Suomi
Gamereactor
Videos
Palworld
HQ

GRTV News - Palworld hits 7 million sold copies

GRTV News - Palworld hits 7 million sold copies

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme jatkamme Power Worldin jatkuvasti kehittyvää tarinaa. Aloitimme tämän viikon GRTV-uutiset puhumalla siitä, että peli on saavuttanut miljoonan myydyn kappaleen rajan, joka on todella vaikuttava saavutus, koska se myös julkaistiin osana - Game Pass -tilaus, ja silti ihmiset tulivat parveilemaan tämän pelin pariin ja ostivat sen."

"myös oman kopionsa siitä. Mutta se oli maanantaina, ja se oli ennätys, joka oli asetettu tavallaan pelin julkaisuviikonloppuna, kun se alunperin debytoi Early Pääsy. Nyt on keskiviikkoaamu ja myöhään eilen, no itse asiassa sanon myöhään eilen...
saavutti erittäin vaikuttavan ennätyksen, ja vain tunti sitten, ehkä kaksi tuntia sitten tässä se saavutti toisen massiivisen myynnin virstanpylvään, joka oli 7 miljoonaa myytyä kappaletta. Joten Kun asia on näin, sukelletaanpa sisään. Power World saavutti siis 7 miljoonaa myytyä kappaletta, saavutti kakkossijan Steamin kaikkien aikojen huippukaupan listalla. Pocket Pairin hirviöitä pyydystävä nimike näyttää ei merkkejä hidastumisesta. Pitkään pitkään näytti siltä, että PUBG, Battlegrounds ja Counter-Striken kaikkien aikojen pelaajahuippuennätykset Steamissa olisivat saavuttamattomissa, sillä hittipelit, kuten Lost Ark, Cyberpunk 2077, Elden Ring, New World, Hogwarts Legacy, Baldur's Gate 3 ja niin edelleen, jotka eivät pääse kuin 500 000 pelaajan päähän Valven räiskintäpelistä ja 1,7 miljoonaa pelaajia lähelle Mega Battle Royalea, ennätys näytti hyvin turvalliselta. Näin ei kuitenkaan ole."

"enää. Koska muutaman valtavan päivän jälkeen sen jälkeen, kun se debytoi Early Access -nimikkeenä...
tammikuun 19. päivänä, Power World on nyt noussut Steam-listan kaikkien aikojen kakkoseksi, syrjäyttäen samalla Counter-Strike, kun se saavutti eilen myöhään 1 864 421 pelaajan määrän, mikä on noin 30 000 pelaajaa enemmän kuin CS. Sen on löydettävä vielä 1,4 miljoonaa pelaajaa, jotta se saisi sen kiinni."

"PUBG:n rinnalle, mutta kun otetaan huomioon, että aktiivisia pelaajia on yli 1,2 miljoonaa.
kirjoittamisen aikaan, jolloin kirjoitin tämän kappaleen hetki sitten, eli käytännössä aamukahdeksalta.
Euroopan aikaa, mikä tarkoittaa, että itärannikolla kello 3 aamulla aamulla Amerikan länsirannikolla keskiyöllä, mikä on tietenkin edullisempi aika, koska se on Aasian markkinoille, mutta pointti on se, että valtava osa pelaajista ympäri maailmaa..."

"Amerikoissa ja Euroopassa eivät luultavasti pelaa Power Worldia tällä hetkellä.
ja sillä on tällä hetkellä 1,2 miljoonaa aktiivista pelaajaa. Ja sen lisäksi, se, että peli on saavuttanut 7 miljoonaa ainoaa kappaletta saapumisensa jälkeen, voisi olla olla mahdollisuus, että Power World onnistuu saavuttamaan mahdottomalta tuntuneen tavoitteen. Niinpä niin, 7 miljoonaa ainoaa kappaletta vain viidessä päivässä. Ennen kuin jatkamme tästä eteenpäin, mielestäni se on Kannattaa nostaa kaikkien aikojen Steam-taulukot esiin, jotta voimme vilkaista niitä. Minä vain teen siitä vähän isomman. Puhumme siis tästä, kaikkien aikojen Steam-taulukosta."

"huippukartta. Power World on nyt tässä, 1.864 miljoonaa, kun taas PUBG Battlegroundsissa on saavutti, enkä usko vieläkään, että näemme minkään rikkovan tätä. Niin paljon kuin Power World pärjää loistavasti, en usko, että näemme sen saavuttavan tätä lukemaa. Kyllä, PUBG saavutti 3,25 miljoonaa...
Ajattelen takaisin kohti sen julkaisua. Se oli niinku 2017, jotain sinne päin. Joten se on pitkäaikainen ennätys, mutta niin oli tämäkin. Niin oli Counter-Striken ennätyskin. Tiedätkö, Counter-Strike ennätys ei ollut mikään hiljattain tehty ennätys, en usko. Voimme vain siirtyä se. Se tehtiin yhdeksän kuukautta sitten, eli samoihin aikoihin kun Counter-Strike 2 debytoi, eikä se koskaan jatkanut kasvuaan enempää. Mutta taas, se oli ennätys, joka tuntui taas siltä, että Counter-Strike irrotti itsensä saadakseen tuon ennätyksen. Joten se todella teki Näytti siltä, että nämä kaksi peliä, nämä kaksi Valve, no ei Valve, Counter-Strike kehitettiin Valve, PUBG on Krafton. Mutta näytti siltä, että nämä kaksi PC-pelaamisen titaania eivät koskaan olleet..."

"että heitä ei voitettaisi. Ja Power World on tullut ja jo syrjäyttänyt Counter-Striken...
ja jahtaa jo PUBG Battlegroundsia, mikä on vaikuttavaa, kun otetaan huomioon kaikki ne vuosia sitten puhuimme näistä massiivisista sensaatioista, jotka olivat Lost Ark, New Maailma. Tiedättehän, nämä pelit, jotka tulivat näyttämölle, räjäyttivät ihmiset pois, ja kaikki ajattelivat, Voi, nämä tulevat olemaan seuraavia suuria juttuja. Ja sitten ne hiipuivat hieman. Power Maailma ei ole vielä tehnyt niin. Nyt sanon, että luulen, että me tuijotamme Powerin pudotusta."

"World luvut suhteellisen pian. Eihän se tule jatkamaan kasvuaan? Lopulta se tulee pisteeseen, jossa pelaajamäärä alkaa laskea. Se ei ole tehnyt sitä vielä, ja ehkä se...
voi rikkoa 2 miljoonaa, ehkä se voi nousta jopa 2,5 miljoonaan tai jotain sellaista. Ehkä se voi jopa rikkoa 3 miljoonaa. Mutta yleisesti ottaen, kun pelit julkaistaan, ne saavat massiiviset pelaajamäärän, ja sitten ne hitaasti, hitaasti hiipuvat. Jos se ei saavuta, jos se ei saavuta..."

"rikkoa PUBG:n ennätystä suhteellisen pian, ennen kuin se alkaa menettää pelaajia.
nuo pelaajamäärät, luulen, että seuraavan kerran, kun sillä on mahdollisuus saavuttaa tuo määrä kun Power World virallisesti debytoi, eikö? Se on vasta Early Access -nimike...
mutta lopulta, kun se julkaistaan 1.0-versiona, se saa valtavan määrän pelaajia..."

"kun he tekevät suuren päivityksen julkaisuversioon. Ja ehkä silloin, kun he sanovat, että Power World on oikeasti valmis, tämä ei ole enää vain varhaista käyttöä, tämä on valmis peli, ehkä silloin se voi saavuttaa mahdottoman. Mutta joka tapauksessa, ei Epäilemättä puhumme tästä pelistä vielä joskus tulevaisuudessa, koska jos se myi 7 miljoonaa kappaletta viidessä päivässä, niin epäilemättä 10 miljoonaa kappaletta on tulossa."

"lähipäivinä. Pidämme teidät ajan tasalla, mutta siihen asti...
GRTV Newsin tämänpäiväisessä jaksossa, ja palaamme huomenna...
seuraavaan jaksoon. Toivottavasti nautitte keskiviikostanne ja nähdään taas.
toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää