Suomi
Gamereactor
Videos
Dragon's Dogma 2
HQ

All You Need to Know about Dragon's Dogma 2 (Sponsored)

All You Need to Know about Dragon's Dogma 2 (Sponsored)

Audio transcriptions

"Olemme joutuneet odottamaan vähän aikaa, mutta vihdoin on aika astua Dragon's Dogma 2:n maailmaan Capcomin massiivisesti odotetussa jatko-osassa.
Peli saapuu PC:lle, PS5:lle ja Xboxin X- ja S-sarjan konsoleille jo 22. maaliskuuta 2024, olemme kiinnittäneet huomiomme Dragon's Dogma 2:een kertoaksemme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tästä lupaavasta, laajasta fantasiapelistä."

"Dragon's Dogma 2 on yksinpelattava, tarinavetoinen fantasia-toimintaroolipeli.
Pelissä pelaajat pukeutuvat Arismaksi, joka on hyvin muokattavissa oleva hahmo, joka voidaan rakentaa vastaamaan yhtä monista eri pelityyleistä.
tarjolla olevien kutsumusten ja muokattavien elementtien laajan valikoiman ansiosta.
Alusta alkaen pääset määrittelemään hahmosi ulkonäön, valitsemaan hänen suosikkiaseitaan ja taistelutyyliään, ja voit sitten tarinan edetessä tarkentaa niitä paremmilla, tehokkaammilla ja monipuolisemmilla elementeillä."

"Halusitpa sitten taistelijana päästä lähelle ja lähelle, nauti elementtien kanssa virittäytymisestä velhona, tai oletko taipuvainen suureen liikkuvuuteen ja taistelussa viipyilemiseen varkaana, Dragon's Dogma 2 antaa sinulle kaikki työkalut rakentaa hahmosi haluamallasi tavalla.
Dragon's Dogma 2:ssa hahmon muokkaaminen on elintärkeää, koska maailma on täynnä hirviöitä ja tappavia olentoja."

"Runsas fantasiamaailma, joka herätetään henkiin hienoimpien modernien grafiikoiden avulla, on suunniteltu yksityiskohtaiseksi ja todella elämykselliseksi, ja se saavuttaa tämän tavoitteen tarjoamalla tutkittavaksi useita ainutlaatuisia biomeja.
Batalin kuivasta kanjonivaltiosta Vermundin vehreisiin metsiin, maailma on kaunista katseltavaa, mutta ei myöskään paikka heikkohermoisille."

"Maita asuttavat kaikenlaiset hirviöt luurangoista ja susista peikkoihin ja epäkuolleisiin.
Nämä tutut viholliset eivät kuitenkaan aiheuta sinulle eniten ongelmia.
Tulenhengittävinä drakkeina kohoava kävelevä jättiläinen, joka on Talos, fantastisia hirviöitä, kuten kimeeroja ja griffinejä, ja maagisesti kyllästetyt wightit tai pelottava Dullahan tekevät maata kulkemisesta entistäkin haastavampaa."

"Onneksi Dragon's Dogma 2 tukee taistelupakettia, jonka avulla voit antaa taisteluille oman lisänsä ja pelata juuri sinulle sopivalla tavalla.
Kokoelma voimakkaita kykyjä ja taitoja, joita voit käyttää ja aktivoida parhaaksi katsomallasi tavalla, sekä toimintoja, joiden avulla voit kiivetä ja kiivetä valtavien hirviöiden yli ja iskeä niitä niiden heikoimpiin kohtiin, taistelupaketti on suunniteltu käyttäen monimutkaista fysiikkamoottoria, joka tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita sinun pitäisi tarvita uhkien voittamiseen."

"Mutta jos meno käy liian vaikeaksi, Capcom on sisällyttänyt peliin myös elementtejä, joiden avulla voit värvätä sotilaita seuraamaan sinua matkallasi ja auttamaan taisteluissa.
Jokaisella nousijalla on mukanaan yksi tietokoneen ohjaama sotilas, joka seuraa häntä koko matkan ajan ja jota voi muokata tarkasti, mutta osapuolia voidaan myös laajentaa kahdella muulla värvätyllä sotilaalla, jotka auttavat sinua aina, kun tarvitset sitä eniten."

"Yhdistelemällä erilaisia hahmoja, joilla on erilaisia ammatteja, voit luoda tiimin, joka on rakennettu vastaamaan suurimpiin ja vaativimpiin haasteisiin, joita Dragon's Dogma 2:n maailma voi tarjota.
Alat epäilemättä miettiä, miksi tutkit maailmaa ja taistelet kaikkia näitä vaarallisia fantastisia petoja vastaan.
Dragon's Dogma 2:n ydintavoite on täyttää kohtalosi, kiertää maita ja voittaa uhkia, ja kasvattaa voimia, ja perimmäisenä tavoitteena on löytää ja tappaa lohikäärme, jotta saat takaisin sydämesi, jonka se vei sinulta alun perin."

"On sanomattakin selvää, että Dragon's Dogma 2:n ydin on hyvin henkilökohtainen tarina.
Kysymys kuuluukin, oletko valmis tehtävään?
Jos olet, hyvät uutiset ovat, että voit aloittaa matkasi Dragon's Dogma 2:ssa hyvin pian, sillä tämä jännittävä jatko-osa julkaistaan PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X- ja S-alustoille 22. maaliskuuta 2024."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää