LIVE
HQ
logo hd live | Sker Ritual
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   Videos
   Suicide Squad: Kill the Justice League
   HQ

   GRTV News - Warner Bros. left disappointed with Suicide Squad: Kill the Justice sales

   GRTV News - Warner Bros. left disappointed with Suicide Squad: Kill the Justice sales

   Audio transcriptions

   "Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen GRTV-uutisviikkoon. Tänään puhumme jostain, joka alkoi kiertää viime viikon alussa tai lopussa, eikö niin?
   Se liittyy Suicide Squad Kill the Justice League -elokuvaan, joka on yksi helmikuun suurimmista lanseerauksista, vaikka se ei ole ollut vielä kokonaista kuukautta ulkona.
   Warner Brothers, joka on tavallaan pelin kehittäneen Rocksteadyn emoyhtiö, on jo antanut oman näkemyksensä pelin tuloksesta."

   "Peli on ollut ulkona vasta muutaman viikon, mutta Warner Brothers on jo ilmoittanut talouspuhelussaan, että peli on jäänyt odotuksista, mikä ei ole varsinaisesti yllättävää, kun otetaan huomioon sen saamat, sanoisinko keskinkertaiset, mutta pikemminkin pettymyksenomaiset arvostelut, sekä se, että peliä pelaa hyvin vähän ihmisiä niillä alustoilla, joilla näemme pelaajatiedot, esimerkiksi Steamissa."

   "Näin ollen sukelletaanpa asiaan.
   Suicide Squad Kill the Justice League jäi Warnerin odotuksista. Talouspuhelussa ei kerrottu lukuja, mutta vertailu viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon ei jätä epäilyksen varaa.
   Tämä ei ehkä tule kovin suurena yllätyksenä, mutta meille kaikille näytti olevan selvää, että Suicide Squad Kill the Justice League olisi floppi."

   "Kaikkien niiden suunnittelu- ja pelattavuuspuutteiden lisäksi, joista huomautimme niin hyvin arvostelussamme, Rocksteadyn pelin ennakkomyynti oli katastrofaalinen, eivätkä konsoli- tai PC-pelaajat nousseet pälkähästä tukemaan peliä.
   Sanoin, että se tuntui meille kaikille ilmeiseltä, ja nyt meillä on siitä todiste Warner Brothersin sijoittajatapaamisen ansiosta.
   Yhtiö on kertonut, että Suicide Squad Tappaa Justice League ei ole vastannut odotuksiamme sen jälkeen, kun se lanseerattiin aiemmin vuosineljänneksellä, joten peliliiketoimintamme kohtaa vaikean vuosivertailun ensimmäisellä neljänneksellä, sanoi Warner Brothers Discoveryn talousjohtaja Gunnar Wiedenfels."

   "Viime vuonna tähän aikaan Warner Brothers toi markkinoille Tylypahkan Legacyn, josta tuli dollarimyynnin perusteella vuoden 2023 myydyin peli Yhdysvalloissa, ja uskon, että sama pätee myös Britanniassa.
   Joten vuosivertailu voi olla vieläkin kivuliaampi, jos se on mahdollista.
   Pelin tulevaisuus näyttää nyt entistäkin epävarmemmalta, vaikka toivotaankin, että DSL-sisällön, kuten Jokerin tai Mr Freezen, tulo rohkaisee joitakin pelaajia liittymään livepalveluun."

   "Joka tapauksessa ei näytä siltä, että tämä squad selviäisi nykyisessä tilanteessa kovin pitkään.
   Eli joo, yksinkertaisesti sanottuna Suicide Squad Kill the Justice League ei pärjää kovin hyvin.
   Emme ole kovin varmoja, miten se pärjää konsoleilla, koska emme koskaan näe PlayStationin ja Xboxin pelaajatietoja.
   Se on jotain, joka yleensä pidetään salassa."

   "Yleisesti ottaen voit sanoa, että peli menestyy hyvin, jos menet kauppaan ja näet, että se on alueesi 10 parhaan pelin joukossa, mikä ei ole kovin hyödyllinen tapa hahmottaa asioita.
   Voimme kuitenkin mennä Steamiin ja käyttää SteamDBCharts-alustaa, jossa pelin julkaisusta on kulunut vasta kolme viikkoa.
   Steamissa pelaa alle tuhat ihmistä, ja se on 24 tunnin huippu."

   "Tällä hetkellä peliä pelaa alle 400 ihmistä, ja sen kaikkien aikojen huipulla, julkaisun aikoihin, sitä pelasi noin 14 000 ihmistä, mikä ottaen huomioon, että Helldivers joutuu jatkuvasti päivittämään palvelinkapasiteettiaan yli 800 000:een tällä hetkellä, kaikkien aikojen huippu Steamissa alle 13 500 on aika surkea.
   Joo. Ja sitten on vielä käyttäjäarvostelut, joista 78,76% on kuulemma positiivisia."

   "Mutta kannattaa sanoa, että käyttäjäarvostelun jättämiseen ei näennäisesti tarvitse kuin omistaa peli.
   En siis välttämättä pitäisi käyttäjäarvosteluja erityisen luotettavana asiana.
   Mutta kyllä, pitkä tarina lyhyesti sanottuna on se, että Warner Bros:n löytö ei ole tällä hetkellä kovinkaan tyytyväinen Suicide Squad Killing Justice Leagueen, mikä ei taida montaa yllättää."

   "Näytti jo siltä, että pelillä tulee olemaan kova paikka, ja että sen on uhmattava odotuksia, sanotaanko, menestyäkseen.
   Mutta siitä huolimatta peli ei näytä pärjäävän kovin hyvin. Ehkä he pystyvät muuttamaan sitä, mutta itse pysyn edelleen siinä uskossa, että heti kun Roxannen täytyy periaatteessa sanoa, että tämä ei toiminut, siirrymme seuraavaan peliin.
   Samoin kuin toivon edelleen, että Arcane tekisi Redfallin kanssa, sen sijaan, että yrittäisi vuosikausia korjata peliä, käyttäkää resurssinne muualla, palatkaa siihen, minkä osaatte, ja palatkaa siihen, missä olette todella, todella, todella hyviä molemmilla studioilla, yksinpelitarinoihin."

   "Toivottavasti näin on. Muuten, jos he yrittävät kääntää asian, muista jatkaa postausta lisätiedoilla.
   Tiedämme, että Suicide Squadia laajennetaan muilla hahmoilla, kuten Jokerilla, Mr. Freezellä, näköjään myös pelottelijoilla.
   Mutta jälleen kerran, voitte lukea lisää tästä kaikesta paikalliselta pelioikeusalueeltanne.
   Mutta muuten meillä ei ole muuta aikaa tämänpäiväisessä GRTV-uutisten jaksossa. Palaamme huomenna seuraavaan jaksoon, joten pysykää kuulolla."

   "Siihen asti toivottavasti nautitte maanantain loppupäivästä, ja nähdään toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

   GRTV News

   lisää

   GRTV

   lisää

   Leffatrailerit

   lisää

   Trailerit

   lisää

   Tapahtumat

   lisää