Suomi
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Hidetaka Miyazaki confirms new Shadow of the Erdtree DLC details

GRTV News - Hidetaka Miyazaki confirms new Shadow of the Erdtree DLC details

Audio transcriptions

"Hei! Tervetuloa toiseen GRTV After News -uutiseen. Olen Alex, kuten tavallista, joka vie teidät läpi...
iltapäivän uusimmat ja parhaat pelivälineet, tekniikka, viihde, mitä ikinä haluatte, Mitä ikinä rakastatkin, meillä on sitä aina täällä GRTV-uutisissa ja laajemmassa Gamereactorissa..."

"Verkko. Jos siis pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, pelien ennakko-odotuksista, eksklusiivisesta sisällöstä, - ja paljon muuta, muista käydä katsomassa, mistä saat paikallisen Gamereactorin. Mutta Nyt puhumme eilisen suurimmasta jutusta. I Tiedän, että meillä oli suuri Nintendo Parlour Direct, tiedän, että meillä oli Hi-Fi Rushin julkistaminen..."

"tulossa PS5:lle, mutta onko oikeasti mitään suurempaa kuin Elden Ring DLC juuri nyt?
Tuntuu että ei, se voi johtua vain siitä että olen puolueellinen mutta rehellisesti sanottuna eilinen Direct, se antoi meille tavallaan sen, minkä jo tiesimme, mutta mielestäni iso asia, joka tavallaan tavallaan - yllätti kaikki, oli se, että Elden Ring, sen DLC, siinä on paljon juttuja ja me luultavasti käsittelemme sitä kaikki neljä kuukautta sen julkaisuun asti."

"kesäkuussa.
Mutta joka tapauksessa, Hidetaka Miyazaki, jos et tiedä kuka hän on, hanki elämä. Tai ehkä jos tiedät kuka hän on liian hyvin, hanki elämä. Kunhan vitsailin tietysti molemmissa tapauksissa. Mutta Joka tapauksessa, hän on Soulsborne Sekiro Ringin johtaja."

"sarjan, kuten se kai tunnetaan. Ja hän on kertonut meille lisää yksityiskohtia. Ben kertoi julkistuksesta itse DLC:stä tänä aamuna, mutta kuten aina, on aina kehittyviä tarinoita...
Tässä tapauksessa.
Käymme siis läpi periaatteessa sen, mitä Miyazaki sanoi olevan tulossa tässä laajennuksessa."

"Siitä tulee From Softwaren suurin, suurin laajennus tähän mennessä. Sen hinta tulee olemaan 40 dollaria. Tämä ei ole tässä artikkelissa, vaan toisessa aamulla ilmestyneessä artikkelissa, jonka voitte lukea Game Reactiven sivuilta, koska uutisia on niin paljon. Päätimme jakaa sen ajan säästämiseksi ja lukusilmiesi säästämiseksi. Jos haluatte vain tietää, mitä on tapahtunut tulossa, katsokaa tätä. Jos haluat tietää keräilijäpainosten hinnat - ja muuta sellaista, tsekkaa tuo toinen."

"Mutta joka tapauksessa.
Se maksaa 40 dollaria, sen mukana tulee kartta joka on tavallaan isompi kuin Limgrave luulen että Miyazaki vertasi sitä 10 uutta pomoa, 8 uutta aseluokkaa, paljon uusia aseita, jotka täyttävät nämä luokat, uusia varusteita, uusia taitoja, kaikkea hyvää. Haluat luultavasti vaihtaa..."

"heti kun pääset uuteen peliin. Mutta kyllä, se vaikuttaa hyvin, hyvin jännittävältä. Osoitteesta tietysti meillä on myös uusi tarina, Helmed by George RR Martin. Miyazaki teki selväksi toteamaan, että George RR Martin ei ole tullut tekemään uutta työtä, se on enemmänkin kun hän kirjoitti Elden Ringin tarinaa."

"Miyazaki ja FromSoftwaren tiimi vilkaisivat sitä ja ajattelivat, että tämä osa tarina olisi loistava tapa saada DLC.
Jos et ole vielä katsonut traileria pohjimmiltaan, näyttää siltä, että olemme menossa Shadowiin Realm uskoakseni kutsutaan, jotain vastaavaa, jossa periaatteessa näemme Mikella on siellä, tai luulen, että hänen patsaansa nimi on Messmer the Impaler tai jotain."

"sellainen. Se ei ehkä teknisesti ole Mikella. Säästän sen jollekulle, joka oikeasti, todella tuntee tarinat ja nämä jutut. Tai he saattavat vain säästää sitä myöhempää aikaa.
tarinaan, jos heitä kiinnostaa.
sitä toista asiaa varten."

"Pelkään tätä laajennusta, koska luulen, että se tulee sisältämään Melaniaa kovempia pomoja mikä saa minut haluamaan kuolla.
Mutta joka tapauksessa, miksi olet innostunut Elden Ring Shadow of the Oatrystä?
Mikä tässä isossa pitkässä listassa on innostanut sinua eniten?
Se maksaa 40 dollaria, onko se mielestäsi reilu hinta?
Kertokaa minulle kaikki tämä ja paljon muuta tavalliseen tapaan, mutta nähdään huomenna GRTV:n uutisissa."

"Siihen asti hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää