Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Xbox shuts down exclusivity concerns

GRTV News - Xbox shuts down exclusivity concerns

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News kun me odotettiin eilisen jakson jälkeen. Tänään aiomme puhua aiheesta Xboxin virallisen podcastin tapahtumista, jotka tapahtuivat eilen illalla. Nyt, outo paikka ilmoittaa kaikista näistä asioista, podcast. Minulle se ei ollut oikeastaan podcast, se oli enemmänkin talk show, kuin video talk show. Mutta siitä huolimatta, erilaiset Microsoftin pelijohtajat, kuten Phil Spencer, Sarah Bond ja Matt Booty kokoontuivat yhteen."

"puhuakseen Xboxin tulevaisuudesta ja hälventääkseen monia huhuja, joita huhuja ja huolenaiheita, joita on esiintynyt viime viikkoina.
Pohjimmiltaan se on tavallaan sitä, mitä odotimme, eikö? Xbox ei aio mihinkään, Xboxin toimintatapaan ei tule mitään massiivisia muutoksia."

"se vain yrittää julkaista joitakin pelejään eri alustoilla.
Katsotaanpa siis ilmoituksia. Ei Starfieldiä.
tai Indiana Jonesia PlayStationille, koska Xbox pitää yksinoikeussuunnitelmansa, mutta on neljä salaista poikkeusta. Xboxin virallinen podcast pudotti juuri erikoisjakson, jossa käsitellään Xboxin tulevaa strategiaa. Siellä on ollut paljon huhuja joidenkin väittäessä, että Microsoft saattaisi harkita luopuvansa yksinoikeuspelistrategiasta ja tämä oli myös pääaiheena. Kävi ilmi, että ensimmäiset huhut olivat totta, mutta jälkimmäiset eivät. Neljä peliä, kaikki vähintään yli vuotta vanhat, ovat itse asiassa tulossa muille formaateille. Nimikkeitä ei paljastettu, mutta on olemassa melko varmoja vihjeitä ja vuotoja, jotka todistavat, että Hi-Fi Rush ja Sea of Thieves ovat kaksi niistä, jotka varhaisimmat huhut kertoivat. Penchantin uskotaan olevan kolmas peli, kun taas neljännen uskotaan olevan Grounded. Joukkueet pääsevät julkistamaan nämä multi platformin tittelit itse, mikä jää nähtäväksi. Huhuttiin myös, että Starfield ja tuleva Indiana Jones and the Great Circle olisivat monialustaisia kuten hyvin, mutta Phil Spencer kiisti tämän suoralta kädeltä. Joten periaatteessa hyvin vähän näyttää muuttuneen."

"Tässä julkistuksessa sanottiin siis, että kyseessä olivat yli vuoden vanhat pelit. Kahdessa niistä oli yhteisölähtöinen eräänlainen ajattelutapa, joka meidän mielestämme vaikuttaa yleiseltä määrältä, jos tekee oikean asian ja saa oikeanlaista rahaa. Joten mielestäni on mielenkiintoista nähdä, miten tämä toimii.
Kysymys oli yli vuoden vanhoja kysymyksiä, joista kahdessa oli yhteisölähtöinen ajattelutapa.
joka on ajattelemme meri varkaita ja maadoitettu um ja sitten toiset he sanoivat, että - pelejä joita ei välttämättä koskaan kehitetty yksinoikeudellisiksi joten Tässä kohtaa hi-fi russian pentament tulee mukaan yhtälöön um ei ole mitään päivämäärää milloin nämä ei ole myöskään mitään erityistä ilmoitusta siitä, mitä alustoja odotamme..."

"mutta siitä ei ole ollut mitään mainintaa, mutta kyllä, odotamme, että että Playstation ja Switch saavat molemmat nämä nimikkeet, jotka kun katsoo näitä neljä kyseistä peliä hi-fi rush sea of thieves grounded ja pentament se on luultavasti hi-fi rush se on niistä kaikista modernin se jota katsoo ja miettii onko se vaihtaminen pystyy käsittelemään sitä, mutta loput niistä on useita vuosia vanhoja..."

"joten se on maadoitettu pentament on hyvin pieni peli joten ajattelet itsellesi että nuo pelit ovat - tulevat varmasti olemaan varmoja hittejä myös switchillä uh mutta tämän yksinoikeusjutun lisäksi mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, jos olet xboxin puhdas veri pitäisikö sanoa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että nimikkeesi tulevat muille konsoleille ja ette saa mitään takaisin vastineeksi, kuten ette näe mitään sony interactive entertainment -nimikkeitä..."

"tulossa xboxille vastineeksi um se ei tule muuttumaan samoin he myös vahvistivat että game pass pysyy xboxin juttuna joten se tulee olemaan edelleen pc ja xbox game passia game passia ei tulla näkemään playstationilla lähiaikoina um vahvistettiin myös, että siellä on tulee olemaan iso xbox showcase kesällä taas joten luultavasti joskus kesäkuun alussa jos minä uh ja sitten myöskin oletettavasti laitteiston paljastus myöhemmin uh loma-aikana aikana tänä vuonna ja sitten myös xbox vahvisti myös, että he työskentelevät seuraavalla sukupolven laitteistoa, joten jos pidät konsoleista, xbox-konsolit eivät ole menossa minnekään."

"joko seuraava sukupolvi on ehkä täysin digitaalinen ja ehkä jopa pilvipohjaisempi...
teknologiaa, mutta siitä huolimatta tulee xbox-konsoli, kuten olemme sanoneet...
jo jonkin aikaa voitte katsoa artikkelia jonka kirjoitin tammikuussa xbox konsolit myynnin takia vaan game pass tilausten takia joita he onnistuivat saamaan siitä He ilmoittivat myös, että pelipassit ovat saavuttaneet 34 miljoonaa tilaajaa, mikä on - valtava määrä ihmisiä, jotka käyttävät xbox-konsoleita pelatakseen xbox-pelejä ja muita kolmannen osapuolen pelejä."

"joten periaatteessa tämä podcast oli xboxin sanomaa, että älkää huolehtiko meistä...
me ollaan ihan kunnossa ei me ei tulla päihittämään sonya tai nintendoa lähiaikoina konsolimyynnissä.
ja se on hienoa kyllä meidän pelinkehitysputkemme on hieman outo tällä hetkellä mutta Se on hyvä, meillä on Activision blizzard nyt heidän pelinsä tulevat xboxille odotamme tulvaa xboxin game pass -myyntiä ja muuta sellaista, odotamme sen siirtyvän myöhemmin myös lisää uh ja eräänlaista kasvua yhtiölle joten um joo paljon tietoa löydät sen kaiken Local Gamerin alueelta sekä itse podcastista, jos et ole vielä tutustunut siihen."

"mutta muuten meillä ei ole enempää aikaa palaamme maanantaina seuraavaan jaksoon Toivottavasti nautitte perjantaista ja viikonlopusta ja nähdään taas toisella puolella.
Pitäkää huolta toisistanne sinä"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää