Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Alogic Lift 4-in-1 (Quick Look) - The Ultimate Portable Power Solution

Alogic Lift 4-in-1 (Quick Look) - The Ultimate Portable Power Solution

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen Gamereactor Quick Lookiin. Rakastan sitä, kun tämä EDC-ajatus menee kulutuselektroniikan suunnittelun yksityiskohtiin. Periaatteessa miten otamme eri toiminnallisuuksia ja pakkaamme ne todella pieniin kompakteihin yksiköihin, joita voimme kuljettaa mukana ja jotka voivat tarjota erilaisia toimintoja sen mukaan, millaisissa tilanteissa me itse asiassa olemme haluamme käyttää niitä. Esimerkkitapauksessa tässä on paljon erilaisia asioita todella tiukassa kompakti kehys. Tämä on, sillä on pitkä nimi, koska Elogic nimeää sen niin."

"yksiköitään, mutta kutsutaan sitä vain Elogic Lift 4-in-1:ksi. Se on pohjimmiltaan virtapankki, mutta se on virtapankki, jossa on paljon erilaisia tapoja, joilla voit ladata asioita, joita jotka ovat sinulle tärkeitä. Ensinnäkin, voit ilmeisesti huomata tästä pienestä kuvioinnista tässä edessä.
että tämä on MagSafe-yhteensopiva laite. Se tarkoittaa, että voit vain laittaa sen kiinni..."

"puhelimesi taakse, ja puhelimesi alkaa automaattisesti latautua 15 watin langattoman MagSafe-protokollan kautta, jossa on tietenkin melko vahva magneettinen kiinnitys. Näet, että se on aika vahva. Kuten olemme testanneet sitä tässä vain summittaisesti Gamereactor Quickillä.
Katso mistä MagSafe-yhteensopivat laitteet putosivat pois. Joten sitä tapahtuu, mutta se on jotain..."

"johon voi melko helposti luottaa, sanoisin. Nyt olen tehnyt tätä muidenkin asioiden kanssa ja ne ovat pudonneet, mutta se riippuu monista eri asioista. Monet valmistajat itse asiassa haluavat vahvistaa magneetteja kuten lisäksi kuin Apple itse alunperin tekee, mikä tarkoittaa vain sitä, että se on aika vahva istuvuus suurimman osan ajasta. Ja se on tietenkin tarkoittaa sitä, että et tarvitse kaapeleita tuon tietyn toiminnallisuuden päätoimintoihin laitteeseen. Mutta se ei ole kaikki mitä Lift voi tehdä. Täällä takana on siis hieman ylimääräistä vaivaa."

"Yksi näistä on jalusta. Nyt se on kuin kääntyvä. Se tarkoittaa, että se ei ole portaaton.
Se on joko auki tai kiinni, mutta se tarkoittaa myös, että siinä on todella tyydyttävä napsahdus. Joten se tarkoittaa, että voin laittaa sen näin ja laittaa puhelimeni sen päälle. Joten olemme jo aika hyvässä paikassa, eikö? Mutta tässä ei ole mitään mullistavaa. Nyt on ylimääräinen pieni hylly tässä, mikä on mielestäni aika hauskaa, mikä tarkoittaa, että tähän pieneen hyllyyn mahtuu itse asiassa Applen kello. Se tarkoittaa, että tässä pienessä virtalähteessä on magneettinen lataus..."

"puhelimellesi ja kellollesi. Nyt meidän ei tarvitse lopettaa tähän, koska sitä kutsutaan nimellä neljä yhdessä. En tiedä, näetkö tässä, mutta tässä on kaksi porttia, yksi USB tyyppi A ja yksi USB-tyyppi C. Molemmat niistä voivat tuottaa 18 wattia. Se tarkoittaa, että kun puhelin latautuu magneettisesti ja kello, voit käyttää jotain USB-tyypin kautta."

"A 18 watin teholla vaikkapa iPadin ja Nintendo Switchin USB type C -kaapelilla. Se tarkoittaa, että että lataat neljää laitetta kerralla, mikä tietysti tyhjentää akkua aika paljon.
nopeasti. Mutta se on hämmästyttävän paljon yhteensopivuutta todella, todella pienessä kehyksessä. Ja pienen potkulaudan ansiosta tämä käyttäytyy paljon kuin todella hieno yöpöytä, jos olet esimerkiksi hotellissa tai vastaavassa. Laitteiston osalta on siis seuraavaa."

"pieni on off-painike, joka myös tarkistaa, kuinka paljon yhteensopivuutta sinulla on jäljellä. Joten nämä pienet LEDit tässä osoittavat varauksen. Jos siis painat sitä, ne syttyvät hetkeksi ja kertovat, kuinka paljon latausta on valmiina. Se on todella siistiä. Ja tietenkin USB C-tyypin portti on myös lataamista varten. En ole pystynyt testaamaan..."

"vielä sitä, voiko tätä periaatteessa käyttää laturina, mikä tarkoittaa, että tämä - voisi ottaa latauksen sen USB type C -portin kautta ja antaa latauksen MagSafe- ja Apple Watchin laturin kautta samaan aikaan, jolloin sinun ei tarvitsisi kantaa mukanasi laturia...
kummassakin tapauksessa, joko jos olisit liikkeellä tai jos olisit vaikkapa hotellihuoneessa."

"tai ystävän luona, mikä ikinä onkaan. Mutta se on todella, todella siistiä. Siinä on 10 000 milliampeerituntia. Se tarkoittaa, että sen pitäisi pystyä lataamaan puhelin kuten...
iPhone 15 Pro Max -puhelimen ainakin kahdesti ennen kuin siitä loppuu mehu. Mutta se tarkoittaa myös, että jos on sekä tyhjä Apple Watch että tyhjä puhelin ja laitat ne tähän, se ei tule olemaan pysty tankkaamaan molempia esimerkiksi kahdesti, ennen kuin siitä loppuu mehu, että et saa jotain näin pientä, jolla on tuollainen toiminnallisuus. Mutta silti, se on 120 grammaa."

"Tuo on niinku melkein mitään, sanoisin. Yksi asia, joka minusta on vähän...
vanhentunut on USB-tyypin A portti. Olen varma, että on ihmisiä, jotka käyttävät tyypin A-liitäntää, mutta meille täällä toimistossa, jotka näemme kulutuselektroniikan nousun ja laskun.
erityisesti viikkojen, kuukausien ja jopa vuosien aikana, USB-tyypin A-laitteet ovat vain harvinaistumassa. Ja monille ihmisille, jotka tarvitsisivat jotain tällaista, USB-tyypin A-kaapeleiden pitäminen mukana tai laukussa ei ole kovin yleistä. Minä olisin..."

"menisin sanomaan, että näin on. Mutta jos pidät siitä mitä näet, se on varmasti laadukas.
Ja se miten olemme nähneet Logic-tuotteiden tulevan ja menevän tänne, juuri tähän pöytään, ne ovat aika hyvin. Joten pysykää kuulolla lisää. Nähdään seuraavassa jaksossa."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää