Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - April 2024

Games To Look For - April 2024

Audio transcriptions

"Ei lyödä ympäri pensasta, tämä huhtikuu on murto-osa siitä, mitä mitä maaliskuu tarjosi pelifaneille. Tässä kuussa on rajoitetusti merkittäviä julkaisuja, ja niistä suurista julkaisuista, hyvin harvalla on samanlaista painoarvoa ja painoarvoa kuin meillä on ollut nähnyt kuukausia aiemmin. Silti on muutama peli, joita odottaa innolla."

"mielessä, sukelletaanpa GTLF:n uuteen jaksoon.
Tässä Pixel Chessin pikselitaistelu- ja tukikohtien rakentelupelissä pelaajat rakentavat linnoituksia...
ja piirittävät vihollisen linnoituksia keskiaikaisessa Englannissa. Tämä peli kertoo valloittamisesta ja ryöstöretkistä, ja kuten nimikin kertoo, teet tätä brutaalina ja vaarallisena sotilaana."

"Viikinkisoturi.
Jos nautit Escape Academyn ja Maquetten tarjoamasta haasteesta, tulet varmasti rakastua Balloon Studiosin Botany Manoriin. Tässä tutkimusmatkailupelissä on kyse käyttää kasvitieteellisiä taitoja eksoottisten kasvien tutkimiseen ja kasvattamiseen ja samalla paljastaa salaisuuksia..."

"sen Englannissa sijaitsevan kartanon, jossa asut.
Jep, tämä on siis sama Grounded, jota olet oppinut rakastamaan ja arvostamaan PC:llä ja Xboxilla.
konsoleilla vuosien varrella. Otamme sen mukaan tämän kuun GTLF:ään, koska se on osa Microsoftin suureen ja uuteen monialustapyrkimykseen, eli huhtikuun puolivälistä lähtien PlayStation- ja Switch-fanien pääsevät mukaan miniatyyrimaisen seikkailun hauskanpitoon."

"Tässä ihastuttavassa pelissä tutkitaan Europa-kuun maastoon muokattua versiota. Kun vihamielinen joutomaa ja nyt vehreä paratiisi, tämä peli, joka on nimetty Jupiterin kuun mukaan, näkee Pelaajat pukeutuvat nuoreksi seikkailijaksi, jonka tehtävänä on juosta, liukua ja lentää yli...
värikkääseen ja upeaan erämaahan ratkaistakseen sen kätkemät muinaiset mysteerit."

"Moon Studios tunnetaan parhaiten Ori-peleistään, mutta pian se aikoo antaa meille jotain kaukaa haettua, aivan erilaista. No Rest for the Wicked on toimintaroolipeli, joka vie pelaajat synkkään ja vaaralliseen maailmaan.
julmaan fantasiamaailmaan, jossa heistä tulee Seren, mystinen pyhä soturi, joka kykenee taistelemaan...
maan yli pyyhkäisevää ruttoa vastaan."

"EA:n Originals-sarjan uusin osa Tales of Kinzira Zao on Metroidvania-tyylinen tasohyppelypeli.
jossa pelaajat tutkivat vaikuttavaa ja vaarallista henkimaailmaa nuorena poikana, joka on joka on neuvotellut kuoleman jumalan kanssa yrittäessään tuoda isänsä takaisin kuolemasta.
pimeydestä. Tämä peli antaa pelaajille aidon maun afrikkalaisesta kulttuurista."

"surun hyväksymisestä ja voiman löytämisestä, kun kaikki muu näyttää olevan menetetty.
Rabbit and Bear Studios antaa meille todella laajan ja avartavan näkemyksen modernisoidusta JRPG:stä...
tämän vuoden huhtikuussa Ayudan Chronicle 100 Heroesin myötä. Tämä peli vie pelaajat HD 2D fantastiseen fantasiamaiseen maailmaan, jossa he johtavat yli 100 hahmon joukkoa läpi laajan maailman ja yrittäen voittaa pelastaakseen sen sotivien naapurikansojen hajoamiselta."

"Boomer-ammuskelupelit eivät ole ehkä koskaan olleet näin suosittuja. Slipgate Ironworks tietää tämän ja pyrkii viihdyttämään faneja tämän vuoden huhtikuussa toiminnantäyteisellä, verisellä, 80-luvun kaltaisella toimintapelillä räiskintäpeli, jossa pelaajat pukeutuvat amerikkalaiseksi sankariksi, jonka tehtävänä on matkustaa halki maan..."

"pelastaakseen ihmiskunnan hirvittäviltä ja tappavilta mutatoituneilta olennoilta ja julmilta sotilailta.
Kun kehittäjä tunnetaan nimellä AgroCrab, voit luultavasti odottaa heidän tekevän pelejä, jotka perustuvat äyriäisiin. Onneksi saamme juuri tätä Another Crabin kanssa.
Treasure, Souls-tyylinen peli, jossa pelaajat lähtevät monumentaaliselle matkalle erakoksi."

"rapuna ostamaan takaisin haltuunsa saamansa simpukan, samalla kun hän yrittää estää merenalaisen valtakunnan tuhoutumisen...
jota kutsut kodiksesi, romahtamasta.
Akira Toriyama on ehkä hiljattain kuollut, mutta hänen nerokkuutensa elää hänen töissään. Me olemme tämän jälleen kerran toimintaroolipeli Sandlandissa, jossa pelaajasta tulee demoni."

"Beelzebub-prinssiksi ja lähtevät ankaralle aavikolle metsästämään erilaisilla ajoneuvoillaan legendaarinen kevät. Tarjolla on runsaasti mukautettavia ajoneuvoja ja laaja taistelupaketti...
joka antaa pelaajille mahdollisuuden käyttää Beelzebubin kaikkia demonisia voimia, Sandland on näyttää olevan yksi huhtikuun suurimmista peleistä."

"Olipa tennisvideopelit sitten sinun juttusi tai ei, Top Spinin paluu toimintaan on hieno juttu.
jännittävää kehitystä. 2K:lta tuleva tennisfranchisingin paluu antaa mahdollisuuden pelaajien ottaa vastaan ammattilaisurheilua parhaiden ja ikonisimpien ammattilaisten rinnalla.
lajissa, kaikki pyrkimyksenä metsästää pokaaleja ja kaivertaa nimesi osaksi historiankirjoihin parhaiden koskaan kentällä olleiden rinnalle."

"Voimme melkein taata, että olet nähnyt Stellar Bladen jossain vaiheessa siitä lähtien, kun sen saapumisensa jälkeen, todennäköisesti sen melko provosoivasti muotoillun päähenkilön vuoksi. Mutta riippumatta Stellar Blade on PlayStationin suuri julkaisu tässä kuussa.
huhtikuussa, sillä kyseessä on toimintaseikkailu, jossa pelaajista tulee robotti Eve ja ovat tehtävänä on koota yhteen maapallon tuhon mysteerit ja se, mikä johti pahanlaatuisen voiman syntyyn, joka tuhosi sivilisaation koko planeetalla."

"Groundedin tapaan Sea of Thieves on sama peli, jonka PC- ja Xbox-pelaajat ovat nauttineet jo vuosia, mutta kun otetaan huomioon, että kyseessä on iso Microsoftin omistama ja kehittämä franchising-sarja, joka tekee ensiesiintymisensä Sonyn PlayStation-konsoleilla, olemme päättäneet sisällyttää siihen tämän kuun GTLF:ään."

"Ja se tuo meidät kuun loppuun, muista liittyä seuraamme muutaman viikon kuluttua, kun vilkaisemme ja tarkastelemme, mitä toukokuu 2024 pitää sisällään pelifaneille."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää