Suomi
Gamereactor
Videos
Banishers: Ghosts of New Eden
HQ

8 Reasons to be Excited about Banishers: Ghosts of New Eden (Sponsored)

8 Reasons to be Excited about Banishers: Ghosts of New Eden (Sponsored)

Audio transcriptions

"Olemme joutuneet odottamaan hieman odotettua kauemmin aloittaaksemme matkamme 1600-luvun Pohjois-Amerikkaan, mutta onneksi odotus on melkein ohi.
Dontnodin uusin toimintaroolipeli, Banisher's Ghosts of New Eden, debytoi 13. helmikuuta, merkitys faneille PC:llä, PlayStation 5:llä ja Xbox Series X- ja S-konsoleilla."

"voivat alkaa kokea Antia Duatin ja Red Mac Wraithin tarinan.
Kun Banisher's Ghosts of New Eden on melkein täällä, olemme poimineet kahdeksan syytä, miksi sinun pitäisi olla innoissasi tästä pelistä.
Vie pelaajat Pohjois-Amerikan karuun erämaahan vuonna 1695, tarina pyörii kahden haamujen metsästäjän ja epäonnisen rakastavaisen, Antia ja Redin, ympärillä."

"Heidän tehtävänään on suojella niitä, jotka eivät pysty puolustautumaan yliluonnollisia vastaan.
ja tavoitteena tehdä uudesta rajasta turvallinen aaveilta ja tuonpuoleisilta olennoilta, Banisher's Ghosts of New Eden seuraa paria pian katastrofaalisen viimeisen tehtävän jälkeen...
joka maksoi Antialle hänen fyysisen henkensä."

"Tarinassa selvitetään, kuinka Red ja Antia matkustavat erämaissa etsien keinoa vapauttaa Antia...
ikuisesta kidutuksesta yhtenä niistä olennoista, joita hän vietti elämänsä eliminoimalla, haamuna.
Uusi Eeden on kaukana nykyisestä Pohjois-Amerikasta.
Maa on villi ja karu ja täynnä alueita, jotka odottavat löytämistä."

"Siviilien etuvartioasemien ja yhteisöjen välillä aina muinaisiin maamerkkeihin asti, tämä 1600-luvun mantereen kuvaus on myös täynnä kaikenlaisia vihollisia, olipa kyse sitten ilkeistä villieläimistä tai yliluonnollisista olennoista ja hirviöistä.
Riippumatta siitä, minne polkusi vie, sinulta ei koskaan puutu tehtäviä ja tehtäviä, jotka voit suorittaa, kun kummitustapaukset, aavepesät, minipossit ja monet muut ovat täynnä maata."

"Kahden päähenkilön rakenteensa ansiosta Banisher's Ghosts of New Eden antaa sinulle useita työkaluja ja kykyjä, jotka auttavat sinua selviytymään erämaassa ja voittamaan vastaan tulevat yliluonnolliset uhat.
Toinen hahmo on juurtunut todellisuuteen ja toinen on jäänyt yliluonnollisen maailman loukkuun, voit käyttää Rediin ja Antiaan sidottuja kykyjä uhkien kukistamiseen tai uusille alueille pääsemiseen erämaassa."

"metsästäessäsi tehokkaita varusteita ja saalista.
Niille, jotka haluavat uppoutua taisteluiden jännitykseen, Red on täydellinen hahmo.
Käyttää suurta valikoimaa kauko- ja lähitaisteluaseita, tämä hahmo pureskelee yliluonnollisia ennen kuin karkottaa ne kokonaan."

"Lisäksi, koska Red on, tiedäthän, oikeasti elossa, hän puhuu useimpien hahmojen kanssa, joita tapaat matkallasi, jolloin voit kehittää ystävyyssuhteita ja suhteita erämaassa.
Vaikka Antia on haamu, se ei tarkoita, etteikö hän olisi pätevä ja hyödyllinen liittolainen.
Koska hän voi käyttää yliluonnollisia voimiaan vihollisensa lyömiseen tai auttaa Rediä kulkemaan ja jopa manipuloimaan ympäristöä, Antia on äärimmäinen fantasiakumppani."

"Hän seuraa Rediä kaikkialle, minne tämä menee, ja auttaa taisteluissa omilla ainutlaatuisilla hyökkäyksillään ja kyvyillään.
ja hän jopa tukee tarinaa ja kerrontaa lisädialogilla.
kun voi kommunikoida aaveiden kanssa ymmärtääkseen paremmin niiden motiiveja kummitella ihmisiä...
ja kieltäytyvät siirtymästä pois elävien maailmasta."

"Banisher's Ghost of New Edenin ollessa roolipeli, voit kehittää Rediä ja Antia tavalla, joka sopii sinun tyyliisi.
Valitsemalla oikeat varusteet ja aseet, parantamalla niitä lisätäksesi niiden potentiaalia...
ja käyttämällä henkipisteitä uusien kykyjen ja taitojen hankkimiseen, joita voidaan käyttää taisteluissa ja tutkimuksissa, voit todella antaa oman leimasi tälle pelille."

"Koko ajan Banisher's Ghost of New Edenin parissa, huomaat, että New Eden on paljon monimutkaisempi kuin mitä aluksi näyttää.
Maailma sisältää erilaisia salaisuuksia löydettäväksi ja lisätoimintoja, jotka työllistävät sinua.
tarinan tärkeiden hetkien välillä."

"Tapa, jolla maailma on rakennettu, rohkaisee myös tutkimaan polkujen ulkopuolisia alueita.
alueilla, jotka tarjoavat uusia mahdollisuuksia parantaa Redin varusteita ja Antian taitoja...
tai kohdata kovia ja ilkeitä vihollisia.
Banisher's Ghost of New Eden pursuaa ranskalaisen studion tunnusomaisia tyylejä ja järjestelmiä."

"Ilmeikkäitä rikkaita NPC:itä tavata ja rönsyileviä dialogihaaroja, sinun odotetaan tekevän vaikeita ja merkityksellisiä valintoja.
Päätöksesi vaikuttavat tarinaan, maailmaan ja hahmoihin, joita tapaat tarinan aikana, riippumatta siitä, ovatko he elossa vai kuolleita."

"Sanomattakin on selvää, että toimintaroolipelien fanien pitäisi olla innokkaita sukeltamaan Banisher's Ghost of New Edeniin.
Peli julkaistaan PC:lle, PS5:lle ja Xboxin X- ja S-sarjoille 13. helmikuuta, sinun ei tarvitse edes odottaa kauan päästäksesi tutkimaan 1600-luvun Pohjois-Amerikan karuja rajoja."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää