Suomi
Gamereactor
Videos
Deadpool & Wolverine
HQ

GRTV News - Deadpool & Wolverine now has the world's most watched trailer

GRTV News - Deadpool & Wolverine now has the world's most watched trailer

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhumme jostain, josta puhuimme aiemmin tällä viikolla, koska toinen ennätys on tehty rikkoutunut, joka liittyy asiaan, josta puhuimme tällä viikolla, ja se on tietysti Deadpoolin ja Wolverinen traileri. Nyt olemme nähneet aiemmin melko paljon siitä lähtien, kun minä..."

"Spider-Man No Way Home julkaistiin pian Endgamen jälkeen. Olemme nähneet erilaisia Marvel-elokuvia. Ne eivät ole saaneet yleisöä innostumaan.
kuten aiemmat. Ne ovat menestyneet hyvin. Trailerit ovat toimineet hyvin. Elokuvat ovat pärjänneet yleisesti ottaen hyvin. Mutta emme ole nähneet montaa todellista blockbusteria."

"Marvel-elokuvista lukuun ottamatta Guardians of the Galaxya, joka teki 800 miljoonaa.
Thor teki 700 miljoonaa. Sellaisia lukuja. Mutta yksikään ei ole ollut todellinen kassamagneetti...
joita odotimme Marvel-elokuvilta.
Mutta näyttää siltä, että Deadpool ja Wolverine ovat tulleet esiin eri Marvel-elokuvissa."

"Ja Deadpool ja Wolverine tulee olemaan se paluu muotoon. Ja me sanomme sen, koska nyt kun traileri on ollut ulkona jo muutaman päivän, meillä on tilastot sen ensimmäiset 24 tuntia. Ja ne ovat merkittäviä. Todella merkittäviä. Joten sukelletaanpa sisään ja katsotaan.
Deadpool ja Wolverine on nyt maailman katsotuin traileri. Jep. Ei edes Hämähäkkimies No Way Home on saanut yhtä paljon katsojia ensimmäisen vuorokauden jälkeen. Saimme vihdoin ensimmäisen traileri elokuvasta, jonka nimi on nyt Deadpool ja Wolverine. Ja se on ensimmäinen traileri jonka nimi on nyt Deadpool ja Wolverine Super Bowlin aikana. Ja olin ilmeisesti kaukana ainoa, joka oli erittäin innoissaan elokuvasta ja nautti todella paljon ensikatselusta. Disney paljasti, että Deadpoolin ja Wolverinen traileri katsottiin yli 365 miljoonaa kertaa aikana sen 24 tunnin aikana. Ensimmäiset 24 tuntia anteeksi internetissä. Se tekee siitä historian katsotuimman elokuvatrailerin 24 tunnin aikana, sillä se päihittää Spider-Man No Way Home -elokuvan aiemman ennätyksen 355,5 miljoonaa katsojaa."

"Tarkoittaako tämä, että Deadpool ja Wolverine voivat kaataa muut Marvel-elokuvat? Avatar ja kaltaisensa lipputuloissa, kun se saa ensi-iltansa 26. heinäkuuta.
Tuosta on nyt muutama asia irrotettava. Yksi, en usko, että näemme - että se voittaa Avatarin siitä yksinkertaisesta syystä, että Avatar on lipputulojen jättiläinen toisin kuin lähes mitään muuta. Ihmiset rakastavat isoja sinisiä apinoita, joten en usko, että näemme sen voittavan Avatar. En usko, että se voittaa Avengers Endgamea. Ehkä Infinityä War mutta en usko että näemme sen voittavan Avengers Endgamea. Ja se saattaa kamppailla kilpailemaan Titanicin ja vastaavien kanssa. Noiden kahden miljardin dollarin elokuvien kanssa. Mutta Spider-Man No Way Home on luultavasti se, mihin tämä elokuva tulee yltämään. Olettaen, että että tämä kiinnostus, jota traileri osoittaa, muuttuisi lipputuloiksi..."

"myyntiin. Jos näin on, tämä tulee olemaan melko varmasti menestynein Marvelin elokuva vuosiin. Ja se tulee luultavasti tienaamaan enemmän rahaa kuin edelliset elokuvat.
viisi tai kuusi Marvel-elokuvaa yhteensä. Joten on todella mielenkiintoista nähdä, että tällainen menestystä. Vertailun vuoksi, kuinka suuri tämä traileri on ollut, koska..."

"sitä voi olla vaikea tavallaan arvioida Spider-Man No Way Homeen verrattuna. I don't think että aiomme nähdä elokuvan. Grand Theft Auto 6 paljasti trailerit. Luulen, että se vain sai vajaat 100 miljoonaa katselukertaa ensimmäisen vuorokauden aikana. Tämä traileri sai 365 miljoonaa katselukertaa.
Joten se on täysin eri asia, kun katsoo tätä. Kiinnostus tätä elokuvaa kohtaan on kattoon. Ja kun otetaan huomioon, että se on Marvelin ainoa iso elokuva tänä vuonna, - Emme saa yhtään Marvel Cinematic Universen elokuvia tänä vuonna. Kyllä tulee tv-sarjoja. Kyllä."

"on suunnitteilla tv-sarjoja Disney+:lle. Tämä on ainoa suuri suuri lipputulo, jonka Marvel on tehnyt.
on tulossa ensi-iltaan.
tänä vuonna, ja se osoittaa, että ihmiset ovat todella innoissaan siitä, ja se osoittaa, että Marvel on Joten oletan, että tulemme puhumaan paljon Deadpoolista ja Wolverinesta."

"seuraavien kuukausien aikana aina sen ensi-iltaan 26. heinäkuuta asti.
aiemmin tällä viikolla odotamme lisää trailereita ehkä ne eivät ole niin paljastavia kuin jotkut muut Marvel-elokuvat, joita olemme nähneet aiemmin, mutta emme ole nähneet mitään siitä.
Hugh Jackmanin Wolverinea vielä, joten näyttäisi siltä, että odotan hänen olevan melko näkyvästi esillä jossakin seuraavista seuraavissa trailereissa, mutta kyllä, siinä kaikki aika, mitä meillä on tämänpäiväisessä GOTV-uutisten jaksossa! palaamme nyt huomenna viikon seuraavaan jaksoon joten siihen asti toivottavasti nautitte lopuista jaksoista keskiviikkonne ja nähdään taas toisella puolella. Pitäkää huolta itsestänne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää