Suomi
Gamereactor
Videos
WWE 2K24
HQ

WWE 2K24 - Video Review

WWE 2K24 - Video Review

Audio transcriptions

"Näyttää siltä, että WWE 2K -sarja todella tarvitsi kokemusta WWE 2K20:n tragediasta, yksi huonoimmista peleistä, joita olemme koskaan pelanneet. Tämä sai kehittäjät keskeyttämään sarjan, joka oli ollut hyvin keskinkertainen jo ennen tätä peliä, saadakseen sen takaisin raiteilleen. Paluu antoi meille sitten WWE 2K22:n ja WWE 2K23:n, jotka molemmat ovat elvyttäneet sarjaa ja nyt WWE 2K24 jatkaa tätä pyrkimystä erittäin hyvänä pelinä, jossa valitettavasti on joitakin klassisia ongelmia, jotka eivät tunnu koskaan poistuvan. Meidän on vaikea päästää irti surusta."

"neljän vuoden takaisesta surusta, mutta tuntuu, että nyt on sen aika. 2K24 tarjoaa lähes kaiken mitä tarvitsemme ja haluamme painipeliltä, upeasta pelattavuudesta syvällisiin pelitiloihin, mutta miten vaikeaa voi olla korjata esimerkiksi hiusfysiikan kaltaisia asioita? Kuinka monta vuotta hiukset ovat näyttäneet muoviselta siemeniä, jotka usein leikkaavat suoraan painin läpi? Liian monta vuotta on vastaus. Peli muuten näyttää enimmäkseen fantastiselta ja vaikka jotkut kasvot ovat saaneet liian vähän rakkautta ja selvästi lyöty liian monta kertaa terästuolilla kasvoihin kehityksen aikana, laatu on näennäisesti erittäin hyvä. Kehässä tapahtuvan laatu on myös hyvä. Mitään suuria muutoksia ei ole tapahtunut viime vuoteen nähden, mikä on hyvä Se mitä on lisätty on pieni minipeli kun painijat vaihtavat iskuja, tiedättehän klassinen, sinä lyöt minua, minä lyön sinua, sinä lyöt minua, minä lyön takaisin. Nyt sinun täytyy ajoittaa nämä pitämällä lyöntipainiketta alhaalla ja vapauttamalla se kutistuvalla alueella. Jokainen, joka epäonnistuu kolme kertaa, on hävinnyt taistelun ja jää lyhyeksi."

"Vierastuomarijärjestelmä on uudistettu. Mikä tahansa hahmo voi nyt olla vieraileva erotuomari, olipa kyseessä sitten nainen kahden miehen ottelussa, manageri tai yhden osallistujan kaveri.
Aikaisemmin oli mahdollista olla tai olla vieraileva erotuomari, mutta heidän piti käyttää heidän normaalit vaatteet. Nyt kuitenkin jokaisella on oma sisääntulo klassisessa mustassa ja valkoisessa erotuomaripaidassa. Jos päätät pelata erotuomarina, on sinun tehtäväsi laskea 1, 2, ehkä 3, mutta se, kuinka nopeasti tai hitaasti haluat laskea, on sinusta kiinni. Voit vaihtaa erotuomaritilan, jossa teet vain erotuomarin tekemiä asioita, ja painijatilan, jossa teet voit taistella jos haluat. Jos erotuomari on tietokoneistettu ja hänellä on positiivinen suhde..."

"osallistujaan, se antaa hänelle etua ja päinvastoin, jos se on joku josta se ei pidä.
Tänä vuonna suuri painopiste on 2K:n Showcase of the Immortals. WrestleMania täyttää 40 vuotta vuotta ja 2K juhlistaa tätä tarjoamalla 21 ottelua. Ensimmäinen ottelu on WrestleManiasta."

"3, jossa on yksi kaikkien aikojen parhaista otteluista, Ricky the Dragon Steamboat vastaan Macho Man Randy Savage. Aivan kuten edellisinä vuosina showcaseissa, pelaamme tavoitteilla ja saavutettuamme tämän jälkeen ottelu näyttää siirtyvän varsinaiseen kuvamateriaaliin ottelusta. Olisimme halunneet hieman enemmän ääntä otteluista niiden pelatessa yleisen musiikin sijaan, mutta pelitila on siitä huolimatta mukava kunnianosoitus."

"My Rise Story -moodi on palannut samalla painotuksella kuin viime vuonna. Pelissä on kaksi erilaista tarinoita, toinen mukautetulle mieshahmolle ja toinen naishahmolle. 2K näyttää haluavan luoda eräänlaisen maailmankaikkeuden nyt, sillä monet viime vuoden sivuhahmot palaavat erilaisissa muodoissaan täällä. Molemmat tarinat ovat hauskoja pelattavia ja upeat puitteet upottaa hampaita yksinpelaajana. Tarjolla on myös klassinen hiekkalaatikkotila, universumitila, jossa sinä olet pohjimmiltaan jumala ja pystyt suunnittelemaan esityksiä viimeistä yksityiskohtaa myöten ja periaatteessa tekemään mitä tahansa."

"mitä haluatte. Voimme nähdä pelaajien käyttävän täällä helposti satoja tunteja. Voit varmasti tehdä niin MyGM2:ssa, pelimuodossa, joka tuli takaisin muutama vuosi sitten. Jälleen kerran sinun täytyy suunnitella esityksiä ja tehdä niistä mahdollisimman hyviä, mutta tässä kilpailet ainakin yhtä toista henkilöä vastaan.
- tietokoneohjausta tai ystävää vastaan - varaamalla parhaat ottelut ja hankkimalla eniten faneja."

"Tänä vuonna on joitakin pieniä lisäyksiä. Nyt on mahdollista vaihtaa painijoita seuraavien kanssa toisen show'n kanssa, lisäksi on enemmän ottelutyyppejä, enemmän titteleitä, joitakin ylimääräisiä show'ta ja GM:iä ja kykyjenetsijöitä uusien kykyjen löytämiseksi.
Jäljelle jää pelin luultavasti kiistellyin pelitila, My Faction."

"Tämä on ultimate team -tyyppinen pelitila, jossa ostetaan korttipaketteja. Siellä on ilmeisesti markkinoita tälle ja rahaa tulee, mutta samalla se ei tunnu että paini on genre, joka tarvitsee tätä. Kun se esiteltiin pari vuotta sitten ei ollut edes mahdollista pelata verkossa, mikä onneksi on nyt muuttunut. Peli tila on hyvä siihen, mitä se on, mutta kuten sanoimme, sitä ei tarvita."

"WWE 2K24 jatkaa samalla mukavalla tiellä, jolla juna on kulkenut jo muutaman vuoden ajan sen jälkeen kun WWE 2K20 lähti raiteiltaan. Sitä on hauska pelata, se näyttää hyvältä, siinä on paljon erilaisia pelimuotoja ja ottelutyyppejä ja hieno kunnianosoitus Wrestlemanian 40-vuotiselle historialle. Muutama pientä ärsytystä on jäljellä, mutta ne eivät riitä heikentämään yleistä pelikokemusta."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää