Suomi
Gamereactor
Videos
Sonic the Hedgehog 3
HQ

GRTV News - Keanu Reeves is voicing Shadow the Hedgehog

GRTV News - Keanu Reeves is voicing Shadow the Hedgehog

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme puhumme varsin jännittävästä kehityksestä, joka tapahtui hiljattain. No, me...
vihdoin tiedämme, kuka näyttelee Shadowia Sonic the Hedgehog 3:ssa, ja se on se, mitä aiomme tehdä."

"puhumme tästä. Se on hyvin suuri tähti, joka liittyy Idris Elban kaltaisten joukkoon...
on toinen todella suuri ja kai myös Jim Carrey. Mutta kyllä, valtava tähti liittyy tähän tulevaan elokuvaan ja se on itse asiassa aika sopiva. Joten sukelletaanpa sisään ja katsomaan, kuka näyttelee, tai pikemminkin ääninäyttelee, Shadow the Hedgehogia."

"Keanu Reeves esittää Shadowia Sonic the Hedgehog 3:ssa. Jälleen yksi suuri tähti on liittynyt suosittuun elokuvasarjaan. Moni oli yllättynyt siitä, miten hyvä ensimmäinen Sonic the Hedgehog -elokuva oli.
oli, ja jatko-osan myötä elokuvantekijät todistivat, ettei menestys ollut vain tuurista kiinni. Yksi mikä on vaikuttanut suosioon, on tähtien loistavat suoritukset, kuten esimerkiksi Ben Schwartz, Jim Carrey ja James Marsden, mikä on tehnyt siitä helpon houkutella suuria nimiä mukaan."

"näyttelijöitä, kuten silloin, kun ilmoitettiin, että Idris Elba itse esittää Knucklesia. Ja nyt näyttää siltä, että Paramount on tehnyt toisen ison nimen rekrytoinnin, sillä Keanu Reeves on tiettävästi valmis näyttelemään Shadowin hahmoa. Shadow tulee esiintymään kolmannessa elokuvassa, joka tulee olemaan saa ensi-iltansa myöhemmin tänä vuonna, mutta valitettavasti siinä kaikki yksityiskohdat, joita meillä on tarjota tällä hetkellä."

"hetki. Ottaen huomioon, että Paramountilla on Avengers-henkisiä suunnitelmia Sonic-universumin suhteen voimme luultavasti odottaa tulevaisuudessa lisää isoja nimiä näyttelijälistoille. Sonic the Hedgehog 3 paketoitu kuvaukset viime kuussa, joten on melko turvallista olettaa, että mitään odottamattomia viivästyksiä ei tule...
ja ensi-ilta on suunniteltu 20. joulukuuta. Joten kyllä, Shadowin äänenä tulee olemaan Keanu Reeves, Hän lainaa kykyjään rooliin. Kaikista Sonicin eräänlaisista hahmoista Shadow on luultavasti se, joka sopii parhaiten Keanu Reevesille..."

"persoonana ja myös sen takia, että hänellä on sellainen karkea ääni. Joten se on melko jännittävää, että hän ottaa tuon roolin, ja Shadow on taas fanien suosikkihahmo.
joten on mielenkiintoista nähdä, miten hänestä tehdään valkokankaalla ja - Keanu Reevesin tukemana, jolla on melko paljon kokemusta hahmojen ääninäyttelystä."

"myös. Tunnemme Keanu Reevesin lähinnä fyysisenä näyttelijänä, mutta hän tekee melko paljonkin - erityisesti Toy Story 4:ssä, jossa hän esitti, en muista nimeä...
hahmon nimeä, mutta hän oli stuntmies. Hän on siis tottunut tällaisiin rooleihin. Jälleen kerran, kuten Jiro sanoo, Sonic the Hedgehog 3 saa ensi-iltansa elokuvateattereissa joulukuun 20. päivä muistaakseni..."

"joten voitte pysyä kuulolla sitä varten. Mutta on, jos odotat innolla lisää Sonicia Siili-juttuja, on Knuckles-tv-sarja, joka saa ensi-iltansa Paramount Plus -kanavalla myöhemmin tänä vuonna...
huhtikuun 26. päivä muistaakseni, ja jos olen oikeassa, he eivät tee viikoittaisia sarjoja.
jaksoja, luulen, että he vain pudottavat kaikki jaksot, joten kyllä voitte odottaa innolla Knucklesin juttuja kerralla. Mutta kyllä, kun tiedämme enemmän Sonicista..."

"the Hedgehog 3:sta, pidämme teidät ajan tasalla ja muutenkin pysytte kuulolla.
seuraaviin GRTV-uutisiin, jotka tulevat minulta huomenna. Nähdään toisella puolella."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää