Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - tammikuu 2024

Screen Time - tammikuu 2024

Audio transcriptions

"2024 on täällä. Vaikka olemme jo katsoneet eteenpäin, mitä uusi vuosi on suunniteltu tarjoamaan elokuvafaneille, nyt käännämme huomiomme takaisin kuukausittaiseen teemaan ja keskitymme yksinomaan tammikuuhun 2024. Koko joukko jännittäviä elokuvia ja tv-ohjelmia on tulossa, sekä teattereissa ja suoratoistopalveluissa, joten olemme jälleen kerran perustaneet valintamme Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisuaikatauluun, joten tarkista paikalliset listat ja päivämäärät varmistaaksesi, ettet jää paitsi mistään..."

"näistä lupaavista projekteista. Tätä silmällä pitäen, ratkotaanpa ensimmäiseen näytösaikaan...
vuodelta 2024.
Ylistetyllä kauhutuottajalla Blumhouse on ollut melkoinen vuosi 2023. Siinä julkaistiin elokuvat suuria hittejä, kuten Five Nights at Freddy's, Insidious The Red Door ja The Exorcist Believer..."

"mutta menestyksestä huolimatta se ei näytä hidastumisen merkkejä. Night Swim potkii vuoden 2024 karmivalla pamahduksella. Se seuraa perhettä, joka löytää pahansuovan voiman, joka vaanii...
uuden kotinsa uima-altaasta.
Vaihdetaan tylsä CGI ja mieletön multiversumi-juonikuvio ankeampiin puitteisiin, Devil's Echo näyttää minisarjalta, jota fanit ovat odottaneet jo pitkään. Seuraa Maya Lopezia, joka joutuu kohtaamaan tekojensa seuraukset New Yorkissa, sarjassa nähdään myös fanien suosikkihahmojen, kuten Daredevilin ja Kingpinin, paluun."

"Tämä on todennäköisesti hieman outo myynti joillekin, mutta jos olet kreikkalaisen elokuvantekijä Yorgosin fani, - Lanthimosin muita töitä, pidät luultavasti Poor Thingsistä. Emma Stone näyttelee Bellaa Baxteria, eräänlaista naispuolista Frankensteinin hirviötä, joka etsii vapauttaan ja kokea kaiken mahdollisen uudessa elämässään."

"Jos istut elokuvateatteriin toivoen, että The Beekeeper olisi rauhallinen, kotoisa tarina erään miehestä ja hänen rakkaudestaan mehiläistarhoihin, sinua ei onnista. Klassinen Jason Stathamin toimintaelokuva, elokuvassa seurataan rakasta Kaljupäätämme, joka lähtee kostoretkelle, kun hän paljastuu...
olevansa mehiläishoitajina tunnetun mahtavan järjestön entinen työntekijä."

"Mitä tekisit miljoonasta dollarista? Paljon, luultavasti. Tommyn, päähenkilön, tapauksessa - Hän on valmis panemaan henkensä alttiiksi, kun hänen on päihitettävä metsästäjät...
jotka yrittävät tappaa hänet tappavassa pelissä. Käänne? Tommyn kimppuun ei voi hyökätä niin kauan kuin hän on - mutta hänen ystävänsä ja perheensä eivät usko, että peli on totta."

"Kun hääpäiväillallinen menee karmeasti pieleen, Jack ja Emma saavat selville suuria salaisuuksia, jotka koskevat toistensa menneisyydestä. Kaylee Cuocon näyttelemä Emma on palkkamurhaaja ja rakkauden perässä Jack lähtee maailman toiselle puolelle auttaakseen häntä.
F. Gary Gray, The Italian Jobin ohjaaja, palaa yhdellä realistisimmista mahdottomista ryöstöistä, jotka on filmattu. Kevin Hart ja hänen porukkansa suunnittelevat suurinta ryöstöä."

"kun he aikovat varastaa puoli miljardia dollaria lentokoneen vierestä molempien ollessa 40 000 jalan korkeudessa...
ilmassa.
True Detective saattaa vielä jahdata lohikäärmettä sen mahdottoman loistavan ensimmäisen sarjaa, mutta se ei tarkoita, ettei antologiasarjan jokaisella uudella kaudella olisi mitään annettavaa."

"Night Country on sarjan neljäs tuotantokausi, ja se tarjoaa tuttuun tapaansa tähtikokoonpanon, loistavaa käsikirjoitusta ja tuore, hyytävä mysteeri, johon voi eksyä.
Kaksikymmentä vuotta sen jälkeen, kun alkuperäinen määritteli oman komediaelokuvien alalajinsa, Mean Girls ovat palanneet musiikillisella twistillä. Mean Girlsissä ei ehkä ole yhtä paljon myrkkyä kuin alkuperäisessä."

"mutta se vetää varmasti puoleensa mimmifanit ympäri maailmaa.
Saattaa tuntua hieman oudolta, että jouluaiheinen elokuva saa ensi-iltansa tammikuussa, mutta alkaen The Holdovers on jo nauttinut arvosteluvastaanottoa Amerikassa, se voisi olla sen arvoista...
palata joulun tunnelmaan tässä kuussa. The Holdovers seuraa prep-koulun joka joutuu asumaan kampuksella oppilaiden luona, joilla ei ole joulun aikana paikkaa, minne mennä..."

"tauko.
Me kaikki etsimme parempaa elämää, ja kun Clarence, onneton mies, näkee - messiaan nousevan hahmon, hän päättää kääntää onnensa ja riskeeraa kaiken.
seuratakseen jumalallista tietä. The Book of Clarence -elokuvassa nähdään lahjakas näyttelijäkaarti, johon kuuluvat muun muassa seuraavat henkilöt Lakeith Stanfield, James McAvoy ja Benedict Cumberbatch."

"Perustuu pahamaineisen kokaiinikauppias Griselda Blancon elämään, Sofia Vergara tulee nimihenkilö tässä Netflixin minisarjassa, kun hän luo yhden kaikkein tuottoisimmista kartelleista historiassa.
Grayskullin voimalla He-Man on palannut. Se on jatkoa vuoden 2021 animaatiosarjalle."

"Masses of the Universe Revelation, Masses of the Universe Revolution näkee tekniikan taistelussa voimaa ja magiaa vastaan, kun vastikään koneellistunut Skeletor pyrkii uhkaamaan Eterniaa Emolevyn voimalla.
Perustuu vuonna 1982 ilmestyneeseen romaaniin ja vuonna 1985 ilmestyneen samannimisen elokuvan jälkeen The Colour Purple (Väri violetti) seuraa Celietä, nuorta naista, joka kohtaa elämässään monia vastoinkäymisiä, mutta löytää voimaa ja voimaa..."

"ystävyyttä paikallisen laulajan ja tämän tytärpuolen uudessa sisaruudessa.
Apple TV:n sota-ajan minisarjassa Barry Keoghan, Austin Butler ja muut tähdittävät lentäjiä jotka ohjaavat Flying Fortress -nimellä tunnettua pommikonetta. Vihollisen linjojen takana ja viiden mailin korkeudessa, heidän on taisteltava saksalaisten hävittäjien loputtomalta vaikuttavaa joukkoa vastaan."

"Ja tämä päättää toisen jakson Screen Timea. Muistakaa liittyä seuraamme ensi kuussa, kun me ja tutkimme, mitä helmikuu 2024 tarjoaa elokuva- ja tv-faneille."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää