Suomi
Gamereactor
Videos
Palworld
HQ

GRTV News - The Pokémon Company to launch an investigation into Palworld

GRTV News - The Pokémon Company to launch an investigation into Palworld

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Voitte luultavasti jo arvata, mistä puhumme tänään. Olemme puhuneet siitä koko viikon ja se on taas, se on PAL World. Syy, miksi puhumme siitä tänään, ei ole vain se."

"koska se on saavuttanut jälleen yhden myynnin virstanpylvään, eikä vain siksi, että se on saavuttanut jälleen yhden todella vaikuttavan pelaajamäärän Steamissa, eikä vain siksi, että julkistettu etenemissuunnitelma - eilen, ei, vaan se johtuu Nintendosta ja siitä Sauronin silmästä, joka on istunut Pokemon-yhtiön pääkonttorin huipulla Japanissa. Se on vihdoin kääntänyt katseensa ja katsonut..."

"Pocket Pairiin ja no, Pokemon-yhtiö käynnistää tutkimuksen...
Yhtiö tutkii PAL Worldia siitä, miten sen omaisuutta ja IP:tä on käytetty. Joten, katsotaanpa sukelletaan tähän uutiseen. Kyseessä on yrityksen lausunto, joten valmistautukaa siihen ja Joo, puhumme siitä hieman sen jälkeen. Nintendo käynnistää tutkimuksen PAL Worldia pelissä käytetystä IP:stä ja omaisuudesta tai PAL Worldin saavuttaessa 8 miljoonaa myytyä kappaletta ja murtaa 2 miljoonaa aktiivista samanaikaista käyttäjää Steamissa. PAL World, melkein joka päivä tammikuun 19. päivä tapahtuneen debyyttinsä jälkeen olemme voineet kertoa teille toisesta myyntiennätyksestä..."

"jonka PAL World on murskannut. Tänään ei ole eroa. Peli on onnistunut ylittämään 8 miljoonan euron rajan.
myydyn kopion virstanpylvään tai samalla murtanut 2 miljoonaa yhtäaikaista aktiivista käyttäjää Steamissa, saavutus, jonka vain PUBG Battlegrounds on koskaan onnistunut saavuttamaan, onnistui muuten.
Ja jälleen, nostan tämän nopeasti esiin ennen kuin jatkamme. Se on tämä luku tässä. Counter-Strike, puhuimme siitä eilen, Counter-Striken kaikkien aikojen huippu..."

"hoidettiin 9 kuukautta sitten, kun Counter-Strike 2 debytoi. PAL World on jo rikkonut 2 miljoonaa, mikä 2 miljoonan saavuttaminen on kuin myyttinen luku, kun on kyse kaikkien aikojen pelaajista.
samanaikaisten pelaajien huiput Steamissa, koska ainoa asia, joka on koskaan tehnyt sen muuten on PUBG ja nyt se on saavuttanut 3,3 miljoonaa. En usko, että mikään tulee ikinä saamaan kiinni ellei sitten tule jotain merkittävää lanseerausta. Mutta uskon, että PAL World tulee todella..."

"kamppailee päästäkseen paljon lähemmäs 3,2 miljoonan rajaa. Mutta joka tapauksessa, se on eri juttu.
kaikkiaan. Eli kyllä, mutta kaikki ei ole ihan hanskassa Pocket Pairin hirviöitä pyydystävän tittelin kohdalla.
Koska PAL Worldin menestys on vihdoin kiinnittänyt Pokemon-yhtiön katseet, uudessa TPC on ilmoittanut aloittavansa tutkimuksen PAL Worldin suhteen."

"ja pelissä käytettyä henkistä omaisuutta tai omaisuutta. Tämä tulee epäilemättä myös tutkia huolenaiheita siitä, että monet PAL Worldin PAL:ista käyttävät malleja ja malleja, joita muistuttavat Pokemon-olentoja. Ja tämä on TPC:n lausunto.
Olemme saaneet paljon kyselyitä koskien toisen yhtiön tammikuussa julkaistua peliä 2024. Emme ole myöntäneet lupaa Pokemon-ainesoikeuksien tai omaisuutta kyseisessä pelissä. Aiomme tutkia ja ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin mahdollisten teot, jotka loukkaavat Pokemoniin liittyviä immateriaalioikeuksia. Jatkamme vaalimme ja vaalimme jokaista Pokemonia ja sen maailmaa ja työskentelemme sen eteen, että maailman yhteen Pokemonien kautta tulevaisuudessa. Samalla kun odotamme, mitä tämä tutkimus ruokaa, Pocket Pair on ilmoittanut suunnitelmistaan laajentaa ja kasvattaa PAL Worldia entisestään."

"ensimmäisessä etenemissuunnitelmassaan. Tämä tulee sisältämään bugien korjauksia, tekoälyn parannuksia, palvelinsiirtoja ja siirrot, Steam, Xbox crossplay, Xbox-ominaisuuksien parannukset, uudet saaret, PALit, pomot, teknologioita, ja jopa PvP-tuki ja raid-pomot. Ei ole mitään aikataulua siitä, milloin nämä ominaisuudet saapuvat, mutta niitä työstetään aktiivisesti."

"Ja tässä on tiekartta. Jälleen kriittisiin asioihin puuttuminen. Tämä on vain olennaisesti vain vikojen korjaamista. Ja sitten parannuksia, jotka toteutetaan mahdollisimman pian. Jälleen kerran, ei ole aikataulua joten emme tiedä, milloin ne ovat tulossa. Mutta jälleen kerran, kyse on vain konfiguraatioparannuksista, PAL AI:n parannuksia ja kaikkea sellaista. Ja sitten tulevat päivitykset. Tämä on se iso juttu. PvP, raid-pomot, PAL-areena, joka on PvP PALeille. Crossplay, Xbox-ominaisuuksien parannukset, palvelin siirrot ja migraatiot, rakennusjärjestelmän parannukset, uudet saaret, PALit, pomot ja teknologiaa."

"Tästä on otettava huomioon, että kaikki tämä tuleva sisältö olettaa, että Pokemon-yhtiö ei päätä heittäytyä PAL Worldia vastaan. Nyt PAL World on tienannut Pocket Pairille paljon rahaa siitä lähtien, kun se debytoi early accessissa. Kun myydään 8 miljoonaa kappaletta kuudessa päivässä tai mitä tahansa, tienataan valtavasti rahaa, satoja miljoonia dollareita. Mutta Pokemon-yhtiö on yksi suurimmista..."

"viihdeyrityksiä koko maailmassa. Ja jos Pokemon-yhtiö päättää, että on tapahtunut joitakin rikkomuksia siinä, miten PAL Worldin otukset on luotu ja he päättävät ryhtyä oikeustoimiin, sanoisin, että Pocket Pairilla tulee olemaan hyvin vaikeaa tukea tulevaa oikeudenkäyntiä. Tämä ei ole vain indie-peli, joka on ilmestynyt ja herättänyt hieman huomiota, ja Pokemon-yhtiön voi lähettää kieltokirjeen ja tavallaan pelotella kehittäjiä."

"alistumaan monin tavoin. PAL World on kiistatta maailman suurin peli tällä hetkellä. The numerot, joita se kerää, eivät ole vain PC:llä. Oli juttu, joka julkaistiin jossa puhuttiin Xboxin pelaajamääristä Yhdysvalloissa ja PAL Worldissa on tällä hetkellä suurempi kuin Fortnite Yhdysvalloissa Xboxilla. Tämä peli on siis aivan valtava."

"Se on isompi kuin mitä kukaan olisi luultavasti koskaan uskonut sen olevan. Ja olettaisin, että että jos Pokemon-yhtiö päättäisi, että on olemassa joitakin rikkomuksia, jotka liittyvät siihen, miten että tämä peli on luotu, PAL-sarja on luotu, olettaisin, että he aikovat...
heittää paljon rahaa ja paljon painoarvoa PAL Worldin hidastamisen taakse ja ehkä yrittää päästä jotain taloudellisia vaikutuksia myös siihen. Mutta tämä kaikki on taas hypoteettista."

"Tiedämme lisää tulevaisuudessa, kunhan tutkinta saadaan päätökseen. Todennäköisesti muutaman viikon päästä, joten meillä on luultavasti vielä paljon puhuttavaa PAL:n osalta.
Maailma rikkoo uusia ennätyksiä, saavuttaa 10 miljoonaa myytyä kappaletta luultavasti joskus ensi vuoden alussa viimeistään viikolla. Mutta kyllä, kun tiedämme enemmän kaikista näistä asioista, pidämme teidät varmasti ajan tasalla."

"ajan tasalla. Ja siihen asti nähdään seuraavassa ja viikon viimeisessä GeoTV-uutislähetyksessä.
huomenna. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää