Suomi
Gamereactor
Videos
Battlefield 2042
HQ

GRTV News - Battlefield 2042 won't get any further seasons

GRTV News - Battlefield 2042 won't get any further seasons

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa takaisin GRTV:n After Newsiin, olen Alex, pienen tauon jälkeen olen taas täällä ja kerron teille uusimmat ja parhaat uutiset teknologiasta, pelivälineistä, viihteestä ja muusta...
ja kuten aina, mitä ikinä rakastatkin, meillä on sitä täällä GRTV Newsissa ja myös - laajemmassa Gamereactor-verkostossa, joten jos pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, elokuvasta esikatseluja, pelien esikatseluja, eksklusiivista sisältöä, kaikkea tätä ja paljon muuta, en voi edes sanoa sitä Toisaalta, tutustukaa Gamereactoriin, mistä tahansa sen saattekin, mutta ilman muuta tänään, hieman surullisia uutisia, joissa Ben iskee meitä jälleen kerran..."

"pieni cameo-esiintyminen, mutta kyllä, se on vähän surullinen uutinen, Battlefield 2042 on tavallaan - Se ei saa enää uusia kausia, se saa joitakin pieniä muutoksia.
sisältöä, kuten DICE on selittänyt, mutta periaatteessa DICE ja EA ovat vahvistaneet, että Battlefield 2042:n seitsemäs kausi on sen viimeinen. Nyt Battlefield 2042 on hyvin kiistanalainen peli monille..."

"Se oli tavallaan viimeinen naula arkkuun EA:lle, joka ei ollut saanut oikeasti ja syystäkin, monet ihmiset olivat todella kyllästyneitä Battlefieldiin.
kaavaa ja sitä, miten se ei ollut onnistunut olemaan se räiskintäpelisarja, joka olisi ollut todella sellainen tuntui jossain vaiheessa COD:n kilpailijalta, tiedäthän Battlefield 3, 4, jopa 1 tuntui hyvin ikään kuin ne eivät koskaan voittaisi Call of Dutya, mutta ne olisivat ehdottomasti menossa tavallaan taistella kunnolla ja tuntea olevansa oma pelisarja, jota kannattaisi pelata..."

"mutta kyllä ja Battlefield 2042 itse alkoi bugisena sotkuna, täydellisenä sotkuna ja silti se on tavallaan vetänyt itseään takaisin näiden kausien aikana ja luulen, että EA, tiedättehän, minä...
luen vain DICE:n lausunnon, koska mielestäni se osoittaa aika hyvin, että miten Battlefield 2042:n matka on mennyt."

"Vaikka olemme nauttineet ja olemme ylpeitä näiden lisäsisältökausien luomisesta Battlefieldille 2042:sta, meidän on nyt käännyttävä nykyhetkestä tulevaisuuteen. Mitä tämä lopulta tarkoittaa sitä, että kausi 7 toimii Battlefield 2042:n viimeisenä kautena. Kausien jälkeen 7 päättyy, jatkamme pelin tukemista uusilla pelin sisäisillä haasteilla, tapahtumilla, ja tietysti jatkuvaa ylläpitoa, mutta emme enää toimita virallista peliä."

"kaudet. Tämä on tietyssä mielessä varsin hyvä asia, koska se tarkoittaa, että olemme siirtymässä kohti tulevaisuuteen. Se tarkoittaa, että olemme siirtymässä pois vuodesta 2042 ja olemme siirtymässä johonkin joka on toivottavasti paljon parempi. Luulen, että EA on todella huomannut tällä kertaa...
että se ei ollut tarpeeksi hyvä. 2042:n lanseeraus ei ollut tarpeeksi hyvä, ja se heijastaa, että ei voi vain toimittaa huonoa peliä vuosi toisensa jälkeen ja saada ihmiset jatkossakin arvostamaan sitä."

"antaa teille rahaa siitä. Joten kyllä, saamme uuden Battlefieldin. Tiedämme, että saamme yksinpeliin keskittyvän Battlefieldin, joka uskoakseni siirretään juuri pääpeliin.
Battlefield franchising nyt, joten saamme kampanjan kuulostaa siltä. Me olemme saamme myös hyvän moninpelin, toivottavasti todella hienon evoluution, koska se on se, minkä takia me kaikki rakastamme Battlefieldiä, eikö totta? Tarkoitan, tiedättehän, aseet, joita jotka saat, ne ovat hienoja. Luokat, joilla voit pelata, ovat hienoja, mutta se, mitä oikeastaan haluaa nähdä pilvenpiirtäjän putoavan pään päälle kesken ottelun..."

"tai, tiedäthän, että seinät hajoavat, kun tankki rullaa läpi ja ystäväsi yhtäkkiä...
palauttaa asemat täysin sokeana. Kerro minulle, mikä on suosikki Battlefield-muistosi on. Tuntuu, että se olisi ihan kiva. Kun sanomme hyvästit vuodelle 2042, antakaa...
minulle lempimuistosi Battlefieldistä, jos sinulla on sellainen. Muuten nähdään huomenna."

"GRTV News. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää