Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

LG TV - 2024 Lineup Post-CES -haastattelu

LG TV - 2024 Lineup Post-CES -haastattelu

Audio transcriptions

"Hei Gamereactor ystävät, CES Las Vegasissa on nyt ohi, mutta meillä on vielä aikaa puhua mielenkiintoisista tuotteista, joista saimme kuulla ja joistakin monet niistä. Yksi yritys, joka esitteli paljon tuotteita ja paljon mielenkiintoisia, jopa futuristisia tuotteita, oli LG, ja nykyään meillä on käytössä ilo puhua Erikin kanssa, kiitos paljon, että liityt seuraamme, kaikesta LG:stä."

"TV:stä, eikö? Ennen kuin puhumme esittelystä, haluan kysyä sinulta jotain seuraavista asioista tulevaisuudesta, koska olin täysin hämmästynyt siitä läpinäkyvästä näytöstä, jonka te...
esiteltiin, T-sarjan, jos olen oikeassa, tämän vuoden näyttelyssä. Joten mitä voitte kertoa meille tästä? Miten voimme kuvitella sen? Mihin käyttöön ja miten voimme odottaa läpinäkyviä näyttöjä osaksi elämäämme tulevaisuudessa?
Luulen, että erityisesti tämä tuote, tiedän, että sanot sen olevan vähän tulevaisuuden tuote..."

"visio tai visio tulevaisuudesta, meille se on hyvin pitkälti linjassa eräänlaisen ongelman, jonka kanssa olemme kamppailleet, ei vain tulevaisuuteen katsominen vaan itse asiassa - viimeisten vuosien ajan. Yksi suurimmista ongelmista televisioiden kanssa on se, että me...
huomaamme, että näytön koko kasvaa, ja tämä on ristiriidassa monien ihmisten kanssa."

"sisustuksen käsitteen kanssa ja sen kanssa, miten he haluavat sisustaa kotinsa, koska - Katsotaanpa, kun televisio on perinteisessä mielessä pois päältä, kun televisio on pois päältä, sinulla on periaatteessa vain valtava musta suorakulmio seinälläsi ja...
Me tekniikkanörtit pidämme siitä, että kaikki vempaimemme ovat esillä..."

"haluamme esitellä niitä, mutta se ei ehkä ole sitä, mitä he haluavat heidän...
olohuoneeseen tai perhehuoneeseen. Joten se on ollut yksi kamppailuista.
ja jos katsomme taaksepäin CRT-televisioihin, jotka olivat valtavia ja ja paksuja ja jättimäisiä laatikoita, ilmeisesti siirtyminen litteisiin näytöt ovat saaneet ihmiset tietoisemmiksi siitä, miten siitä voi saada näyttämään vähän enemmän - tyylikkäämmäksi ja paremmaksi, ja siksi viime vuosina tai - viimeisten vuosien aikana, sanoisin viimeisen vuosikymmenen aikana, erityisesti OLED:n kanssa, olemme olleet..."

"työskennelleet paljon, jotta siitä saataisiin hieman tyylikkäämpi ja tyylikkäämpi. Nyt yksi alue, jossa tämä näkyy, on tietysti gallerian muotoilu, jonka aloitimme - muutama vuosi sitten, nyt G-sarjan, M-sarjan, joka on täysin langaton, joten voit saada kaikki nuo laitteet kätkettyä hyllyyn, - kirjahyllyyn tai jotain sellaista, sivuun, pois tästä perinteisestä - TV-penkki. Mutta T-sarja on itse asiassa poikkeuksellinen esimerkki toisesta tavasta."

"mitä jos vain poistaisimme mustan elementin.
suorakulmion? Iso musta peili, eikö? Voin siis kuvitella sille käyttöä esim.
museoissa, joissa laitat näytön jonkin tapahtuman päälle...
taustalla tietenkin ja sitten käytetään läpinäkyvää osaa peittämään - mutta kotona kuvittelen ihmisten katselevan molemmilta puolilta, mutta..."

"Tietysti se on järkevää tietyntyyppisen sisällön kohdalla, ei toisten. Joten katsotaan sitten, olemme aika innoissamme nähdessämme sen toimivan tulevaisuudessa. Puhutaan nykyhetkestä tai ainakin lähitulevaisuudesta, eikö? Olemme siis olleet rakastuneita LG:n televisioihin, OLED-televisioihin jo hyvän aikaa, olemme rakastuneet G3:een ja olemme olleet..."

"rakastuneita useisiin C-malleihin. Mitä voit kertoa meille 2024-malleista?
jotka te esittelitte ja miten ne eroavat siitä, mitä olemme nähneet vuonna viime vuoden aikana, sekä teknisesti taitaville ihmisille että niille, jotka haluavat vain - ostaa uuden television tänä vuonna ja miksi heidän pitäisi odottaa uutta mallistoa?
Ehdottomasti, siis tavallaan voisi sanoa, että se on hyvin luonnollista."

"eteneminen koko kokoonpanossa. Meillä on edelleen B-sarja, B-sarja, B-sarja, B-sarja, B-sarja, B-sarja, B-sarja...
C-sarja, G-sarja ja M-sarja, ja M-sarjaa tullaan näkemään...
paljon enemmän. Tänä vuonna M-sarja esiteltiin juuri, tai anteeksi, edellisenä vuonna.
M-sarja esiteltiin juuri. Esittelimme tavallaan konseptia, yritimme esitellä - saada ihmiset ymmärtämään, mikä se on, ja minusta tuntuu, että se tulee olemaan - paljon enemmän kuin oikea tuote tai laajemmin hyväksytty tuote tämä vuosi. Se on tietysti edelleen hyvin eksklusiivinen malli, mutta se tulee markkinoille."

"markkinoille eri tavalla tänä vuonna. G-sarja jatkuu ja nämä kaksi televisiota tavallaan toimivat, nämä kaksi mallia toimivat vähän rinnakkain...
koska ilmeisesti M-sarjassa on tämä fantastinen nollakytkentä...
ratkaisu, mahdollisuus vain pitää kaikki tavarasi jossain muualla ja ei tarvitse edes tarvitsette tv-penkkiä, ei edes jos teillä on kuten monilla meistä kotona jossa on ehkä kaksi tai kolme videopelikonsolia, jotka haluatte pitää kaikki - yhdistettynä samaan aikaan ja voit itse asiassa pitää ne piilossa."

"jonnekin muualle kuin suoraan television alle. Mutta sen lisäksi G-sarja ja M-sarja on periaatteessa sama televisio, sama näyttötekniikka, sama prosessori, tiedätkö, mitä tahansa. Nyt noihin malleihin meillä on täysin uusi tekoäly.
prosessori. Olemme työskennelleet aiemmin ja te tunnette tietysti sen."

"Alpha 7- ja Alpha 9-sarjat. Esittelimme myös Alpha 5:n keskikokoiseen ja perustason televisioihin, mutta tänä vuonna esittelemme Alpha 11 -prosessorin ja se on tekee aika jännittäviä juttuja. Nyt mainitsin, että se on asteittainen evoluutio.
käsitteistä, joita olemme käyttäneet aiemmin, eli esimerkiksi pitäneet yllä esimerkiksi elokuvallisen sisällön tarkkaa esittämistä, uskollisuutta sille, mitä että elokuvan pitäisi näyttää, eikä vain tehdä jotain hienostosirkusesitystä, jossa - kaikki värit ovat kylläisiä ja kyllä yksityiskohdat ovat ehkä yksityiskohtaisia mutta ehkäpä ne ovat täysin väärin. Keskitymme siis edelleen tarkan kuvan saamiseen ja meidän painopisteemme on, että jos olet esimerkiksi elokuvien ystävä, niin sitten haluatte saada televisiosi näyttämään sitä, mitä elokuvateatteri olisi näyttänyt. Ja sitä varten Alpha 11 on todella mielenkiintoista tekniikkaa. Yksi mielenkiintoisimmista on se, että se voi todella ymmärtää värikoostumusta. Joten elokuvassa liike-elämässä on tiettyjä konventioita, kun on kyse värikoostumuksista, miten miten niitä käytetään kerronnallisessa mielessä ja esimerkiksi jos lisätään sinistä suodatinta."

"tai jos on punaisia sävyjä ruudun toisella puolella ja sitten vihreitä.
sävyjä ruudun toisella puolella, kaikilla näillä asioilla on merkitystä siihen, missä kohtaa ohjaaja yrittää kiinnittää huomiosi tai mitä tunteita ohjaaja yrittää herättää.
antaa sinulle. Ja kun on prosessori, joka voi ottaa kaiken tämän teorian huomioon..."

"joka on väripsykologian peruskäsitteitä, jotka on ohjelmoitu siruun. Se on mutta se tarkoittaa, että se voi itse asiassa luoda kuvan uudelleen ja skaalata sitä ylöspäin.
kuvan, ja siinä missä toinen prosessori ei ehkä ymmärtäisi.
miksi tuo tietty vihreä sävy oli siellä ja joissain tapauksissa saattaisi vaihtaa kuvaa, se itse asiassa ymmärtää tarkoituksen noiden värin kannalta koostumusta ja ylläpitää sitä ja parantaa sitä ja auttaa luomaan uudelleen sen, mitä tuo sisällön olisi pitänyt näyttää. Siltä, miltä se olisi näyttänyt, jos olisit tehnyt..."

"täydellinen täysin häviötön 4k blu-ray-soitin, jossa on...
jota me kaikki suoratoistamme. Joo, ei enää, eikö niin?
Missä voimme ja koska meillä ei ole täydellistä sisältöä aluksi tätä prosessori tekee paljon sen eteen. Yritän siis saada tämän oikein. Joten tämä tämä uusi Alpha 11 -prosessori, jonka tietenkin otatte käyttöön myös..."

"T-sarjassa, jos olen oikeassa? Sen me mainitsimme myös. Tiedätkö mitä?
Minun täytyy vahvistaa, kun on kyse sen todellisista spekseistä. Joten kerroit minulle hieman tästä tekoälyprosessista, jota se käyttää tehdäkseen siitä enemmän - kuten luojat haluavat, eikö niin? Joten miten sinä tavallaan konsultoimalla tätä, vai pitäydytkö jonkinlaisessa formaatissa vai oletko vain koska puhumme tekoälystä niin mitä malli tekee? Oppiiko se elokuvien tekijöiltä tavallaan vai miten mallia koulutetaan? Joten te..."

"olette ehkä kuulleet meidän puhuvan prosessoreistamme Gen 5:n ja Gen 6:n kanssa, Gen 7. Sukupolvi viittaa itse asiassa siihen, mikä tekoälyn sukupolvi algoritmeja he käyttävät. Tekoälyä koulutetaan käyttämällä erityyppisiä eri lähteistä peräisin olevaa sisältöä eri pakkaustasoilla."

"se on pohjimmiltaan koulutettu vertaamaan skaalausta lopputulokseen, joka on pitäisi saada, kun alkuperäinen sisältö on koskemattomana...
häviötön sisältö referenssinä. Joten vuosi toisensa jälkeen koulutamme tekoälyä - tavallaan periaatteessa käyttää tavallista koneoppimista, syväoppimista selvittääkseen, - mitkä algoritmit antavat sille parhaan tuloksen ja saavat sen lähimmäksi - mahdollisimman lähelle sitä häviötöntä sisältöä, josta se itse asiassa lähti liikkeelle. Se on siis pyritään tavallaan luomaan uudelleen ja ymmärtämään alusta alkaen, mitä lopputuloksen pitäisi näyttää. Ajatuksena on siis, että prosessori että kun sille syötetään sisältöä, se ei mene jonkin standardoidun prosessin läpi, vaan se on itse asiassa tutkii sisältöä, jonka annat sille, selvittää, mitä se sisältö olisi ollut miltä se olisi näyttänyt, jos sitä ei olisi koskaan puristettu tai jos sitä ei olisi koskaan - vääristynyt ja ajaa sitten algoritmit, jotka saavat sen tuohon pisteeseen ja Se on tavallaan perusta kaikelle, mistä puhumme tekoälynä..."

"käsittely. Sitten tietysti riippuen siitä, mikä prosessori sinulla on.
on ehkä enemmän tehoa, enemmän resursseja, jotta se antaa paremman tuloksen. Se voi olla tutkia tai jakaa näytön pienempiin yksityiskohtiin ja antaa paremman tuloksen.
keskittyneemmän tuloksen. Tässä kohtaa nämä eri vaiheet tulevat ilmeisesti mukaan. ."

"viisi, tänä vuonna ei itse asiassa seitsemän, vaan kahdeksan, koska olemme tavallaan antaneet sille nimeksi Alpha 7, koska se on paljon lähempänä Alpha 9 -sarjaa.
Siinä on niin paljon samoja ominaisuuksia, niin paljon samaa.
kapasiteettia. Alpha 9 on edelleen olemassa ja sitten Alpha 11 lisättiin sen päälle."

"Hyvä on, ja palatakseni mainitsemaasi kokoonpanoon, tiedän, että useita Haluat puhua M:stä, mainitsit sen monta kertaa ja vaikka minä...
ajattelin, että läpinäkyvä on hyvin futuristista, mielestäni langaton signaali lähettäminen on myös hyvin mielenkiintoista ja tietysti päästä eroon niin monista - kaapeleista, joita minulla tällä hetkellä on. Vedänpä siis vähän vertailua. I Muistan, kun Wii U esiteltiin aikoinaan, se oli todella..."

"mielenkiintoista teknologiaa, koska voit pelata muualla kuin itse konsolilla ja se oli tavallaan pakkaamalla kuvan eri paketteihin ja se lähetti sen osoitteeseen laitteeseen ja se oli pakkaamaton ja sait signaalin, joka oli paljon nopeampi...
kuin noina vuosina, noina aikoina HDMI-signaalia, koska käsittely ja kaikki muu oli poistettu ja se oli hyvin nopeaa. Se oli eräänlainen esiaste mitä te teette nyt. Mitä voitte kertoa meille tästä teknologiasta ja siitä, miten me..."

"voimme saada tietenkin paljon suurempia, paljon yksityiskohtaisempia kuvia ilmeisesti ilman viivettä - ollenkaan? No se on oikeastaan vain kysymys siitä, että saa tarpeeksi vahvan, luotettavan tarpeeksi voimakas signaali. Se käyttää 60 gigahertsin signaalia 30 gigabitin per sekunnissa, joten se on erittäin voimakas signaali, joka toimii taajuudella, jota se ei ole - törmää moniin muihin vääristymiin tai muihin signaaleihin."

"talossa. Joten se pitää sen kaukana asioista, jotka normaalisti aiheuttaisivat ongelmia.
Voit pitää sitä aika kohtuullisella etäisyydellä jopa 10 metrin etäisyydellä jos olet se on hyvin suunnattu, mutta useimmilla meistä se on luultavasti ehkä 2-3 metrin etäisyydelle, mutta ajatus sen antamisesta tuolle etäisyydelle on myös eräänlainen osoitus luotettavuudesta. Haluat sanoa, että jos se pystyy toimimaan 10 metrin päässä..."

"niin kun se on 5 metrillä, se on kunnossa. Sama juttu sinun ei varmaankaan ole 144 ruutua sekunnissa koko ajan, mutta jos...
voit tehdä sen 10 metrin etäisyydellä 144:llä, 60 hertsin sisältösi tulee olemaan hienoa. Siksi me tavallaan monella tapaa tavallaan yli spesifioidaan, koska tiedämme, että että 144 hertsin 4k-signaali voi olla harvinainen. Harva ihminen tulee olemaan käyttää sitä. Sinulla saattaa olla super gaming rig asennettuna ja jopa siellä monesti se ei renderöi tuota 4k-tasolla. Joten jos meidän TV voi suorittaa niin korkealla tasolla, voimme mielestämme luvata luotettavasti, että että pärjäät hyvin kaikessa mitä teet kotona. Ajatus siellä on tavallaan sama. Kaikki työ tehdään laatikossa..."

"ja sitten se lähettää vain kuvasignaalin. Täysin häviötön, täysin pakkaamaton. Ilmeisesti siksi me tarvitsemme kaistanleveyttä. Mutta se tekee työn ja lähettää sitten vain kuva. Hyvä on, odotan innolla, että näen sen livenä. Ja puhuessani yliampuvasta spekuloinnista. Kollegamme Magnus halusi tietää Z tai C sarjasta ja sen 8k-paneelista. Näemmekö sen tänä vuonna? Miksi emme näe sitä tänä vuonna vuonna jne? Emme siis näe Z4:ää, koska rehellisesti sanottuna 8k markkinat..."

"ei ole vieläkään päässyt kunnolla läpi. Ja siinä mielessä tarkoitan realistisesti ajatellen.
tietenkin haluamme tarjota 8k OLED mutta Z3 on edelleen saatavilla monilla jälleenmyyjillä. Se ei ole ongelma, jos se on mitä olet tavoittelet. Emme vain näe, että markkinoilla on nyt tilaa toiselle..."

"8k OLED. Ja ollaksemme reiluja maailma on juuri nyt menossa läpi pienen vaikea vaihe. Teknologiamarkkinat ja erityisesti tv-markkinat eivät ole...
oikeastaan siellä, missä se on ollut aiemmin. Ja myös monet ihmiset ostivat uusia televisioita...
lukitusvuosien aikana. Joten ei tunnu siltä, että meidän pitäisi olla..."

"pakottaa toiseen huipputelevisioon, kun on periaatteessa muitakin innovaatioita, jotka ovat vaativat paljon enemmän huomiota ja rehellisesti voisi tarjota enemmän...
kuluttajille sen perusteella, mitä he haluavat juuri nyt. Tarkoitan, että T on toinen esimerkki siitä. Sinulla on tämä uskomaton teknologia ja tuotat markkinoille markkinoille. Ja meillä on tietysti myös langaton teknologia tuo sitä markkinoille. OLED-ledien kirkastaminen, saada ne tehokkaammiksi. Kaiken tämän kanssa ei vain tuntunut siltä."

"että 8 km olisi nyt se piste, johon pitäisi keskittyä. Ymmärsin kyllä. Puhutaan ohjelmistosta. Te olette tietenkin kehittäneet järjestelmiänne ja ohjelmistoja, joita tarjoatte sekä uusilla televisioilla että myös niillä, joita voimme päivittää vuonna vanhempiin TV-malleihin. Mitä voitte kertoa meille kaikkien näiden ohjelmistojen nykytilanteesta?
ja mitä ehkä vanhempien mallien käyttäjät voivat odottaa tänä vuonna?
No mitä webOS:ään tulee, uskon että monet käyttäjät, joilla on televisiot vuodesta viime vuosien aikana ovat saattaneet huomata, että vuoden 2023 aikana teimme hieman - webOS-päivitystä, jossa oli mahdollisuus tuoda uusi käyttöliittymä."

"Mutta se oli rehellisesti sanottuna vähän uusittu. Se ei ollut oikeastaan sitä, että olisimme pystyä tuomaan tai siirtämään koko käyttöjärjestelmä vanhempiin malleihin. Mutta pystyimme tarjota tämän uudelleenkuvioinnin ja joitakin toimintoja ehdottomasti. Niille jotka ovat tuolla ja saivat päivityksen eivätkä huomanneet, että se oli Vaihtoehtoisesti voitte myös kytkeä sen pois päältä ja palata edelliseen asetteluun."

"Kuitenkin jotain, että aloitamme nyt ja haluamme tutkia ja tuoda sen myös vanhempiin malleihin, mutta aloitamme tästä.
voimme luvata viiden vuoden päivityssuunnitelman. Periaatteessa kun ostat television, saat uusimman webOS:n viiden vuoden ajan. Joten ensi vuonna saat 25 OS:n ja niin edelleen. Olemme ilmeisesti puhuneet tästä sisäisesti jo jonkin aikaa. Kyse oli vain siitä, että varmistaisimme, ja minä..."

"luulen, että olemme tavallaan palanneet takaisin ylitarkennuksen aiheeseen. Halusimme varmistaa, että laitteisto TV:n sisällä oli tarpeeksi vahva, jotta meillä ei olisi sellaista negatiivista vaikutusta, että päivitämme ja päivitämme ja sitten viisi vuotta myöhemmin vuotta myöhemmin televisiosi on hidas, koska se ei pysy käyttöjärjestelmän mukana. Joten Siksi olemme odottaneet tähän asti, mutta haluamme tarjota sen."

"ja se on tietysti täysi päivitys, joten et saa vain uusintapainatusta, ei vain uutta ulkoasua, vaan se todella tuo mukanaan - uutta toiminnallisuutta uusia vaihtoehtoja televisioonne. Koska tarkoitan TV varsinkin kun panostat yhä kehittyneempiin tuotteisiin ja parempaan teknologiaan..."

"et halua tehdä sitä joka vuosi et halua että tuntuu että se oli - vanhentunut ja vaikka ostaisit parhaan TV:n saatat istua siinä ensi vuonna ja kuulee vain, että oho, tässä on uusi ominaisuus ja sitten ärsyyntyy siitä, että Ehkä olisi pitänyt odottaa. Tai että tarvitset eri laatikon menemään sen vieressä, jotta voi ajaa kaiken tuon. Joten kun se tulee ainakin tiedät mitä me tiedämme voimme päivittää ja mitä voimme päivittää, mikä on ohjelmisto, jota haluamme tarjota niin kuin hyvin. Okei, viimeisenä olemme maininneet pelaamisen useaan kertaan, tietysti olemme myös pelaamisesta, joten niille, joilla on yleinen käyttö aluksi, mutta niille, jotka erityisharrastajille, jotka haluavat päivittää olohuoneen pelaamista suunnattua paneelia, mitä mallia suosittelisit ja millaista erityistä ominaisuutta heidän pitäisi katsoa todella tarkkaan? No vau on niin paljon asioita, joita voisi tuoda esille, mutta yksi asia, joka mielestäni on..."

"on hyvin tärkeää kaikille pelaajille on input lag ja se on jotain, mitä olemme olleet työskennellyt todella kovasti varmistaaksemme, että meillä on matala viive.
että televisiomme suorituskyky on todella hyvä. Haluamme tehdä että pidämme kuvanlaadun ja kaiken sen, mikä on..."

"sen on oltava moitteetonta, siitä brändimme on todella riippuvainen, mutta me...
Haluamme varmistaa, että voimme tehdä sen tarpeeksi nopeasti, jotta saamme todella hyvän panoksen.
viive ja nyt kun on kyse siitä, että OLED on ilmeisesti tulee olemaan erittäin korkea koska sillä on niin valtava etu pelkästään vasteajassa..."

"ja se, että voit saada alle 0,1 millisekunnin harmaata harmaata harmaaseen OLED-paneelissa, että se tekee niin suuren eron ja että...
se tekee paljon eroa myös vain liikkeen selkeyttä, koska voit olla sulavaa liikettä, kun on vain hyvin korkea kuvataajuus, kuten me otamme käyttöön 144 Hertz juuri nyt C-sarjaan ja sitä ylempiin, mutta jos sinulla ei ole korkeaa tarpeeksi nopeaa vastetta tai tarpeeksi lyhyttä vasteaikaa."

"ruudut vain sumenevat yhteen, joten se on yksi niistä asioista, joita mielestäni voitte ihmisten täytyy ymmärtää ja tiedän, että PC-puolella ihmisillä on taipumus - ymmärtävät sen aika hyvin, mutta konsoleilla - pelaajat Luulen, että se on yleensä yksi niistä eritelmistä, jotka ovat täysin hukassa..."

"koska he vain sanovat, että okei, on 60 hertsin televisio, on 120 hertsin televisio.
Hertz TV ja sitten he eivät katso sen pidemmälle, mutta vaste on niin suuri.
ratkaisevaa selkeyden kannalta sitten tietysti riippuen siitä oletko PC vai konsolin Käyttäjä tarkoitan konsolikäyttäjiä PS5 Xbox X ja S-sarja ja he tietysti haluavat FreeSync tarjoamme sitä joissakin Q&ED-malleissamme ja useimmissa Q&ED-mallimme ja koko OLED-segmentin G-Sync PC-käyttäjille, joilla on Nvidia kortteja, he haluavat tietysti valita OLED-mallin."

"G-Sync-yhteensopivuus ja tämä tietysti varmistaa, että saat sulavampaa suorituskykyä kaikesta. He oppivat myös muuttuva virkistystaajuus ja myös muuttuva resoluutio, kun jotkut pelit täytyy tehdä niin, jotta ne pysyvät suorituskykyisinä, joten miten sanoisit..."

"miten uusi kokoonpanosi tekoälyn ja Alpha 11:n avulla voi auttaa näitä...
pelit, jotka eivät ehkä ole huipputarkkoja koko ajan, näyttävät paremmilta samalla kun se nopea vaste, josta puhuit, säilyy samana.
No tarkoitan, että siinä on aina vähän kompromissia..."

"Tietysti jos prosessori toimii maksimiteholla.
se vaikuttaa tietenkin vasteeseen tai se vaikuttaa syötteen syöttöviiveeseen.
mutta on paljon asioita, joita voidaan tehdä TV-puolella ilman, että lisätään tuloviiveeseen lainkaan, joten esimerkiksi voit tietysti antaa tekoälyn toimia."

"kuvan kulkea ja se, että esimerkiksi Alpha 11:ssä on muistaakseni - se on noin nelinkertainen suorituskyky taso AI tekoälyn suorituskyky sen edeltäjänsä ja tarkoitan, että se on hyvin nopea, joten se voi edelleen tehdä paljon skaalautumista se voi edelleen tehdä paljon parannuksia kuvaan, mutta toinen asia on se, että että sinulla on paljon toimintoja koko televisiossa."

"pelioptimointilaitteemme kautta, ja se on periaatteessa tämä...
oma valikko oma eräänlainen konsoli, jonka avulla voit säätää kaikkia asetuksia - jotka koskevat vain pelaamista, ja esimerkiksi mustan äänenvoimakkuuden säätäminen.
ja varmistaa, että virität sen täydellisesti niin, että saat oikean yksityiskohtien määrä, oikea määrä selkeyttä tummilla alueilla, jotka voivat olla - muuten hukkua tarkoitan, että ne, joilla on pääsy tähän toiminnallisuuteen tarkoittaa, että - voit itse asiassa saada tiedätkö tilanne, kuten jos olet FPS-pelaaja ja sinulla on taipumus - tulla ammutuksi, kun juokset pimeälle alueelle, koska et nähnyt kaveria..."

"kyykistyä nurkkaan tuollaiset asiat todella auttaa ja jos huomaat, että Voi ei, en huomannut, että zombeja oli siellä.
mahdollisuus varmistaa, että saat selkeyttä tuosta kuvasta ja että olet pystyä suorittamaan ilmeisesti hyvä HDR suorituskyky ja se on myös toinen keskeinen asia alue tiedät kyllä, että saat parhaan mahdollisen sisällön irti konsolista tai PC:stä."

"ja ne ovat yksi niistä asioista, joiden kanssa olemme työskennelleet viime vuosien aikana.
Se on synkronoitu HGIG:n kanssa varmistaen, että kaikki näytöt - tukevat HGIG:tä, jotta kun konsoli lähettää metatietoja, ne ovat todella antaa sinulle kuvan, joka on optimoitu näytöllesi, joten siinä on on niin paljon mitä voi tehdä tarkoitan että tämä on aihe joka ei koskaan loppuisi ei ei ei ei ei ja aiheesta HDR se on se on se on todella kuin näemme nyt miten ei vain valmistajat käsittelevät sitä ja huolehtivat siitä, mutta myös vihdoin ja viimein sekä pelinkehittäjät että käyttäjät todella haluavat HDR:n näyttävän hyvältä ja näyttävän kirkkaana ja enemmän kontrastia kyllä ja kaikille jotka etsivät uutta Televisiota tänä vuonna paras neuvoni on, että voin puhua teknisistä tiedoista ja minä voi puhua ominaisuuksista, mutta esimerkiksi niin paljon on tapahtumassa väri on niin paljon tapahtuu lisääntynyt kirkkaus lisääntynyt huippu kirkkaus on lisääntynyt HDR varmistaa, että kohokohtia voidaan määritellä paremmin ja Se on jotain, josta kuka tahansa voi puhua, mutta ei voi oikeasti sanoa, kuinka hyvä se on, ennen kuin sen näkee, joten tiedän, että elämme nettiaikaa."

"mutta jos voisin antaa kaikille yhden neuvon, mene sisään ja näe se itse varsinkin OLED ei ole TV-mainos tai online-video joka voisi koskaan todella kuvata, miltä ne näyttävät ja kuinka upealta ne näyttävät...
Mikään ei voita sitä, että näkee sen itse. Eric, tämä on ollut todella mukavaa."

"tavata sinut ja odotamme innolla LG:n 2024s-malliston saapumista markkinoille.
markkinoille ja tietenkin myös futuristisempia tarjouksia sekä langaton M-sarja ja langaton ja läpinäkyvä T-sarja, joten kiitos paljon.
paljon ajastanne ja nähdään seuraavalla kerralla kiitos nähdään huomenna pärjäilemään Pidä huolta itsestäsi."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää