Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Nintendo Direct confirmed for Wednesday

GRTV News - Nintendo Direct confirmed for Wednesday

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään puhumme jostain, mitä olemme odottaneet tapahtuvan jo jonkin aikaa.
Nintendo on vihdoin vahvistanut vuoden ensimmäisen Nintendo Directin. Se ei ole Direct, jota moni meistä olisi odottanut, mutta se on kuitenkin Direct, ja se on tärkein asia, joka siitä on otettava."

"Sukellamme sisään, katsomme, mitä tämä Direct tulee olemaan, ja puhumme siitä hieman enemmän sen jälkeen.
Nintendo Direct vahvistettu keskiviikoksi. Älkää odottako uutisia Super Nintendo Switch 2:sta, mutta pelejä kuten Hi-Fi Rush ja muuta, sillä kyseessä on yhteistyökumppanien esittely.
Nintendolla on perinteenä Direct-esittely joka helmikuu, joten se oli hyvin odotettua, kun huhut vuoden 2024 ensimmäisestä esittelystä alkoivat jo viikkoja sitten. Ainoa kysymys oli, milloin se tarkalleen ottaen saapuisi. Nyt tiedämme sen."

"Japanilainen konsolivalmistaja vahvistaa Nintendo Direct -kumppaniesittelyn alkavan kello 14.00 GMT 15.00 asetettu 21. helmikuuta.
Meille kerrotaan vain, että 25-minuuttinen show keskittyy Nintendo Switchille vuoden 2024 alkupuoliskolla tuleviin kolmannen osapuolen peleihin, mutta kannattaa ehkä muistaa, että huhujen mukaan show viivästyi Xboxin viime torstain julkistusten takia.
Voisiko tämä tarkoittaa, että näemme Hi-Fi Rushin tai Pentamentin? Se selviää keskiviikkona."

"Mitä pelejä toivot näkeväsi ja oppivasi niistä lisää?
Ja tässä on ilmoitus. Tämä on amerikkalainen ilmoitus, koska se on Tyynenmeren kielellä.
Tässä on ilmoitus. Tämä on amerikkalainen ilmoitus, koska se on Tyynenmeren alueella.
Tässä on ilmoitus. Tämä on amerikkalainen ilmoitus, koska se on Tyynenmeren alueella."

"Normaaliaika ja itäinen normaaliaika mutta ilmeisesti kello 14.00 GMT, 15.00 CET...
mutta ilmeisesti kello 14.00 GMT, 15.00 CET...
Nyt on syytä sanoa, koska, siksi tämä Direct on hieman mielenkiintoinen, koska A kyllä se keskittyy kolmansiin osapuoliin, joten ehkä saamme niitä ilmoituksia noin Hi-Fi Rush ja Pentament tekevät debyyttinsä Switchillä Ehkä Sea of Thieves, tämmöisiä juttuja Se mitä emme varmasti näe on Mitä emme näe varmasti on on mitään uudesta konsolista milloin se tapahtuu ehkä nintendon tavanomaiseen tyyliin kanssa he luultavasti vain julkaisevat trailerin, jossa ilmoitetaan siitä jossain vaiheessa, oli se sitten tänä tilikautena."

"nyt huhujen viivästymisen takia kuka tietää mutta se ei tule olemaan tähän suuntaan älä odota että tulee katso lisää nintendo switchistä super nintendo switchiin tässä um älä odota mitään first party -ohjelmasta, joten huolimatta siitä, että prinsessa persikka showtime ilmestyy.
maaliskuun puolivälissä älkää odottako näkevänne traileria siitä täällä, koska tämä keskittyy - yhteistyökumppaneihin ja kolmannen osapuolen peleihin, joten älkää odottako mitään peleistä, jotka oletettavasti ovat jotka ovat tulossa kesällä, kuten Luigi's Mansion 2:n remaster, jota kutsutaan myös nimellä dark moon."

"en ikinä muista pelin nimeä mutta en odota sitäkään koska en tule sitäkään näkemään en ole siellä ja samoin tämä ei ole oikeastaan suora lähetys, eikö niin? Kyllä voit.
se alkaa huomenna klo 14.00 GMT 15.00, mutta se on vain...
He julkaisevat videon, joten voit katsoa sen tilauksesta. Se on outo juttu."

"Tässä on paljon mielenkiintoisia asioita siitä, miten he tekevät sen... periaatteessa minä En usko, että odotamme niin paljon merkittäviä ilmoituksia, jos et pidä niitä.
xboxin cross-platform-nimikkeitä, joiden oletamme debytoivan jossain vaiheessa...
vaiheessa uh kuin merkittävä ilmoitus, mutta minusta pentagon tai hi-fi rush on tulossa switchille ei ole niin iso ilmoitus kuin vaikkapa hollow knight silk song saa julkaisupäivän ja kaikki tämä saa minut ajattelemaan, että emme luultavasti tule saamaan erityisen suurta määrää - ilmoituksia, mutta siitä huolimatta se on vuoden ensimmäinen nintendo-johtaja, joten jos haluatte - tällaisista live-esityksistä, muista seurata sitä huomenna, ja me tietenkin raportoimme siitä kaikesta."

"paikallisena alueena kaikki trailerit ja ilmoitukset ja kaikki se hyvä juttu joten pysykää siellä pysykää kuulolla, mutta muuten meillä ei ole muuta aikaa, joten palaamme huomenna puhumme jostain epäilemättä yhtä mielenkiintoisesta asiasta, joka koskee tätä suoraa, koska se ei ole vielä tapahtunut, kun nauhoitamme tämän ensi vuoden tv-uutiset, mutta uh epäilemättä se on on jotain jännittävää, joten liittykää seuraamme."

"huomenna siihen asti kuitenkin toivon että nautitte lopusta tiistaista ja nähdään taas.
Toisella puolella pidetään huolta toisistamme"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää