Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - 505 Games shuts Spain, France, and Germany offices

GRTV News - 505 Games shuts Spain, France, and Germany offices

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista vie teidät läpi iltapäivän uusimmat ja parhaat pelit, laitteet, teknologia, viihde, mitä ikinä haluatte, mitä ikinä haluatte.
jota rakastat."

"Meillä on sitä aina täällä GRTV Newsissa ja laajemmassa Gamereactor Networkissa, joten jos...
pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, pelien esikatseluista, yksinoikeussisällöstä ja paljon muusta Muista tarkistaa Gamereactor, mistä tahansa sen saatkin.
Hyvää karkauspäivää teillekin, meillä on sellainen vain joka neljäs vuosi, joten voisin yhtä hyvin mainita..."

"vaikka tänään se ei olekaan kovin iloinen tarina, valitettavasti katsomme - vielä enemmän irtisanomisia pelialalla tänään, erityisesti 505 Gamesin sulkeuduttua.
toimistot Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa.
Kuulostaa aika isolta jutulta, mutta kuten täällä on kerrottu, näyttää siltä, että..."

"vain alle 10 ihmistä on kärsinyt, mutta toivomme silti, että alle 10 ihmistä että pääsette nopeasti jaloillenne, mutta joka tapauksessa se on vain yksi todiste lisää, jälleen yksi todiste siitä, että peliteollisuudessa ei mene oikein hyvin.
nyt näimme EA:n irtisanomiset viime yönä, näimme PlayStationin irtisanomiset tällä viikolla, 505 takaisin vuonna Marraskuussa ilmoitettiin, että he vähentävät noin 30% työpaikoista ja nyt he eivät ole Milanoa lukuunottamatta heillä ei näytä olevan suurta läsnäoloa Euroopassa."

"HQ, mutta kyllä se on todella mielenkiintoinen asia 505:lle, koska he eivät vain ole juuri sulkeneet - toimistojaan, kuten voimme vahvistaa tänään, mutta siitä ilmoitettiin myöhään eilen illalla.
että he menettävät määräysvallan, määräysvalta siirtyy nyt kokonaan yhtiön omistukseen.
Remedy, mikä tarkoittaa, että ehkä 505 ei enää työskentele Control 2:n parissa."

"on hyvin mielenkiintoista, ehkä hyvin tavallaan osoitus tästä supistamisesta...
ehkä he vain sysäävät sen sivuun, on muitakin pelejä jotka ovat Project Ironin, Assetto Corsa 2:n, kaikkien näiden asioiden parissa, joita ihmiset haluavat.
nähdä ja silti he eivät ehkä, jälleen kerran pahoittelen, että emme voi olla oikeastaan hyvien asioiden kantaja uutisia tänään se vain näyttää siltä, että tämä on yksi niistä viikoista, kuten sanoin EA:n, PlayStationin ja muita juttuja, se on perseestä ja toivon todella, että näin ei olisi, minulla ei ole valtaa - valitettavasti tehdä asialle mitään, mutta jos tunnet jonkun, joka on kärsinyt siitä."

"tai jos tämä on vaikuttanut sinuun itse, kaikkea hyvää sinulle, se on...
Toimittajina me emme ole mukana, olemme enemmän sisällä kuin sisällä.
kuin keskivertopelaaja sanoisin, mutta silti, koskaan ei voi tietää, mitä on mitä studiossa tapahtuu, eikä koskaan tiedä mitä pukumiesten kanssa tapahtuu."

"johtajat, ihmiset, jotka tekevät isoja päätöksiä, kuten irtisanomisia, mitä he tekevät.
ja näyttää siltä, että toivottavasti tämän vuosineljänneksen loppuun mennessä - maaliskuun loppuun mennessä lomautukset loppuvat, mutta uskon, että tilanne pahenee.
ennen kuin se paranee tänä vuonna, uskon että maaliskuu tulee olemaan todella huono kuukausi - irtisanomiset, kuten olemme jo nähneet helmikuu on ollut aika huono, olemme jo saavuttaneet 80 % siitä mitä ihmisiä on irtisanottu vuonna 2023, joten uskon, että tilanne pahenee vielä ennen kuin se..."

"paranee, mutta toivottavasti verovuosi 2024 ja 2025 voivat nähdä jotain todellista parannusta.
mutta kyllä, kertokaa minulle mitä mieltä olette tästä, kuten tavallista, mitä luulette tapahtuvan?
505 Gamesin kanssa, mitä luulette tapahtuvan tällä tavalla pienennetyllä lähestymistavalla?
että se aikoo, uskotko että se toimii, kerro minulle kaikki ja toivottavasti..."

"teemme huomenna positiivisemman uutisen, nähdään myöhemmin."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää