Suomi
Gamereactor
Videos
Suicide Squad: Kill the Justice League
HQ

All You Need to Know about Suicide Squad: Kill the Justice League

Prepare to drop into Metropolis and to take on Earth's greatest defenders in Rocksteady's latest action epic.

Audio transcriptions

"On melkein aika kaikkien suosikkibändille tehdä debyyttinsä videolla...
peli. Suicide Squad astuu esiin pelastaakseen Metropolisin ja koko maailman...
seuraavassa pelissä, joka tulee lahjakkaalta tiimiltä, joka antoi maailmalle Batman Arkham -sarjan. Suicide Squad Kill the Justice League on juuri tämä peli, kolmannen persoonan toimintaräiskintäpeli, jossa sinun täytyy pukeutua, työskennellä yhdessä ja uhmata vastoinkäymisiä voittaaksesi voiman nyt roistomaisen Justice Leaguen. Kun Suicide Squad tappaa Justice Leaguen on määrä tehdä sen PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X:lle ja S:lle helmikuun 2. päivänä 2024, olemme keksineet tämän kätevän kaiken tarvittavan videon, joka valmistaa sinut Rocksteadyn jännittävään seikkailuun."

"Epäilemättä olet jo kysynyt itseltäsi, miksi Task Force X, joka koostuu ryhmästä superroistoja joka tunnetaan myös nimellä Itsemurharyhmä, ovat tämän tarinan sankareita. Yksinkertaisesti sanottuna Justice League ei ole enää oma itsensä tällä kertaa, sillä paha Brainiac on hyökännyt ja - ja ottanut kuuluisat sankarit hallintaansa. Teräsmies, Batman, Salama ja Vihreä Lyhty terrorisoivat - Harley Quinn, Deadshot, Kapteeni Boomerang ja Kuningas Boomerang, jotka eivät ole koskaan olleet suojelijoitaan..."

"Hain on tehtävä mahdoton, tapettava Justice League. Mutta se ei tule olemaan niin yksinkertaista kuin entisten sankareiden metsästäminen, sillä Metropolis on joutunut Brainiacin valtaamaksi.
voimat myös. Ja Suicide Squad joutuu käyttämään ainutlaatuisia kykyjään ja kulkukykynsä liikkua ympäri kaupunkia ja murtautua pahisten laumojen läpi, ja kaikki tämä yrittäessään..."

"suojellakseen Metropolisin asukkaita. Kaupunki on valtava avoin maailma, joten sinulla on seuraavat tehtävät paljon mahdollisuuksia seikkailla ja tutkia ja ottaa vastaan lisähaasteita...
parantaa kutakin Suicide Squadin jäsentä ja tehdä heistä monipuolisempia...
taistelijoiksi. Mutta älkää unohtako kuunnella Amanda Wallerin käskyjä, sillä tottelemattomuus voi aiheuttaa saattaa teidät kohdata hyvin synkkä kohtalo. Valitsitpa sitten kovan ja kovaotteisen toiminnan, - King Shark tuo pöytään, Deadshotin tarkan ja tappavan kosketuksen, hulluuden Harley Quinnin tai kapteeni Boomerangin räjähtävän luonteen, jokainen miehistön pääjäsenistä tarjoavat sinulle runsaasti erilaisia pelityylejä, joita voit yhdistää muiden hahmojen kanssa."

"lopullisia tuhovoimia varten. Ja koska Suicide Squad tappaa Justice Leaguen...
on täysin pelattavissa joko yksin tai jopa kolmen muun kaverin kanssa, on runsaasti tapoja, joilla kokemuksesta voi tehdä henkilökohtaiseen tai tiimipohjaiseen pelityyliin sopivan. Itsemurha Squad Kill the Justice League ei tarjoa vain tiukkaa ja mukaansatempaavaa tarinaa sopivasti huumorilla, jota tämä jengi huokuu, sekä muiden ikonisten DC-hahmojen cameoja."

"Elävien elementtiensä vuoksi Rocksteady aikoo laajentaa nimikettä jatkossa uusia pelattavia roistoja, lisää tutkittavia ympäristöjä, uusia aseita ja pelin sisäisiä tapahtumia ja paljon muuta, jotka kaikki sisältyvät peruspelin ostoon. Puhuessamme ostosta Suicide Squad Kill the Justice League ilmestyy kokonaisuudessaan osoitteessa 2. helmikuuta PC:llä, PS5:llä ja Xbox Series X:llä ja S:llä."

"saavat 72 tunnin early accessin tammikuun 30. päivästä alkaen. Tämä painos sisältää myös muutamia kosmeettisia esineitä, joilla Suicide Squadia voi muokata.
kosmetiikkaa ja varusteita, joita voi löytää ja ansaita pelkällä pelaamisella. Joten, mitä sinä olet odotat? Metropolis tarvitsee apuasi."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää