Suomi
Gamereactor
Videos
Alone in the Dark
HQ

Alone in the Dark - Video Review

Alone in the Dark - Video Review

Audio transcriptions

"Alone in the Dark on selviytymiskauhupeli, joka vastaa tehokkaasti kysymykseen, mitä jos Resident Evil 2 sijoittuisi 1920-luvun Amerikan etelään.
Pelissä on kaksi päähenkilöä, joilla kummallakin tutkitaan levotonta ja vanhaa rakennusta avaamalla uusia salaisuuksia melkein Metroidvania-tyyppisesti ainutlaatuisten ja vaihtelevien pelien avulla."

"vaikeusasteen pulmia.
On hieman pientä resurssien keräämistä, yliluonnollisia ja karmivia vihollisia, temaattinen ja selkeä keskeinen tarina, joka haluaa vetää sinut mukaansa ja sitten pelästyttää hölmösti.
On hyvin hyvin selvää, että kehittäjä Peters Interactive katsoi Resident Evil 2:sta kuin Alone in the Darkin ensisijaisena inspiraationa."

"Vaikka saatat osoittaa sormella ja väittää, että se synnyttää epäoriginaalisuutta, me soittaisimme - ja sanoisimme, että hyväksi havaittua formaattia on vain mukautettu tässä pelissä, mukautettu...
tarinaan, joka saa pelaajan haluamaan jatkaa pelaamista ja selvitellä outoja ja karmivia juonenkäänteitä.
jotka sitovat kaiken yhteen."

"Alone in the Darkissa on kerronnallista loistokkuutta ja todellisia hetkiä, jotka erottuvat edukseen, ja vaikka voisi sanoa, että se oli jo olemassa, koska tämä on remake, mutta varsinainen luuranko tämän peli on niin erilainen kuin sen vuoden 1994 edeltäjä, ettei siitä ole paljon sanottavaa.
Ei ole paljon vertailtavaa."

"Tämä on käytännössä aivan uusi peli, johon on leivottu kauttaaltaan moderneja ja uusia ideoita, Siksi meitä harmittaa, että tämä peli on tuottanut meille pettymyksen useammalla tavalla kuin yksi.
Ensinnäkin, ajatus siitä, että on kaksi keskeistä ja toisiinsa kietoutuvaa päähenkilöä, ei ole aivan totta."

"Jodie Comerin Emily Hartwoodin ja David Harbourin Edward Carnbyn tarinat ovat aika pitkälti samaa täsmälleen sama nähdä hahmot suorittaa samoja arvoituksia ja matkustaa läpi enimmäkseen samoja alueita koko tarinansa ajan.
Muutama asia on kuitenkin huomioitava."

"On muutamia ainutlaatuisia keskusteluja tukihahmojen kanssa ja tapoja saada erityisiä keräilyesineitä riippuen siitä, kenen tarinaa pelaat, mutta yleinen kerronta on melko identtinen toisin kuin esimerkiksi Resident Evil 2:ssa, jossa Leon ja Clairen tarinat veivät heidät eri poluille, vaikka ne törmäsivätkin toisiinsa ja toistaa elementtejä aina silloin tällöin."

"Lisätään tähän vielä, että Comer ja Harbour tekevät kunnon työtä tämän pelin päähenkilöinä.
Kumpikaan ei erotu Alone in the Darkin pelastavana voimana, mutta kumpikaan ei ole huono ja hajanainen...
kuten olemme aiemmin nähneet muiden valtavirran näyttelijöiden ottavan rooleja pelisektorilla.
Oleellisesti älä odota Comer Villanellen tasoista suoritusta täältä, mutta älä odota myöskään pettymystä myöskään."

"Mitä tulee tasosuunnitteluun, sekin on hoidettu varsin hyvin.
Pieces Interactive on luonut monimutkaisen ja monitasoisen rakenteen Dersetto Mansionilla joka on verrattavissa Resident Evil 2:n Raccoon Cityn poliisiasemaan.
Kaikkialla on nurkkia ja salaisuuksia, ja sinut viedään korkeimmalle ullakolle ja syvimpään kellariin jäljittämällä vihjeitä ja vihjeitä, joiden avulla saat selville kieroutuneen tarinan, ja varten suurimmaksi osaksi tämä toimii."

"Yksi suurimmista ongelmista on se, että Alone in the Darkissa on ongelmia johdonmukaisuuden kanssa.
sen pulmat, jotka vaihtelevat tarpeettoman monimutkaisista järkyttävän helppoihin, ja samoin kamppailee voittaa hetkiä, jolloin pelaaja jää raapimaan päätään ja etsimään vastauksia hämmentyneenä ilman minkäänlaista apua."

"Lisää tähän vielä Resident Evil 2:n kaltaisesta pelistä erottuvan monimutkaisuuden puute.
Selkeitä edistysaskeleita ei ole.
Ei ole progressiivisia osioita, joissa hahmot ansaitsevat esim. uuden aseen.
Löydät sen joko vain matkalla tarinan läpi, tai voit lunastaa sen kerättyäsi tarpeeksi keräilyesineitä ympäri maailmaa."

"Lisäksi kartano tuntuu tyhjältä, ja huomaat vaeltelevasi elottomia käytäviä pitkin...
etsimässä uutta vihjettä tai johtolankaa, eikä kiirehtimässä ja panikoimassa saadakseen työn tehtyä ennen jotain pelottava olento saa sinut kiinni.
Tässä pelissä ei ole vastaavaa herra X:ää, joka väijyy sinua."

"Olet suurimmaksi osaksi yksin pimeässä.
Myönnettäköön, että matkan varrella on muutama vihollinen, jotka tapaat.
Matkan varrella on muutama vihollinen kohdattavana.
Myönnettäköön, että matkan varrella on muutama vihollinen kohdattavana."

"Myönnetty, matkan varrella on muutama vihollinen.
Myönnetty, matkan varrella on muutama vihollinen kohdattavana.
Myönnetty, matkan varrella on muutama vihollinen.
Myönnetty, matkan varrella on muutama vihollinen."

"Mutta nämä on toteutettu huonosti ja niitä käytetään melko surkean taistelujärjestelmän rinnalla.
Viholliset eivät koskaan tunnu uhkaavilta, ne ovat hitaita ja verkkaisia, ja kiitos väärin arvioitujen ammustalouden ja lähitaistelun ansiosta voit helposti kaataa minkä tahansa vihollisen, joka on astuu tiellesi."

"Ei tarvitse arvioida, onko tämä vihollinen ammustenne arvoinen vai ei Yksin vuonna Dark, koska sinulla ei ole koskaan pulaa ammuksista tai terveysresursseista, joita pidetään kyseenalaisina.
juomaksi jostain syystä.
Pelissä on uniikkeja lähitaisteluaseita, jotka kaikki tekevät täsmälleen saman asian, ja pelin iso ja pelottavimmat aseet ovat niitä, joita käytetään eniten."

"On olemassa ainutlaatuisia lähitaisteluaseita, jotka kaikki tekevät täsmälleen saman asian, ja pelin suuri ja pelottavimmat aseet ovat niitä, joita käytetään eniten.
On olemassa ainutlaatuisia lähitaisteluaseita, jotka kaikki tekevät täsmälleen saman asian, ja pelin suuri ja pelottavimmat aseet ovat niitä, joita käytetään eniten."

"Pimeällä miehellä ei ole koskaan juurikaan juhlimisen arvoista läsnäoloa, yksi hänen pelottavimmista vaiheet pelin varhaisimmissa osissa näkee hänen toimivan kiskoilla, eikä niin kuin reagoivan ja vilkas kyttääjä-vihollinen.
Koska Alone in the Darkin tarjoama pelkotekijä ja jännityksen taso on niin rajallinen, se herättää kysymyksen siitä, miksi pelissä on edes hiiviskelymekaniikka."

"Sitten on teknisiä ongelmia, aloitamme sanomalla, että ympäristöön liittyvät suunnittelu on kaikki erittäin laadukasta ja pelissä on paikkoja ja kohtauksia, jotka wow, mutta rumat hahmomallit väärin synkronoiduilla suun liikkeillä dialogiin särkevät nopeasti pelin luoman verhon."

"Tietysti tämä usein särkyy ennen sitä tekstuurien ponnahtaessa sisään ja ulos, sinun hahmot jäävät jumiin ympäristöön, ja kovat kaatumiset, jotka tekevät pelistäsi huokaisemaan kuuluvasti.
On sääli, että Alone in the Dark kohtaa kaikki nämä ongelmat, koska on hetkiä, jolloin jotka tekevät vaikutuksen."

"Peli onnistuu hienosti saumattomasti ja aggressiivisesti sekoittamaan todellisen ja surrealistista melkein Alan Wake -tyylillä, ja kuten olemme jo aiemmin sanoneet, kerronnassa on kiehtova näkökulmia ja käänteitä, jotka saavat sinut haluamaan edetä eteenpäin.
Mutta niitä tasaisia ja joskus turhauttavia pulmia, joita tämä peli myös tarjoaa, ei voi jättää huomiotta, ei myöskään vihollisia ja taistelua, eikä suorituskykyongelmia."

"Emme halua mitään muuta kuin pitää Alone in the Darkista, itse asiassa se oli yksi odotetuimmista...
maaliskuun pelejä, mutta mitä enemmän aikaa olemme viettäneet tämän pelin parissa, sitä vaikeammaksi on tullut...
tehdä niin.
Toki päivitykset ja korjaukset korjaavat suorituskykyongelmat ja ehkä jopa hienosäätävät ja parantavat vihollisia, taistelua ja animaatiotaloutta."

"Mutta! Tässä pelissä on merkittäviä ydintekijöitä, jotka vaativat enemmän työtä, tekijöitä, joita ei voi pelkällä julkaisun jälkeisellä korjauksella.
Jos sinulla on yhtään halua pelata tällaista selviytymiskauhupeliä juuri nyt, rukoilemme sinua palaamaan Resident Evil 2:een tai jopa Alan Wake 2:een, sillä molemmat ovat paljon johdonmukaisempia ja palkitsevampia kokemuksia pelata."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää