Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - April 2024

Screen Time - April 2024

Audio transcriptions

"Huhtikuu on varjo siitä, mitä näimme maaliskuussa, sekä elokuva- ja tv-alalla että pelimaailmassa. Elokuvateattereihin ja suoratoistopalveluihin on tulossa muutamia jännittäviä uutuuksia tässä kuussa elokuvien ja sarjojen ystäville, mutta tarjonta on huomattavasti vajavaista verrattuna viime kuussa nähtyyn verrattuna. Silti, jotta näemme, mikä erottuu edukseen, sukelletaan uuteen jaksoon Ruutuaika."

"Mutta ennen sitä mennään tyypilliseen taloudenhoitoon. Olemme perustaneet valintamme Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisukalenteriin, joten tarkista tarkat listaukset ja tiedot paikalliselta sivustolta.
Tämä elokuva toimii esiosana ikoniselle ja klassiselle kauhuelokuvalle The Omen ja se pyörii nuoren amerikkalaisnaisen ympärille, joka lähetetään Roomaan aloittamaan elämä kirkon palveluksessa."

"Kuitenkin pelottava nuoren salaliitto ja sanoinkuvaamaton pimeys synnyttämisen ympärillä puhdas paha rasittaa valtavasti hänen uskolleen omistautumistaan.
Colin Farrell lyöttäytyy yhteen Apple TV Plussan kanssa lainatakseen kykynsä John Sugarin rooliin, yksityisetsivä, jonka tehtävänä on paljastaa synkkä ja kieroutunut totuus."

"Hollywoodin eliitin lapsenlapsenlapsen katoamisen takana. Karmivalla toimintaa ja hämmentävää tarinaa, sarjan pääosassa on myös Amy Ryan yhdessä johtavista rooleissa.
Dev Patel näyttelee tässä John Wickin kaltaisessa toimintaelokuvassa, joka sijoittuu Intiaan. Monkey Man pyörii nuorta miestä, joka kostokampanjassaan hänen äitinsä murhanneelle korruptoituneelle ja vaarantavalle avuttomia, pukeutuu apinanaamariin ja päästää irti karua ja väkivaltaista oikeutta."

"Kiistatta odotetuin sarja, joka tekee tuloaan tässä kuussa, Fallout on mahtava mittakaavan live-action-sovitus Bethesdan ikonisista RPG-videopeleistä. Sarja pyörii Ella Purnellin esittämän Vault 33:n asukkaan Lucyn ympärillä, kun hän tutkii autiomaata, nousee ylös ja tapaa matkan varrella useita uusia liittolaisia ja kasvoja, kuten Walton Gogginsin ghoul ja Aaron Motenin Brotherhood of Steel -sotilas Maximus."

"Tuotantoyhtiö A24:lle varsin epätavallisessa käänteessä Civil War on massiivinen toimintapläjäys.
seikkailu, jossa tutkitaan dystooppista tulevaisuutta, jossa Yhdysvallat on jakautunut kahteen sotivaan maailmaan...
ryhmittymiin. Seuraa tiimiä, joka koostuu erikoistuneista toimittajista, jotka kilpailevat pelastaakseen maan uusilta uhkakuvilta."

"Tämä kunnianhimoinen elokuva kokoaa yhteen Nick Offermanin, Wagner Moran, Caley Spany ja tosielämän voimapari Kirsten Dunst ja Jesse Plemons kaikki näyttelijäkaartin johtoon.
Apple palaa tässä kuussa takaisin rakastamiinsa historiallisiin draamoihin, kun Michael Douglasin tähdittämä Franklin. Sarjassa seurataan Amerikan perustajaisää, kun hän lähtee vaaralliselle matkalle Ranskaan, jossa hän pyrkii luomaan liittouman, jonka avulla turvata nuoren kansakunnan tulevaisuus Amerikan vapaussodan aikana."

"Nicolas Cage lainaa kykyjään tähän tulevaan elokuvaan, jossa hän esittää isää kahden teini-ikäisen kaksospojan isänä, kun he taistelevat ja kamppailevat selviytyäkseen syrjäisessä maalaistalossa...
kohti maailmanloppua. Taistelemalla kauhistuttavia ja tappavia olentoja vastaan tämä trilleri näyttää olevan täynnä toiminta- ja kauhuelementtejä."

"Tämä huhtikuu on todella täynnä kauhua ja juuri sitä me saammekin tulevan Abigailin kanssa jälleen kerran. Tässä elokuvassa seurataan ryhmää rikollisia, jotka tajuavat että he joutuvat odottamaan enemmän kuin mitä ovat odottaneet, jos he kidnappaavat vaikutusvaltaisen alamaailman miehen.
hahmon balleriinatyttären, mutta huomaavat, ettei tyttö ole erityisen normaali. Giancarlo Esposito johtaa näyttelijäkaartia, johon kuuluvat myös Catherine Newton, Dan Stevens ja Matthew Goode."

"Zack Snyderin scifi-sarjan toisessa osassa Sofia Boutella palaa pääosaan Coran roolissa, kun hän aloittaa yrityksensä purkaa ja iskeä takaisin ylivoimaista imperiumi. Mukana Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Kerry Eulds, Michael Huisman, Juwan Hunsu, Jenna Malone ja monet muut näyttelevät tai palaavat, tämä on Netflixin suuri tarjous."

"tässä kuussa.
Justice Smith näyttelee nuorta Aaronia, maagista yksilöä, joka on rekrytoitu liittymään salaiseen mustien yhdistykseen, jonka tehtävänä on helpottaa valkoisten elämää.
Fantastinen komediaelokuva pyrkii pilkkaamaan rotudynamiikkaa ja näkee Davidin Alan Grier johtaa näyttelijäkaartia suorittamaan mainittua tehtävää."

"Zendaya lainaa kykynsä tähän dramaattis-romanttiseen urheiluelokuvaan, joka kertoo nuoresta tennispelaajasta Toshi-nimisestä valmentajaksi muuttuneesta ihmelapsesta, jonka tehtävänä on auttaa mestarimiestään palaamaan takaisin samalla kun hän kohtaa entisen parhaan ystävänsä ja Toshin ex-poikaystävän.
Jos pidät romanttisesti mutkikkaista elokuvista tai urheiluleffoista, tämä on katsottavaa varten."

"Tämä päättää jälleen yhden Screen Time -jakson. Muista palata muutaman viikon kuluttua kun katsomme, mitä toukokuu 2024 tuo tullessaan."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää