Suomi
Gamereactor
Videos
Red Dead Redemption 2
HQ

GRTV News - Steam users still aren't giving up on Red Dead Redemption 2

GRTV News - Steam users still aren't giving up on Red Dead Redemption 2

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhumme jostain, joka tapahtui suhteellisen hiljattain. Puhumme Steam Awardsista, joka on periaatteessa yhteisön äänestys, joka pidettiin koko loman ajan..."

"aikana Steamin talvikaupan aikana, jolloin Steamin käyttäjät saivat äänestää suosikkiaan...
pelejä useissa eri kategorioissa. Syy, miksi puhumme siitä...
on se, että mielestäni se antaa meille ensimmäisen välähdyksen siitä, mitä palkintoseremonioita ja palkintotapahtumia - näyttäisivät, jos se olisi pelkästään yhteisön äänestys. Koska jotkut päätökset, jotka tehtiin jotka tehtiin näissä Steam Awards -kilpailuissa, ovat hieman, pitäisikö sanoa ehkä hälyttäviä? Ja kyllä, se osoittaa, että maltillisuus on luultavasti hyödyllistä kriittisen joukon suuressa mittakaavassa. Joten Näin ollen sukelletaanpa sisään ja tarkastellaan näitä outoja palkinnon voittajia."

"Steamin käyttäjät eivät vieläkään luovuta Red Dead Redemption 2:n suhteen, vaikka Rockstar näennäisesti jo vuosia sitten. Vuoden 2023 Steam-palkinnot on jaettu, ja koska kyseessä on yhteisöllinen ohjaama valikoima palkintoja, joissa Steamin käyttäjät voivat äänestää suosikkipelejään eri puolilta monenlaisissa kategorioissa. Vaikka monet kategoriat näyttävät juhlivan paremmin sopivia pelejä, jotkut kategoriat osoittavat myös, että fanit eivät ole valmiita luopumaan tietyistä peleistä, vaikka niiden kehittäjät ovatkin siirtyneet vihreämmille laitumille. Koska Red Dead Redemption 2, nimike, josta Rockstar ilmeisesti päätti siirtyä eteenpäin jo vuosia sitten, on palkittu Steam-yhteisön toimesta Labour of Love -palkinnon voittajaksi vuonna 2023. Se on outo tilanne, sillä peli ei ole saanut käytännössä pitkään aikaan mitään merkittävää tukea Rockstarilta ja silti se on yksi palkinto joka tuli kuvauksen mukana, tämä peli tähän päivään asti saa yhä uutta sisältöä kaikkien näiden vuosien jälkeen. Mitä muihin voittajiin tulee, niin Steam Awards 2023 -voittajien täydellinen lista on nähtävissä alla. Ja sen sijaan, että lukisit ne tässä, menen varsinaiselle Steam Awards -sivulle, jossa näemme ne kokonaisuudessaan."

"eräänlainen hieno yksityiskohta. Vuoden peli -palkinto siis Baldur's Gatelle. En usko, että kukaan kiistää sitä. Muille peleille on perusteluja, mutta Baldur's Gate...
on silti hyvin ansaittu palkinto. Voit jopa nähdä finalistit täältä. Oikeastaan, finalistit ovat hieman erikoisempia, sanoisin. Tiedättehän, on tiettyjä muita pelejä, joiden pitäisi mielestäni olla myös tässä kategoriassa, mutta joita ei ole otettu mukaan tähän kategoriaan."

"kategoria. Mutta Resident Evil 4 on erittäin korkea, kriitikoiden ylistämä peli. Tappava Company on yksi, joka on tavallaan juuri puhjennut fanien silmissä. EA Sports FC, Tylypahka Legacy, he molemmat ovat tavallaan, tiedäthän, eri mieltä siitä. Mutta kyllä, se on peli vuoden paras. Vuoden VR-peli, Labyrinth. Taas se on vastassa, odotan sinun kuolevan, F-123 ja sitten Ghost of Tabor. Joten, tiedättehän, vankka voitto. Labour of Love. Tämä on se hetki, jolloin asiat muuttuvat todella oudoiksi. Vastassa on siis Dota 2, Rust, Deep Rock Galactic, Apex Legends.., Kaikki pelit, jotka ovat olleet, tiedäthän, nämä ovat pelejä, joita et luultavasti edes välttämättä..."

"sanoisi, että niiden pitäisi olla kärjessä tällaisessa jatkuvien pelien kategoriassa. Ja silti siellä on neljä pelejä, joita on tuettu valtavasti tämän menneen, vuoden 2023 aikana. Ja silti Red Dead Redemption 2, peli jota ei ole tuettu vuosiin ja Rockstar on luovuttanut jotta tukeakseen paremmin Grand Theft Auto Onlinea ja jatkaakseen kehitystyötä, saadakseen Grand Theft Auto 6:n ja muun. Red Dead Redemption 2 voitti tämän palkinnon. Rehellisesti sanottuna sen ei luultavasti pitäisi."

"edes olla ehdolla, saati voittaa sitä. Mutta joka tapauksessa, Steam-kannen paras peli, Tylypahkan perintö...
vastaan Brotato, The Atlas Trials, Diablo 4 ja Dredge. Aika vankka voitto siellä. En usko.
kukaan kiistää tuota. Better With Friends Award. Tämä on taas hyvä Lethal Company Palkinto. Vastassa ovat Sun to the Forest, Party Animals, Darktide ja Sunken Land. Olisin henkilökohtaisesti Party Animalsin puolesta, mutta jälleen kerran, vankka voitto. Outstanding Visual Style Award. Atomic Heart voittaa tämän. Erittäin nätti peli, joten sen ymmärtää. Cocoon on kuitenkin mukana. Sisäänpäin, Darkest Dungeon 2 ja High on Life. Joo, en usko, että kukaan tulee oikeastaan välttämättä kiistää sitä. Taidetyylien suhteen on varmaan aika nättejä pelejä, jotka jäivät varmaan väliin..."

"tässä kategoriassa, mutta Atomic Heart on myös erittäin kaunis peli. Joten Tämäkin on taas outo juttu. Innovatiivisin pelattavuus -palkinto. Nyt, Ensinnäkin, Starfield ei ole huono peli, mutta ei missään nimessä innovatiivinen pelattavuudeltaan.
Ei missään nimessä tarjoa innovatiivista pelattavuutta. Se on hyvin samanlainen kuin lähes kaikki muutkin Bethesdan roolipeliä, joka on koskaan tehty. Joten mikä tässä on fanien mielestä innovatiivista?
pelattavuus, en ole aivan varma. Luulen, että on muitakin pelejä tänä vuonna, jotka pitäisi olla ehdolla ja mahdollisesti jopa voittaa tämä palkinto. Mutta joo, Starfield jostain syystä on vienyt tämän. Vastassa olivat Contraband Police, Your Only Move is Hustle, Shadows of Doubt ja Remnant 2. Tässä ehdokaslistassa on myös joitain pelejä, jotka eivät välttämättä ole innovatiivisia. Eli taas yksi erikoinen, sanoisimmeko. Best Game You Suck At Award, Sifu. Olen surkea siinä pelissä. Joten joo, Lords of the Fallen, se on erittäin haastava peli."

"Overwatch 2, kuten tuo peli, se on pohjimmiltaan Overwatch ja se peli ilmestyi vuonna 2016 tai ihan sama. Joten EA Sports FC 24, oletan, että se on vain paljon ihmisiä, jotka ovat erittäin hyviä näissä jalkapallossa.
pelejä ja sitten he eivät ole. Joten siinä on se, ja sitten Street Fighter 6 on tappelija, joten se on erittäin samanlainen. Mutta jälleen kerran, siellä on outoja ehdokkaita. Sifu on yksi niistä peleistä, jotka, kyllä, tiedättehän, olet luultavasti surkea siinä. Mutta kyllä, mielenkiintoinen kuitenkin. Olen myös melko varma, että Sifu ei tullut ulos vuonna 2023. Se taitaa olla 2022 peli. Mutta joo, jatketaan siitä eteenpäin."

"Parhaan ääniraidan palkinto. Jälleen viimeinen oli osa yksi. Kyllä, se on uusi peli.
Se on uusintaversio, mutta kyllä, mutta se on uusintaversio pelistä, joka ilmestyi vuonna 2013 tai jotain.
Pitäisikö sen siis oikeasti voittaa paras ääniraita, kun vastassa on sellaisia pelejä kuin Hi-Fi Rush, joka on uusi peli vuonna 2023 mielessä ja Chance of Sonar ja Pizza Tower. Kuten Persona 5 Tactica on myös uusi peli. Myönnettäköön, että se on kuin eräänlainen spin-off pelistä, joka on ollut ulkona jo vuosia."

"jo jonkin aikaa. Mutta viimeinen oli osa yksi on ylivoimaisesti suurin poikkeus tässä kategoriassa, ja silti se äänestettiin voittajaksi, mikä on vähintäänkin epätavallista.
Upea tarinarikas peli -palkinto, Baldur's Gate 3. Kukaan ei todellakaan voi tätä tyrmätä. Tarkoitan, Se on vastassaan laadukasta sisältöä. Tiedäthän, Resident Evil 4, Lies of Peace, Star Wars Jedi Survivor. En tiedä mikä tuo on. Joten, tiedäthän, vähän vitsinomainen ehdokkuus, Olettaisin. Sit Back and Relax Award, Dave the Diver on tuolla ylhäällä. Joo, tarkoitan, tiedäthän, Tämä on taas yksi kategoria, jota kukaan ei tule oikeasti tyrmäämään."

"City Skylines 2, Trade Sim World 4, Potion Craft ja Coral Island.
Mutta outo juttu on, ja pointtina on se, että kun vetää tätä uutista, tämä GRTV:n uutisvideo, koska se osoittaa, miksi näissä palkintoseremonioissa on oltava jonkinlainen - teollisuuden vaikutusvaltaa. Tarvitaan ihmisiä, jotka ovat mukana alalla, jotta he voivat tavallaan - määrittelemään näiden palkintojen parametrit. Muuten saatte outoja ehdokkuuksia, - ja saat tällaisia outoja voittoja. Älkää käsittäkö minua väärin, oli joitakin outoja..."

"ehdokkuuksia ja outoja voittoja Game Awardsissa ja muissa vastaavissa vuoden lopun tapahtumissa.
Mutta jos Red Dead Redemption 2 voittaisi parhaan jatkuvan pelin palkinnon tai The Last of Us Part 1 voittaisi parhaan Soundtrack Award -palkinnon näissä suurissa tapahtumissa ja niissä, jotka ovat vielä käynnissä ja tulossa, Luulen, että monet ihmiset olisivat aika pettyneitä. Joten kyllä, mielestäni se tavallaan todistaa."

"pointti tässä. Mutta joka tapauksessa, siinä kaikki aika, mitä meillä on tämänpäiväisessä GRTV-uutisten jaksossa. Joten me palaamme huomenna seuraavaan ja viikon viimeiseen jaksoon, uskokaa tai älkää, joka on tammikuun ensimmäisen viikon viimeinen. Hullu. Mutta siihen asti, kiitos kun katsoitte ja me jatkamme nähdään GRTV Newsin seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää