Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Braun MultiGrill 9 (Quick Look) - The Grill That Can Do It All

Braun MultiGrill 9 (Quick Look) - The Grill That Can Do It All

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen Gamereactor Quick Lookiin. Nyt tämä erityinen luokka on itse asiassa ei ole jotain, mitä olemme tehneet aiemmin. No, olemme tavallaan kastaneet varpaamme siihen ja minä...
Uskon, että enemmän kuin kulutuselektroniikka, me sovimme nykyään enemmän elämäntyyliin, - hammasharjat ja reput ja kaikenlaiset tavarat, joissa yksinkertaisesti käytetään jonkinlaista - teknologista menettelyä joko suojellakseen tai käyttäessään kulutuselektroniikkaa parantaakseen elämäämme."

"joka ikinen päivä. Minusta se on täydellinen iskulause sille, mitä yritämme tehdä täällä - ja mikä olisikaan parempi tapa laittaa iso paksu viiva sen alle, kuin näyttää teille grilliä, eikä tämä ole sellainen iso, iso ja tilaa vievä kaasu- tai edes puulämmitteinen hellagrilliä, joka on ulkona pienellä terassilla tai jotain. Ei, tämä on hyvin paljon Jotain, joka on vaikkapa pöydällä ulkona, kun aurinko paistaa, ja haluatte - haluatte jotain vähän intiimimpää ja vähän keskustelevampaa ja - tilaa säästävä, joka on ja tämän nimenomaisen jutun Brown Multigrill 9 ja 9 muuten osoittaa, että on olemassa useita kokoja ja hintaluokkia, joissa luovutaan joistakin ominaisuuksista ja erityisesti grillaustilaa mutta tämä on tämä kyseinen malli on 9 joka on suurempi joka sopii tuohon laskuun hyvin pitkälti täysin nyt tämä on pohjimmiltaan tämä iso kuin kyhäelmä on pohjimmiltaan pöytägrilli. Sitä kutsutaan multigrilliksi, koska siinä on - kolme erilaista toimintatapaa, mutta pöytägrilli siinä mielessä, että tämä on kyykkyyn laitettu pöydälläsi on pistoke, joka periaatteessa tarkoittaa sitä, että et tarvitse kaasusäiliötä tai et ei tarvita hiiltä, voit vain kytkeä tämän ja olemme itse asiassa tehneet tämän kerran aiemmin Weber I:n kanssa."

"joka lanseerasi jotain hyvin samanlaista, ja nyt on jopa pizzauuneja, jotka toimivat polttoaineella.
sähköä, joten se on hieno juttu, joka tekee aloittamisesta paljon helpompaa...
ja päästä grillaamaan tai kypsennyttämään paljon nopeammin kuin normaalisti, joten juuri tämä tässä on palvelee kuudesta kahdeksaan ihmistä, en ole aivan varma miten he pääsevät tuohon tulokseen, mutta klo ainakin siinä on aika paljon pinta-alaa, josta voi valmistaa ruokaa periaatteessa kohta on se, että siinä on kolme asentoa, siksi sitä kutsutaan multigrilliksi, joka on tällainen, joka on seuraava."

"täysin auki, tässä tilassa lämpö pursuaa alhaalta ja periaatteessa antaa sinulle - grillauksen tunteen siinä mielessä, että lämpö on suunnattu alhaalta voit myös laittaa uuniin, jossa kaksi sivua tavallaan luovat uunivaikutelman, jossa kuuma ilma kiertää ympäriinsä.
ja sitten on tietysti kosketus, jossa se suljetaan kokonaan, ja siinä mielessä minä itse asiassa..."

"pidän siitä eniten, koska minä ja tyttöystäväni rakastimme ennen meillä oli yksi tällainen, mutta se oli enemmän kuin ihannoitu leivänpaahdin ja sitä kutsutaan voileipäpuristimeksi ja se on pohjimmiltaan täysin litteä - pinta-ala molemmilla puolilla ja siinä pitää todella käyttää paljon voimaa kun sulkea sitä, koska siten se tavallaan puristaa kuuman kuin kuuman voileivän kuin paninin melkeinpä - se oli aivan loistavaa ja se voi tehdä sitä hyvin paljon niin tai voi olla vain muita tapauksia jolloin lämpö ylhäältä ja alhaalta samanaikaisesti luo eräänlaisen..."

"umami-efektin, joka on mielestäni aivan ihana, joten kaiken kaikkiaan...
monet ihmiset miettivät, että entä tämä pinta-ala tässä, no kaikki tämä on tarttumaton siitä on useita versioita, joita voi halutessaan lätkäistä siihen, mutta kaikki se on tarttumaton ja kaikki ne voi laittaa suoraan astianpesukoneeseen, mikä on mielestäni erittäin tärkeää..."

"monet ihmiset näkevät meidät se voi olla yksi niistä asioista, jossa se näyttää erittäin hyvältä nyt mutta jo kahden istunnon jälkeen tai kahden illan jälkeen, kun kokkaillaan kavereiden kanssa...
ja se on ihan sekaisin etkä saa sitä enää koskaan kunnolla puhtaaksi, ja se takaa sen.
kaikki voi mennä astianpesukoneeseen auttaa lieventämään, että sillä on jopa 2000 watin vaikutus - mikä on mielestäni hyvä... Meillä ei ole sitä... On vaikea arvioida sitä lukua..."

"ja laittaa sitä pyörimään mielessänne niin, että se merkitsisi jotain konkreettista, mutta jälleen kerran Tuohon kaikkeen palataan vielä kunnon katsauksessa ja on kaksi itsenäistä termostaattia...
jotka työskentelevät tämän sisällä varmistaakseen, että se on oikea esitys siitä, kuinka kuuma se on, niin että voit ajoittaa sen sen mukaisesti pienellä näytöllä, jossa on kaksi aika siistiä mittaria tässä yksi juttu että vaikka kaikki nämä mekanismit ovat hyvin tuntuvia, en tunne niitä..."

"Tiedän, kuuletteko tämän, mutta se on hyvin ihastuttava tunto kaikkialla, mutta nämä...
kellotaulut tässä on aika muoviset enkä oikeastaan ymmärrä miksi niiden pitäisi olla... se ei ole kovin kallis...
mutta se on varmasti siinä pisteessä, että monet ihmiset ajattelisivat, että nämä kellotaulut olisivat...
ovat hieman laadukkaampia, koska se tuntuu minusta muoviselta, en ole varma, että se on sitä."

"mutta todella hieno juttu on kuten sanoin useita ruskeita multigrillejä markkinoilla tämä on yhdeksän mutta jos haluat jotain pienempää niin sitten voit ostaa pienemmän version joka on paljon halvempi.
Täällä Tanskassa se vastaa noin 150:tä, mikä näyttää...
hyvin kohtuullinen sanoisin aiomme testata sitä täysin ja kirjoittaa artikkelin lähitulevaisuudessa..."

"joten pysykää kuulolla sitä varten kiitos paljon katselusta nähdään seuraavassa jaksossa."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää