyvä."

"No, joo, no, mihin tahansa kategoriaan haluatkaan laittaa heidät, hyviin tai huonoihin, Fallout-nörtit, jotka - jostain syystä erottelevat - sama juttu, joka tapahtuu jokaisen adaptaation kanssa, eikö? Kun se ei aivan vastaa sitä tarinaa, joka on esitetty tuhansissa vuosituhansissa joita on julkaistu aiemmin, ja sitten jotain on..."

"ei ole ihan linjassa heidän aikajanansa kanssa, niin sitten he tulevat hulluiksi. Niin kuin, joo, siellä on luultavasti tulee olemaan muutamia eroavaisuuksia, mutta arvatkaa mitä? Ketä kiinnostaa? Kuka oikeasti välittää? Koska.., Arvaa mitä? Fallout ei ole totta. Se ei ole todellista. Se on väärennös. Älä sano noin. Älä sano noin.
Ja se on... se on hyvin... se on hyvin... se on mielenkiintoinen ja mielestäni myös haastavampi tapa..."

"Mainitsit The Last of Usin, joka on... en aio sanoa, että The Last of Us on huono.
Itse asiassa minusta se oli- se oli ihan kiva, mutta sanoisin myös, että se on ehdottomasti turvallisempi tapa.
Se on turvallinen IP, koska se on jo valmiiksi hyvin elokuvamainen, hyvin hahmovetoinen, ja on hyvin helppoa valita näyttelijöitä, jotka näyttävät pelin hahmoilta, pelin hahmoilta, ja saada heidät sanomaan versioita samoista asioista, ja sitten päästää heidät irti lineaariseen, tarinavetoiseksi tarkoitettuun kontekstiin. Kun taas Fallout ei ole lainkaan hahmovetoinen, ainakaan suorassa mielessä. Se on maailman..."

"ja tarinaan perustuva, joten on paljon erilainen mahdollisuus yrittää ja ottaa kaikki mielenkiintoinen karsia pois kaikki roolipelimäisyys ja tavallaan poistaa ensimmäisen persoonan immersiotekijä, ja yritä löytää hyvä punainen lanka tuosta maailmasta. Ja uskon, että Fallout on niin hyvä kuin mitä se on, En sano, että se on tuuria, mutta tähdet ovat kohdanneet, kun saa aikaan jotain näin hyvää..."

"joka on hyvä käsittelemään vaikeaa lähdemateriaalia ja selviytymään siitä toisella puolen.
jotain hyvin johdonmukaista, ja- ja erittäin hyvää, hienosti koottua. Mielestäni he todella tekevät sen.
ansaitsevat kiitosta. Ja myös yksi asia, ja se oli itse asiassa Clara, tyttöystäväni, joka...
sanoi sen, kun katsoimme eilen illalla viidettä jaksoa. Hän sanoi..."

"hän sanoi, että on todella hienoa, että tämä on hyvin tinkimätöntä televisiota. Ja minä kysyin mitä hän sillä tarkoitti, ja hän sanoi, että se sallii itselleen olla outo, ja heti - väkivaltainen, ja täysin melodramaattinen, ja todella tavallaan outo kaikki samaan aikaan. Se on hyvin paljon...
Se ei näytä siltä, että se olisi syntynyt komiteassa, tai jossa olisi ollut liikaa tuottajia..."

"joutui repimään sen palasiksi, jotta se saatiin taas kasaan. Se on hyvin - ei ehkä auteur, ehkä...
liian pitkälle, mutta se tuntuu... se tuntuu sarjalta, jossa on hyvin keskitetty, luova kontrolloidaan sitä, mikä menee ruudulle ja mikä jää pois, mikä on erittäin mukavaa nähdä. Joo, luulen... luulen, että se tekee sen, kyllä. Ja se on jotain, mitä saa hyvin harvoin, varsinkin televisiossa, jossa on isoja käsikirjoitushuoneita ja paljon tuottajia ja paljon ihmisiä, jotka yrittävät.., repimään sitä kappaleiksi ja hieromaan siitä jotain sellaista, mitä he haluavat siitä tulevan. Ja se näyttää siltä."

"se on hyvin paljon Nolanin ja Joyn peto. Tämä on todella hieno. Joo, nautin siitä todella paljon.
Luulen, että se auttaa myös, että Falloutilla on tällaisia ohjaajia, eikö? Siinä on, kuten, Todd Howard Bethesdassa, jolla on valta sanoa, että ei, emme tee sitä niin kuin pitää...
kuten sinä haluat. Emme tee sitä noiden ihmisten kanssa. Kuulimme tarinan..."

"Elder Scrollsista. Monet ihmiset haluavat sovittaa sen. Todd on kuin, se ei ole oikein. Emme tee sillä tavalla. Odotamme, kunnes tulee täydellinen tilaisuus. Ja luulen, että se on jotain, mitä esimerkiksi Halosta on puuttunut. Sillä ei ole brändiohjaajaa. Se ei ole henkilöä, joka sanoisi, että ymmärrän mitä teet, mutta tehdään se tällä tavalla, tai jotain sellaista."

"että. Ja luulen, että siksi Halo vaikuttaa melkein kuin... miksi niitä kutsutaan?
Sellaisia halpoja supersankarituotantoja. The CW, eikö niin? Se on kuin...
vaikuttaa kuin... kyllä, se vaikuttaa kuin CW:n versio siitä, mitä Halo teki... siitä, mitä Fallout teki, Anteeksi. Joten mielestäni, kuten sanoit, tähdet ovat asettuneet kohdalleen tämän suhteen. Luulen, että on olemassa monet asiat ovat tulleet kohdalleen, jotta tämä toimisi hyvin. Ja suuri kysymys on nyt kuitenkin, että pystyvätkö he pitämään vauhtia yllä? Pystyvätkö he tekemään sen toisen kerran uudelleen ja..."

"jatkaa sitä, mitä he ovat tehneet täällä ja kehittää sitä toiseksi kaudeksi? No, se on yksi hienoista Nolanin osuudessa, kuten sarjoissa, jotka hyppäävät pois toisen kauden jälkeen. Ehkä se on tapahtuu taas. Enpä tiedä. Luulen, että olemme paikassa, jossa meidän on oltava onnellisia - että saimme tämän ensimmäisen hienon kauden. Sama juttu Westworldin kanssa. Ihmiset voivat oikeastaan vain katsoa Westworldin ensimmäisen kauden ja sanoa, että se siitä, se on hyvä. Siinä se on."

"tarina loppuu. Joo, tarina loppuu siihen, ja se loppuu moniin mysteereihin, ja sinä...
ei välttämättä tarvitse saada kaikkia vastauksia. Kunhan katsoo sitä sellaisena kuin se on, ja luulen.
se on aivan hyvä. Mutta ainakin voi sanoa, että vaikka siinä hyödynnetään kaikkia Fallout-universumin taustaa, tarinaa ja eräänlaista ikonografiaa, mutta ei ole mitään määrättyä määränpäätä, johon palata."

"tarina. He voivat periaatteessa tehdä mitä vittua haluavat. Joten mielestäni se on ehdottomasti Hyvä uutinen. Mielestäni sen ei tarvitse kuvata edes todellisia tapahtumia, koska jokaisella Fallout-pelillä on tavallaan oma alku, oma keskikohta ja oma loppu, eikä sen tarvitse... En usko, että Fallout-pelit... En ole Fallout-asiantuntija, mutta en usko..."

"usko, että ne vetoavat erityisesti siihen tapahtumaan, joka on tapahtunut aiemmissa Fallout-peleissä. En ole edes varma, että se tekee niin. Ei, mutta siinä Fallout, tämä tv-sarja, tulee seisomaan, - tavallaan omalla tavallaan, koska en aio spoilata sitä, mutta sanon - voisin sanoa että tämä tulee olemaan monella tapaa tärkein osa Falloutin tarinaa, jonka olemme koskaan nähneet."

"nähnyt. Loppu on kuin ilmestys monella tapaa. Hahmot ovat kaikki tärkeitä siinä, miten se toimii, mutta Falloutin viimeisessä jaksossa tapahtuu paljon asioita, jotka tavallaan - of... Ben, Ben, Ben, Ben, Ben, Ben, sinäkin alat nyt olla lähellä. Ydinpommit eivät räjähtäneet ja me olemme...
elämme unessa, eikö niin, Ben? Juuri niin! Joo, se on oikeastaan ylittänyt Matrixin kanssa, ja me kaikki olemme vain kytkettyinä koneisiin ja niin edelleen. Mutta ei, Yritän sanoa, että ydinaseet olivat ystäviä, joita saimme matkan varrella - matkan varrella. Niin, mutta Fallout-pelit eivät koskaan kysy suurta kysymystä..."

"asioita, vai mitä? Se on vain niin kuin Fallout 4:ssä, että joku sieppasi lapseni, Menen etsimään hänet, ja sitten huomaat, että lapsesi on vanha mies tai jotain, eikö?
Se on kuin... Vai onko hän? Tai onko hän, joo. Vai onko hän? Ei. Mutta kyllä, ei, tämä tv-sarja on hyvin erilainen...
siinä suhteessa. En taaskaan aio mennä varsinaiselle spoilerialueelle, mutta se on..."

"hyvin merkittävä, sanoisinko. Ja he ovat jo, olen saanut kiinni vain, luulen, otsikon...
mutta he ovat jo antaneet vihreää valoa toiselle kaudelle, eikö niin? En oikeastaan ole kovin varma.
Ehkä. Luultavasti. Toivottavasti. Olen melko varma, että olen lukenut tuon, eli näyttää siltä, että Prime...
Bit- Näyttäisi ainakin siltä, että Amazon on tyytyväinen, ja kaikki ovat tyytyväisiä hyvästä vastaanotosta, ja näyttää tekevän numeroita. Joten tämä voisi olla myös niinku iso, iso keskeinen veto Amazonille. Ja luulen myös, mielenkiintoista kyllä, että meille, jotka tykkäävät - pelejä sekä elokuvia ja tv-sarjoja, voisi myös olla iso, niin kuin, vihreä valo tai peukut pystyyn Amazonille jatkaa näiden adaptaatioiden tekemistä. Koska he myös, luulen, hoitavat God of War -juttua. Joo. Joten se on ehdottomasti, luulen, heille, todiste siitä, että tämä voi toimia. Kyllä, varmasti. Varmasti. Luulen, että Falloutin kanssa, luulen, jos olen oikeassa, sitä ei ole vielä virallisesti hyväksytty, mutta heillä on se vero..."

"vähennys, koska he siirtävät elokuvan Atlantasta Kaliforniaan, ja he saavat.., 30 miljoonan dollarin verovähennyksen toiselle kaudelle, jos he kuvaavat sen. Mikä tarkoittaa periaatteessa, kuin varma vastaus, että kyllä, he aikovat kuvata toisen kauden siellä. Mutta Olettaisin, että saamme kuitenkin parin päivän sisällä täydet vihreät valot, tällä vauhdilla, jolla tämä etenee. Aivan. Joo, joo, joo. Se näyttää todella hallitsevan keskustelua myös verkossa. Joten olisin hyvin, hyvin yllättynyt, jos se ei olisi, kuten, tekee oikeita lukuja täällä. Ja Amazon, vaikka heillä on massiivisia osumia, he ovat myös, näyttää siltä, että Rings of Powerin ja The Boysin kanssa he yrittävät todella luoda keskuksen, franchising-ohjelmia, joihin he voivat luottaa. Joten uskon, että jos Fallout menestyy niin hyvin kuin he haluavat."

"he haluavat panostaa paljon sen tulevaisuuteen myös tulevaisuudessa.
Joten luulen, että HBO:n The Last of Usilla on hyvin paljon, kuten HBO:n The Last of Usilla, sillä on hyvin paljon luonnollinen loppu piste, jossa he eivät voi tehdä enempää. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon he voivat venyttää tapahtumia.
yhden pelin, koska ei näytä siltä, että he menisivät sitä pidemmälle. Kun taas Falloutin kanssa, siellä ei taaskaan ole takaporttia. Tuntuu siis siltä, että tämä voi jatkua vielä jonkin aikaa, ja että Amazon tukee sitä täysin. Joo, ja mielenkiintoinen asia on se, että.., Amazonilla on myös esimerkiksi Invincible, toinen, joka menestyy todella hyvin."

"Totta, kyllä, totta.
Mutta samaan aikaan kaikki mitä he tekevät eivät ole oikeasti varmoja hittejä. Kuten.., he käyttivät naurettavia summia rahaa siihen Citadel-tv-ohjelmaan, jossa he aikoivat luoda...
Citadel-universumi vakoojista ja kaikesta sellaisesta. Ja se oli aivan kamalaa. Se oli vain aivan kamalaa. Voi luoja."

"Joo, ja tarkoitan, ja he ovat tunnettuja siitä, että he laittavat paljon rahaa konseptien taakse, jotka...
jotka heidän mielestään voivat toimia. Ja se on aina, vaikka tv-sarja olisi paska, on aina surullista nähdä...
näitä suuria suunnitelmia, joihin on panostettu ja palkattu ihmisiä tekemään vuosikymmenien työtä, vain nähdäkseen sen täysin epäonnistuvan ensimmäisellä kaudella. Joten, mutta näyttää siltä, että.., En aio yrittää sanoa, että puolustan Amazonia yrityksenä kaikista asioista, mutta sanon, että he, mutta he näyttävät siltä, että Prime Videota pyörittävät ihmiset näyttävät siltä, että he saavat - hyviä ideoita ja että he tukevat hienoja juttuja siellä täällä. Joten haluan, haluan todella nähdä enemmän siitä, mitä he voivat tehdä Falloutin kanssa, varsinkin jos Jonathan Nolan ja Lisa Joy - säilyttävät sen hallinnan, jota he ovat pystyneet käyttämään tässä, mikä näyttäisi siltä, että he haluaisivat pysyä heidän kanssaan täysin ja täysin. Niinhän sitä luulisi. Mietin, antaakohan se Bethesdalle minkäänlaista rohkaisua nopeuttaa uuden Falloutin kehitystä..."

"tällä tavalla kuin tämä etenee. En sano, että siitä tulee Fallout 5 tai jotain, kuten. Darkfield ensimmäinen. Mietin vain, että olisikohan vihdoin aika antaa Obsidianille mahdollisuus.
tehdä Fallout New Vegasin jatko-osa tai jotain sellaista, tiedäthän, vain jotain, joka hyödyttää sitä.
En tiedä kuinka paljon tämä voi olla spoileri, mutta olen kuullut tämän netissä, joten Mag, tukkikaa korvanne. Otan kuulokkeet pois."

"New Vegas on ilmeisesti kuollut, eikö? Kuin se olisi räjäytetty.
En sano mitään, kaveri. En sano mitään.
En sano mitään. En voi vahvistaa enkä kieltää.
En aio vahvistaa enkä kieltää mitään. Tiedättehän, voitte katsoa ohjelman. Löydät sen itse. Ymmärrän kyllä, mitä mieltä olette huhuista, jotka kertovat, että ovat sanoneet tuollaisia juttuja, Alex. New Vegasin juttu ei ole kuin se monumentaalinen juttu, jota kiusasin aiemmin, muuten. Se on täysin erilainen kuin se. Mutta joo, katsokaa show. Katsokaa se loppuun."

"Bethesda sanoi, että Bethesda on ollut aika suora. He eivät ole virallisesti ilmoittaneet mitään teaserilla tai muulla, mutta he ovat periaatteessa sanoneet, että Elder Scrolls 6:n jälkeen, he palaavat Falloutiin, koska sitä he tekevät, eikö niin? Joten puhumme edelleen peli, joka olisi ainakin vuosikymmenen päässä, siellä tai sielläpäin, kun otetaan huomioon heidän jälkensä."

"ennätys ja vauhti. Joten, tarkoitan, että varmasti, kun puhutaan siitä, että tähdet ovat kohdakkain, kaikki on...
Microsoftin omistuksessa, eikö olisi täysin typerää olla laittamatta Obsidiania, ainakin - yksi varoitus on se, että Obsidian haluaa tehdä Outer Worldsin ja heillä ei ole kiinnostusta siihen enää tehdä Falloutia. Mutta silti, se olisi hienoa. Tarkoitan. Kyllä, täytyy olla jonkinlainen..."

"Falloutista tulevaisuudessa, koska emme voi odottaa vuosikymmentä. Emme voi odottaa vuoteen 2034 tai jotain seuraavaa Fallout-peliä. Seuraavaa Elder Scrollsia on jo liian kauan odotella.
Totta, joo. Mutta se on myös, tarkoitan, tiedän, että pelien tekeminen kestää kauan, mutta Bethesda on myös, he ovat todella hitaita tekemään pelejä. Joten olen hyvin utelias näkemään, mitä tapahtuu."

"Fallout IP:n kanssa. Yksi asia, jota emme tietenkään tiedä, on se, että kenties on osia siitä, jotka on jo paljastettu, mutta Fallout 76 voi myös vain tehdä vain vitun numerot tuolle firmalle. Mulla on sellainen tunne, että se on semi-suosittu ja että se on hyvä käyttäjäkunta, koska muuten he eivät pumppaisi sitä täyteen uutta sisältöä. Mutta Ilmeisesti huolimatta siitä, että se oli yksi kovimmista kompastumisista, joita on koskaan kirjattu vuonna pelibisnes, IP-bisnes jopa, nyt menee ilmeisesti ihan hyvin. Joten ehkä se on, ja se kuulostaa surulliselta kun sanon sen, ehkä se on meidän Fallout 5. Ehkä se on Fallout 76 ikuisesti."

"Hienoa.
Ei, ymmärrän mitä tarkoitat.
Me teimme sen. Me teimme sen.
Se on hassua, koska 76:aa ei voi verrata niihin peleihin..."

"sitä muihin live-palvelun jättiläisiin. Sitä vain ajattelee, että joo, se saattaa pärjätä hyvin, mutta sitä ei laiteta samaan hengenvetoon kuin Apex Legendsia tai PUBG:n tai jonkun sellaisen kanssa. Se saattaa pärjätä ihan hyvin, mutta se on varmasti, varmasti me...
emme voi nähdä enää viittä vuotta Fallout 76:ta. Mutta en tiedä, ehkä jos ihmiset ovat parveilemassa sen parvissa..."

"koska he haluavat pelata mitä tahansa Falloutia tällä hetkellä. Vaihtoehtona on Fallout 4 60 FPS:llä.
Hienoa.
Suljetaan myös suurin Fallout-mod, joka on tulossa vuosiin. Eli niinku.., juuri sopivasti ennen julkaisua."

"Joo...
No, ihanaa, näitkö virallisen viestin, jonka Fallout Londonin tyypit julkaisivat? Bethesda ei koskaan muutu. Ja vaikuttaa siltä, olen varma, että he eivät ajoittaneet sitä pahansuovaksi, mutta se on vain, se on taas Bethesda. Se on vain, se on vain niin vitun tyhmää. Kuin olisit saamassa valtavan pelaajien tulva, jotka haluavat pelata Falloutia, kuten Lontoon modia, ja sinä rikot sen melkein..."

"ilmeisesti tarkoituksella. Joo.
Se saa miettimään, mikseivät he antaneet heille jonkinlaista sisäpiirin tietoa...
ja auttaneet heitä matkan varrella. Kuten Fallout 4, herran tähden, se on ollut ulkona jo kauan.
lähes vuosikymmenen. Kuten mitä salaisuuksia meillä on hallussamme?
No, myös muistutuksena, että he varastivat myös Lontoon joukkueen pääkertojamiehen. Joten he ilmeisesti tiesivät etukäteen, että he aikovat tehdä jotain. Mutta tiedäthän taas, kuten he sanoivat, Bethesda ei koskaan muutu. Joten taputellaan heitä selkään ja sanotaan, tarvitsitte todella voittoa sarjasta ja saitte sen. Ja sen täytyy, se tuntuu hyvältä Toddille, nyt kun hän on joutunut kestämään kaikkea Starfieldin kritiikkiä ainakin vuoden ajan. Joten mukavaa, että hän vihdoin, vihdoin, vihdoin, kyllä, ottaa vähän rennommin."

"Mielestäni se on hyvä paikka lopettaa. Tarkoitan, Tiedäthän, Bethesda sai voiton, se tuli joidenkin onnettomien immeisten kustannuksella ja joo.
Joka tapauksessa, tämä on tainnut olla Film Frenzyn 10. jakso. Palaamme ensi viikolla muuta. En tiedä, mistä puhumme. Ehkä siitä tulee lisää Falloutia, ehkä jotain muuta jotain sellaista. En tiedä. Kuka tietää? Katsotaan, mitä tulevaisuus kaivaa esiin. Mutta siihen asti, Se oli Magnus, se oli Alex, minä olin Ben ja kiitos kaikille, jotka katsoitte."

"Nähdään seuraavassa."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää