Suomi
Gamereactor
Videos
Kingdom of the Planet of the Apes
HQ

GRTV News - Kingdom of the Planet of the Apes trailer is full of conflict and suspense

GRTV News - Kingdom of the Planet of the Apes trailer is full of conflict and suspense

Audio transcriptions

"Hei kaikki, tervetuloa toiseen GRTV After News, olen Alex, kuten aina vie teidät läpi uusimmat ja parhaat teknologiat, laitteet, pelit, viihde, mitä ikinä haluatte.
mitä rakastat, meillä on sitä aina täällä GRTV Newsissä ja myös laajemmassa Gamereactorissa..."

"Networkissa, joten jos pidät peliarvosteluista, esikatseluista, elokuva-arvosteluista ja muusta, muista tarkistaa se.
mistä ikinä Gamereactor-ohjelmasi saatkaan, mutta nyt riittää höpötykseni, mennäänpäs tämän päivän uutisiin. Ei ole yllättävää, että käymme läpi jotakin, joka näytettiin eilisillan Super Bowl. Jos et katsonut Super Bowlia, se on reilua, mutta siinä on yleensä paljon..."

"trailereita, erityisesti elokuvatrailereita, jotka ovat tulossa meille ja tavallaan esittelevät mitä on tulossa ulos lähikuukausina, ellei jopa koko vuonna. Me on esimerkiksi Deadpool 3, josta on jo puhuttu toisessa GRTV News -videossa, Meillä on Despicable Me 4, Wicked, muutama muu juttu, Paavo ja Patrick..."

"Wong-kommentti, se oli hurjaa menoa. En katsonut esitystä, mutta sen jälkeiset meemit ovat olleet...
olleet aika hyviä. Pääsimme myös katsomaan Kingdom of the Planet of the Apesin traileria, Apinoiden planeetan universumin uuden trilogian ensimmäinen esittely. Minä vain...
annan trailerin soida taustalla, kunhan olemme päässeet tämän mainoksen ohi."

"Mutta kyllä, pohjimmiltaan se on täynnä tyypillistä, tavallista todella hyvää CGI:tä, kun katsoo näitä...
apinoita, ja pohjimmiltaan se sijoittuu muutama sata vuotta, jos en ole väärässä, tapahtumien jälkeen.
War for the Planet of the Apes -elokuvan jälkeen, joka oli kolmas elokuva Caesar-trilogiassa.
Caesar on jo kauan sitten kuollut, kuten tiedämme, ja olemme ikään kuin uudella planeetan Planet of the jossa apinat todella omistavat sen, ja ihmisiä tavallaan metsästetään ja heistä on tullut..."

"tavallaan kehittyneet. Näyttää siltä, että johdossa on uusi kuningas, Proxius, Uskon hänen nimensä olevan, mutta hän ei ole kovin siisti kaveri, kuten tiedämme, ja se on meidän pojastamme kiinni, - Nooan selvittää, mitkä olivat maailman salaisuudet, ja että ihmiset eivät oikeastaan ole - niin pahoja. Tiedättekö, apinat metsästävät ihmisiä ja kohtelevat heitä kuin toisarvoisia olentoja, periaatteessa, ja Noahin mielestä se ei ole oikein. Mutta apinoiden planeetan valtakunta -elokuvassa - se on periaatteessa eräänlainen apinoiden ja ihmisten roolien vaihto, ja se on..."

"hyvin mielenkiintoista, rehellisesti sanottuna. Olen pitänyt alkuperäisestä trilogiasta Kingdom of the Apinoiden planeetta -elokuvia, ja Kingdomin paluu ei ole vielä ihan varma.
vielä. En tiedä, onko siinä samaa charmia kuin alkuperäisissä elokuvissa, joissa Andy Serkis...
ei ole enää mukana kuin Caesarin pääroolissa, mutta olen ehdottomasti avoin sille, että näkemään, mistä siinä on kyse. Siitä tulee mielenkiintoinen matka. Uskon, että siitä tulee on mielenkiintoista nähdä paljon enemmän kehittyneestä apinayhteiskunnasta, miten ne kaikki pystyvät puhumaan..."

"nyt, kun taas vielä viimeisen trilogian kolmannessa elokuvassa oli vielä melko vähän niitä, jotka jotka eivät osanneet puhua, vaan kommunikoivat vain viittomakielellä, vaikka he olivatkin hyvin paljon älykkäitä. Ja olemme yhä tässä vaiheessa, jossa apinoiden yhteiskunta ei ole täysin kehittynyt...
Charles Hensonin klassisen elokuvan pisteisiin, tai jotain sellaista. Charles Henson?
En ole varma onko tuo näyttelijän nimi. En muista näyttelijän nimeä. Joka tapauksessa, muistatko sen näyttelijän nimeä, joka oli alkuperäisessä Apinoiden planeetta -elokuvassa?
Mitä mieltä olet Kingdom of the Planet of the Apes -elokuvasta? Luuletko että siitä tulee hyvä?
Tuleeko siitä mielestäsi huono? Kertokaa kaikki tämä ja paljon muuta, niin nähdään huomisessa GRTV:n uutisvideo. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää