Suomi
Gamereactor
Videos
Fallout 76
HQ

GRTV News - Fallout 76 sees massive resurgence of players

GRTV News - Fallout 76 sees massive resurgence of players

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Nyt on uusi viikko ja puhumme jostain, mistä olemme puhuneet suurimman osan aikaa.
viime viikosta. Fallout. Ei vain, no Falloutista yleensä, kai todella monessa asiassa."

"koska kyllä, Fallout-televisiosarja debytoi Prime Videossa päivää ennen sitä.
viikonloppua ennen. Se taisi olla torstai. Torstaiaamuna meille Euroopassa. Mutta joka tapauksessa se on tullut ulos ja kuten odotimme, se on johtanut jonkinlaiseen ketjureaktioon.
palaamaan Falloutin pariin kokonaisuudessaan. Näemme yhä suurempien ja massiivisempien ihmismäärien palaavan takaisin Fallout 4:n, New Vegasin ja muiden pelien pariin. Näemme Bethesdan tukemaan tätä ilmoittamalla, milloin Fallout 4:n pelin next gen -päivitys tulee..."

"saapuu. Ja sen lisäksi näemme samanlaista Fallout 76:n kanssa. Se on nyt saavuttanut eräänlaisen kaikkien aikojen pelaajamäärän Steamissa ja se pärjää hyvin myös konsoleilla.
Joten joo, katsotaanpa miten hyvin Fallout 76:lla on mennyt sarjan debyytin jälkeen. Fallout 76 rikkoi oman ennätyksensä eniten samanaikaisia pelaajia koskaan. Fallout-sarja Amazonissa Prime on ilmeisesti saanut valtavat määrät pelaajia haluamaan kokeilla elämää holvin asukkaan elämässä Appalatiassa. Niinpä myöhään perjantaina GameRant uutisoi, että Fallout-pelit saivat suuren sysäyksen päälle Steamissa sen jälkeen, kun lähes yksimielisesti ylistetty Amazon Prime -sarja sai ensi-iltansa. Siihen mennessä Fallout New Vegas, Fallout 4 ja Fallout 76 on saavuttanut enemmän samanaikaisia pelaajia kuin vuosiin aiemmin ja noussut myös alustan pelatuimpien nimikkeiden listalla. Vaikuttavaa, mutta se saa paremmin. Myöhään sunnuntai-iltana SteamDB:n kautta ohitettiin virstanpylväs, jota harva olisi osannut ennustaa kun Fallout 76 saavutti kaikkien aikojen suurimman samanaikaisten pelaajien määrän, sanon minä..."

"lähes 40 000 holvissa asuvaa pelaajaa vaeltaa Appalatiassa. Ei todellakaan huonosti peliltä, joka julkaistiin...
lähes kuusi vuotta sitten ja jota arvosteltiin niin pahasti, että sen oli vaikea uskoa koskaan toipuvan.
Kuitenkin Bethesdan kovan työn ja paljon uutta sisältöä jälkeen se on ilmeisesti hyvin paljon arvostettu ja täysin erilainen peli kuin silloin, kun se julkaistiin. Veteraani analyytikko Matt Piscitella NPD:stä, joka mittaa USA:n pelimyyntiä, paljastaa myös X:ssä, että se ei ole vain Steamissa menee hyvin koska juuri ennen viikonloppua Fallout 76:sta nautittiin enemmän Xbox-pelaajia kuin vuoden 2022 jälkeen ja kuten Steamin tapauksessa se voi olla epäillään, että se jatkoi kasvuaan sekä lauantaina että sunnuntaina, vaikka tietoja ei olekaan olemassa jotka vahvistaisivat tämän vielä. Joten kyllä Fallout 76:lla menee taas uskomattoman hyvin. No sanon taas paremmin kuin se on koskaan ollut Steamissa. Tämä ei tosin johdu pelkästään tv-sarjasta. Fallout 76 on ollut monella tapaa tämänkaltaisessa lunastuskaaressa jo vuosia ja huolimatta siitä, että show on ajanut monet ihmiset pelin pariin, se on paljon parempi peli ja paljon täydellisempi kokemus kuin se on koskaan ollut, kiitos Bethesdan vuosien ja vuosien tuen..."

"on antanut sille. On siis vähän moninaisia syitä, miksi Fallout 76 tekee niin kuin niin hyvin kuin se on nyt. Toki se, että tv-sarja on niin hyvä kuin se on, on kaiken tämän huomion takana.
ja tuo ihmiset takaisin Fallout-sarjan pariin, on osaltaan vaikuttanut, mutta ihmiset pysyisivät kiinni ja pelaisivat peliä tai edes kokeilisivat peliä, jos se ei olisi huomattavasti parannettu kokemus kuin se oli, kun se julkaistiin kaikki ne vuodet sitten. Mutta kyllä me pidämme tätä silmällä. I uskon, että nyt näemme määrän vähenevän. Tiedättehän että se on sama asia. Meillä on ollut Fallout show debyyttinsä. Ihmiset ovat nähneet sen. Hype on tapahtunut tämän viikonlopun aikana. Uskon, että näemme luvut laskevat tasaisesti ajan myötä, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ehkä tämä on kipinä, jota Fallout 76 tarvitsi kasvaakseen joksikin merkittäväksi. Kuka tietää. Me pysymme ja pidämme sitä silmällä. Muuten meillä ei ole muuta aikaa tämänpäiväisessä GRTV-jaksossa..."

"mutta palaamme huomenna viikon seuraavaan jaksoon, joten pysykää kanavalla ja odottakaa innolla.
sitä. Kiitos kun katsoitte ja nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää