Suomi
Gamereactor
Videos
Tekken 8
HQ

Tekken 8 - Video Review

Tekken 8 - Video Review

Audio transcriptions

"Mikä uskomaton tappeluvuosi meillä onkaan ollut, kun Street Fighter 6, Mortal Kombat 1 ja ja nyt Tekken 8 on julkaistu vain 9 kuukauden aikana, ja kaiken huipuksi vielä ensimmäinen on ollut todella hyvä, ja nyt luultavasti ihmettelette, miten Tekken 8 pärjää..."

"näihin jättiläisiin verrattuna. Vastaus on, että aivan hyvin. Tekken 7:n jälkeen on tapahtunut paljon.
ainakin teknisellä rintamalla, jossa Bandai Namco on vaihtanut grafiikkamoottorin pois Unreal Engine 4:stä Unreal Engine 5:een, lisäksi he ovat päivittäneet suuresti verkkotarjontaansa...
ja jälleen kerran toimittaneet lihaisan kampanjan."

"Kuten taistelupeleissä on tapana, ne eivät ole koskaan hauskempia kuin silloin, kun otat vastaan ystäviäsi kovissa otteluissa, joko paikallisesti tai verkossa. Tekken 8:n koko järjestelmä on suunniteltu niin, että pääset nopeasti taistelujen keskelle. Avain tähän on uusi Heat-järjestelmä, joka palkitsee vastustajan hakkaamisen todella nopeasti, koska saat rajoitetun ajan parannetun version hahmostasi, jolla on sekä kykyjä että tehdä enemmän vahinkoa ja osua joihinkin erikoishyökkäyksiin. Lämpö voidaan aktivoida joko painikkeella painamalla tai se voidaan liittää komboon Heat Engagerin avulla, jälkimmäinen tarjoaa ylimääräiset 5 sekuntia Heatia. Sinua rohkaistaan todella hyökkäämään vastustajan kimppuun tässä, joka tulee ottaa myös turpaansa, vaikka he blokkaisivat. Voit myös helpommin saada takaisin elinvoimaa."

"Tekken 8:ssa, sillä jotkut vahingot jättävät varjoa elinvoimamittariin, jonka voi täyttää uudelleen yli vuoden ajan.
ajan kanssa, mutta tämäkin vaatii leuan lyömistä ja niskan potkimista ja lopulta meillä on kaava, joka vain rohkaisee pelaamaan raivokkaasti.
Harjoitellaksesi haluat todennäköisesti viettää paljon aikaa uudessa Arcade Quest -pelitilassa, Se on eräänlainen kevyt kampanja, jossa sinun täytyy taistella tiesi läpi japanilaisen arcadeissa tullakseen Tekkenin parhaaksi ja ollakseen douchebag-pelaaja. Tämä ei ole vain hyvä mahdollisuus avata paljon kosmeettisia esineitä, mutta se on myös todella viihtyisä ja ennen kaikkea tarjoaa hyvän tilaisuuden saada perusasioita selitettyä sinulle muilta mukavilta NPC arcadeilta kävijöitä ja kokeilla kaikkea valvotussa ympäristössä."

"Toinen Tekken 8:n vetonaula on kampanja. Mortal Kombatin ohella Tekken on markkinoiden tärkein peli.
markkinajohtaja tällä alalla ja Tekken-sarjalla on pitkä, jatkuva historia, joka on ollut jatkunut keskeytyksettä ensimmäisestä pelistä lähtien. Kampanja ei ehkä ole jotain, mitä jonka takia pelin voi ostaa, mutta tappelupeliksi se on erittäin vaikuttava kaikessa äärimmäisyydessään."

"juustoisuudessaan. Ilman havaittavaa itseironiaa näemme Tekkenin hahmojen juoksentelevan ympäriinsä.
yrittäen käsitellä Kazuyan kasvavaa maailmanongelmaa. Katsuhiro Harada vaikuttaa täysin kiinnostumatta yrittämään Tekkenin modernisointia tai lisäämään lisää itseironiaa. Tietyllä tavalla se vaikuttaa sekä Capcom että NetherRealm Studios tekevät Street Fighterin ja Mortal Kombatin kanssa. Valitettavasti, kampanja alkaa loppua kohden polkea paikallaan, mutta kokonaisuutena se on silti erittäin vaikuttava..."

"vaikka Mortal Kombat onkin tällä osa-alueella vielä parempi.
Jos olet pelannut Arcade Questin ja kampanjan ja tuntuu, ettet ole vieläkään ymmärtänyt oikein miten Tekkeniä kannattaa pelata, Bandai Namco on tehnyt kuten monet muutkin tappelupelien kehittäjät.
ovat tehneet aiemmin ja yrittäneet tarjota vaihtoehtoisen ohjausjärjestelmän nimeltä Special Style. Tämä toimii muillekin kuin aloittelijoille, mutta vaikka se ei olekaan liian joustava, se tekee silti Tekkenin kaiken kaikkiaan aloittelijaystävällisemmäksi. Huonona puolena on se, että järjestelmä tekee melko paljonkin kaikki hahmot pelaamaan samalla tavalla kuin kaikki muutkin, jolloin menetät paljon vaihtelua, jos päätät valita käyttää sitä. Kontrollit ovat muuten uskomattoman hyvät, ja niissä on hyvin selkeä tuntuma siitä, mitä kukin painike tekee. Taistelut ovat intensiivisiä ja jopa intiimejä, vaikutelma siitä, että kaksi nyrkkeilijää yrittää maksimoida kuumuutensa antamalla mahdollisimman monta iskua mahdollisimman lyhyessä ajassa."

"aikaa. Intensiteetti voi jopa jättää sinut hengästyneeksi tappelun jälkeen.
Toistaiseksi peli on todellinen kohokohta, mutta yksi osa-alue, jossa Tekken 8 ei tunnu olevan ottanut niin suurta askelta eteenpäin on sen pelimoottori. Ei tunnu siltä, että Tekken 8 tekisi eniten tästä päivityksestä Unreal Engine 4:stä Unreal Engine 5:een. Vaikka se on varmasti paremman näköinen kuin Tekken 7, mutta sekä Street Fighter 6 että Mortal Kombat 1 ovat paremman näköisiä, ja kaikki keinotekoiset valaistustehosteet, jotka korostavat asioita kuten lämpöä, tekevät siitä vielä huonomman..."

"enemmän visuaalista hohtoa. Se on silti erittäin hieno, mutta siinä on pieni odotus, että siellä on olisi voinut tehdä enemmän.
Kaiken kaikkiaan ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Street Fighter 6:n ja Mortal Kombat 1:n pitäisi kumartaa...
Rautanyrkin kuninkaalle. Molemmat olivat todella hyviä pelejä, joissa suuria yrityksiä oli modernisoida ja muuttaa genreä. Tekken 8 on kuitenkin rakennettu erilaiselle perustalle, Bandai Namco rakastaa sarjaa ja haluaa optimoida ja rakentaa parhaan mahdollisen Tekkenin."

"ilman paineita siitä, että jotain uutta pitää olla vain sen vuoksi, että Siksi uskallamme sanoa, että Tekken 8 on voittaja näistä kolmesta tappelijasta, jossa vain Mortal Kombat 1:n grafiikka ja kampanja voivat mitata sen, mitä Bandai Namco on tarjota. Tappelu ei yksinkertaisesti ole paljon parempaa kuin tämä, ja täysin hurja ja hyperjännittävä Tekken 8 tulee olemaan tärkein tappelupelimme tulevina vuosina."

"Kiitos katselusta!"

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää