Suomi
Gamereactor
Videos
Helldivers II
HQ

Helldivers II - Video Review

Helldivers II - Video Review

Audio transcriptions

"Helldivers 2 voidaan tiivistää melko yksinkertaisesti. Laskeudutaan planeetalle, suoritetaan joukko tehtäviä ja ammutaan paljon hyönteisiä ja robotteja, mikä on joskus päätehtävä, ja sitten palataan takaisin alukselle.
Helldivers 2 on ytimeltään melko yksinkertainen, mutta näin yksinkertaiseksi voi tietysti tiivistää lähes kaikki pelit. Laskeudut, sinun on päästävä johonkin pisteeseen, ammut ja suoritat tehtävän, ja sitten palaat takaisin aluksellesi."

"Tämä toistuu yhä uudelleen ja uudelleen, ja muutaman läpipeluukerran jälkeen tunsimme melkein hieman kyllästyneemme, mutta samalla kaikessa yksinkertaisuudessaan oli jotain viihdyttävää.
Jos yksinkertaisuuden voi hyväksyä, Helldivers 2 onnistuu olemaan viihdyttävä.
Ensimmäinen hyppymme oli soolohyppy, ennen kuin tajusimme onnekkaasti, miten paljon hauskempaa se oli muiden kanssa."

"Sen lisäksi, että tajusimme, että näin se todellakin pitäisi kokea, tajusimme myös, miten tehtävät saavat täysin erilaisen tunnelman liittolaisten kanssa.
Jokaisen suoritetun tehtävän jälkeen meidän oli palattava aluksellemme.
Jokaisen suoritetun tehtävän jälkeen nouset tasoa, ja kun sinun täytyy palata aluksellesi, se on vain valmistautumista seuraavaa tehtävää varten."

"Kartan kautta valitset, millä planeetalla haluat käydä.
Se näyttää myös, kuinka lähellä olet voittoa, joka on kaikkien Helldivers 2:n pelaajien yhteinen ponnistus.
Planeettojen valikoima on tässä julkaisuvaiheessa hieman liian pieni, vaikka ne ovatkin varsin monipuolisia ja tarjoavat erilaisia tehtäviä.
Yhdessä esimerkiksi taistelimme robotteja vastaan, ja vaikeusaste ylöspäin käännettynä, ja jännitystä oli paljon enemmän kuin alkutaisteluissa."

"Tässä jokainen laukaus ja kranaatti tuli tärkeäksi.
Ja koska sekä ammuksia, kranaatteja että stim-paketteja on rajallinen määrä, on tärkeää käyttää sitä mitä on, kunnes löytää hengähdystaukoa ja painaa sekvenssiä uusien tarvikkeiden viilaamiseksi.
Näitä viilennettäviä asetuksia käytetään melko usein, ja vaikka niillä on lyhyt jäähdytysaika ennen kuin niitä voi käyttää uudelleen, olisimme toivoneet, että niitä olisi rajoitettu hieman enemmän."

"Ilmaiskut muuttuvat hieman hektisiksi, kun olet neljän hengen joukkueessa, mutta efekti on kuitenkin loistava todella voimakkaine räjähdyksineen ja valoineen, mikä vie meidät grafiikkaan.
Ja tässä kohtaa Helldivers 2 toimii mielestämme erittäin hyvin monessa suhteessa.
Grafiikka ei ole teknisesti kaikkein kehittyneintä, kaukana siitä, mutta kaikki kuvasta ja mainituista valoefekteistä on todella hienoa."

"On myös alueita, joissa peli ei aivan yllä sille visuaaliselle tasolle, johon olemme nykyään aika hemmoteltuja, mutta koska peli sujuu niin hyvin planeetoilla juostessa, emme ole suhtautuneet tähän kokonaisuutena liian kriittisesti.
Myös ääniraita tuo tunnelmaa, ja äänitehosteet ovat hyvin tahdistettuja.
Kaiken kaikkiaan teknisesti ei maailmanluokkaa, mutta ehdottomasti hyvä."

"Vaikka arvostammekin Helldivers 2:ta sellaisenaan, se ei ole mielestämme niin hyvä kuin luulimme sen olevan.
Mielestämme sitä olisi voinut kehittää hieman enemmän.
Alus, johon palaat, tuntuu melko käyttämättömältä, pelin tarina on melko ohutta, ja vaikka emme vaadi, että peliä täytetään ääriään myöten aktiviteeteilla ja muilla asioilla, tunnetta käynnissä olevasta täysimittaisesta sodasta olisi voinut lisätä."

"Muutama ylimääräinen huone aluksellasi, muutama NPC, dialogi, joka muuttuu etenemisestäsi riippuen, olisi vaatinut hyvin vähän, jotta Helldivers 2 olisi tuntunut syvemmältä.
Emme myöskään pidä siitä yksinkertaisesta tosiasiasta, että sinun on oltava koko ajan verkossa, vaikka aiot mennä yksin.
Helldivers 2:n puolesta puhuu se, että siinä voi pelata yksin."

"Helldivers 2:n puolesta puhuu se, että sen avulla voit mennä yksin.
Helldivers 2:n puolesta puhuu se, että sen avulla voit mennä yksin.
Asiat kehittyvät ja uusia asioita lisätään.
Silti, sellaisena kuin se on nyt, se on viihdyttävä toimintaspektaakkeli, jota on ehdottomasti parasta pelata muiden kanssa."

"Toistuvuudesta huolimatta meillä on ollut sen kanssa hauskaa, ja odotamme innolla, että pääsemme sukeltamaan uusille planeetoille pelastamaan ihmiskunnan."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää