Suomi
Gamereactor
Videos
Barbie
HQ

GRTV News - Ryan Gosling releases a statement following Margot Robbie and Greta Gerwig's Oscars snub

GRTV News - Ryan Gosling releases a statement following Margot Robbie and Greta Gerwig's Oscars snub

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen. Olen Alex, kuten tavallista, ja tuon teille viimeisimmät ja parhaat uutiset pelaamisesta, laitteista, viihteestä, teknologiasta, mistä ikinä pidätkin, mitä ikinä rakastatkin. Meillä on se täällä tänään iltapäivällä. Ja, haistatteko sen ilmassa? On palkintokausi, ja on juuri julkaissut ehdokkaiden listan, mutta siellä on vähän..."

"kiistaa parista hylätystä ehdokkaasta. Lopetan höpötyksen ja siirrymme suoraan...
varsinaiseen uutiseen, joka liittyy Barbieen ja siihen, ettei se saanut ehdokkuutta.
parhaan naispääosan ja parhaan ohjauksen kategoriassa, nimittäin Margot Robbie ja Greta Gerwig - ja Ryan Gosling sitten tavallaan työntää - takaisin. Ryan Gosling sai ehdokkuuden parhaan miessivuosan kategoriassa elokuvasta - Kenin roolistaan, mutta sen lisäksi, että America Ferrara saa parhaan miessivuosan palkinnon."

"oli muutama suuri kategoria, joissa ihmiset kokivat, että Barbie oli - nimittäin, kuten sanoin, paras naispääosa ja paras ohjaus. Nyt se on parhaan elokuvan kategoriassa ja se on myös monissa muissa kategorioissa. Se ei ole kaikkein ehdolla Oscar-gaalassa tänä vuonna. Se kuuluu Oppenheimerille, joka julkaisi ilmeisesti samana päivänä, mikä aiheutti Barbenheimer-villityksen, mutta rehellisesti sanottuna - periaatteessa lelusta, se on saanut melkoisen määrän palkintokohua. Nyt, minä..."

"luen tässä Ryan Goslingin vastauksen, koska se on mielestäni aika mielenkiintoinen. Hän sanoo, Olen erittäin otettu siitä, että kollegani ovat asettaneet minut ehdolle näin merkittävien taiteilijoiden rinnalle.
niin monien hienojen elokuvien vuonna, enkä olisi uskonut koskaan sanovani tätä, mutta olen myöskin uskomattoman suuri kunnia ja ylpeys siitä, että olen esittänyt Ken-nimistä muovinukkea. Mutta siellä..."

"ei ole Keniä ilman Barbieta, eikä Barbieta ilman Greta Gerwigiä ja Margot Robbieta, kaksi henkilöä, jotka ovat suurimmassa vastuussa tästä historiallisesta ja maailmanlaajuisesti arvostetusta elokuvasta. Mikään tunnustus ei olisi olisi mahdollista kenellekään elokuvan tekijälle ilman heidän lahjakkuuttaan, sisukkuuttaan ja nerokkuuttaan. Sanoakseni, että Olen pettynyt, että he eivät ole ehdolla omissa kategorioissaan, olisi vähättelyä. Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, vain pari sielutonta, niukasti pukeutunutta ja onneksi jalkoväliä vailla olevia nukkeja, he saivat meidät nauramaan, he särkivät sydämemme, he työnsivät kulttuuria, ja he tekivät historiaa. Heidän työnsä pitäisi tunnustaa yhdessä muiden erittäin ansioituneiden ehdokkaiden kanssa. Tämän sanottuani olen niin iloinen America Ferraran ja muiden uskomattomien taiteilijoiden, jotka lahjakkuutensa ansiosta tekevät tästä niin uraauurtavan elokuva. Kenelläkään meistä ei ole mitään syytä ottaa Oscar-gaalaa vakavasti palkintojuttuna."

"Takavuosina meillä on ollut useita kiistoja Oscareista. Pari vuotta sitten oli se läpsäisy. On ollut varsinainen, järjestelmällinen tarkastelu Hollywoodia ja sitä, miten se ei edistä...
värillisiä taiteilijoita erityisesti Oscar-gaalassa. Ja vaikka sitä yritetäänkin muuttaa, Oscar-gaalaan liittyy aina jonkin verran kiistaa, ja erityisesti Oscar-gaalan valinnat. Mielestäni oli joitakin kiistanalaisempia hylkääjiä, kun näimme esimerkiksi The Iron Claw, Asteroid City, eivät saaneet lainkaan ehdokkuutta. Mutta vuosi on ollut aika rankka."

"vuodelle 2023, ei vain peleille, kuten olemme käsitelleet paljon Kame Reactorissa, vaan myös elokuville.
Ja Barbie, joskus, tiedäthän, kuten, minusta on hyvin tärkeää, että Margot Robbie ja Greta Gerwig saavat tunnustusta, kuten he ovatkin saaneet. Mutta realistisesti sanottuna, Pitäisikö Margot Robbien voittaa paras naispääosa, kun Lily Gladstonen kaltaiset ihmiset ja Emma Stone siellä, se ei mielestäni ole reilua. Ja Greta Gerwig taas voisi olla..."

"olisi mielestäni pitänyt harkita parhaan ohjaajan palkintoa. Vaikka se ei ollutkaan suora voitto, on mielestäni silti kiva saada ehdokkuus, varsinkin kun se on jo ehdolla ehdokkaaksi vuodeksi Paras elokuva. En edes tiedä olisiko sitä pitänyt harkita siihen. Mutta mitä se olisi mielestäsi pitänyt saada? Kertokaa minulle, koska tämä kaikki koskee teitä."

"Siis haluan kuulla mitä mieltä olette Ryan Goslingista. Olisiko hänen mielestänne pitänyt edes olla ehdolla Keniksi? Kertokaa minulle kaikki tämä ja paljon muuta, ja nähdään huomenna.
toinen GRTV-uutinen."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää