Suomi
Gamereactor
Videos
The Last of Us: Part II Remastered
HQ

The Last of Us: Part II Remastered - Video Review

The Last of Us: Part II Remastered - Video Review

Audio transcriptions

"Kuinka paljon pidät The Last of Us -pelistä?
Tämä on kysymys, joka määrittelee melko pitkälti tämän arvostelun, koska se on ratkaiseva tekijä...
siitä, oletko jo päättänyt, onko tämä peli sinua varten vai ei. Tiedät jo haluatko pelata tämän tarinan uudelleen. Jos olet nähnyt sarjan ja rakastunut siihen."

"siihen vielä kerran, ostosi on todennäköisesti ennalta määrätty.
Alkuperäisen The Last of Us -osan julkaisusta ei ole kulunut paljon aikaa 2. Ellien tarinan toinen osa, synkkä, verinen kostotarina, joka on hänen raivaa ilkeää tietä Seattlen kaduilla, on vielä tuoreena monien pelaajien mieleen."

"muistot. Ja mikä tarina se muuten onkaan. Jos ei muuta, niin tämä on se, mitä tulet The Last of Usiin. Syy, miksi kiintyy tähän post-apokalyptiseen maailmaan, on se.
Ellien takia. Se johtuu Joelista. Se johtuu Dinasta, Tommysta, jopa Abbysta.
The Last of Usin tarinat jättävät kuitenkin usein melko tyytyväisen olon, kun olet kerran niiden kanssa valmiiksi. Kuten on käynyt useimpien Sonyn First Party -nimikkeiden kohdalla viime aikoina noin viiden vuoden aikana, kun lopputekstit on tehty, tuntuu siltä, että on aika siirtyä johonkin muuhun."

"muuta. Tämä on tietysti henkilökohtaista mieltymystä, mutta The Last of Us Part 2 Remastered on yrittänyt toteuttaa hieman enemmän uudelleenpelattavuutta ilman paluuta, roguelike-tila, joka on tärkein tekosyy siihen, että sinun täytyy yskäistä kymmenen puntaa ulos pelataksesi tätä uutta versiota vuoden 2020 pelistä. Tarjolla on kymmenen pelattavaa hahmoa ja muutama erilaisia pelitiloja, joten vaihtelua on melkoisesti. Saat myös runsaasti vihollisia vastaan ja voit säätää vaikeusasteen mieleiseksesi. Jokaisen tehtävän välillä saat uusia aseita, tarvikkeita ja muuta, jolla voit täydentää rakennustasi, ja jokainen hahmo on myös omat ainutlaatuiset kykynsä. Muutaman tunnin jälkeen käy kuitenkin selväksi, että paljon näistä muutoksista on melko vähäisiä. Jos et ole The Last of Usin ehdoton megafani, on vaikea haluta tehdä juoksu toisensa jälkeen, toisin kuin eräässä toisessa Sonyn roguelike DLC:ssä, joka julkaistiin viime vuoden lopulla. Saattaa tuntua epäreilulta verrata Pitner Returnia God of War Ragnarokia vastaan Valhalla, mutta siinä missä jälkimmäinen tuo todella tuoreen kokemuksen ripotellen samalla todellista tarinan loppu, jota emme tienneet tarvitsevamme, kun taas edellinen tuntuu pelimoodilta, joka on lisätty pitkälti siksi, että jotain oli pakko tehdä, jotta voisit käyttää rahasi The Last of Usin osaan."

"2 Remastered.
Nahat, konseptitaide ja lisämateriaalit ovat kaikki hienoja ja hienoja, mutta jälleen kerran vedän takaisin arvostelun alussa olevaan kysymykseen, koska niillä on merkitystä vain riippuen siitä, kuinka paljon pidät The Last of Usista. Kadonneet tasot ovat hauskoja, mutta jälleen kerran eivät kestä kovinkaan kauan. Niitä lienee parasta verrata pelattaviin YouTube-videoihin."

"On mielenkiintoista kuulla, mitä näiden tasojen piti olla ja sotkea noin hieman niissä, mutta ne ovat vähän kuin menisi museoon tai tuijottaisi idyllistä maalausta.
Kuinka kauan voi oikeasti katsoa ennen kuin päättää, että on antanut niille tarpeeksi aikaa?
Ja silti, vaikka melkoinen osa lisäsisällöstä tuntuukin tylsältä, ydinsisältöä - eli peruspeli, joka julkaistiin vuonna 2020 - on niin hyvä, että se nostaa The Last of Us Part 2 Remasteredin pois keskinkertaisista vesistä. Naughty Dog otti todella suuren harppauksen ylöspäin vuonna käsikirjoituksen, tahdin, tarinankerronnan ja pelattavuuden suhteen The Last of Us Part 2:ssa vuonna tavalla, jota harva studio on tehnyt aiemmin. Vaikka se on enemmän stressaavaa kuin hauskaa useimmat The Last of Us Part 2 on kuitenkin kokemisen arvoinen kokemus kaikille, jotka haluavat nähdä, miten videopelien väline voi puskea itseään, ainakin silloin kun on kyse tarinasta."

"Peliarvostelun tehtävänä on yleensä suositella peliä yleisölleen, tai olla suosittelematta, kuten tapauksessa voi olla. Ja kuitenkin näyttää siltä, että tämä työ on tehty jo vuonna 2020. The Last of Us Part 2 Remasteredista on siis aika vaikea puhua. Sen lisäksi, ettei paluuta ole, suurin osa asioista, jotka erottavat sen peruspelistä, eivät ole kovinkaan merkittäviä. Silloinkin, roguelike-moodin lisääminen miellyttää vain niitä, jotka ovat mahdottoman nälkäisiä lisää The Last of Usia ja haluavat pelata Joelia vielä kerran."

"Tämä on luultavasti viimeinen pala sisältöä, jonka The Last of Us tulee näkemään joihinkin aikaa - ja toivottavasti viimeinen remasterointi - on anteeksiannettavaa hankkia tämä päivitys 10 punnan hintaan.
kustannukset. Mutta jopa kaikkein kovimpien fanien kannattaa harkita hetki ennen kuin pulittaa täyden hinnan £45. Jos mikä tahansa muu kehittäjä, millä tahansa muulla sarjalla, yrittäisi tehdä jotain tällaista, - heille naurettaisiin. Mutta ihmiset yksinkertaisesti jumaloivat The Last of Usia, ja se kannattaa muistaa."

"heillä on siihen hyvä syy."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää